kan ju inte få allt

haha men det är ju bara slappt så!

Jag blir så otroligt taggad, förmodligen kommer det inte bli något av... men man kan ju få hoppas i alla fall! För det blir ju av på ett ställe hursomhelst, och det känns ju bra! Idag blire slött, jag och jennifer ska snart ut och gå, men hon är ju så sjukt seg som vanligt... Och sen ska vi fara till mamma, och, hör och häpna, fixa mat själva! fyfan så less jag börjar bli på det! aja... Ska fånga mamma i hennes bästa humör och lägga fram förslaget! sen äre bara att hoppas.

fy och blä, jag orkar inte ens tänka på skolarbete..

åh men va

åhhhååhh
hatar att ha ont i huvudet

Idag har jag varit i hörnefors och lekt med några hundar, sötast var så klart minstingen Tyra som de fick igår! Och om två månade kommer vi också ha en sån liten hund springandes här hemma, ja det kommer definitivt bli något nytt! Men jag ser ärligt fram emot det, det kommer att bli en bra hund. Nu är jag slö och har ont i huvudet... skulle egentligen träffa frida ikväll men det får väl helt enkelt bli en annan dag, för jag orkar inte fara någonstans, vilket suger otroligt mycket för idag är nämligen sista dagen som jag får köra, imorgon måste vi ställa bort dom... känns helt seriöst som det drygaste just nu, vill ju inte sluta än, men någonstans får det ju vara nog.. vill inte komma som 18 åring på en moppe. AJA det var bäst så länge de varade! haha åh fyfan, det var då det mest tragiska på länge!!!!!!!!!!!!! kan ju lika gärna gå och dö nu, ha

en annan sak som gör mig otroligt stressad i hjärtat är att jag är nöjd med det jag har gjort, men jag känner ändå att jag skulle kunna göra bättre, jag har sagt det en gång redan jag vet! men det stör mig nått så innerligt.... får väl se vad som händer med den saken.

puss och kram, livet är ju helt enkelt slött eller stört, beror på hur man ser de

nu så

äntligen så är det lov.

efter en slitig dag med bikupor och cirkelträning så är jag ganska trött, men glad för att jag inte ska gå upp klockan sju imorgon! Jag ser hursomhelst fram emot ett lungt och stillsamt lov med mycket kärlek, eller något sånt? innan helvetet rasar samman igen så ska man ju fan ta tid på sig att ta det lungt också.. ackack jag har dock blivit alldeles för slö när det gäller skolarbete... men men i slutändan brukar det ordna sig! Jag blir lite irri när jag ser på mitt resultat och visst, jag är nöjd, men jag hade samtidigt kunnat göra så mycket bättre.. kanske ska jag nöja mig ändå, jag har ju ändå suttit x antal timmar åt just den här, men vi får se vilka krafter lovet kommer med! annars är jag faktsikt nöjd, även om det känns som att det skulle bli bättre!!

Jag håller många tummar åt våran julkalender, det ska bli bra, det blir bra! dom som inte tycker det har helt enkelt ingen humor.. jag är stolt över oss, allihopen!!

puss och kram och sov riktigt gott

ge mig en chans

åhå

lite pb maraton är ju aldrig fel! Idag har vi filmat och hållt på i sex timmar ungefär, kan ju säga att man blev rätt sliten... Mer strålkastar ljus runtomkring sig hela dagen, det är klart att jag fick huvudvärk! så när jag kom hem så sov jag i tre timmar, får väl se hur det går med att sova ikväll, men men. imorgon är det sista dagen innan lovet, känns sådär lagom skönt, så det är bara att klara sig igenom det! Idag köpte jag en grej som jag ska använda till en fotouppgift imorgon, först hittade jag inte ens det jag skulle ha, men tillslut så, då kändes det rätt konstigt att köpa en sån, men vafan kan ju alltid vara bra att ha!

oooooooh, orkar inte sånt där..

sånt som gör en glad

it's most for your own good
dumass bitch

Jag kan ju inte komma och säga att jag inte blev glad när jag kom inklampandes på konsum och såg att lösviktsgodiset såldes för 4.90/hg... men en mysig kväll framför tv:en med en, faktiskt riktigt bra film och inget plugg skadar nog aldrig!!! Jag bara orkar inte mer just nu, kan det inte bli fredag? aja

bourne, rätt bara bra

en lite lättare måndag

vadåra?

Jag hoppas att jag inte är den ende.... åhå, idag fick vi slutade tidigare, skönt! Och sen har jag sett prisonb och vänner, och nu är det precis rätt prisonbreak på tv, jag har alltid sådan timing:):)


Hfueiuegekofe, kan inte bestämma mig

merci

great day!

hittade äntligen ett par nya skor, efter att mina andra gått sönder har det varit lite svårt att hitta några som jag tyckt om, men nu så! Dom har iof kilklack men det ska nog gå bra, hade helst av allt inte velat ha några klackar alls, men man kan ju ej få allt man vill, så dom här blir helt perfekt! Spenderade lite qualitytime med min syster på stan, alltid trevligt, förutom att hon ville fara hem men:) senare blev det en promenad till pappa, som var hemma. Men julia och bg hade lite kalas så jag fick både godis och prinsesstårta, kunde inte bli bättre! Sedan åt vid god mat, lax! och nu har jag suttit och softat järnet, ska snart se en film (sådan som typ bara jag av alla jag känner tycker om) med popcorn i knät och loka i glaset, ah jag måste ju säga att livet inte är så pjåkigt när det väl kommer till kritan!!!

du är en sån som alla andra vill ha

Glatt

hej alla glada!

Jag är ganska glad, allting känns faktiskt lite bättre och jag har just ätit en god middag! Idag har jag även köpt en mössa och ett linne, det känns riktigt goodie! Senare ska jag leka med några, vet inte vad som ska hittas på men det bli säkert bra. just nu spelas det Paul Pott på högsta volym under mig, golvet vibrerar till och med! Ikväll är det tydligen CSI NY, känns ju taggat att se, men jag lär vara den enda intresserade... aja! Vi spelade volleyboll på idrotten idag, det var då riktigt roligt:) och nu är det helg = långa sovmorgnar och sköna kvällar, couldn't ask for more!! Time to be happy, jag är taggad!
 

glad att du finns

det är nått

I just not love you, I love the way you love me.

Sitter och är upprymd över dh, allt är ju så spännande, så bra, helt amazing! Idag har vi spelat in lite mer på julkalendern, det känns riktigt roligt! Och idag har jag varit hos linda och skrivit på tidingsanalysen, imorgon måste jag skriva min personliga "åsikt" eller vad det är.. Det känns som att det är så mycket just nu så jag man orkar nästan inte ta tag i det , men det ska nog gå bra i slutändan.. Idag har jag även fått sorliga (?) känslor om att sluta köra moppe, det är som bland det skönaste som finns, jag vet att det är dåligt och så men jag kan inte hjälpa att jag älskar det, frihet helt enkelt. menmen, en tid kommer då man måste gå vidare, haha

ps. jag fick g på mitt matteprov, 1 poäng från vg, nöjdast

a life time of happYness

kill your darlings

feel it

snart ska jag se prison break, så jag taggar ganska lagom! Sitter och funderar på det där som man säger ibland "Kill your darlings" om sina idéer, om man inte kommer någon vart så borde man lika gärna börja om, men även om man ibland känner att man inte kommer nånstans för tillfället så kan det bli bättre nästa gång, jag tror att om man har en idé som håller då man först kommer på den så gör den det! Jag kör på det i alla fall

Instinct 

helaaaaa tidn

under ytan

Det enda vi behöver är lite kärlek. God helg, god känsla, god stämning! Jag har inte pluggat något på hela helgen, eller om man bortser på psuppgiften, men den är bara så svår att hålla sig ifrån. Igår låg jag i kökssoffan med datorn och lyssnade på lugnafavoriter, då kände jag livet, det var mysigt! Idag har jag lärt mig en ny patians av farmor eller hur det stavas (man lär sig något nytt varje dag) och julia har blivit en liten pussgurka helt plötsligt, ah jag älskar henne så mycket, hon offrade sig till och med och gick ut med mig! Skit glad blev jag!! Nej men jag tycker om lugna helger, man får som lugnet i. I o f så går min sovmorgon bort på tisdag men... FÖRHOPPNINGSVIS så börjar vi inte förrän halv 1 på torsdag, det skulle kännas bra, och sen är det helg igen, ja det går otroligt fort!

igår såg jag och joakim heroes, spännade och så! och idag taggar jag allt annat, bara jennifer inte är borta för länge

sådär lagom

I wanna be forever young

Nej idag har det varit en, inte-tycka-om dag, eller jag vet inte, men efter allt för många timmars propaganda arbete så blev nog alla lite less i skallen! Men utöver det så har det varit en ganska lagom lugn dag, riktigt trevlig faktiskt, Men nu orkar jag inte mer, nu ska jag lägga mig i sängen och se på vänner, det är nog det ända som känns som bäst just nu! måste bara lägga ett litet inlägg om hur irriterad jag blir när jag ser folk som åker ensamma i bilar, nej jag blir rädd för vart samhället är påväg...

FREDAG IMORGON, sjukt vad allting bara rusar förbi, undra vart det leder, ska bli spännande att se!


vi vet

= vi klarar det

bolfj

Tisdag = grafiskkommunikation = mycket mer tänkande
Tisdag = rörlig bild = julkalender inspelande = varmt
Tisdag = matte = matteprov = åhhhåhhhhhhhhh = men ändå ok

vänner, bra bra bra

"look I have elbows"
"IIHHHHHHHHHH"

glädje

would you stop and say hello?

Jag har haft en bra helg, en trevlig fredag med mycket skratt vilket alltid uppskattas!  Känns nästan som att det har blivit lite för lite skratt på senaste tiden... så det var bra! Och i går så blev det en lung dag, vakande nånstans där mitt på dagen, gick ut och gick med jennifer, slutade inte allt för bra men det har gått över nu, jag städade. Det var trevligt, haha, nämen det blev fint och det känns alltid så bra då! Efter det så for jag och jennifer till pappa och var barnvakt och lillasyster, vi såg på bolibompa disneydags, sedan såg vi monsters inc (faktiskt bra film) och sedan såg jag balto, dom andra två var inte lika taggade! Så där satt jag och såg på balto, det var så bra, blev nästan lite rörd faktiskt! Efter det så for vi tillbaka till mamma och såg på greys säsong 3, eller jennifer såg kanske ett avsnitt sedan såg jag och joakim kanske 6 stycken och sedan tyckte vi att det var lika bra att gå och lägga oss, men bra är det inget annat går ju att påstå!!!

Idag har jag också sovit tills det blev dag, gjort mig en rejälv frukost, sett på greys!! sedan pluggat matte i en timme, och det gick riktigt bra, hade alla rätt på tränamerabladet, och så kändes det riktigt bra att plugga i en timme bara för då smälter det in bättre, yey, sen har jag sett ett greys till, och nu ska jag plugga engelska i en timme, får se om det går lika bra! Men det har varit en bra helg, ja.

Me love you 

wewa

DISNEY NOSTALGI

Här sitter jag i min säng och är glad, glad för att det är terminator 3 på tv, JUST när jag nyss sett dom andra två! fan vilket sammanträffande!! har hört att den här är sämre, men jag har ett öppet sinne. jag är dock jävligt besikven att det inte är edward furlong som spelar john connor.... som jag skrev förut så är det en stor besvikelse, hade velat se honom igen, han är en bra skådespelare. Men man får väl ta det man får! Sen är jag glad för att jag och linda har hunnit en bra bit på vägen med tidningsanalysen!! jag är glad för att jag är taggad på att fortsätta spela in julkalendern, så länge vi sköter det bra! Jag är glad för att jag har inhandlat grejjer idag, även om min pengasumma just nu är lite lägre än vad jag hade velat, måste helt enkelt börja jobba! aja imorgon är det fredag, för bara se till att klara av dagen sen är det helg!!! men nu ska jag koncentrera mig på filmen, fneijeal.

skolskiiht

snart är det helg igen

åter stress


hoho, idag har det varit en mellan dag... vet inte riktigt men jag har i alla fall pluggat matte och i ena sekunden känner jag att jag har det under kontroll, men sen känner jag att jag inte har det.. men det ska nog gå bra! Sen har jag snart läst ut min bok, den är spännande så jag ska ta och läsa klart snart!! Idag har jag och mina syskon bakat bullar, förlåt för att jag inte hjälpa till efteråt jennifer. öhhh nu på jag inte på nått mer, eller jo jag tycker inte om svenska. eller nått sånt
 
imorgon är det julkalender start, ihh


give me a break 

tror mer

vill ej ha något att göra med dig
jag bryr mig inte, men varför känner jag då såhä
r?

Nej alltså det håller ju inte!!! ska man göra en sak så ska man väl fan göra det, och sen kan man ju göra det så att andra förstår det... Aja får hoppas på det bästa:) Annars så känns allt som en lite soppa , eller kanske en stor soppa? orkar som inte, förstår inte riktigt, som en person sa till mig " är det här allt jag är värd? " ungefär. Jag vet ju dock att jag är värd så mycket mer, men man kan ju inte alltid få allt som jag brukag tycker säga, men jag tror ändå på något bättre, något mer snart! Tur att det ändå finns saker som håller hoppet uppe............................. blö

VI SKA KLARA DET TILLSAMMANS

måste bara säga att jag tycker att det är synd när bra skådespelare förstör allt för droger, den här gången har jag fastnat för edward furlong, tänk vad han hade kunnat bli.. besviken är jag:(

I gave you my time, and you throwed it away

YEYE

Stenbocken 21. december - 19. januari
Om du behöver förnyelse, kanske du skulle kunna få utbyte av att utvidga din umgängeskrets - för att bryta dina invanda mönster.

HAHAH jojo


desperate housewifes, prison break och greys just nu då, bättre kan ej det bli!! bra svenska

RSS 2.0