happy new year

nana, come on.

excuse me

FIN kväll med världens bästa lillasyster<3

it's been days now

dåliga saker

-Jag har sovit i max tre timmar.....
-Igår käkade jag massa sura godisar som frätt sönder min GOM
-Min frukost smakar blä
-TRE timmars sömn.. igen

BRA saker

-Ännu känner jag mig inte så trött, peppar
-Ska få tjäna lite pengar snart
-Hade en jättetrevlig kväll igår!!
-Det är fredag!
-Jag kan gå och lägga mig tidigt om jag vill


growing in my mind

can I hold you one last time?

SHiss, dagen gick ändå, fort. Iaf förmiddagen som vanligt sedan lite segare efter lunch men äsch, hade kul på jobbet idag, har så fina kollegor(ett l kanske?) och jennis och jag har faktiskt riktigt kul tsm på jobbet också! Nu sitter jag o väntar på nå fina grabbar som ska komma över och så blir det film på nyTVN! Spännande. Imorgon jobbar jag också, älskar känslan av att veta att man tjänar sina egna pengar<3

klirre


He är ju tur att man trivs på sitt jobb iaf, och att man passar bra i orange.


sleeping to dream about you


Alltid lika sjukt att vara uppe såhär mitt i natten, men som jag brukar säga, vad gör man inte för pengar? TUR att det bara är som jobbigast de fem första minuterna sen går det oftast ganska bra ändå- längtar till kvart över fyra!!

Vaknade iaf upp till ett vitt ume idag, det är fint. Tycker inte att det ska vara bar mark vid denna tiden på året, sen kan det ju självklart få försvinna snabbare än maj men...

you are one of a kind

Fan vad bra dag jag har haft, först träffa bästa jennifer och sedan äta sjukt god middag tillsammans med bästa linda! Två favvisar på en o samma dag och så avsluta med premiär bad, shit alltså. Bara att kliva upp fem imorgon som känns drygt men ESCH!

vem vill du vara


jennis blev tvungen att hoppa in på jobbet ett par timmar så det blidde bara jag och jenkan idag! Så snart kommer hon o då blir det storshopping, haha naaaaaa, men nått hoppas jag ju på att hitta!

good life


JA borde ju sova nu men det är så tråkigt att gå och lägga sig ibland!!! Imorgon blir en bra dag iaf, först ska jag och jennis och jennifer på strömpilen och kika lite och sedan ska jag träffa lindis, kung ju.

like there's no tomorrow


igår hann jag förbi hos amanda på en väldigt snabb förfest som sedan fortsatte i regnet i kön in till tc, kul!!


försent att säga som det är

KUNGkom in på kursen jag sökteeeee!! Så nu blir det lite mer grafiskform en termin till, jaa vad gör man när man inte vet lix? DET BLIR NOG BRA

lite till


se igenom


Shit nu har vi varit hemma i över en vecka, tiden går ju snuskigt fort ibland!! O en vecka tog det sen var man tillbaka på älskade frasses igen<3 haha, nämen mellandagarna känns rätt okej att synda, men jag har tänkt falla dit helt&hållet, det lovar jag. MEN trevlig dag iaf!

det är ju så

Igår var kul, väldigt kort men intensiv kväll som tyvärr slutade i helt onödiga tårar men sådant som händer. Idag har också varit kul förutom nu för jag mår skitilla- blä fy för alkohol egentligen..Nyårslöfte att behärska intaget.

firar förövrigt ett år som singel idag, he-he 

just met somebody new


TjaaTjaa, just nu befinner jag mig på JOBBET(!!så konstigt att säga igen) och jobbar som aldrig förr! Och om ett par timmar så ska jag festa som aldrig förr, Kung dag blir det nog!

tacoooe



Sista fredagen i götebooorg så bjöd vi på tacosmiddag hemma hos oss, trevligt!!

julen2011


hemma i mysläggan!

HAFT en riktigt riktigt bra julafton!! VI hade en lugn och mysig dag med grötlunch och matfix tillsammans och en lika bra kväll på det med jättebra julklappar och tror att alla blev lika nöjda!

Detta känns väldigt långt bort just nu så får se när jag orkar ta tag i det, tillsvidare hoppas jag att alla har det bra och att jag träffar på många glada och fina människor efter jobbet på tc imorgon, TJAIO!

merry christmas

Vilket jävla bajsväder det blev såhär dagen innan julafton då, tråkigt........ MEN inte gör det så mycket! Är ändå väldigt taggad på morgondagen och ser verkligen fram emot att fira jul i holmsund!

Var nyss och träffade amanda på stan, blev även en och annan handling, inte bra men vad gör man! Tur man har vänner som kan låna ut pengar när man själv är glömsk! Förövrigt sjuuukt mycket folk på stan?! Är alla ute såhär sent med julklappar? Själv var man ju klar för en månad sen. Tyckte det var kända ansikten i vartannat hörn, trevligt men tror jag har blivit lite folkskygg när jag bott i en annan stad, får träna upp det där igen, haha!

Sitter på pappas dator och har inga bilder så detta inlägg blir sådär tråkigt men äsch! Väntar på middag och sedan blir det att fara och fira faster som fyller år och så holmsund!!

GOD JUL PÅ ER!!

hey what a wonderful day


JuLIAN OCH JAG JUsT NU!


Fullspäckad dag igår med bland annat ett besök på jobbet och en trevlig kväll i lägenheten med jennyjey!!

Tänkte ta en sovmorgon idag men vaknade av mig själv strax efter åtta så då gick jag upp. Dan för dopparedan idag då, sjukt?! Känns inte riktigt så men längtar ändå till imorgon! Nu ska vi snart iväg och kika på nå valpar och sedan ska jag till stan och hänga runt lite, haha.

göteborg,november


göteborg,november



vi kommer ingenvart


Himla bra dag har det varit idag, sjukt lång så tröttheten tränger på redan nu, men bra dag iaf- Snart ska jag sluta med helt ovettiga inlägg och kanske välja kvalité före kvantitét, men ska bara komma igång förstHEHE

bjällerklang och allt det där


Kyrkbesöket var riktigt mysigt och jocke var också med!

cooome ooon


Onsdag 21december


-Julavslutning i kyrkan för lillasyster
-Stan med hemligt uppdrag..igen
-Hem på födelsedagsfika och fira!!

det är ingen vanlig dag..


Idag fyller världens bästa lilltjej tio år!!


and I could not ask for more


Igår tog jag och jennis oss till mariehem för att hälsa på frida i hennes och rasmus nya lägenhet, eller ny för oss iaf! Jättefint hade dem där och frida bjöd desutom på sjukt god lunch, lyxigt! Gillar det där hur man kan låta det gå ett par månader utan att prata mer än på sms&facebook men sen när man väl ses så är allt precis som vanligt, som om det lika gärna kunnat gått en dag--

christmas gifts


Igår slogs alla julklappar in, i guld med röda snören!

tåg92


Efter att ha fått hjälp med att släpa våra väskor och alla våra saker till och in i tåget så satt vi äntligen på plats och åt riktigt god sallad till middag!! Sedan kom katt till vår kupé och vi såg på love actually för att försöka få lite julstämning, gick sådär och blev svintrött men det var trevligt ändå! Sedan blev ju resten av resan ett skämt men så kan det vara.

göteborg,oktober


göteborg,oktober


göteborg,september/oktober


göteborg,september


göteborg,september


göteborg,september


göteborg,september



göteborg,september


hej umeå


Igår när vi klev av tåget!


Dagens planer
- Träffa frida!!
- Fara på hemligt uppdrag
- Umgås med bästa systrarna!
- Se någon bra film

I stora drag, heyho.

hallon&blåbär


lyxat till det med turkisk youghurt och bär idag, gott ska jag tala om för er!


honey, I'm home


HEMMA!!



Efter en rätt så jobbig tågresa med dödstankar så stannade vi äntligen i umeå, världens bästa pappa kom och hämtade oss så att vi slapp bära allt så jävla långt i slasken (MEN ÄLSKAR ATT DET ÄR SNÖ!!) Sen har dagen flytit på med affärbesök, julklappsinslagning, skratt och kramar! Älskar att vara hemma och detta kommer bli en jävligt bra vecka. 

RSS 2.0