kanon

haha oj oj oj..

Att byta samtalsämne skulle jag vilja kalla det här inlägget, jag vet en person som är väldigt bra på det, tydligen. Men jag bryr mig kanske 2 av 5, så det gör ju inte så mycket. Jag önskar bara att du visste sanningen, för sanningen skulle vara mycket enklare, så är det, för det är allt jag har att säga. Jag skulle vilja att det fanns mer, men om det inte gör det vad ska jag göra då lixom?

Ikväll ha varit en fin kväll, sådär roliga människor, rolig och god dricka, ja bara helt perfekt ungefär, dessutom hare knappt varit någe kallt! kanonkväll helt enkelt. bilder kommer imorgon. nu ska jag nog dra en sova innan jag stupar, taggar livet imorgon också, det är ju trots allt inte förrän på söndag mitt helvete börjar. så godnatt

haha men nej

Ja nu har i alla fall ingen sagt några bra ord iallafall, det känns bra. Så nu vet jag vad jag har att göra på söndag! Som tur är så tycker jag ju att det är rätt roligt. det ska nog bli fint.

Nu ska jag gå och träffa min syster, sen blir det ner på stan och så! ja, det var väl allt. 2????? galet

I'M HAVING A GOOD TIME

friday is the best day!

Som vanligt vaknade jag lite tidigare än vad jag kanske borde, solen ni vet. Men det gör sååå lite, jag älskar det här vädret! Tyvärr brukar det bli så, kanske i mitten av sommaren att jag blir lite less på solen. Som igår till exempel, då brände jag mig ju... Jag menar, är solen redan less på mig?

Snart eller om ett tag ska jag till skolan och försöka göra klart det mesta av det mesta, som jag alltid säger att jag ska.. Men idag ska jag verkligen försöka! Sedan blir det hem en snabb, och sedan far jag och jennifer till teg för att grilla med amanda och några, låter som en fin fin kväll tycker jag!


Sa ju det, jag tror ändå vi tycker om varandra, jag och solen! Sen äre mina nya shorts och skor, blev ju ingen kanon bild men jag ville ju försöka få med båda!

klaaa



åh vilken, kul kväll..
Nu har jag i alla fall gjort själva statistik uppgiften, nu äre bara analys,kommentarer och slutsats kvar. Mycket att analysera kanske? nej skulle inte tro det.

cool

haha så var man där igen! Jag vet, oj vad jag vet att jag borde sitta och göra matteuppgiften istället för att sitta här och skriva, men det är inte det värsta, det värsta är att jag håller på att fixa i min garderob istället också. vad är det med mig? jag vill bara inte plugga innerst inne alltså, så allt annat känns mycket roligare! I alla fall så ska jag bara försöka få klart i garderoben sen ska jag börja, och helst vill jag bli klar också, skulle vara skönast i världen att bara slappa hela helgen, och inte behöva tänka på det där. Men troligtvis så kommer det inte bli så och jag kommer att tänka på det ändå. Aja.

Jag har bränt mig idag, som vid axeln fast lite längre fram eller ah. Anledning: jag och linda gick i det fina vädret till maxi! Och jag hade ändå en tröja som sitter hyffsat högt i halsen, men ändå! Det var i alla fall en fin promenad, lite blåsig men ändå. Sedan traskade vi runt på strömpilen och så! Jag har i alla fall handlat också, eller shoppat, vet inte vad som låter bäst, handla låter som att man köper mat, så därför säger jag shoppa, har ialla köpt ett par jeansshorts (!), äntligen, och så ett par vita tygskor (!) äntligen! haha känns bara bra, och jag älskar verkligen jeansshorts, galet snyggt? ska bli nice i sommar (nu?) när man inte behöver ha leggins under! Kanon bra. Måste nog köpa ett par till också, bara för att...


På bussen hem. Sedan åt jag mat med min kära lillebror ute på altanen!

trouble

lay your head down.

Shisses, idag gick jag upp 9 fast jag är ledig, anledning är för att jag kan inte sova när det är såhär ljust! Jag vaknar så fort det blir för ljust, lite jobbigt. Men samtidigt är jag pigg när jag vaknar så det är ju bra. Jag har i alla fall gjort något radikalt idag, eller om man nu kan kalla det för det, retro? haha, jag kan så lite men jag har så många idéer ibland. Det går inte ihop som en viss person sa till mig! Jag hoppas att det här går i hop, och jag hoppas att det inte blir tummen ner på en gång, för kära nån man måste ju ge människor en chans. Hur lätt är det att jobba självständigt när ingen någonsin kan bli nöjd.

Fotnot: ingen heter egentligen något annat.

skkurt

ändå faller regnet, som man brukar säga! Nu är klockan mycket, och jag ska sova, vill inte sova bort hela dagen imorgon, har stora planer! as kalas ska det bli, speciellt om vädret är på! Ah men godnatt i alla fall.


ja é så fin

skramlar

haha galenheten. Det enda som betyder något just nu är att allt utom skolan känns bra, det känns så bra att må bra för en gångs skull! Nu kommer det säkert (tyvärr) knappt hålla i sig tills imorgon eftersom att det brukar vara så, men jag ska försöka att inte tänka så! Sen så kommer den här helgen bli fin, eller inte söndag, det kommer bli en jävligt ful dag, för alla kan ju gissa vad jag gör på söndagar.



Hoho, ja det var några andra egentligen, men jag är inte så bra på att få det att likna nån, så jag gör om istället, mycket roligare!

så mycket bättre

200 degrees

VÄRSTA BÄSTA VÄDER, jag blir varm innombords. Har just suttit ute en stund och ritat i det fina vädret, a helt freaking underbart.

Sen har jag gjort en ny header, och ja som sagt, inte så mycket att säga, ville bara nämna det fina vädret.. en gång till! Nu ska jag städa, städa datorn. höhö

ska vi dansa?

without yah.

Idag är fan en riktigt bra dag, det är underbart väder, jag fick ett underbart mvg och snart ska vi äta en underbar frasses middag! haha, undra om det kan bli så mycket bättre? och just ja, imorgon ska jag inte till skolan, underbart.

Har väl inte så mycket och säga egentligen, allting är bra, men här är det otroligt lamt. Har inget att skriva inget att visa, ja rätt så dött faktiskt, kanske borde ta en paus eller nått, till jag har kommit på något bättre att skriva om än vad som händer under mina dagar.. Ja vi ser väl.

record

I dag var det torrrrrt.

I alla fall så har jag för ett tag sen varit ute på den skönaste promenade på länge, det var bäst väder och det kändes helt otroligt bra! Hoppas verkligen att det fortsätter såhär och uppåt nu, det skulle vara underbart. Och en sak till, nu har jag lämnat in provet!!! Känns alltid så svårt just när man ska trycka på spara, tänk om man har glömt något? Är det här verkligen bra? Ja det är massa sånna tankar, men förhoppningsvis kan man vara nöjd i alla fall. Och så kan jag kiss samhällskunskap good bye. Också skönt. Nu är det bara två riktiga saker kvar, men som sagt, vad ska man prioritera?

Jag har hursomhelst fotat min fotouppgift och det är väl något i den här stilen, inte den här bilden och inte det motivet, men ändå. tanken ju


snart så

Stenbocken 21. december - 19. januari
Du bör lära dig att prioritera dina uppgifter, så att du får en överblick, vilka som är viktiga, och vilka som bara verkar det.

Haha jag älskar det här horoskopen, får det till hotmailen varje dag, och dom stämmer typ ofta! Precis det här har jag varit kluven om idag, därför ska jag nu försöka prioritera!

Är så hungrig nu att jag nästan svimmar, eller ah inte riktigt men.. Typ en halvtimme kvar till maten i alla fall, får ju se hur det går!




A good old friend of mine

sehee

don't stop me.

Kan man bli mer irriterad? Jag börjar på samma sätt, men jag menar en helt annan sak, för seriöst? Tänk om man inte orkar, eller om man faktiskt är nöjd, spelar det ingen roll då eller? Ingen som kommer svara på det kanske, men så känner jag i alla fall.

Nu har jag i alla fall suttit i nästan tre timmar och bara vänt ut och in på allt, sen om det blir nå bättre vet jag inte, jag känner på mig att det kommer sluta med det sämre i alla fall, men sanningen är att från och med nu tänker jag välja mig i första hand, jag menar, så stor skillnad kommer det ju verkligen inte göra! hahah, åh.

 
Här är paulina och hennes nya frisyr, gaddi!

SOMMAR SOMMAR

burnin through the sky.

Nej nu får det vara nog, jag har gjort klart provet i alla fall! Eller sanningen är att jag ska titta igenom det lite imorgon också innan jag lämnar in det, just bara för att se hur pass dåligt det är, eller tvärtom, det återstår att se!

Jag ser i alla fram emot helgen, jag har inga som helst planer men jag känner ändå att det kan bli ganska fint, mycket är fint, just därför hatar när jag är på ett sånt humör som gör allting så fult, typ mig. Jag hatar att känna mig ful, och ändå gör jag det ganska ofta, samtidigt som jag är nöjd med mig själv, felet? man har väl helt enkelt sånna dagar, ibland lite oftare och ibland lite mer sällan. Jag hoppas sommaren är en sällan period, det är så fint att känna sig fin på sommaren!! Och sommaren är snart, känns fortfarande konstigt. Speciellt eftersom att det nyss var sommar, aja aldrig fel. Så länge sommaren inte gå lika fort så kan jag vara glad. Och jag hörde om någon jävel tidigare som ville korta ner sommarlovet? den personen kan ju gå och ha en kort sommar själv om han nu tycker att det verkar så himla bra! Jag ska ha en lång sommar, sådetså.

angel

haha jag önskar att jag hade en bild på mig och jennifer när vi var som gladast i lördags, det hade varit fint, men nu har jag inte det, så jag får leva med några gamla bilder då vi säkert också var glada, fast inte riktigt på samma sätt! haha.
I alla fall så börjar jag bli trött redan, och det är ju inte så bra med tanke på att jag faktiskt har ganska mycket kvar att göra här i mitt liv. Men det ska i alla fall bli väldigt skönt att sova känner jag, och imorgon är det dessutom sovmorgon, bästaste!



Året var 2006, om jag inte minns helt fel.

kungen

Helst skulle man ju vilja hitta en anledning att bara släppa allt och försöka ha lite roligt dom här sista veckorna i skolan. Men som det ser ut nu så kommer det att bli ganska hårt, jag vill bara att det ska vara fredag v 23 så jag kan känna att allt är över, det skulle vara absolut bästa.



I brist på text så får ni mig istället.


drop dead



fan då

finns det något mer irriterande än blogginlägg som försvinner? Finns det något mer irriterande än måndagar? Finns det något mer irriterande än folk som dig?

Just nu är det bara irriterande, allt känns så stressande... Men sanningen är den att efter den här veckan så är det bara en vecka kvar sedan är det avslutningsveckan! Det är helt oförståligt men så jävla skönt, så nu håller jag bara tummarna på att allt kommer gå hyffsat i skolan, för jag orkar inte ens bry mig om något annat just nu, allt suger ju hyffsat mycket ändå. Nu ska jag skriva lite till på mitt prov, och hoppas att det går vägen även om, ja jag orkar inte ens säga det, men jag kan lova att jag inte tänker bry mig senare, inte ens lite, det är inte värt det.


letting go

men åh nej.

Nu blev det drygt, jag känner att jag inte alls hinner med allt som jag skulle vilja ikväll, jag skulle vilja känna mig mer klar, hur som helst så kommer morgondagen döda mig, stressen kommer sitta i halsgropen och jag kommer vara någon annanstans och så kommer det gå åt pipan. Nej vafan det kommer att gå bra, och ikväll ska vi faktiskt fika och sedan kommer jennifer och det kommer bli fint, hoppas att vi ska vara ute.


bra tjej den där jennifer.

blomm


Blev lite egoistiskt men det gör ju inget, min nya tröja i alla fall, det var det finaste jag hittade som ändå ser ut som blommor, tycker den är jätte fin!




aha

nothing without you.

Just nu känner jag såhär, att det som är kvar det är kvar och det kan jag göra imorgon, eller hur? Jag måste ju kunna göra något annat här i livet ändå. Ska lägga in lite bilder från igår sen också, det blev inte så många, bara några i början av kvällen, men så är det ju ibland! Nu är mitt rum städat i alla fall, känns ju hyffsat bra, dessutom så är jag glad idag, ännu bättre? Ja.

the best I have

in from that ocean.

Jag var så duktig, jag började städa och kände taggen med queeen i bakgrunden, men så vips hamnade jag i soffan med min älskling i knät och så gick det utför, och då tänkte jag såhär "varför inte skriva ett inlägg också?" och så blev det så. Haha, ja så är det och idag är världens söndigaste dag, allt är som vanligt, städa plugga gå ut ungefär, men som tur är så är det en liten ut stickare i denna dystra tillvaro, för det är ju morsdag! Och jag och mina syskon har köpt en liten present till mamma som vi hoppas att hon kommer tycka om.



Min fina och bästaste mamma, jag antar att alla, eller nej inte alla, men väldigt många tycker att deras mammor är den bästa mamman, och det gör jag med! Tänker inte berätta för er varför hon är det, men jag kan lova att om ni visste så skulle ni också tycka att hon var världens bästa mamma! haha sådetså.

not funnyy

How's it gonna be when you don't know me anymore?
just ja, det gör du ju inte.

Ojse, idag, ja jag har faktiskt redan varit vaken i två timmar! Iaf så har jag varit ute och gått lite, duschat och nu sitter jag och ska plugga i två timmar, för om två timmar ska jag vara på stan och norrlandsoperan och göra gud vet vad, typ stå och se fin ut? lär ju ej bli några problem. I alla fall så ser mitt rum ut som ett bombnedslag och jag tror att jag kommer måste städa innan ikväll i alla fall, för om jag ska komma hem i natt och snubbla över dammsugaren som står vid min säng kommer jag inte att bli glad. Nej nu ska jag göra lite nytta, börjar känna mig smått stressad nu, plus att jag har ont, hatar att ha ont.

paint it


Paint har väl aldrig varit min starka sida, men har man inget bättre för sig, så vad gör man?

an other pain

Ett inlägg såhär innan tolv. Tänkte bara nämna, I'v got better things to do. Svårare än så är det inte, eller egentligen, för att jag är så dum ibland, men ja, så är det ju.

fin

Hallelujah, eller hur var det nu igen?

Ingen jätte hallelujah dag kanske, men dagen är ju inte slut ännu, så får hoppas på en bättre kväll! Har i alla fall gått sönder mina fötter lite idag, mina högklackade (haha ja jag har bara ett par) är ju fina, men ack så ont dom gör ibland. Jag älskar dom när dom är snälla, men inte annars. I alla fall så är jag bara sådär lagom shlöö och taggar något riktigt fint i det fin fina vädret!



Var på stan en snabbis idag med jennifer, julia och paulina! fiint

23 maj

Stenbocken 21. december - 19. januari
Det är mer sannolikt, att du kommer ångra dig för att du inte har tagit en chans, än att du kommer ångra dig för att ha försökt!

Mycket troligt, men så är det väl alltid? Idag gjorde jag något radikalt eller i alla fall något ovanligt, jag sitter nämligen på skolan nu fast jag egentligen har sovmorgon till halv 10. Jag hade tänkt få lite hjälp men en sak men det verkar som att läraren också har tagit sovmorgon (egentligen kunde man komma) så istället får jag hjälpa mig själv så bra det går.

no more forever

Now or never.

Tror helt seriöst att jag aldrig någonsin har haft den här känslan förut, det är som en blandning av total hopplöshet blandat med total obryddhet. Jag känner att jag aldrig någon gång tidigare har varit så less på skolan och haft så jobbiga uppgifter som jag är nu, samtidigt som jag aldrig har brytt mig såhär lite. kanske någon slags pluggsjuka. I helgen ska iaf försöka att inte tänka så mycket på skolan, förutom söndag då som är dagen då man måste.

 

haha charmigt med typ magtröja? Det här var i alla fall i bjurön 2005, och jag hoppas till gud (snälla, gud?) att vi ska fara dit i sommar, blev nämligen inte av förra sommaren, för det är verkligen finaste och skönaste stället jag har varit på.



sa ju det.

sunny day

 
En lite soligare dag.

hucsh

Det roliga med uppgifter och frågor man inte förstår är ju definitivt när man får hitta på svar, då känns det verkligen som att man har kommit långt. Sen kan man ju bara sitta och hoppas att det inte är massa babbel man kommer med och att det faktiskt är rätt! Nu har jag hittat på lite, så det ska bli roligt att se.

Min flash är nu ombörjad, fin ord jag vet, men jag var tvungen, det är lite drygt just för att det tar ett tag att sitta och göra men i slutändan så kommer det att löna sig, bra bra!

update:
My work is done, jag fick min flash att fungera, plus att jag fick den att stanna! Helt fantastiskt. Och nu håller jag på att städa mitt rum, ännu mer fantastiskt, eller engentligen inte.

egg'n

Nu sitter jag och ska käka frukost, lunch? För när jag vaknade hade jag både ont i halsen och var inte alls sugen på att äta, men nu är jag riktigt hungrig, sånt man får ta. Stekta ägg och lite korv är ju aldrig fel!

Måste säga att tvätta fönster inte är något för en prefektionist, och jag är lite av en sådan. Dom blir ju fan aldrig rena?! alltid någon fläck kvar, skit. Men jag tycker ändå att jag har varit duktig. Snart kommer Linda hit och då ska det pluggas, hoppas på att få klart iaf hälften av alla uppgifter vi har, så skönt det skulle vara!

Godnatt alla fina

Det blir inget förlåt till klassen för att jag och linda for! Det var trevligt och vi spelade brännboll och vårat lag vann, ganska så bra alltså! Sedan satt vi bara i en ring och frös och hade det trevligt. Ah det är min klass det, lite spontana onsdagsbrännbollsfester, sedan vare inte helt fel att cykla med linda heller, tycker nog om att cykla, även om uppförsbackar är jobbiga! Det är som så fridfullt på nått sätt, dock hade jag mått gott av en mössa eller två. Nu ska jag sova, ja jag ska sova tidigt trots att jag är ledig imorgon, och ledig, det är jag för att jag, helt i ärlighetens namn håller på att bli förkyld vilket gör att jag inte känner för att delta i skoljoggen som är imorgon på skolan, istället ska jag sova och bli frisk, och plugga med linda och bli smart, för imorgon har jag tänkt att vara på ett sånt där produktivt humör, det kommer bli fint!
Och inte nog med att kvällen blev fin så fick jag en parfym av min mamma, jennifer och joakim! Ett grönt äpple, ja då vet alla vad jag menar, ett stort ett dessutom! Förut har det varit jennifer som har haft den parfymen men since hon inte använder den längre så tycker jag att det är alldeles ypperligt att jag tar över den lukten, för den luktar faktiskt gott på mig med! hoho.
GODNATT


varför

Detta måste ju verkligen vara en av dom mest dryga dagarna på länge? Helt omotiverad är jag, till allting. Till exempel så ska klassen spela brännboll ikväll, as kul tycker jag egentligen, men just bara för att dagen har gjort mig grå som ett moln så känner jag noll tagg på det! Förlåt klass för att jag är tråkigast i världen. Iof har jag inte bestämt mig än, tydligen ska vi fika senare, med tårta och grejjer, det kanske gör mig gladare? Sedan så har jag fått en fin fin klänning av mamma från turkiet som också gjorde mig glad! Men jag har som sagt inte bestämt mig än, så kanske förlåt, annars ses vi ikväll och då ska jag spela brännboll för allt vad jag är värd. punkt slut

wie

riktigt skön dag faktiskt, och ändå är jag mer less än vad jag har varit på länge? Jag förstår verkligen inte. Orkar inte precis analysera alla problem i allafall. Japp, det var det enda jag har att säga. wie

no icecream

Nej det går inte bra nu. Saken är den att när idéer inte går att få fram på papper då är det inte glassigt. Just nu känns mitt cdomslag som en soppa, typ spenatsoppa. Nu ska jag duscha och så sen ska jag se på one tree hill, då kan jag kanske bli lite glad i alla fall.



Min sötsöta lillasyster för ett par år sen!

light



haha ja, ibland har man inte roligare än såhär, denna är dock inte gjord idag!

hoppet

ansträningar tär på ens huvud, nu har jag huvudvärk. Eller början till i alla fall! Tycker ändå att jag har varit duktig idag, är nästan klar med ett prov även om jag har det svåraste kvar, men trots allt är det en vecka kvar tills det ska vara klart också, så det känns bra! Ikväll blir det nog one tree hill och lite godis, ja jag unnande mig idag, ibland måste man få. Annars finns det absolut ingenting att säga.





sommaren ger iaf hopp

ps, I love you

helvete satans jävlar vad jag hatar när inlägg förvinner, då kan man ju lika gärna gå och dö.

IALLFALL, så har jag och pappa fixat igång den nu, min älskling. Och jag kan ju inte säga att det tar emot att stå där och veta att den ska säljas, när det ända man vill är att sätta sig och köra förevigt. Det är det absolut bästa jag vet och det är det enklaste sättet i hela världen att ta sig fram på. jag har inga bra ord som kan beskriva vad jag känner för denna plastmaskin, det är bara bland det finaste jag har.


ja, det finaste, och 2005 var första året tillsammans, jag hade vita sockar uppdragna till knäna ungefär och mina absolut mest älskade lånade adidasskor!


I'm the worlds greatest

UPPE OCH PIGGARE ÄN NÅGONSIN
inte riktigt sant, men jag är i alla fall uppe, och lite pigg!

En sak som jag tycker är ganska rolig med att plugga, speciellt sånna arbeten som man har under en längre period. För då sitter man där och pillar på dom, man gör kanske en fråga, eller en förändring på något sätt och då tycker man att man är bäst i världen för att man har gjort det. Även om man egentligen har mer än hälften av allt kvar. Som nu till exempel, jag har skrivit två meningar på min inledningstext till en matteuppgift, och jag känner mig galet duktig. MEN TVÅ MENINGAR? Det är ju inte ens nått, det är inte så att jag har gjort en undersökning eller något sånt, utan nej, jag har bara skrivit två inledande meningar, men ack vad duktig jag är.


free

har jag nämnt att jag är ledig imorgon? Det är jag i alla fall, känns mer än skönt. Och nu sitter eller ah ligger jag och jennifer och tittar på desperate housewives, det blir ju mer och mer spännande för varje gång! ah det var väl allt, sen har jag bytt design också, väldigt lik den gamla, men jag gillare, bara bra med färgbyte sådär ibland.


hardest thing

alltså ibland när man kommer in på msn så känner man eller i alla fall jag en sån otrolig hopplös känsla, ingen som skriver, ingen som är social om man skriver, inte en enda person som vill prata med en eller ens någon som bryr sig. I lands problem, men ändå det är tråkigt.

Jag hatar att vara arg, men nu på senare tid så är jag argare än vanligt, allting är bara så irriterande, jag har tappat min positivitet helt och hållet, men hoppas starkt på att hitta någon gång, någonstans!



lite annorlunda i alla fall, kreativa saker är bra för humöret.


guld


Det blev till att behålla den guldiga klockan ändå, dom hade ingen i silver, alltså vit! Men sen kom jag på att mina arrmband ändå går mer i guld än i silver, praktiskt.

me and my boo


En vit och en brun. Ganska fint väder i alla fall!


playit



Just nu:

- TAKIDA -CURLY SUE
- ARCTIC MONKEYS - MARDY BUM
- SUM41 - PIECES
- RON POPE - A DROP IN THE OCEAN

roooshak

jag älskar att vara produktiv.

Jag älskar också att sluta tidigare, så det har varit en ganska slapp dag idag, det gick bra hos tandläkaren, men jag tror att hon gjorde ett misstag, för nu när jag tänker efter tycker jag mig minnas ett "oj" mitt i borrningen, för nu är jag öm och röd i tandköttet, kan det hända att hon slant? hm.

Haha, ja det hade ju varit jätte bra om jag förstod också, jag känner att det kommer bli lite pinsamt när svaret ser ut som ett frågetecken. Men aja, man får helt enkelt hålla tummarna.

but i'm afraid

läskigt, alldeles precis nu, som på en sekund, så blev jag inspirationslös! Ingen idé så långt jag kan tänka, typ. Konstigt.

Tandläkaren imorgon, första gången jag ska fara dit helt själv, ändå konstigt, men ja så är det, och jag måste erkänna att lite nervös är jag faktiskt. Jag brukar kunna få tårar i ögonen av smärtan då dom ska laga, eller  när som trycker in sprutan i tandköttet på mig. Men det ska nog gå bra!

illustration



Lite sommar sådär, kommer kanske komma med på mitt cdomslag som jag håller på att göra. Kommer behöva ganska många känner jag! Hoppas att det inte blir allt för jobbigt.

loud



1. Mitt nya långa röda linne och jordgubbshalsbandet
2. Emerensia ligger och myser bredvid mig i soffan.

bloggkooolll

Hej alla.

Jag tänkte bara tipsa om en bra sida som jag använder, bloggkoll.com heter den! Där kan man välja bloggar som man "bevakar" och då ser man om någon har uppdaterat eller inte, vilket är mycket skönare än att måste gå in på någons blogg kanske 10 gånger per dag för att se om dom har uppdaterat, alltså om man nu är ivirig att veta! Så ett tips, bli medlem

too late

I say I all the words that I know.

Gud vad man känner sig duktig när man väl har tagit tag i saker och ting, sen om det har gått bra eller inte är ju en helt annan sak! Men som det ligger till nu så känns det rätt lungt då jag har fem dagar på mig. Plus att den här veckan, sen två till sen är det ju i princip sommarlov? ja inte helt fel.

o visst

Uppe and ready for fight. Jag känner att jag kommer få den där hopplöshetskänslan idag, när jag sitter och förstår ingenting, det är då den kommer och ibland annars. jag hatar den i alla fall. Men nu ska jag inte tänka på det, söndagar är trots allt dom bästa dagarna?

alltid

jag skulle gå och lägga mig tidigt, kanske 11 tänkte jag.. Men här sitter jag ändå, och ser på greys. Jag antar att det är någon slags inside-protest emot pluggdagen som står framför mig. blä

heal it

Nej nu blev det sådär, hopplöst igen. Jag känner mig ful och dryg idag, jag känner att mitt och jennifers rum borde städas och jag känner mig lite ledsen. Jag vet inte riktigt varför och jag vill inte gräva längre ner i det för sånt brukar ofta inte löna sig. Skulle vilja fara och köpa godis, men jag är alldeles för lat och ful för att orka fara och vistas på en affär, så jag får ta och se vad som finns hemma!

Snart, snart, snart.

Idag var jag också och tittade på textilpennor, om några veckor skulle dom få in pennor som man kunde köpa en och en för nu var dom i pack. Jag vill helst ha svart, och så någon färg till och då ska jag göra snygga saker, det har jag bestämt mig för. Nu ska jag försöka orka ta tag i städningen och sedan ska jag göra något som får mig att må lite bättre, typ se någon spännande thriller eller varför inte terminator serien? ja vi ser väl.

vilken ork

Jag är slö, även idag, ingen ork or so ever skulle lika gärna kunna och och lägga mig och sova på en gång istället! Jag förstår mig inte på mig, ungefär. Jag längtar hur som helst inte till imorgon, men det är så sällan man längtar till söndagar ändå.


Så här slö, orkar inte ens färdigställa det jag börjat med


strawberry

Oh hell.


Mamma är fin, jag träffade henne på stan idag och tog igen lite tid, alltid bra. Sedan fick jag ett halsband av henne, jag valde ut det själv i och för sig, för jag har länge velat ha ett sånt här!


hellyeah

Ja, jag klarade matteb nationella! Det är väl i princip allt viktigt jag har att säga. Jag är nöjd och nu är det helg så ja bara bra. Sen att skolan fortfarande existerar är ju inte det bästa men, det var trots allt helt okej att bada på idrotten, så fyra av fem toasters.

I hope I will survive

the glory you find.

Äntligen kan jag vara lite stolt över mig själv, jag har lyckats komma på ett sätt att få min flash att fungera! Måste vara för att jag är så smart, ja troligtvis. Nu ska jag sova och imorgon får vi se om jag ska orka vända på mitt humör eller inte, det återstår att se, jag kan iallafall lova att om jag inte få g på det där matteprovet så kommer jag inte stanna resten av dagen. Sen är det ju bad imorgon, bad, jag tycker ju egentligen att det är roligt, men ah, ibland är det verkligen inte det.

cake



Här har ni sveriges eller i alla fall umeås snyggaste tårta, nästan. För den gjordes typ år 2006 så det kanske är någon som har tagit rekordet nu, men den var finast tycker jag i alla fall.

jag har nog inte riktigt förstått

Jag sitter med samhällsprovet uppe och gråter lite tillgjort för att visa mitt misstycke och då kommer julia fram till mig och kollar på dataskärmen och säger:

- Men marre, jag har också svåra läxor som jag måste göra! Det är bara att göra det. Jag kan hjälpa dig.

6 år är hon, min lillasyster, om hon ändå kunde hjälpa mig, det skulle vara magi.

slutaaaaaa

jag kan inte flyga, vilken nyhet va? Jag önskar att jag kunde, då skulle jag vara ute och flyga varje dag, haha. Nej men skulle vara skönt att känna sig lite fri ibland.

Jag önskar också att jag inte var så tråkig, jag önskar att jag inte var som jag är (ibland), jag önskar att jag slapp bry mig för små saker som jag alltid gör, jag önskar att jag, att jag var en bättre människa, för min egen skull. Men sanningen är att jag är bäst, ja jag är den bästa jag i hela världen, och det är klart att alla har vi fel och brister, jag får helt enkelt se till att göra dom fina.


Här skulle jag vilja flyga.

aldrig förut

Mitt huvud har aldrig varit såhär tungt, min hjärna har aldrig känts såhär tomt, min kropp har aldrig varit såhär slö. Men nu är det i alla fall delvis över. Delad tredjeplats med fyra andra grupper är väl inte helt fel? haha, åh men vi är så bra allihopa. Plus att vi fick 10.000 kronor till klassen, inte fy skam må jag säga! Ikväll vill jag sova, jag vill inte göra något annat, men först ska jag (åh vad jag ska hela tiden) plugga lite, och så har jag en ond aning om att jag och pappa skulle göra nått med moppen idag, om vi orkar, allt är bara så slött.. Ingen middag har jag fått än helller, och mina två hemkommna syskon ligger bara och snarkar och min vakna syster är dum och skyller på mig att det är jag som har slagit henne när det i själva verket hon som slagit mig, speciellt eftersom att jag sa sluta. haha åh så barnsligt.

done done done it

Nu är engelska nationella över, jag vet inte hur det gick men det kändes som att, äh spela roll ungefär! Nu är det bara muntiliga kvar och det känns rätt lungt. Och som sagt, hundra tusen gånger tidigare, om jag bara får g imorgon på matten så kan jag ändå vara glad igen.. Trots samhällskunskapen som typ ligger där i fronter och skrattar åt mig.. Blä

Om en timme ungefär, lite mer är det redovisningsdags på midgårdsskolan, det är infokampanjer som ska redovisas och min grupp är ungefär på femte plats, är lite nervös fast ändå, det kommer att gå bara bra!

FL

alltså nej, jag har just gjort största misstaget i mitt liv (överdrift men), jag läste igenom frågorna till samhällskunskaps provet, undra om jag ska gråta nu? Förstod typ ingenting, nej nu får jag ont i magen. Ska nog sova så att jag inte försover mig till nationella imorgon. fuck life

tråkiga saker

ah nu är det inte många dagar kvar av den här plågan inom mig, imorgon kommer två stora grejjer att vara gjorda och på fredag, ja på fredag får jag veta om jag klarade matten. Sen kommer ju halva min familj hem imorgon, plus kameran! Känns bra. Nu är jag sådär lagomt less, som vanligt, jag vet inte vad det är med mig, i ena stunden kan allt kännas hur bra som helst, och sen helt plötsligt vänder allt och det suger att vara vid liv, nästan i alla fall!

En vacker dag ska jag lägga ner tid på att berätta något intressant, men just nu är allt bara så jävla platt, ja det är nog det allra bästa ordet att beskriva allting med, så platt som det kan bli! Kan ju alltid hoppas att det händer något snart.

deserve

Nu ska jag sätta mig och gotta mig i lite serier, har en massa att se! Och efter att till och med (ja till och med) börjat lite smått på mitt cdomslag tycker jag faktiskt att jag förtjänar det!



Som sagt i brist på annat, gamla bilder är väl alltid roligt!

guldfisken

har tyvärr inget roligt att bjuda på, speciellt inga bilder eftersom att min kamera är i ett annat land och glassar! Tänkte istället berätta hur extremt kort minne jag har. Det sista jag tänkte innan jag öppnade skåpet för sista gången idag var "nu får jag inte glömma att stoppa ner samhällskunskaps-boken" undra om jag glömde den? Den ligger i varje fall inte i min väska, så antingen har jag tappat den på vägen eller så, ja glömde jag den där inne i skåpet. Känner mig så, dålig.

kanske inte det

Nu känner jag mig duktig, har skrivit en mindmap och den text jag ska rabbla upp på redovisningen imorgon! Vad ska jag göra nu? Ja snart är det middag i alla fall, var sak har sin tid som man brukar säga, ett steg i taget.

På fredag kommer det, då kommer jag få veta om jag har klarat mig förbi matteb's svåra väg, det är då det avgörs, vem som har vunnit. Jag hoppas så innerligt på seger att det går inte ens att sätta ord på, jag kommer nog gråta eller bli helt stum om jag blir med räknad till gänget som ska göra omprov, det får inte hända, jag har ju inte ställt in mig på det så det skulle skaka hela min värld. ajaj nu ska jag inte överdriva men jag vill inte vill inte vill inte. håller hoppet uppe.

kul att skolan är det största samtalämne jag har just nu, lagomt intressant.

flower power

tur att man som fotointresserad, mediaintresserad m.m är ganska snabbtänkt ibland! Nu vet jag vad jag ska göra för cd-omslag, jag är bara för bra ibland. OCH ja det har med blommor att jag, jag vet inte vad det är men det känns som att allt jag gör nu på senaste tiden har med blommor att göra, så är det ibland, you got to love flowers!


ingen glöd

jag hade hoppats på att den här uppgiften inte skulle bli så jobbig, men tydligen måste man kunna olika musikgenre (kolla, vet inte ens hur det stavas) och det kan inte jag! Så det blir lite jobbigt.. Får försöka komma på något bra ändå, livet är allt bra drygt ibland don't you think? plus att jag har världens plugg kväll framför mig, kan ju lika gärna dö nu på en gång.

bring me back to those happy days

så tråkigt när det är tomt.

Om några få minuter börjar en sak på tv som jag ska se, termintator, ja det är jag , jag tycker "sånna" där saker är bra, inte mer med det! I alla fall så hade jag tänkt följa det på tv, men så blev det inte så, undra varför? Men det känns ganska skönt, mer tid dom få skolmåndagar som är kvar! Ikväll har jag varit ute och gått och sprungit, det dryga är bara att min kondition inte blir mycket bättre alltså, får ta och jobba på det! Hur som helst, så var det fint väder, lite blåsigt men idag hade jag hörlurar som funkade i båda lurarna! Det var ett bra tag sen, hur skönt som helst var det i alla fall! EN sak som jag inte har gjort ikväll är att plugga... Vad är det med mig? aja, nu ska jag se på det där, sen får vi se om jag kanske läser igenom min svenska redovisning en gång till, för imorgon ska jag skriva en mind map! Jesh, imorgon blir en plugg-dag utan dess like. Plus att jag måste fixa lite med mopeeeden, eller jag? Pappa menar jag, jag hjälper väl till så gott jag kan.

closer

fan vad jag hatar sånna här dagar då man känner sig galet värdelös på alla sätt och vis. Helt död i huvudet och alldeles slö i hela kroppen. Helst av allt skulle jag bara vilja skippa dom två närmsta veckorna och vara så många steg närmare sommarlovet, men sanning är ju att det faktiskt inte är längre kvar alls! sjukt skönt.



så lessamt

haha men va?

Åhså irriterande det ska vara när vissa saker inte fungerar! Får ta det sen helt enkelt. Jag är bara slö idag, har inget kul att säga, inte ens något tråkigt heller.. Snart ska jag ut och gå, eller när jag har smällt maten lite till, woh sen blir det lite plugg ikväll! DRYG VECKA

godmorgon


blackn'white



Min första svartvita illustration, blev faktiskt ganska nöjd! Det är i alla fall jag för dom som inte ser det.

Oh

'

hihi


såklart

Slö söndag, kanske inte så ovanligt? Jag sov till halv 3.. Inte likt mig, men nu var det faktiskt så att jag vaknade till vid halv 11 och mådde lite halvers och då tyckte jag att det var bättre att sova. Nu har jag varit duktig och skrivit klart, eller rättare sagt fixat till informatörsintervjun som skulle vara klar för kanske 2 månader sen, min första försent inlämnade uppgift. Måste ju hända det också någon gång! Om ett tag ska jag ta och läsa på lite svenska redovisning och så. Funderar på att göra en bild, nu när jag inte har någon kamera så blir det så otroligt mycket text istället, det har jag aldrig tyckt om.

godnatt

så otroligt tråkigt, ingen som är vaken och uppdaterar bloggar, det måste ju betyda något... Kanske ska ta och gå och sova ändå, så att det inte kommer fler sånna här tråkiga och onödiga inlägg!


youre not ever alone


det vackraste jag någonsin haft. Ni vet.

sådetså

fin kvällen, varit på bio med jennifer och sett på what happens in vegas, blev faktiskt paff då den var både bra och fin, ja riktigt bra! Sedan kvälls promenad genom staden, knappt kallt ens, underbart. Jennifer är förövrigt en riktigt fin vän.

Nu sitter jag här och, ja lyssnar på curly sue, vad annars? Skönaste.

sweeet

I will love you until the day I die.

Idag har jag shoppat lite, en kjol, t vå t-shirts och ett armband! cute
ikväll ska jag och jennifer på bio, vet inte riktigt vad vi ska se men! Det blir nog brao brao, nu måste jag börja göra mig i ordning.

otroligt

fan tröttare än tröttast, vad gör jag uppe? Jag vet inte ens, det är väl någon slags, nej jag vet inte.. Bara för att det är helg ungefär, så onödigt! Nu ska jag sova, och jag hoppas på att få sova lite längre imorgon och så hoppas jag på pappas grötfrukost.

you make me curl

åh sitter här och lyssnar på takida - curly sue, jättefin, eller jag har väl inte lyssnat på texten sådär jättemycket men den är så skön! Skönaste rösten i världen ungefär. Men musiken gör det lite sorgligt.

Jag blir helt varm i hela kroppen, jag vet inte varför men det är sånna där små saker som gör mig så otroligt glad, jag är lite konstig men så är det i alla fall!

Ikväll ser jag fram emot, ÄRLIGT, att bara sitta hemma och njuta av helgkänslan och lite one tree hill bland annat! Bara så att du vet paulina så har jag ringt dig men din mobil var avstängd! Nu ska jag lyssna på låten en gång tilll


I'm head over heels


Paulina och kasper!

FRIDAY

FREDAG, känns ju lagom bra! jjjjjj puss

plaaahha

åhå, vad skönt! Ikväll har jag inte pluggat något, frågan är ju om det finns något skönare? Plus att jag sitter och tittar på Greek, fin serie. puss.

Idag var det föreläsning på skolan, en man som överlevde förintelsen, han var liten och söt och han fick mig att gråta, inga floder, men det blev känsligt. Så hemskt att lyssna på, att förstå hur det faktiskt har varit, kändes som att han berättade en film. men så var det inte. Det fastnade, allt han sa. Först trodde jag att det bara var jag som kände så, men nu i efterhand har jag försått att det var fler, tur. För jag tycker att sånna här saker är viktiga.

Nej nu ska jag fortsätta se, sen ska jag sova och imorgon är det skola igen. Orientering? nja.. får se.

fine

Åh, fick just samtal från min kära mor, dom är framme i turkiet nu iallafall och hade tydligen fått ett hotell med jätte fina rum och allt! Låter faktiskt inte helt fel! Hursomhelst så hade jag ju ändå nationella idag och som mamma så är det viktigare, inte för att det är anledning till att jag inte följde med men.. Hoppas i alla fall att dom får det jätte bra!

Ah, matteb, min bittre fiende, jag har nog inte besegrat den, men jag antar att vi ligger på ungefär samma nivå nu.. Det gick inte bra, tyvärr.. Men ett g ska man väl för fan kunnat skrapa ihop? Det håller jag tummarna för.. Snart kommer linda och vi ska se på frankenstein, två timmar, taggat! ajaajaj, super skönt att det är över nu i alla fall, det gör det lite lättare att leva, men som sagt, så länge det inte går åt helvete såklart. så nu släpper vi det.

sådärja

kan jag säga att jag är klar? Ja, jag tror fan att jag kan det, nu är jag sådär fullproppad med allt som har med mattematik b att göra och inget ska få störa det! Så nu hade jag tänkt gå och lägga mig och låta allting sjunka in och imorgon klockan halv 1 ska jag sätta mig vid min bänk (en bänk) och göra mitt bästa, för det gör jag alltid och så ska jag vara nöjd med min insats oavsett hur det går. Ja så är det. Godnatt and wish me luck

Ps. Jag älskar min mamma.

mattekoll

kände för att hålla alla uppdaterade om mitt mattetillstånd, just nu har jag i alla fall kollat igenom hela boken (igår+idag) och ska nu ta en rast, eller förväntar mig att vi ska äta snart! Sedan ska jag kolla igenom några papper och göra en snabb genomgång av alla kapitel, någon enstaka uppgift, sedan tror jag faktiskt att jag är klar, coolt va.

Idag köpte jennifer ett nytt kamera fodral till mig! Eller, ja jag ska ju betala det, men hon köpte det i alla fall, det var ju bra! Det blev ett exakt likadant som det gamla (gammla? nä) och det känns ju fint:)


praktiskt

no one else will have me, only you.

Nu har jag pluggat i en timme, ute på altanen satt jag, det var skönt, den friska luften hjälpte till att tänka! Fast det blåste lite, det var jobbigt, men annars var det faktiskt ett väldigt bra! Om ett litet tag ska jag fortsätta, jag känner ändå att det kommer gå vägen. Man måste bara tänka ett steg längre när man fastnar så enkelt är det, för en lösning finns det ju alltid! ja det var väl allt.

done

nu är redovisningarna klara, eller redovisningar, vi fick gå runt och kolla på alla och skriva plus och minus kommentarer, det var bra! Min största minus var att texten på första sidan var lite svår att läsa, så det kanske jag ska ändra! men annars är jag nöjd. Hajj

all my life

muhu, nu har jag plågat mig tillräckligt med matte för idag. Jag har blivit lite klokare på vissa saker, mindre klok på andra. Men jag har även kommit fram till att efter det här nationella provet så är typ matteb över, om man inte ska göra nått restprov men det ska väl ändå inte behövas tycker jag! Så det är ju otroligt skönt. Nu har jag även kollat på min hemsida en sista gång, imorgon är det redovisning. Jag vet inte riktigt vad jag känner för min hemsida, den är väl sådär, OK. Kanske inte så mycket mer, men jag är som ändå nöjd, blir inte klok på mig själv. Tomorrow I'll be fine.

Nu ska jag sätta mig någonstans där det finns gott om ljus och läsa mina sista sidor i svenska boken, mycket ljus så att jag inte somnar! Iof sov jag en timme tidigare i dag, kanske gjorde susen, vad vet jag. Sometimes sleep is the best you have. fan vad fel det lät, men jag sitter inte och försöker vara engelska proffs på en blogg satt.

Om en/två dagar (torsdag) så far halva min familj till turkiet, varför ska inte du med, är väl det första folk frågar när jag berättar det, men sanningen är den att jag inte riktigt vet.. Jag ser väl inte riktigt tjusningen med det här utomlandsåkandet.. Kanske senare i livet vem vet? Just nu känns det helt enkelt onödigt att min mamma ska betala massa extra pengar för något som jag faktiskt klarar mig utan. I alla fall så hoppas jag att dom får det underbart där nere, och framförallt att dom tar hand om min kamera (inte framförallt men, haha!), har inte varit utan kamera på snart ett år och nu blir det en hel vecka som förmodligen försvinner ut minnet ganska fort om jag inte gör något alldeles amazing. Det verkar tydligen så, dock inte så konstigt, att man lättare kommer ihåg saker som finns med på bild, än en gång, så självklart men ändå! Jag klarar mig i alla fall, klart dom ska ta med den! här blev det långt och drygt, har ingen bild heller, så ja, hejdå.


uppp


I'll go whereever you go

nu är jag hungrig, men sanningen är den att det är två timmar kvar till lunchen. Om jag kommer dö eller klara det återstår att se Just nu håller vi i alla fall på med infokampanjen, det är hårt, hårt. Snart är vi klara! Då ska vi bara träna på redovisningen. Hoppas på att det kommer gå bra!

Ikväll blir det matteplugg som sagt yey.


tjalalala

Nu är det natt, eller nej, men kväll i alla fall och dags att gå och lägga sig. Sova och glömma denna dåliga dag! Nej jag föredrar bra dagar, konstig jag är? nej men godnatt.

nu igen


mes

JUST JA, eftersom att jag inte hade tänkt plugga idag, ge mig själv en day-off så kommer jag få plugga matte som en galning imorgon och på onsdag, ni anar inte hur mycket jag längtar! Men om jag ska vara helt ärlig så känns det som att jag har vad som krävs i hjärnan för att få ett g ändå, bra va? skulle nästan vara skönt med ett otippat "det är nationella idag istället" imorgon alltså! Slapp man bry sig.






Haha nej jag vet inte ens, gjorde faktiskt bara nått..

like a friend of mine to hit me from behind

fan längesen jag var så här hungrig, hoppas maten är färdig snart! Idag har jag haft en bad-day, det enda som var bra var att vi inte hade någon engelska. Annars har det mest varit sämst. Speciellt allt som har med bussjävlarna att göra. Nu har dom ju börjat gå mindre ofta vilket resulterade i lång väntan lite här och där. Från skolan går bussarna bara två gånger i timmen, vad är det för ett skämt? är väl tänkt att man ska cykla nu, men om man inte har någon cykel då? inte lätt..

Nu har jag ätit iallafall, det var gott för magen! Ikväll blir det lungt, ska inte plugga så mycket, bara njuta av att faktiskt vara vid liv, eller nått!

eiiy


1togo

Nu har vi gjort bort första nationella, skrivdelen, engelska. Det känns ju skönt. Det blev väl helt ok, men våran lärare virrade bort sig helt och sa att vi hade till 11 på oss, yey tänkte vi, woho tänkte jag och började skriva en kladd. Sedan började jag renskriva, tittade på klockan då var den 10, gud vad skönt tänkte jag, då är den en hel timme kvar, men så kommer det in en kvinna genom dörrarna och säger att vi har till kvart över 10 på oss, sedan får vi inte skriva något mer. PANIK tänker jag och börjar slarvskriva, han alltså inte fördjupa mig, men det blev väl ok som sagt, men hon får ju ta lite ansvar säger jag bara! en tur sak är att vi inte har någon lektion i eftermiddag så slutar 13.55 avrundat klockan 2, bara skönt!

Det här har jag skrivit en gång redan, inte exakt, men jag sparade och allt fuckade sig, det var irriterande. Nu ska jag inte vara irriterad och påminna mig själv en gång till att skolan faktiskt inte är livet!

så tycker jag

Nu är det snart sängdags för mig, för jag har bestämt mig för det. Om jag skulle försova mig imorgon, vad skulle jag då ta mig till? Vilket skräckscenrio. Känner att jag är ganska förberedd, men som det ser ut så kommer jag säkert inte göra det bästa ifrån mig, prestasions (jag vet att det inte skrivs så, men jag vet inte hur!) ångest pågrund av våran lärare. Hon kommer dra ner mig i gyttja so to speak. Men men, livet är inte skolan, eller skolan är inte livet menar jag! Vilket är förbannat tur.
 
Idag sa så sa min mamma såhär:
- Så du ska inte göra någonting alls i sommar alltså?

Hon menade då att eftersom att jag har bestämt mig för att inte jobba i sommar så ska jag inte göra någonting alls, men det är ju inte samma sak, tyckte jag och hon svarade surt "mm, jo det tycker faktiskt jag". Men se så här ser jag på det, antingen är man ledig och njuter av det, tar dagen som den kommer eller planerar något fint att göra någon av de kommande dagarna, eller så jobbar man och så är man inte ledig. Okej man får pengar vilket aldrig är fel, men jag jobbade förra sommaren och det fick mig att inse att jag inte vill göra det igen. Hann inte ens få den rätta sommarkänslan som är bland de bästa känslorna i världen, så därför, i sommar ska jag minsann så den känslan, om än med lite mindre pengar i bagaget men med så mycket mer sommar!!

äckel

alltså dessa små äckliga småkryp! Nu när det blir sånt här underbart väder så är det klart att det måste finnas något dåligt med det, jag skulle vilja säga att det är krypen.. Dom är överallt, hela tiden, man blir aldrig av med dom. Äckligaste är när en bamsespindel bestämmer sig för att löpa genom mitt rum, på väggarna och på golvet. Som tur är så har inte det hänt än detta år, men jag försäkrar er om att det kommer hända. Och whats up with att spindlar trivs bäst där det är rent? Det som att någon vill mig något ont för att jag är en städgalning. Jag är i alla fall rädd för dom, dom där miniatyrerna med vingar, utan vingar, med tusen ben och allt som hör krypen till. En vacker dag ska jag bota min rädsla, på något sätt ska det väl ändå gå.

hide

Det finns så mycket som borde göras som jag aldrig kommer orka, idag är en sån dag då all must (!!?) i kroppen bara pyst ut och man orkar inte göra ett piss, jag ska inte lyfta många fingrar idag om man säger så!


Let i out

Ännu en fin dag! Sitter ute på altanen i linne, sitter i skuggan för att kunna se skärmen något och jag fryser inte ens lite! Det är helt sjukt. Har i alla fall redan hunnit plugga lite idag, har läst på, har nog fått en ganska bra uppfattning om vad allt handlar om, känns bra! Förövrigt har jag inga stora planer för dagen, det är trots allt söndag, så jag ska bara ta det lungt och gå ut och gå lite senare när det bli lite svalare!

Igår kväll var vi utomhus och det var verkligen sommarkvälls känsla, nu längtar man bara ännu mer. 6 veckor.

pic's

 
1. Jag i morse 2. Jennifer och Julia påväg till busshållplatsen
 
3. Jag igen 4. Julia med sin röda plånbok (heter det så?)
 
5. Jennifer väntar på bussen 6. Amanda på frasses
 
7. Jag på frasses, många jag.. 8. Amanda och Jennifer chillar på en bänk
 
9. Tog en paparazzi bild på två som kom och gick 10. Min superduper goda middag!!

11. Jocke avnjuter en pizza 12. Mammas pizza

13. mm 14. Jag och en fin vän, jennifer

15. Mina jennifer 16. Var ganska hård i jennifers skinnjacka!

summerlovin´

helt underbart.

Idag har det varit sommar, ja det är sant. Allt har bara varit så sommar, speciellt vädret då, det är ju inte normalt, det vet vi alla, men vi kan ju samtidigt inte klaga eftersom att det är så underbart! Det får en bara att längta ännu mer till sommarlovet. Har i alla fall varit på stan med jennifer och amanda! Och sedan suttit ute och ätit med min fina familj, en hel bra dag helt enkelt!

En annan sak som får mig att längta till sommaren är alla kläder jag har fått låna av mamma idag, det är massa fina saker som kommer vara så fint i sommar! I och för sig går det bara bra att använda nu också, men det är ändå trevligt att tänka på sommarlovet istället, det är det ju alltid! Om en stund kommer jennifer hit, jag hoppas att vi ska gå ut lite i det fina vädret, kanske en liten promenad, ja det blir fint!

bloggn

oj blev lite mycket nu alltså, eller inte den här, den blev helt okej! Har hållt på ett tag nu, alltid ska det bli såhär. Klockan 23 så tänkte jag gå och lägga mig, det var ett tag sen.. Ska alltid hitta saker att göra istället, så typiskt! Men nu har jag en ny bloggdesign igen, iallafall. ego jag vet, men ibland så får man ju vara det.

pray

but i'm holding you closer than most.

Jag har just sett en helt okej film som heter Fracture, ätit alldeles för mycket godis men mår ändå relativt bra! Jag funderar på att ta mig en tidig kväll ikväll, det skulle ändå vara skönt, och jag kan nästan lova att jag kommer slockna på en gång. Skulle nog tillochmed kunna somna här i soffan!

belief

haha det råkade bli dubble minsann! funderar starkt på att tigga lite godis pengar.. Vore ju inte helt fel.




lite sommarkänsla i alla fall.. skit dålig kvalla när man laddar upp på bloggen!

dubble up


hus

I don't want to see you anymore.

Ibland är det ju helt enkelt såhär, man orkar inte, vill inte? Vill inte tror jag. Men jag kunde inte bry mig mindre. Desto mer tid till mig, haha nej men det är ju inte kul att göra saker man inte vill, det har jag lärt mig med åren. Hellre ensam än i dåligt sällskap som vissa säger! Kan ju inte annat än att hålla med. Funderar på att börja se en ny serie ikväll, den är inte ny i och för sig, men ny för mig, House! Får se vad det blir av med det.

kan inte

Hitta på något bättre! haha, aja. Den här började jag på igår. Blev väl sådär. Har ingen kläd -inspiration heller, good.


for what it's worth

det är ju inte alltid det blir som det var tänkt, men ibland så! Idag är en sådan dag som jag kan vara stolt över mig själv. Jag har varit ute och rört på mig, sedan har jag pluggat! Ja det är faktiskt sant, jag har nästan läst klart frankenstein, läst och antecknat från engelska papperna och pluggat matte. Känner mig så mycket lugnare och allt känns bättre, en helt amazing känsla.

Fredag är det ju idag, jag vill göra något roligt ikväll men som det ser ut kommer det inte hända så mycket i den vägen. Men det är ju sådant man får leva med helt enkelt. Nu ska jag göra något busigt i illustrator, det tråkiga är bara att jag inte har någon inspiration och det kommer säkert bara bli ännu en liknande som alla dom andra jag har gjort nu på slutet, aja. det är kul i alla fall.



Det här är min trasiga nagel.. jag är orolig att den ska gå av helt, det kommer inte bli skönt.

rosa moln

nej jag tror nästan att jag ska sova nu, har verkligen inte gjort något bra ikväll, inget som jag borde ha gjort... Eller jo städat lite i och för sig. Men mitt samvete ligger nertryck i några påsar här bakom soffan..plugget alltså

Imorgon hoppas jag på fint väder och promenad! Annars vet jag faktiskt inte, ah men puss!

så länge vi lever

usch vad jag blev slö ikväll, jag sitter här och tänker att jag kanske borde plugga något, neeeaaa tänker jag då, sedan tänker jag att jag kanske ska städa, ska jag verkligen orka? Nejee. så därför sitter jag bara här och göra inget, lyssnar på musik, det är vad jag gör och det är ju fint.

Igår kväll tappade jag mitt kamerafodral, känns lite ledsamt eftersom att vi har hållt ihop sen förra sommaren, och så kommer det en sån dag då man tappar bort varandra. Jag hoppas att mitt kamerafodral får ett fortsatt trevligt liv i alla fall. gonna miss ya--




så pass


speak up

sådär ja, nu blev det lite bättre! Inte så mycket i alla fall:)

Idag har jag, jennifer, johanna och malin lyssnat på paulina som höll tal på stan, det var väldigt bra och fint! Sedan gick vi till frasses där några åt och så, en helt ok torsdag om man säger så.

      

det är så

okej, inte så fint som jag hade tänkt mig kanske, men det får väl duga för stunden! Roligt med något nytt ibland ju.

     '
Såhär fint var det i tisdags när jag var med jennifer och
åt glass och persika på hennes altan!!

valborg

Igår var det ju valborg,  dagen spenderades med Jennifer och Frida på stan, lite frasses och så! Åt grillat hemma med familjen i sommarvädret, det var verkligen det! Sedan åkte jag och jennifer taxi ner på stan för att hinna med bussen till röbäck, 120 kronor kostade resan! Helt galet mycket pengar, blir ju less. I alla fall så var det trevligt i röbäck! Lite senare GICK några av oss till teg, där träffade vi lite människor och satt där ute resten av kvällen, också trevligt. Man kände dock lite lodis av att sitta där på gräsplätten, men vad gör det? Ah så jag tycker i alla fall att det var en bra dag, jag hade inte kunnat haft det så mycket bättre skulle jag tro. Tack amanda och alla andra som var trevliga!

    
 
    
         

 
 
Min kamera blev bortrövad i slutet av kvällen, hade ingen aning.

klart man är bra

hoho! Nu har jag nya blogggg.se, eller vad man nu ska säga! det är lite annorlunda, lite spännande sådär:) Tur att man kollar sin mail ibland också, kom inte in på bloggen på hela morgonen och blev lite orolig, men nu så!

RSS 2.0