jag blir så dum av dig




Jag känner jag mig sjukt frälst över att få vara ledig idag och imorgon, nästan så att jag blir lite rörd och tårögd. Så underbart känns det. Nu drar jag iväg på några ärenden och sen är det bara att sätta igång!

puss

forever

Sista dagen på det här året, tror faktiskt att det känns rätt skönt. Imorgon är första dagen på resten av mitt liv. Och därför ska jag spendera den här sista dagen med personer jag tycker om, vissa som jag tycker om kommer jag tyvärr inte hinna träffa men de personerna vet ju vad jag känner för dem ändå!




Detta är vad jag ska fira in det nya året med! haha, skooooojjjjaaa, det är jennifer och matildas också, hihi.


Tjena snygging


Tjena snygging, vart håller du hus??


det är du, det är jag

Trodde att det var något slags skämt när klockan ringde imorse, det tog mig flera minuter innan jag förstod vad det var som hände. Ångest. Men nu sitter jag här i alla fall, nästan färdig och är så stolt över mig själv för att jag är så jävla bra. Nu är det bara tio timmar som ska spenderas på jobbet sen kommer mamma och hämtar mig och så är jag ledig i TVÅ dagar! SENSATION.

Men en inte så bra sak är att jag fryser och är snuvig, dvs inte helt frisk. Inte fan har jag tänkt att bli sjuk nu, har nog mycket att tänka på ändå just nu så är det bra med den saken. Usch, fruktansvärda känsla. Om du bara visste.


and my wish this year


Nyårsafton 2009, hoppas och tror att denna nyår kommer bli ännu bättre! Fast självklart är jag rädd också, att det ska bli värre.


girls just wanna have fun

storstädning på G hemmma hos oooosss!!

och även om ett sekel går

Det värsta med att ställa klockan på 04.55 idag är att jag måste göra det imorgon också. HEHE
Tänk pengar

Mår fortfarnade underligt, som i en bubbla, jag får inte andas för hårt för då kommer den att spricka. Jag vet i och för sig att den kommer göra det, troligtvis på fredag. Men kommer ändå göra mitt bästa för att ha en så bra dag som möjligt, det är allt jag vill. Speciellt med mina tjejer, vet ju att de finns där för mig.

Nä fytusan, nio timmar ska jag jobba idag, dvs fyra+fem timmar och en luch där i mellan. Det är lång tid alltså. speciellt när man mår som jag mår nu. Men det bästa är väl att man behöver inte tänka allt för mycket när man jobbar.


mja skulle väl inte tacka nej till lite sommar iaf, på tal om ingenting alls.

för allt du gör för mig

Dagens tack går till mamma som är bäst och säger alla de rätta sakerna. tack♥

just my luck


det enda du är, det är att vara snygg, utan det är du ingenting-quote hipp hipp hora


vad var det jag sa

Känner mig likgiltig, tror jag, vet inte riktigt hur den känslan känns, men jag tror att det är såhär. Smärtan smyger sig sakta på i alla fall, det är ingen tvekan om saken. Och här sitter jag och har tre dagar och 23 timmars jobb framför mig, kunde ju inte kännas mer hopplöst.  

en hel rad av hat


blä just nu är fan allting skit, nästan i alla fall. HATAR min mobil, önskar att jag kunde gå tillbaka i tiden och bara inte ha köpt den. Fittigt. Och så hatar jag att jag ska jobba nu tre dagar framöver, inte för att jag hatar mitt jobb, utan bara för att jag hatar att ta mig upp och ta mig dit. Listan skulle kunna bli ännu längre på saker jag hatar just nu, men det är ju tråkigt att läsa, hehe. hateuall godnatt

if I

27 månader

ja nog tusan behöver jag den här lediga dagen, annat kan jag inte säga.

wonderchild


me and my bitches´


rättt




trodde inte att jag var en morgonrock-människa. Men den här satt helt rätt just nu. Tack farmor (pappa!) för den fina julklappen!


undra om han finns

Tror inte att det var menat för mig att må bra, måste finnas andra planer för mig helt enkelt.

Nu ska jag gå och se om det går att dränka sig i duschen! Ehe, skämt o sido.

men snälla glöm mig inte

And I will always be...

Ja herrrrrregud. Vem kunde ana att det skulle kunna göra så ont att leva? Längtar så mycket tills den dagen då jag får känna det där igen, känslan av att vara bara lycklig. Just nu vill jag inte, jag vill absolut inte att det ska vara så här. Vill inte heller upp och jobba om sex timmar.. Kill me before I do


till er alla

GOD JUL

Idag firar jag med halva familjen hemma hos pappa och skulle faktiskt inte vilja ha det på något annat sätt!
Eller jo, mamma och roger hade väl fått kunna vara här också men. Det blir bra endå!



Förra årets, men ändå, den gör sig så fin på bild!


fuuuuse

hur ska man veta hur det ska kännas?
jag är förvirrad.

05 min första kärlek

05 – Min första kärlek

Min första kärlek, min enda kärlek. Om man nu menar kärleken mellan två personer, på det sättet. Niklas Johannesson. Killen med de snälla ögonen. Det var väl min första tanke då jag såg honom. Han fick mig att skratta och det gjorde väl ganska mycket. Och inte en enda gång upplevde jag att det blev en sån där pinsam tystnad mellan oss, ni vet en sådan som man fruktar så mycket när man ska träffa någon ny? Bara en sån sak.

Vet faktiskt inte riktigt vad mer det finns att säga, så mycket, men det går inte att få ut här. Har lärt mig så mycket av min första kärlek, på alla sätt och vis. Att känna så starkt för någon är väl för mig både bra och dåligt. Oftast bra, såklart. Men det säger ganska mycket helt enkelt. SÅ starkt känner jag för honom. Nästan så att det är lite skrämmande ibland.

Men satan vad jag älskar min första kärlek.


ingen sa att det var lätt, uppenbarligen

haha är så less just nu att det nästan (NÄSTAN) känns bra att jobba sjuhelvetes många timmar den här veckan bara för att få bort tankarna på något annat. Verkligen så känns det. GAAHHHHH


gratulerar min fina


GRATTIS FINA LILLASYSTER PÅ FÖDELSEDAGEN!


04 en speciell dag

04 - En speciell dag

Har ju många speciella dagar, svårt att bara välja ut en såhär på rak arm. Men för att välja en så måste jag nog välja den dagen då vi äntligen var färdiga med allt jobb i lägenheten och man äntligen kunde känna sig hemma igen. Det var en speciell dag för mig.



the way we


it's like I almost don't care anymore


du hör säkert inget


Ikväll är jag och jennifer barn&hundvakt, mysigt!


0810






En kväll i augusti.


inte igår


studenten 2009.


03 mina föräldrar

03 – Mina föräldrar

Det här var faktiskt svårare än vad jag hade trott. Att skriva om allting. Det känns så självklart i huuvdet men sen när det ska ut så blir det inte riktigt samma sak. Men mina föräldrar i alla fall. De är dessa två människor som har lärt mig livet, på riktigt. Är så stolt över dem och mig som har blivit så pass bra pågrund av hur de har uppfostrat mig.

Min mamma, lotta, men det säger man ju aldrig. En mamma är alltid mamma, tycker jag i alla fall! Hon är en fantastisk person på många sätt och vis. Ett vis är att hon är just det, vis. Eller klok kanske är ett bättre ord? Om jag mår dåligt och pratar med mamma så säger hon alltid så bra saker så att plötsligt känns det ju inte dåligt längre, bara en sådan sak. Och sen är hon ju bara sådär, bra. Vi bor ju inte längre i samma hus men vi gör vårat bästa för att ses så ofta som möjligt ändå och varje gång så känns det lika bra. Ibland nästan som att jag pratar med en kompis, för hon är faktiskt rolig också, min mamma. Det tycker jag är kul! Men mest av allt älskar jag min mamma för att hon alltid finns där, det har hon sagt.



Min pappa, håkan, är den personen som jag beundrar mest i hela världen. Han är en förebild och en otroligt stark person. Finns egentligen inget bra ord för hur jag känner för honom, det sitter på tungspetsen men kan inte komma på det. Det är pappa som jag vänder mig till när något är eller känns fel. För det är en sak som är så jävla bra med min pappa att han vet allt. I alla fall så tror jag det och oavsett vad han säger så tror jag på honom och det låter alltid bra det han säger och då kan jag komma med världens dummaste tankar till honom. Ibland brukar jag undra hur han orkar med att vara så snäll och hjälpsam hela tiden, men det är bara sådan han är. Min älskade underbara pappa!



Så kort och gott, jag älskar mina föräldrar högre än högst!


sunday mornin´


Kul kväll igår, mår bra idag faktiskt! Underbart. Har gjort mackor till oss här hemma och nu ska vi bege oss vidare. Och så jobb 16-22 på det, blir nog bra. Får träffa niklas ikväll också, känns som evigheter sen. Trevlig söndag på er.

oh what fun it is to ride in a one horse open slade


kvällens bravader.


02 mina syskon

02 – Mina syskon

Jag har tre syskon. Som är helt olika på alla sätt och vis och helt underbara på alla sätt och vis.
Tror vi börjar nedifrån. Min yngsta, min lillasyster.

Julia, nio år den 21 december! Det är alltså elva år mellan oss. Men hon är en sådan stor person redan så ibland undrar jag om det stämmer. Häromveckan la hon på telefonen i örat på mig för att hon blev irriterad, haha! Vem gör så i hennes ålder? I vilket fall så är hon fin, det är hon verkligen. Både utvändigt och invändigt. Visst är hon lite sur och snobbig ibland. Men roligast har vi i alla fall när vi kommer in i ett data-spel tillsammans. Vi spelade ut Råttatouille för ett tag sedan, det var storartat. Vi har en ganska bra relation ändå, julia & jag. Vi bor ju inte längre tillsammans men det fungerar bra ändå. Vi kör lite sleepovers (försöker åtminstone) och brukar försöka kika förbi så ofta jag kan. Jag älskar min lillasyster över allt annat och skulle göra allt för henne.

Sedan är det Joakim, jocke, björn? Haha, min sjuttonåriga lillebror som säkert skulle kunna misstas för min storebror i vissa ögon. Han är också fin, nu förtiden får man alltid en kram då vi ses, bara en sådan sak. Han är inte alltid så lätt att prata med eftersom att hans finaste ägodel är hans mobil och den håller han i handen tjugofyrasju, skämtar inte ens. Men när man väl pratar med han så får han i alla fall vg! Älskar även honom högst av alla, det är något med dem där yngre. Håller dock alltid tummar och tår på att han håller sig till det goda eftersom att jag vet han är en väldigt fin människa och kommer komma långt här i livet.

Och sist men ej minst värd för det. Jennifer, min andra halva, min värld, min tvillingsyster. Det är faktiskt svårt att med ord beskriva en sådan relation som man har med sin tvillingsyster. Så istället tänkte jag börja med att berätta hur jennifer är. Hon är på många sätt och vis en jävligt stark person, ser ofta upp till henne trots att hon är kortare än mig. Och när allt är bra mellan oss så har jag aldrig så roligt som jag har med henne. Vi har pratat om det ibland, just på grund av att vi ändå är osams så pass ofta, att om vi inte skulle vara syskon så skulle vi förmodligen inte ens vara kompisar. Stört kanske, men just därför är jag så glad att vi faktiskt är syskon eftersom att jag skulle inte klara mig utan henne. Skulle nog inte ens vilja. Utan Jennifer är jag inte någonting. Hon gör mig hel. Det är vi, hon och jag, martina och jennifer. Det som betyder absolut mest för mig i hela världen. Enklare än så går det inte att förklara.


Mina hjärtan


inte mycket


livet..Eller hur?


01 detta är jag

01 – Detta är jag

Ska försöka ta det så kort som möjligt hade jag tänkt. Alltid tråkigt att läsa om någon i millånga texter!

Charlotte Martina Sandberg, tjugo-tjugoett den elfte januari. Börjar alltså bli gammal. Bor i min hemstad, Umeå, alltid gjort, kommer inte alltid att göra. Har inte lyft på arslet och gett mig av än bara, men vad gör det om man trivs? Dock tagit steget att flytta hemifrån (hade väl inte så mycket val där tillslut) bor i en fin fyra med tvillingsyster jennifer och en fin vän vid namn matilda. Har inte många vänner, några få, fina. Har pojkvän sedan två år och någon månad tillbaka, niklas heter han! Mamma, pappa, lillasyster nio år snart, lillebror sjutton, bonusmamma&pappa och så tre hundar. JAG jobbar extra, med lagom mycket tider tycker jag själv, på coop nära. Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord skulle det vara ROLIG (försöker) SNÄLL och GIVMILD (hehe)

Detta är jag.





hehe

01 – Om mig
02 – Mina syskon
03 – Mina föräldrar
04 – En speciell dag
05 – Min första kärlek
06 – Mitt jobb
07 – Min bästa vän
08 – Min dag
09 – Ett ögonblick
10 – Vad är kärlek?
11 – Min favoritplats
12 – Mina drömmar
13 – Min bästa sommar
14 – Den här veckan
15 – Det här får mig att må bättre
16 – Detta ångrar jag
17 – Min favoritfödelsedag
18 – Några favoriter
19 – En önskan
20 – Det här saknar jag

 


love me when I'm gone

Det är så fruktansvärt kallt här att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Niklas, vart är du när jag behöver dig?!


ingen aning om vart jag är påväg

Oj, denna dag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Dock bättre! Har hunnit med mycket. Däribland stan med frida, besök hos pappa och bio med frida. Mer än ok fredag om ni frågar mig. Vi såg tron, inte dålig med inte heller sådär jättebra. Svår att ge betyg alltså! Men ja, helt okej i alla fall.




det kommer självklart ordna sig



Passar även på att träffa frida en stund idag, måste också ner på stan och köpa nå sista julklappar så då passar det ju bra att slå två flugor i en smäll!


men jag har ju i alla fall snön

Ska skjutsa mamma och hennes man till flygplatsen nu, de ska fara till Egypten idag. Orättvisa

perfektion


För de som undrar hur den perfekta clementinen/mandarinen ska se ut så kan jag säga att såhär ska den se ut. Inte för hårt, lite lagomt mjuk, lite plattare i formen inte klotrunt. Och så ska skalet vara helt orange, inte grönt. Nu vet ni det! Man lär sig ju något nytt varje dag. Fast ju ja, det här är ju bara enligt vad jag tycker.. Men ändå!

kos2010












Sju månader sedan, typ. Känns inte som att det var så längesen! Ibland vill man ju tillbaka.


IAU


Nu blir det jobb igen, sex timmar, sen ska jag nog fara hem och sova hos min prins! Hoppas på att han är trött nog den här gången..


can we pretend?


YEye, nu drar vi ner på stan och käkar lunch, sen är det jobb för mig igen. BLIR BRA


koselikos


haha, jag och matilda i kos! Tänk att det är sju månader sedan. Läskigt!


när ord inte räcker till

you are my reason why.

känns som bra




Kvällen har gått riktigt bra och snabbt! Förutom då att jag blev tvungen och möta en obehaglig kund. USCH

haha, och om ni undrar om bilden så brukar jag ibland, när jag har tråkigt eller så, titta på sådana här bilder av lillasyster. Då blir jag alltid varm i hjärtat och väldigt glad på samma gång!


en av många



♥ fin kväll i somras


tell me about your stories


har just åkt iväg för att jobba med denna brud! Fick skjuts av mamma så slapp fara en hel timme innan jobbet. Om man ändå hade en bil va.


kom igen


Dags för en liten promenad. Önskar att jag hade något så att jag kunde lyssna på musik bara. AJA


bäst o lite mer


jag är så glad att jag har dig!


låt mig sova



HATAR hur dålig jag är på att gå och lägga mig. Varför ska det vara så tråkigt? Det är ju skönt när man väl valt att göra det, då vill man inte gå upp istället. Konstigt det där. Gillar dock inte morgondagen, hoppas att allt är lungt helt enkelt. Och med dessa bilder vill jag bara säga att jag älskar clementiner! En strikt regel, "minst ett foto i varje inlägg" försöker jag med nu. GODNATT

importerad

Tisdagkväll blev en bra kväll i alla fall. Pga lite olika anledningar bestämde jag o mina sambos att det var pizza som kändes bäst till middag och med lite harry potter till det kan det ju inte bli dåligt. Och som ett bra avslut på kvällen såg vi JOHAN GLANS. Tror nästan att det kommer kännas i magen imorgon.



haha älskar oss


winterwonderland


Det må vara kallt ute, eller FÖR kallt. MEN fan vad vackert det är!?! Älskar det faktiskt.


pepparkaka



förutom att träffa paulina igår så gled jag jennifer och matilda förbi hos julia där även malin var och så blev vi bjudna på gojulfika!! Väldigt mysigt, mer sådant i vardagen skulle jag inte tacka nej till.

and it feels like home

Igår hängde jag och jennifer lite med paulina vilket var månader sedan! Det kändes, bra i alla fall.

känns som en bra sådan

haha ojoj, besöksrekord på första dagen, tja! Men har man skaffat facebook så har man ju. Typ ett par år senare än alla andra, men inte fan dog jag för det. IDAG, vaknade jag först och var tröttare än på länge pga nattbråk och likamed det även sömnbrist. Vilade ca två timmar till och fick ett samtal som helt klart säger klirr i kassan! Måste ju vara det bästa ändå, att tjäna sina egna pengar. Just det där ordet, LÖN, på internetbanken sitter alltid lika fint! Så nu är jag glad, fortfarande lite trött, men glad. Tisdagar kanske inte alltid är så dumma ändå!

haha sitter hemma hos niklas med denna filuren! Ett sött litet monter.

niklas och dexter


Ikväll träffar jag niklas och ser på dexter, hoppas jag i alla fall!


wrong when its right



Hehe, nja blev inte riktigt som tänkt. Klockan ringde ju där vid nio med det fick bli en liten vilostund på två timmar till.. Sedan dess har jag mest gjort inget, suttit vid datorn och ätit lite mat. Om en stund ska jag ner på stan för att för tredje gången, lämna in min systemkamera som bråkar OCH min mobil som är drygaste jag någonsin lagt pengar på. Men ska i alla fall möta upp jennifer efter hennes arbetsdag, känns bra!


twenty something girls










Härom månaden, den åttonde oktober så firade vi emma och veronika, fin kväll!


en sådan kväll











tjugonde november, alias och dricka!


godmorgonvärlden

Måndag morgon, NU ska jag ha vaknat och gått upp. För jag har nämligen tänkt försöka bli lite bättre, men eftersom att det här är ett förinställt inlägg så kan jag lika gära ligga kvar i sängen och sova. Så stay tuned så får vi se hur det gick!



ska vi slåss?


Påtal om allt och inget, igår var jag duktig och gjorde mig själv ett litet träningspass i vardagsrummet. Idag, söndag, har jag knappt kunnat gå. Träningvärken har varit olidlig! Det trodde man väl ändå inte, av lite hemmagjord träning. Haha, otränad nånting!

I don't mind it


jag önskar bara att det fanns något jag kunde göra så att du, så att vi slapp känna såhär. Vi förtjänar ju bättre, det vet vi båda.


juligt













julfest!


den glöggen


För någon helg sedan blev jag bjuden på den här glöggen hos emma, sen dess har jag inte riktigt kunna släppa den ur mina tankar, letade & letade men kunde ej finna. Tillslut fann jag den på ica ålidhem, då blev jag glad igen. GOD!


låt oss dansa


funderar på att försöka styra upp här lite igen. Kanske skulle vara något?


RSS 2.0