and I feel safe and you wont go away

haha, ibland är det lite roligt ändå, hur sjukt livet är, eller hur? Jag kan inte annat än att skratta åt det faktum att jag faktiskt råkade bli en av de som inte riktigt funnit rätt människor än. Missförstå mig rätt, jag är självklart evigt tacksam för att fått lära känna många av dem jag känner och just de få personerna ska inte ta åt sig.
Men ändå, att det inte riktigt spelar någon roll om man själv är sådär riktigt jävla bra som människa men inte får det man förtjänar ändå. Jag ska, åh jag hatar att säga att man ska, men nog fan ska jag hitta människor som faktiskt uppskattar mig minst lika mycket som jag uppskattar dem. För det, mina vänner, kan jag inte påstå att jag har gjort än.

tack för inget

hitten



And I feel free to do whatever I want. Though I wish it wouldn't be so damn hard at the same time.


tack men nej tack


Inga pengar i världen är värd den känsla som jag får i kroppen när jag måste stiga upp på fel sida av klockan. Inga.


ahoooooo



lycka.ångest.lycka.ångest.lycka.ångest.lycka.ångest.lycka.ångest.lycka.ångest.lycka.ångest.lycka.ångest.lycka
ångest.lycka.ångest.lycka.ångest.lycka.ångest.lycka.ångest.lycka.ångest.lycka.ångest


hela världen är min

Måndagsångest, känner mig less, seg, arg och bara allmänt tom. En sån där dålig dag helt enkelt. Önskar att det bara gick att släppa allt eller åtminstone tänka om.

Hata är ett starkt ord, jag hatar inte dig men nog fan hatar jag det här.

make my day


we could have had it all.


bja freda´

sitter och äter frukost, dricker kaffe (!!?) och känner att det här kan nog bli en riktigt bra dag ändå! Hoppas bara att kroppen hänger med i svängarna.


esch


Åh idag gick det bra att jobba, det var rätt kul tillochmed! Nu är allt hullerombuller i huvudet och jag tänker alldeles för mycket. Känns mig stressad samtidigt som jag inte riktigt vill bry mig. MEN JA MAMMA JAG SKA INTE SKJUTA UPP DET SÅ MYCKET LÄNGRE!:) (bara liiiiite till....)


är det då jag ska sluta tänka på dig?


puss på linda!




Igår var det en rätt bra dag, hann med en massa promenad och lunch med emma och linda(en annan linda) på universitetet, mycket trevligt! Sedan ner på stan med syster för lite, ja, sånt. Och sen träffade jag hon linda, på bilden alltså, och så gick vi runt och pratade och bara va, älskar att bara kunna få vara ibland. Och efter det så tog jag och jennifer cyklarna till haga och såg på film med några andra trevliga människor. Så jag hann ändå med ett och annat och det känns riktigt fint faktiskt, nästan som att fara och jobba idag, för det känns faktiskt, ja, bra! Tänker inte låta något förstöra den här dagen heller, orkar inte det mer. 

I'm all in



lite lördags bilder!


visst finns det dagar..

Du säger att du minns och att det känns som igår men det var för längesen för att ens komma ihåg.

Tisdag då, känner att det kanske kan bli en bättre morgon än gårdagen i alla fall, trots att jag snart sitter på cykeln påväg till tandläkaren! ÄSCH




jag glömmer aldrig bort vad du gjort



Ibland undrar jag varför man fortsätter att ge folk en chans att visa sina bättre sidor när det ändå alltid är de dåliga som lyser igenom, varför man så gärna vill se det goda i människor som faktiskt inte är så goda, varför man inte får det man förtjänar, varför livet är så orättvist och varför man ska behöva ens tänka två gånger på varför någon gjorde som de gjorde. För egentligen, så orkar jag inte bry mig längre. Men kan ändå inte låta bli att undra, varför?

och jag vill att du ska veta


Ikväll hängde vi och såg på Stranger Than Fiction med Will Ferrell! Den var sådär, tycker jag iaf. Men trevlig kväll ändå!


less på er


kan jag så kan du


you took something perfect and painted it red



och idag hatar jag er lite extra mycket....

den tjugoförsta maj





Lördag, engångsgrill och vin.


att känna fritt


litet hopkok från i fredags, fruktansvärt trevlig kväll måste jag säga!!


det gör ingenting om vi dör



Sedan träffade jag bästaste linda och åt en himmelskt god middag, lax med parmesanostkladd och sallad! Och efter det blev det efterrätt på balkongen, jordgubbar och grädde. Åh det var en mycket fin eftermiddag!!!


how wonderful life is


Igår hade en väldigt bra dag, en av det bättre dagarna hittills faktiskt! Började dagen tidigt med tandläkarbesök för jennis och sedan en promenad i finfinväder. Sedan åkte jag ner på stan och mötte upp paulina, världens bästa paulina! fortsättning följer....


was it always you?

Aldrig hade jag kunnat ana att det skulle göra såhär ont att inte kunna acceptera.

det ska vi se till


Idag ska bli en bra dag.


i örat


me se du da.


jack sparrow will u marry me


haha!

idag har jag bla varit på bio med jennis och linda!! Vi såg pirates 4, den var bra!!



fint


igår när jag cyklade hem.


closer


if this is what we got, then what we got is gold.


...


en helt vanlig tisdag


fjuff.
Efter en dag bestående av besök hos nyckelsmeden, stanrunda och promenad så har jag satt mig tillrätta i soffan för en film med sambosarna. ♥




I just miss it, that's all

I know
you'll be
a star
in somebody else's
sky.

en onödig fredag




satanshelvete

fredag den trettonde satte sina spår, jag är ju dum i huvudet.

commander


heyho, lets go


happy, hysterical


hiho.




and thinking about you, is driving me crazy



Härom dagen hängde jag, jennifer och andreas. Vi åt middag, gick på affären och sedan såg vi två filmer. Himlen är osklydigt blå, faktiskt rätt bra, jag blev förvånad! Och sen, sen såg vi how to train your dragon och ja, alla som känner mig vet ju vad jag tycker om animerade filmer och detta var inget undantag, satan vilken bra film!! haha, shit, vet inte varför men tyckte verkligen att det var såå bra! Så summan av den kvällen var iaf att den var BRA (brabra)

jag trodde väl att det skulle bli bättre

No one ever said it would be this hard, oh take me back to the start

Idag har jag sovit alldeles för länge, för att kroppen vägrade. En riktigt, riktigt dålig dag helt enkelt. Mår skit och vet faktiskt inte alls vad jag ska vara glad för just nu. fml

but it's not so bad, you're only the best I ever had

I love you enough to let you go....

11 maj



Onsdag, 12-22 på jobbet! Haft ett par bra lediga dagar, trots lite omtumlande. Ikväll får jag jobba med syster, så det blir nog bra. Ash ash, hejs.

vem tror du att du är?




På förfesten i fredags blev dessa vackra bilder till! Även några filmer, men jag tror att jag håller dem för mig själv!


nej låt det va


tjing.

En till ledig dag, vill ha, behöver ha. För imorgon är det dags igen. Därför ska jag passa på att njuta idag!


best I´ll ever be


girl I never loved one like you.


I´m fine



åh älsklingar.


första dagen med kameran





Idag har varit en ovanligt bra måndag trots endel omständigheter. Shoppade som sagt loss och är riktigt nöjd med mina köp, trots att kameran tyvärr luras lite och bilderna ser lite bättre och lite skarpare ut i kameran än i datorn, men är ändå nöjd och tycker att det blir bra bilder!! Som den översta tillexempel, trots lite småfix i ps så är den ändå över förväntan!

Men i alla fall, bra dag, vi tog våra nya cyklar enda till umedalen och hälsade på pappa, gled förbi mediamarkt och sedan till stan och träffade världens bästa amanda en stund och sedan gled vi förbi vid kajen en snabbis där emma och paulina satt med några och hade det mysigt. BRA!

dagdag


hej hej idag har jag spenderat mucho money på en ny cykel och en ny kamera!! Men bra köp.


was it you who spoke the words?


Ger mig ut i det fina vädret, bandet får vänta på sämre dagar. SATAN I GATAN, idag snurrar det i huvudet.


YOU'RE SO FUCKING GOOD

Igårkväll hade jag en mycket trevlig kväll, kanske ett glas redbullvin för mycket men glad var jag och som sagt, hade riktigt roligt! Vi hade en mysig förfest med allsång och kortspel och skratt, sedan for vi ut och dansade tills fötterna värkte och svetten var ett faktum, haha. Och aldrig ska jag bry mig igen, då lägger jag hellre energi på de som är värda det, det har jag lärt mig nu. Tog ju lite för länge, men äh. Ni är bäst, ni som får mig att skratta och må bra. tack

ÅNGRA ALDRIG NÅGOT SOM FÅTT DIG ATT KÄNNA DIG LITE MER LEVANDE

rätt eller så


[efterinställt] Gokvälln!


so here I go


[efterinställt] Umgåtts med dessa godingar ikväll!


bläk

Om det är något jag hatar nästan lika mycket som ångest så är det tidiga morgnar. Fast det bidrar ju till den där ångesten i och för sig...TYCKER OM ATT SOVA! Ska försöka, måste, få en bättre dygnsrytm, för det här fungerar ju inte!


they sparkle, bubble over and in the morning all you got is rain

BRA dag idag, vi har hunnit med rätt mycket jag och syster. Tvätt, städ och lite träning på det! Sedan bio med bästaste frida, vi såg red riding hood. Den var bra!!

Nu har jag tagit på mig dagspass det närmaste tre dagarna och det känns väl sådär måste jag säga, inte dåligt och inte heller bra. Är lite sådär just nu, ingenting. Skräckförtjust över livet och jag vill bara slå handen i väggen och hoppas att skräcken ska försvinna.

Vill, vill, vill inte.

Idag blev jag med spotify premium, jag älskar musik och tänker inte leva utan det.


nejdå


"jag är ju bloooond"

som du vet


[efterinställt] Middag med frida på café station! Godaste mackorna.


du sa du behövde tid, du hade tid


Igår kom den, ångesten, värre än på flera veckor. Jag som nästan trodde, eller snarare hoppades, att den hade försvunnit. Men sådan tur ska man självklart inte ha. Kunde inte sova och försökte tänka på andra tankar än de som får mig att kvävas inombords. Gick sådär, sedan somnade jag av ren utmattning av all ångest. Vaknade upp imorse och kände mig mer ensam än på länge, tog med mig kudde och täcke och la mig inne hos jennifer istället. Tänk att bara kunna göra så och så känner man sig inte så ensam längre. Jag vill inte vara utan dig. Just let everyting be ok.


where's your heart


jag o p gick runt på stan en stund och sen hamnade vi i en park med torrt gräs!


ett hjärta


för du är det finaste jag vet.

RSS 2.0