gooooooooooddd



BRABRA dag! Drog förbi uni en stund och satte igång en uppgift, åkte med bilen o hämtade upp frida, käkade golunch och drog sedan på ÖB och stan och Å-centrum och maxi. Har varit lite överallt idag, gjort av med lite pengar (docknödvändiga) och sist men inte minst gjort klart allt inför imorgon, det går bra nu. En dusch på det och dagen är slut!


ja må du leva



gratttiiiz brudn!


weshh


från här--


började kika igenom en massa peacebilder..


this and that


det är aldrig försent


kung tjej jag är bekant med!


keep all our promises


idag är det måndag--jag längtar redan till helgen!! He-he

he går ju bra nu

Det är lite såhär just nu, mår bra, bättre än på länge men såklart kommer det dagar, som idag, då allt bara blir lite kaos i huvudet och så känner man sig sådär ensam, riktigt hatar sånna dagar men tar det och börjar om på nytt igen imorgon-- Nu ska jag försöka ta mig an en skoluppgift, se hur det går med det!

allt och inget



Trodde helt ärligt inte att jag skulle ta mig upp imorse, kroppen lyssnade inte alls, tillslut tog jag över och gick till universitet om än liiite sen så gjorde jag det i alla fall och sen har jag har hunnit med fyrtio minuters träning och även stekt nio matlådor tacofärs, detni. Nu har jennifer farit iväg på jobb och massa timmar till att göra allt och inget, får se vilken det blir! --vad jag har gjort idag-inlägg är mest för mig som sagt, men då vet ni iaf!

det kan bara bli bättre




13/1-12


I remember


puss!

dddd


ddddd.

stop it



några bilder från i fredags!


things happen


Haha,gooos!

HELGEN har varit fullspäckad och nu känner jag mig rätt slut som människa. Men verkligen en bra helg alltså, fredag bestod av lite firande av amanda, lördag jobbade jag till fyra sedan snabbt hem och duscha käka och så lite ensam, bussarna matchade inte så blev lite sen men hamnade tillslut på liljansberget med några nya klasskompisar och hade det väldigt trevligt! Lite senare tog jag bussen och drog på en annan förfest ett tag med massa trevligt brudar och sist men inte minst hamnade vi på tc där det var gratis inträde-- Och så lite jobb idag på det! Såatt, jag är nöööööjd. natti

but it's just safer to keep you in this heart of mine


kung kväll i götet!



Sitter och väntar på att få gå till bussen och jobba liiite! Som vanligt känns det lite omänskligt att vara uppe vid den här tiden men sånna smällar man får ta ibland. Igår var trevligt och hoppas på att idag blir minst lika bra, ska bara ta mig förbi ett åttatimmarspass först, men det brukar gå snabbt! hareee

cheeetjing


Ligger och sover nu, men detta kort lyckades jag knåpa ihop till amanda ikväll iaf, haha! Grattis igen och tack för ikväll:*


min lilla linda


Tja tja linda, snart ska vi ses tycker jag och äta en riktigt god middag tillsammans!! SAKNAR DIIIIIIG

what am I without you?


världens bästa!


vad gör du här?


Far och firar denna snygging ikväll--

don't let them beat you

TROTS att jag jobbar hela helgen (bra DOCK!!) så känner jag att detta kommer bli en bra helg, känner mig riktigt positiv just nu och hoppas verkligen att det håller i sig!


o så ser jag ut ikväll, nu ska jag börja dra mig mot stan! TJo

26januari


GRATTIS SNYGGINGAR!!


och så lite annat kul

Sen började man leva och hann inte riktigt med att varken blogga eller leva, hehee.

Dagen ser ut som så att jag kliver upp nio och går ut o går med emma, chillar och gör lite nödvändiga samtal, äter godlunchalatacos och beger mig till universitetet för att göra en uppgift med en i klassen, hoppas att det ska gå fort och bli tillräckligt bra för att redovisa imorgon, slänger mig på bussen för att jobba 16-22 och sedan hem för att sitta med det resternde som säkert blir över att göra på uppgiften, går och lägger mig liiite för sent och så var det med den dagen!


tacka vet jag webbs bilder..

boost

En såndär, som jag tror alla behöver ibland.

it's easy not to, but funnier to do


snabbupd
om livet;

-Film med fingrabbar igårkv- eternel sunshine of the spotless mind (Typ?)
-Skola med två uppgifter-redan-till på fredag
-Jobb ikv och imorgonkv(Älskapengar!!)
-HUllerombuller i huvvvet men det blir bra det här!

fu

helvetes jävla idioter, tror inte att jag orkar mer nu!!!!!!!!!!!!!!!! BLÄ

tjugofjärdejanuaritvåtusentolv


idag ere sol!! Men den går snart ner.. Idag hände det igen, elefanten tog över, vad hände där?!

IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA PAPPA ÅR! GRATTIS GRATTIS♥

Så ska dit nu på lite fika sen är dagen en tom&öppen bok, kung!

bangs


korthårig man varit då


letting it all out

innan jag slänger in handduken så måste jag bara säga att jag ibland tänker över hur gött det känns att fortfarande hålla kontakten med människor år efter år, som att gå fyra år bak i bloggen och inse att det inte är så jävla mycket som förändrats ändå, åtminstone inte på den fronten<< och med det i åtanke ska jag sova fruktansvärt gott inatt! xoXo mina fina

good times


förjävla bra människor det där--


hej jennis


yee wee doo


this is it


Om en powernap på två timmar och ett besök på affären räknas som en bra dag så har jag haft en mycket bra dag! & så godtacos på det, tgim<<

tomt

lite sallad, paprika, tomat, gurka, avokado, lite ost&fetaost, ägg, blandfärs, bär, druvor och aioli- går löst på fyrahundra prick?! Har det alltid varit såhär dyrt att handla eller är det bara jag som aldrig brytt mig..? HÅRT

skulle göra allt och lite till



Sov så jävla dåligt inatt, vaknade minst tio ggr och när det väl var dags att kliva upp så var jag helt utmattad av mina egna drömmar. Men sen gick allt rätt smidigt, först upprop på universitetET och efter det gick jag i kylan till haga för att säga "hej jag finns". Nu är jag hemma igen och fryser nå så.. Jennifer blev inringd på jobb så är helt ensam, rätt skönt det också iof! Hittar väl på något bra utav den här dagen med.

Give me reason but don't give me choice.



it's us against the world

Do you remember when we first met?

Imorgon ska jag till universitetet och börja en kurs, skräckblandadförtjusning.
Och ibland önskar jag att jag hade fått dela sånt med någon som du, kanske
nästa gång.

2011-02-26


hej sommaren




if everybody had this


gogumman, kom ihåg att du är kung!


last of the thing


sommarnaaaaattt


hulujah


goooddaaaamnit


Igårkväll var kul. En ovanligt rolig förfest med några snygga brudar och sedan ut i umeåsgratisuteliv vilket var roligt men ibland borde man nog tänka sig för mer än en gång.... he-he

inte för att jag bryr mig men..

MYCKET bra kväll igår med mamma och jennifer! Vi käkade god mat och sedan satt vi och pratade mest hela kvällen och natten! Det enda negativa var basen hos grannarna under som i princip framkallade huvudvärk och hjärtklappning. Detta fungerar inte riktigt längre!

LÖRDAG och det känns riktigt bra, lite små saker som får lillhjärtat att gå på högvarv för att man tänker lite mycket men annars känns det rätt jävla bra. GOOD DAY TO YOU ALL!

bows


do ya


en´snygging-

better in time


Gotjejerna på costas igår! Väldigt trevlig kväll<<


Är faktiskt lite smygstolt över mig själv, gått upp nästan tre timmar tidigare än vad jag gjort hela veckan!! SNÖN SLUTAR INTE FALLA!? Orkar inte,, ska ju gå till teg idag med det kändes ju inte kul alllls.

GRATTIS FINA FARMOR PÅ FÖDELSEDAGEN

no fight


Jagoeve på halloween!


tjing! Nu går jag ner på stan-igen.

one day you will be missing me

Haha det är ju nästan ett skämt hur mycket snö det är ute?! Bara fortsätter hela tiden.. GICK iaf ner på stan idag för att möta upp med arbetande syster och även amanda! Fick några trevliga timmar tillsammans iaf--

Nu fryser jag satan och ska hoppa in i duschen för att sedan ta mig ner på stan igen, hur jag nu ska göra det utan busskort återstår att se, och träffa pia och clara en stund för lite catching up. BRA DAG alltså!



we could all use a little change


...


got to be somewhere


Hängde på umedalen med bla denna pingla plus tre mysiga hundar. Lyckades även få till en liten powernap, wiispelande och TBBTavsnitt!

hey tjejjer


w-day


En sån där  onsdag då man inte riktigt vet om man ska skratta eller gråta. Men så slår man på vänner och så får man skratta, slippa välja. NU BLIRE ATT HÄMTA MER TVÄTT!

not sure


myne


ego


när man inte har något roligare att göra?


did not


ppusss

gör det inte

Sånna gånger som man inte vill bry sig alls och inte ta det personligt men ändå kan man inte låta bli att göra det?(!) Ni vet vad jag menar. fuuuuck

du, jag och några fler


Vill bara samla massa roliga människor och dricka vin, skratta och umgås, helst varje dag typ! Nej inte det, men någon gång, då&då. Men så fungerar ju inte livet, bara att det hade varit fint.

ja antagligen


vardagslyxxx

what if

Hittade denna och kan inte annat än att hålla med--

helt helt ärligt? helt ärligt längtar jag efter en tunga i min mun. Någon på andra sidan baren som suger musten ur en med blicken. Någon som får mig att rodna när vi pratar, någon som dansar nära, någon som kysser med handen på min kind. Någon som kastar mig på sängen, någon som trycker upp mig mot väggen och kysser mig så att knäna viker sig. Händer överallt och djupa andetag. En snygg jävlig jävel som somnar med armen om mig och vaknar och bjuder på en kopp te men vi skiter i tekoppen för vi vill bara vara nära varandra. Lite så. Sånt längtar jag efter, skulle sitta fint nu i janurarimörkret, nu när sommaren nog aldrig känts såhär långt borta.


om ett tag


KOM HIIIIT!

tisdag17jan



-skype med bästa jenny
-gå på bandet
-äventyr?
-amanda?

passpå


TJATJA! Haha, kanske ska fundera över att styra upp dygnsrytmen strax..........

night out at stickyfingers


we will


Friends all night loooong, tidig kväll för en förhoppningsvis tidigare morgon!

...

Jag tänker aldrig på dig. Bara ikväll.

atch


it's kind of a funny story



En kväll jag hade kul men inte minns så mycket av!

vet vad du menar


anytime


Riktigt kyligt när vi var ute på promenad<< TACOS för tredje kvällen irad, hehe, satan så gott!


:)(:


:)(:

things like these


Idag hände det, råkade snooza i tre timmar-- WOPS! Men tydligen är just den här måndagen den mest deppiga på hela året, låt oss falla tebaka på det!! Jag&J ska väl göra något fint utav denna dagen med. KUJL att komma in på bloggen o fått kommentarer även om det är få, så fortsätt med det,))

cooookkkiie


Natten då det blev födelsedag så stod jag och jennifer och bakade till klockan var närmare två, men det var fint.

Och kunde du älska mig om jag föll i tusen bitar?


Ibland (ofta) funderar jag på att sätta mig på ett flyg bara för att få vara närmare er.


Tjalala


ELIN DU ÄR GO!!

neither do I


efter xantal år kom spetströjan till användning igen, haha!

jag bryr mig inte

Efter ett besök hos pappa med middagsbjudning och wii så tog jag bussen till haga och såg bland annat en skräckfilm och halva avatar (<3) med fina killar, trevligt var det i vilket fall! Nu börjar klockan krypa och snart ska jag också göra det, ner i sängen. Imorgon börjar en ny vecka, min sista som LEDIG sen börjar skola, spännande!

sundaymorning


Efter fin-middagn så spendera vi en slölördag hemma i soffan, nu ligger hon där och sover fortfarande, men grannarna har just satt igång så hon kommer nog inte sova så länge till!

don't you dare


en fin vän jag har.

he snurrar i huvet

Can I hold you, one last time?
To fight the fear that is growing in my mind.

bring it on


eftersom att man bara fyller år en gång om året så firade vi på frasses med amy! he-he

telling you


Hade en fruktansvärt trevlig middag tillsammans med fina släktningar som varade i flera timmar, ett perfekt sätt att spendera en dagen efter-dag!

extreme I know











Det är fint när folk dyker upp för att fira en och vissa får några extra plus i kanten.

kan du förklara det för mig?


såhär glad var jag igår! BRA KVÄLL


när jag tycker att jag är snygg så tar jag kort på mig själv, dudå?



So I can go until I blow up, eh
And I can drink until I throw up, eh
And I don't ever ever want to grow up, eh
I wanna keep it going, keep keep it going, going, going, going....




in another life

Jag har gott om sånna som du, väldigt många faktiskt, kan ju inte säga att jag är jätteglad för det men ibland blir det lite så att man tar vad man har. Hade uppskattat om du kände likadant<< NE NU BÖRJAR DAGEN!!

I do anything for you


DAGEN HAR VARIT SÅ FRUKTANSVÄRT LÅNG!!

Men bra, har fått mycket gjort på stan och så även storhandling inför imorgon. Har provat kläder framför jennifer och gjort massa annat småplock och sist men inte minns ligger vi i varsin soffa och ser på satcfilmen2. If I didn't have you.

Imorgon blir en bra dag förresten, det känner jag! Trots att det är fredag den trettonde.

crashed in to you


haha, tur man gillar att vara blek! ÄR TYP VIT?!

hänger ute på stan med mattanb<3

running from


födelsedag

what about now?


Vuxenlivet väntar inte på en, idag har vi en del ärenden som måste tas tag i! Men jag klagar inte, hellre det än att sitta hemma och ruttna. TJI

just little things



och så är det ju dem som man hade hoppats kommit ihåg en som inte gör det, men vad gör det om hundra år?

11 januari 2012


BRA dag idag, åt en gomiddag på frasses med jennifer och amanda och sedan har det varit släkt på besök och mycket fika och presenter!! Precis som en födelsedag ska vara<3 och så lite extra tack till ni speciella som gör allt så mycket finare.

Så var man 22 år.

det är ingen vanlig dag..


geeeeeetit


Igår när jennifer jobbade kväll så passade jag på att se den här filmen, igen. BRA!


days and days away


Haft en bra morgon med sexandthecity och lite gåband. Om ett tag ska jag iväg och hänga med min fina lillasyster, är lite sugen på att vara ute och leka i snön haha! Vi fick dessa små söta brev imorse, men antar att de inte är öppningsdugliga förrän imorgon, vet inte vem dem är ifrån men jag har mina små aningar;-)) 

you're in my seat


Fann denna, fina tjejer då!


little bit of



helgen!

forever young


kan omöjligt förstå att det snart är tre år sedan jag tog studenten, aoutch! Är det nu man börjar bli gammal kanske..


I wish I could

"-and I was afraid to tell him that maybe he wouldn't be able to love me the way I needed to be loved"

time and time again


I fredags åkte jag och jennifer ut med bilen och stannade bland annat på icaberghem
och jag fick med min två baguetter och gjorde ägg och räkmackor, sjukt gott var det.


jag går inte


hade en helt förträfflig för-föörfest med mina tjejer i lördags, puss puss puss!

I've got nothing


fina flickor i fina göteborg!


vänd om



trevlig kväll igår faktiskt, det jag minns iaf, HE-HE

tell me about your feelings


JA det blev alldeles för mycket igår, JA jag har mått rätt dåligt idag, men jag har haft en rätt bra dag ändå!

duja


Ska börja fota, snart. Tills dess blir det lite sånt här!

Trots ALLT, blev det en mysig kväll igår tillsammans med min tvilling. Åkte bil, runt, runt, stannade förbi hos frida och rasmus och hämtade lite kvarglömda saker sedan åkte vi hem och såg på bridesmaids och hade det bra! IKVÄLL blir det dock andra bullar, sotospeak.

FYI

det är kul att försöka vara spontan och sådär, när ingen vill vara det med en..

kunde inte riktigt höra vad du sa

DÖR. Så fruktansvärt tungt att gå upp och ner för trappan om&om igen med tungjävla lådor, ska nog aldrig flytta igen!! fml

ha

borsta tänderna livet. -filippa bark

light my way

Ibland, när livet kommer ivägen så blir det inte mycket sånt här, det sånna dagar jag gillar mest. Som gårdagen, hade en jättebra dag på jobbet och det slog mig verkligen hur glad jag är att jag får jobba just där! Sedan mötte jag upp två jennifers på stan, stötte på lillebror och satt sedan med flickorna och skrattade o mådde bra inne på max! Och kvällen till ära kom ingen annan än världens bästa matilda till oss (konstigt kändes det när hon plingade på dörren, haha) och käkade middag o sedan tillsammans med anton&andreas såg vi en hyfsad film och hade trevligt!

Älskar inte ni också sånna här, detta gjorde jag inlägg? HE-HE, men jag gillar att komma ihåg saker och med mitt guldfiskminne blir det lite svårt ibland och då är ju bloggen min räddare i nöden<3

HE var nog allt jag hade på hjärtat ju nu.

hope you don't mind


jag kan nog känna lite såhär... Idag var det inte ens lite jobbigt att gå upp och jag tror att idag kommer bli en riktigt bra dag!! Om en vecka blir vi tjugotvå förresten, glöm inte det. Nu ska jag trycka ett ägg innan bussen går!


tje


girl I've never loved one like you


tidig kväll

en rolig sak
> måste gå och lägga mig och somna kvart över nio om jag ska ha sovit i åtta timmar när jag jobbar klockan sju! kung

in case I'm wrong

SNABB dag faktiskt, gick som rätt fort när halva dagen var i kassa ändå. Imorgon kliver jag upp fem, sen får jag en sovmorgon och sen fem igen, men jag älskar ju pengar såatté!

Fick finbesök på jobbet idag också, fin mattis kom in! Sjukt trevligt att se henne, gusch vad konstigt det känns att vi bor så långt ifrån varandra! Men nu är hon hemma nån vecka så det blir nog hur bra som helst.

BLev satans lat när jag kom hem och gjorde räkoäggmackor till middag, kan ju varit det godaste jag ätit på evigheter (sen i lördags hos pappa iaf..) -och så är det skönt att få vara hemma själv lite eftersom att ja knappt fick någon ensamtid alls på hela hösten, haha!


haha, ahmen jag bjuder på den...


låt det gå

BLÄ, har sovit riktigt kasst inatt, oroligt, av olika anledningar, som förhoppningsvis bara är nojjor men ändå! Jobb 9-17 idag, känns roligt men jag längtar ändå tills klockan slår fem. Nu ska jag trycka i mig mitt kaffe och resten av frukosten sedan bege mig ut i kladdvädret.





lite nyårsbilder på det då

is it true they say


am I better of a quitter?


Den 28de december kom linda till mig efter nästan fyra månader ifrån varandra och så åt vi middag tillsammans, mest linda som lagade men jag försökte iaf och det blev i vilket fall sjuuukt gott!! TREVLIGT


Gick bra att jobba idag även fast man är lite sådär lagomt trött på morgonen, hoppar även in imorgon. Älska pengar! Ikväll kommer frida hit och snart ska jag och jennis äta fläskfilé, på en måndag. Fint ska det va!

tvåtusenelva

JAG DRYGAR TILL DET MED LITE ÅRSRESUMÈ, mest för mig själv då det är valfritt om man vill läsa.

Januari
Började det nya året med att bli singel. Sedan flöt en jobbig men ändå rolig månad förbi med
bland annat en 21-års fest som blev väldigt lyckad! Spenderade så mycket tid som möjligt med
mina vänner. En trevlig kväll var då jag och jennifer blev bjudna på middag
på plaza avochmed mamma&roger! Sedan så jobbade jag rätt så mycket också.


Februari

Jobbade heltid under två veckors tid, gick väldigt fort och var desutom riktigt kul! Spenderade
en riktigt rolig kväll hemma hos elin då vi firade att hon fyllt år, mycket folk och bara en
riktigt bra kväll! Spenderade även alla hjärtans dag tillsammans med ett gäng blandade vänner
vilket verkligen behövdes.


Mars

Mådde väl inte så bra men tog dagarna som de kom och försökte ha så roligt som möjligt. Festade
endel, blev bjuden på middag i holmsund och jobbade! Invigde "halv åtta hos mig" med robin som
förste man, mycket god middag och kortspel likamed en bra kväll! Sedan var det vår tur. Det hela
slutade med att vi fick köra tredje gången också, vi väntar fortfarande på wictors bidrag till
det hela.. Blev äntligen med en bra mobil!! Inledde även en månads nykterhet som jag klarade med galans.


April

Hade en bra första april tillsammans med ett par grymma människor! Men mådde inte bra och publicerade
ett "Jag har utan tvekan aldrig mått såhär dåligt förut i hela mitt liv." på bloggen. Det var väl
någonstans där jag började inse att det var dags att göra något åt saken. En hel helg, spenderades i dickes stuga vilket var en av de roligare på helgerna på hela året. Vi åt god mat, spelade spel, drack, bastade och så! Och så var det lite påsk, jag fick två påskägg, av mina fina sambos, det var fint. Sedan firades valborg hemma hos dicke, som slutade i en lite överdriven efterfest, men kul hade vi i alla fall.


Maj
Flöt på rätt vanligt. Gick på bio och umgicks med vänner, jobbade. Hade en utmärkande bra utekväll tillsammans
med jennifer och några grabbar på corona. Investerade i en ny cykel, vilket var mycket bra, köpte även en ny
digitalkamera och sa hejdå till min rosa, vilket var mindre bra för att den nya inte nådde upp till samma nivå.
Hade även en speciell dag som var bra på många sätt, började med att träffa paulina på stan på dagen, sedan åt
jag middag med linda och hade det trevligt sedan for jag på en fest på grubbe med få men mycket roligt folk, bra dag helt enkelt! Ah nej, maj var en bra månad om jag minns det rätt.


Juni
Festade vidare och började samtidigt att jobba väldigt väldigt mycket. Vi hade en sk "punk/rock" fest som blev
rätt lyckad, kul kväll! Sedan blev jag sjukare än på länge, en av dagarna kände jag mig mer död än levande och detta var desutom under tiden som det började bli otroligt bra väder! TYPISKT. Sedan försökte man väl ta vara på sommartimmarna så gott man kunde emellan alla jobbpassen. Juni var också en bra månad, eller i alla fall började det bli lite bättre! Spenderade midsommar ute på en ö vid norrbyskär med nästan alla jag ville vara med just då, mycket bra dag var det! Dagen efter...mindre bra! Avslutade junimånad med att åka ner till borlänge med nästan alla andra umebor och hade en oförglömlig vecka på peace&love festivalen!


Juli
Inledde månaden med att vara på peace och det var ju riktigt bra! Sedan var det väl rätt som vanligt. Jobbade, festade, hade filmkvällar! Hade bland annat en riktigt trevlig tjejkväll hemma hos elin med vin, kubb och dans. & så rullade det på, grillkväll hos amanda och efterfester på haga, middagsbjudning hos elin med mycket skratt! Vi hade även en kväll då vi bjöd lillebror och hans tjej på middag, mycket trevligt! Och så hade vi en underbar kväll ute vid jennys stuga, som trots misslyckad grillning blev bra och slutade med att jag och jenny tog ett dopp i solnedgången.


Augusti

Denna månad så började allvaret och hösten närma sig så försökte väl att ta vara på tiden. Jobbade dock väldigt mycket och blev väldigt less. Men även endel biokvällar och ännu en middag tillsammans med bror+tjej! Gjorde upp planer inför hösten och kände att vi var väldigt sent ute, minns att jag satt och övervägde med mamma och kom i princip fram till att skita i att flytta, men så kom vi hem och hade fått ett mail av en tjej som gärna ville hyra ut sin lägenhet till oss och på den vägen var det! Men innan det var dags så hade vi bland annat en trevlig kväll då vi käkade på båten med linda och en annan kväll styrde vi upp en spontanfest hemma hos oss som var mer än trevlig! Sedan var det dags att börja packa och rensa. SJUKT mycket helt enkelt. Trodde man aldrig. Vi hade en avskedsfest som jag inte minns så mycket från förutom att det var många som dök upp, kul! Sedan for jag och jennis till GBG över ett dygn för att skriva kontrakt och vips så skulle man flytta ner till GÖTEBORG!


September
Kom alltså fram till göteborg första september till fin fina lägenheten! Sedan började jag kvällskursen och vi hängde mycket på stan och ikea och började lära känna göteborg. Våra fina flickor var även och hälsade på. Sedan i slutet på månaden flyttade elin ner och vi träffade även evelina för första gången!

Oktober
Fortsatte att hänga runt i staden och på skolan. Vi festade en del och träffade katarina och natalie och dansade oss svettiga på gretas. Sedan "firade" vi halloween ett par styckna med mat och utgång, trevlig kväll!


November

Njöt fullt ut över att vara ledig! Festade och hade bland annat mamma på besök, vi hade det hur mysigt som helst och var i slottskogen med moster och käkade på haltalottas en kväll och hade det hur bra som helst! Sedan for mamma och samma dag kom grabbarna till götet. Blev lite fest och vi hade det riktigt kul! Vi gick även på julmarknad på liseberg och blev som barn igen.


December
Gled in på årets sista månad och slutet av kursen, kände väl att jag inte lärde mig jättemycket men det var absolut en erfarenhet och fick i alla fall prova något nytt och träffa lite nytt folk! Sedan hade vi en fin avskedsmiddag med godtacos och sedan var det äntligen dags att fara hem!! Väl hemma så hängde vi hos pappa några dagar och sedan firade vi en underbar julafton i holmsund och en trevlig homecomingfest på tc där man fick träffa massa gamla fina vänner! Sedan avslutade vi året med en fantastisk middag hos pappa och en jättetrevlig fest hos frida och rasmus!! Kung avslut på ett omtumlande år.

 

 


trodde duja


Skön dag skulle jag säga! Imorgon jobbar jag tio till fem, känns rätt bra även om jag är lite trött. Sedan ska vi nog hitta på något kul hade vi tänkt, bra start på året känns det som!


we'll make it


fan vad jag älskar er!


ooo


2011/12/31


jag ska göra något bra utav dig

Gud så bra dag det blev igår! Blev bjudna på sjuuukt god middag hemma hos pappa med minst lika god efterrätt, sköt upp några fyrverkerier med lillasyster och hade även farmor där, helt fantastiskt! Sedan hamnade vi borta på mariehem hos frida och rasmus i en lokal med ett gäng trevligt folk, fint tolvslag och sedan mycket skratt och dans hela kvällen!! Och så lite efterfest på det. Välkommen 2012



RSS 2.0