31dec



taggar nyårs middag!

how does it feel?

huvudvärken tar över, måste nog gå och lägga mig. När mina naglar har torkat! spännnade

vill ha just nu
-systemkamera, snart?
-pengar, alltid?

ja ni vet, man är ju aldrig nöjd. Måste i alla fall ordna mig en kamera innan det är alldeles försent. Det kan ju inte vara sämre än att inte ha någon alls, visst! nje, bay

inom mig

jahajha, kul att man får vara med och bestämma... glatt

Det är jobbigt att packa, som vanligt, hatar det så jävla mycket, önskar att man kunde bo på ett ställe hela tiden.


DU ÄR FINAST

fattigt

ibland är det svårt att säga nej till sig själv. Som att inte ta av pengar som man inte borde, det är svårt. Jennis vill att jag följer med på stan. Vilken plåga. Får inte köpa något mer just nu. Usch vad jag hatar att leva i denna pengastyrda värld. Nu är det frukost i allafall, som jag inte har betalt för.

det är ord som är bra

hakuna matata

sitter och halvsover framför min dumburk och ska egentligen sova. Men just nu är det en film som jag halvser på och så halvkollar jag igenom bloggar och så halvspelar jag simcity. Hela jag är halv just nu. Tur att det är jullov.

little christmas

less på bloggen, men tänkte bara nämna att jag hade lite julafton med min fina pojkvän igår och det var väldigt väldigt mysigt! fick lite julklappar och middag, nivet, sånt som gör en kväll perfekt. puss!

lite olika

I CARE ABOUT YOU

skulle vilja visa bilder istället för att skriva, men det kändes inte som ingen idé just nu när min kamera ligger på laddning. Sen kom jag på att jag faktiskt har lite bilder från självaste julafton.








oj så fint

så slacky jag känner mig här på bloggen, idag har jag i alla fall haft fullt upp.

- stan med jennis och hellan!
- mellandagsreashopping...
- middag hos mamma
- maxi med jennis och palina!
- hämtade upp emma!
- lite mys hos p
- lämnade emma
- greys nu med jennis

bjällerklang

juldagen, sådär lagomt slitet och egentligen vill man ju sova. Men inte det, jag ska istället äta mig en rejäl frukost, sedan ska jag klä på mig massa kläder och promenera till mamma! Tänkte helt enkelt vara lite hurtig.

Gårdagen var alldeles bra, precis som julafton brukar vara. Jag fick i princip allt jag önskat mig och dessutom lite extra pengar i potter så att säga! Pappa hade gjort världens goaste julbord, inte för att jag hade förväntat mig något annat. Väldigt gott i alla fall!

4/5 julgranar
mest för att jag inte riktigt fick den underbara julkänslan

hehe, god jul!

haha lite små kladdigt, men tänkte att det var lite finare ändå.

danföredopparedanlista

plus
- stan med en snygging, hittade den allra sista julklappen till min jennis!
- snön, det är ju faktiskt allldeles fin
- massage av faster
- nystädat julrum!

minus
- kallt, väldigt kallt
- sega kioskkassörer, jag är väl inte ens så seg?
- huvudvärk.....

Mja, snart är det julafton och jag hade inte tänkt att blogga då, så GOD JUL ALLA!
jag ska i alla fall ha en kanon bra julafton!

carry you

 

I miss you, how I miss you...

idag fryser jag,som vanligt. Idag mår jag väl sådär, som vanligt. Idag ska jag sova tidigt, inte så vanligt. Idag vill jag bara att det ska bli imorgon, inte så vanligt.

just nu=bläk


öhja


shepshep

jag klarade det, det var väl ungefär som jag hade väntat mig, såklart. Vet fortfarande inte riktigt hur jag ska göra. Vi låter det bli ett senare problem helt enkelt.

Dagens jobbigaste:
Att gå fram och tillbaka mellan popshop och lagerhaus i kylan.

Dagens bästa:
Jag är klar med julklappsköpen till en viss person.

så som det ska vara....

sitter vid matbordet och äter äggmackor, jag fryser och är halvt illamående. Försöker att hålla undan sånna känslor, lika bra. Ska nog göra lite gröt så att jag orkar med hela dagen idag.

bläk, har sovit lite konstigt inatt, nacken gör ont. jobbigt

heartbreak hotel

känner mig ensam, lite för ensam. Och stressad över att jullovet innehåller stress även fast det inte borde göra det. Varför kan jag aldrig vara sådär positiv som jag kan vara? Jag måste verkligen försöka, livet blir ju faktiskt lättare då.

Ska nog gå och lägga mig nu. Passa på medan det finns tid. Allt löser sig ju, så kan jag snälla sluta måsta intala mig själv det hela tiden? bläk.

saknar dig fast vi nyss sågs baby..

live tomorrow

hade en jättebra dag igår, väldigt skönt. Idag har lillasyster fyllt år och varit sjuk, tycker så synd om henne! Men men. Ikväll blir det strömpilen med några bruds, kanske hitta nått fint att ha på nyår? vi ser väl.

Imorgon ska jag jobba, har ju haft väldiga problem med det där, just för att det har känts så jobbigt men just nu känner jag bara att jag verkligen behöver pengarna, så ska försöka att inte tänka på det på det dåliga sättet och istället tänka positivt. Det tycker mamma också. BLIR NOG KANON.

det kommer ordna sig, det gör det alltid

said forever

was that the best I'll ever be?

jag ska bättra på mig, jag lovar. Inte så att jag trivs med mig själv just nu om ni trodde det.

Igår hade jag trevligt i alla fall, det var inte världens drag eller något, men ändå ganska mysigt på något vis. Ja ungefär som det borde vara. Kamera fick dock ta några fall och är numera en brummande kamera när den startas. Och jag fick ta ett fall, på en parkering, ensam. Blåmärket på armbågen sitter fint. Sedan hade jag inga pengar kvar på mobilen så kunde inte hitta någon som kunde rädda mig, fick rädda mig själv. Nu är jag trött, hoppas min sovpartner också är lagom trött ikväll och att vi kan sova tidigare än klockan fem. Och imorgon fyller lillskruttan 7 år!






silverpingla

idag har det varit en ganska bra dag, vi åt potatisbullar till lunch, inte alls så juligt men. Sen sov jag, skönt. Och nu har jag klätt upp mig i silver och svart, aquatini i handen och jennis och paulina i mitt rum, vi ska ha en underbar kväll på rött med massa andra fulla människor!!

Sedan fick jag ett paket hem idag, mycket fint. Känns helt jättefint, och jag hoppas att mottagaren kommer bli glad!

Nu ska vi fortsätta mysa, ses i dimman! som man brukar säga.

sista

best is for the best

jaha, så var det slut. Har tappat bort linda, tror hon undviker mig för att slippa följa med på bio ikväll:( snyft.

Nu vill jag bara hem och sova, njuta, och kanske äta lite först. Sen är allt perf


FREDAGJUL!

jag kunde somna igår kväll, kanske inte så jättekonstigt. men ändå! Så idag vaknade jag istället tjugo över sex och var pigg och redo att gå upp! shisses

julavslutning idag, känns ju helt konstigt, ärligt. Men jag ska verkligen ta vara på det här lovet, det kan jag lova! Håller på att fixa några bilder till fasters julklapp, tyvärr är det inte världens bästa kvalla men jag hoppas att utskrifterna inte blir soppa. Nu måste jag gå och äta frukost, tjao.

lillsyster


and baby I love you so

pills

One may think we're alright.
That's one thing I would never say to you

fortfarande trött, less och ja lite sånt där. Tror helt enkelt inte på att vara glad när man inte är det, det känns aningen meningslöst. Jag tror istället på att ta dagen som den kommer och strunta i det man håller på med. Alltså all denna fundering.

magrutor

sitter och nästan somnar i min hand. Men måste vara stark. Ska kunna somna ikväll! bläk.

hade det trevligt med jennis, linda och amanda på stan idag. Väldi nice

inatt

I think I have a problem, I think I think too much

Ja, jag är vaken nu. Jag vet inte varför men jag kan helt enkelt inte sova. Tänker alldeles för mycket på allt och inget. Sån är jag. Jag önskar att det inte vore så men just nu kan jag inte riktigt göra något åt saken. Jag kan inte säga vad jag tänker på för sanningen är att jag knappt vet själv. Jag tänker på sånt som har varit och som aldrig kommer igen, på människor som har haft en sån stor plats i mitt hjärta och som har försvunnit, sånna som fattas mig. Varför ska saker behöva ändras? Varför kan man inte bara vara nöjd? Varför ska man alltid vilja ta allting ett steg längre? För det är just det, jag är glad, jag är lycklig, egentligen. Men ändå lyckas jag hitta fel, fel som inte finns, fel som är så obetydliga. Analysera, det gör jag hela tiden, varför är det så, hur kan man göra så, osv osv. Inte allt för underhållande kan jag lova. Det är nog det som är största felet, jag tänker för mycket. Vilket märks väldigt tydligt. Annars skulle jag inte sitta här, klockan tre på natten och skriva av mig saker som kanske inte ens existerar. Jag skulle inte heller ligga vaken när jag ska upp klockan sju och ha redovisning vid tio. Jag har blivit så obrydd, så lam. Man skulle kunna säga att jag saknar mitt gamla jag, jätte mycket. Både martina som faktiskt kunde bestämma sig för att vara positiv, henne skulle jag behöva just nu, och martina som inte analyserade varenda liten sak. Jag antar väl helt enkelt att man förändras. Nu låter det jättemycket som att jag inte mår bra, och det är just det som jag inte vill trycka på, för det är inte så, jag mår bra. Jag trivs med hur saker och ting är, det enda är att det är mig det är fel på. Jag ska göra allt jag kan för att bli mitt vanliga jag, som jag trivs så mycket bättre med, det kan jag lova. Jag ska inte bli arg för saker som inte är värda att bli arg för. Allting har nog med inställning att göra, det har det alltid gjort. Jag minns det så väl, när jag mådde dåligt för ett bra tag sedan så sa jag det till mig själv, att det var dags att bli positiv och jag la all energi på att faktiskt vara det, och det fungerade. Det gjorde det faktiskt. Men det var på tiden som jag hade orken att gå ut och gå också, den motivationen finns ju inte riktigt där, inte heller motivationen på att dra ner på slask. Sånna saker stör jag mig på, när man känner sig som en svagare individ för att man inte lyckas med det man vill, det som man har lovat sig själv. Men sen kommer det ju saker som man inte kan bestämma över själv, och då blir det svårare. Klart att jag skulle vilja ha kvar er, klart att jag saknar dig. Men vad gör jag åt saken? Ingenting. Kanske är man för bekväm med sin nuvarande livssituation. Eller så är man helt enkelt för rädd att få ett nej. Det går nästan aldrig en dag utan att jag tänker på er, så enkelt är det. Själva anledningen är ju mest för att jag saknar det som var. Saker som har hänt. Men som en person sa till mig nyss, man ska titta framåt och inte bakåt. Det stämmer ju, annars blir man bara besviken. Dock är det svårt vissa gånger. De gångerna då det faktiskt slår mig att jag har levt ett helt annat liv. Då är det inte annat än svårt att längsta tillbaka. Men man ska inte jämföra, det har jag lärt mig. Speciellt eftersom att det har varit som en del av mitt liv, att bli jämförd med någon annan. Sedan har det påverkat mig negativt då jag har legat på den sämre sidan av jämförelsen. Kanske just därför jag vet att man inte ska göra det, jämföra. Vem vill bli jämförd med någon annan?


Jag tror att jag har babblat på ganska lagom mycket nu. Väldigt ointressant och jag skulle bli förvånad om någon ens orkar läsa det eftersom att det till hälften består av ordbajs. Sådant som är bra att kunna när man ska skriva långa uppsatser. Jag kan det, ganska bra. Det räcker oftast gott och väl, kanske ett g+ eller nått? Saken är den att jag fortfarande inte är trött. Mina ögon svider och jag har ont i dom, men jag är inte trött. Jag är inte ens sugen på att sova även fast det är bland det bästa jag vet. Bland annat eftersom att jag är rädd att inte vakna imorgon och sedan bli sen och missa redovisningen och samtidigt rädd för att förstöra ännu en dag. Det vill jag ju inte. Jag är bättre än så. Jag är faktiskt bättre än många, vad ni än tror.


js



före och efter.


snön


tycker om att mysa i snö.

för att du finns


ah just ja

less då

i dag har varit en typisk såndär dag då man inte riktigt vet om man ska skratta eller gråta. Började ju bra och så, mysigt. Sen händer det alltid nått som vänder på hela steken och så börjar det koka lite. Jag är så less på mig själv, att jag är så som jag är. Önskar att jag kunde kontrollera mitt humör bättre. Känns ju så otroligt drygt att dra ner folk hela tiden. förlåt.

annars så blev det middag på frasses idag, skandal. men gott, som vanligt. Nu är jag trött och less på att jag ska till skolan och redovisa imorgon, less på att klockan är så mycket och jag har inte ens gjort hälften av alla de saker jag vill göra, less för att jag är lat, less för att jag inte har några pengar, less för att jag snor pengar av mig själv som jag int borde, less för att jag är så negativ, less för att jag helt enkelt inte orkar just nu.

Biffen, finare katt finns nog inte!


saknar min fina katt  // niklas

vad jag har fått veta av martinis

hej min rumpa är fin// niklas

bruna


i håret

vi log och så


kan du så kan jag

oj så jag stör mig på internetbanken, inte för att det är dåligt på något vis utan för att det är farligt. Farligt att man kan sno av sina egna pengar så lätt. inte alls bra.

bjuder istället på en bild på linda, för hon är ju i alla fall bra!


sjukt kladdig friläggning, men vet ni vad, spela roll!

beauty queen


foto:jag
påbild:jennis

backham

when I'm close to you, feeling your heart beating.

Detta förpackningsarbete kommer att ta lite längre tid än väntat. Sånt man får ta. Är redan less dock!

och det kan jag lova

läste just att haga vann i år igen, bräntiskampen, 6e året irad. minns så väl när det var vårat år, förmodligen en av det allra mest sköna stunderna jag varit med om i mitt liv. Det är sant

as if you didn't know

I never stray to far from the sidewalk

idag bestämde sig busschaufförerna för att byta chaufför efter ungefär fem busshållplatser, sen bestämde sig den nye chauffören att inte stanna vid nästa stopp, charmigt.

Greys anatomy är charmigt, och ändå har det legat på hyllan så länge, utan att jag vetat om det. Nu finns det igen, i mitt hjärta. För oj så bra det är. Kanoners, nu ska jag och jennis se ett till avsnitt innan vi somnar, hoppas vi orkar ta oss upp klockan 06.45 imorgon. godnatt

så var det

jag är förundrad över mig själv. När jag väl bestämmer mig för att göra något, och verkligen gör så går det ju väldigt fort att få det gjort! Nu är det snart slut, alltihopa, helt underbart.

dagens minus- g+
dagens plus- datorn

tvåetvå


nämen.

kladdi


hihi

du är ett G+ martina:)

måndagmorgon

måndag, sista skolmåndagen på länge nu, känns skönt! Så man kanske ska ta och försöka orka enda ut endå. Nu ska jag till skolan, tjooho.

hello gorgeous



happy you don't care

vågar inte riktigt yttra orden, men jag tror att jag är klar med engelska arbetet. Ja minsann. Det känns som en sten från hjärtat och snart ska jag få se lite greys och imorgon börjar jag klockan elva, ja ba skönt. Sen så, har jag ju min fina förpackning kvar, det är väl det enda, som tär på mig just nu. men äh, vad gör det! YES

sedan har jag en solo tidning som ligger och väntar, kanon.

lagomt tråkigt

ibland blir det helt enkelt lite fel, men så är det ju för alla.

ikväll väntar huckleberry finn, kanske lite greys och.. ah kanske nått gott... Vi får väl se helt enkelt!

inte så bra

kan ju lova att ingenting som jag skulle göra idag blev gjort.. Känns ju ej så bra men det orkas helt enkelt inte! Ikväll blir det någon fin film och mys ungefär, känns skönt.

sen har en annan spännande sak hänt, kanske avslöjar det imorgon.

Javisst

ps. hade jätte trevligt med jennis och amanda igår! hade varit trevligt att ses idag också, men ser rätt mörkt ut.. ds.

todo

dagens viktigaste planer:

att göra klart engelskan, bara måste
städa i rummet


godnattdå

jahapp, en halv timmes fastnad igen med bussen, tur att man har en pappa som är kapabel att köra bil. Mycket skönt, nu blir det greys med min fina syster. Det var allt. Godnatt

ahmen dura!?





tänkte bjuda på några gamla fina bilder på mig och min syster.

take a piece of my pain

har lite av en problem dag idag

problem 1: bussen på vägen hem bestämde sig för att fastna
problem 2: min mage gör lite ont
problem 3: fungerar inte att se på videoklipp på aftonbladet
problem 4: hur ska det går att ta sig till ersboda, med risk för att fastna mitt ute på vasaplan och ingen chans att ta sig hem?

tregångerom


en vacker dag ska jag börja ta bilder igen.

och jajja

nu har jag sett lite fantastic four, faktiskt bra. Skön kväll helt enkelt, bara göra mest ingenting! Och nu ska jag se greek, fabolous (eller hur det nu stahavas)


tvungen att spacea till det lite.

slutt

mina ögon faller nästan igen. Men jag ska ändå plugga! tjii

nu är nästan alla julklappar färdiga, hoppas bara att allt blir bra. Annars är det ju inte hela världen har jag lärt mig. Vi klarar oss ofta ganska bra ändå!

känner mig sådär tråkig som bara jag kan vara ibland. men det får alla leva med också. he-he

yes I will

no matter how hard it is, I'll be fine without you.

just nu finns det inget som är jobbigare än att ta sig upp på morgonen vid den här tiden när man egentligen bara vill ligga kvar under täcket. det är ju så jävla kallt.

framför mig ligger en dag med lite PA100 prat, känns ju lagomt taggad. Men det är ju skönt att man får åka buss hela vägen till skolan.. (försöker tänka positivt) Sedan massa arbete med nå hemsidor och powerpoint, det kan komma till att bli väldigt intressant... nja

nu är jag lite seg, och sen.. måste äta frukost.

jen


min snyggaste

it's ok

förövrigt har det varit en fin dag, sovmorgon med fin frukost! lite dexter och så.


hade inte så mycket annat att ta kort på än pärlor idag.

10 dec

upp och ner dag.

Middag och fika. puss

och så godnatt

jahaja, blir nog skola imorgon ändå. Även om det hade varit riktigt skönt att sova. Aja, får bli onsdag istället. Måste få till fotot ordentligt, hoppas bara att det inte bli massa saker som måste göras om, kan bli en tung dag då. Sova nu i alla fall, lika bra. godnatt

gotta be somebody

haha ja men visst.

idag har det varit en vanlig måndag, ganska vanlig, fast ändå inte. krångligt. kall har den varit i alla fall. har tittat på en fejkad stjärnhimmel som snurrade över våra huvuden, det var ju lite annorlunda. rätt spännande, men alldeles för sköna stolar. Kallt igen, sedan över en timme med meningslös tid helt enkelt.

jag ska vara duktig ikväll, så duktig så. jag måste helt enkelt. försöka göra vad jag borde för en jävla gångs skull. och tack gode gud, föresten.

christmas


lite mörkt och inte alls så bra, men juligt.

hittade den

Följ min blogg med bloglovin

somehow's the dark...

jahaja, skulle försöka orka ta mig till affären och inhandla lite godis till kvällens wallander. Och på vägen dit tänkte jag fundera lite på vad det är för nått jag faktiskt måste göra och inte göra. Har hamnat lite i någon slags svart hål tror jag, ser inte riktigt ljuset. Vet inte vad det är för fel, men jag ska komma på det och så ska allt bli sådär fint igen, som det egentligen är.

babbel. förlåt

free again


gottegrisen

today

dagens humör: trött men på rätt gott humör
dagens snälla: pappa som bjöd på en polkagris klubba
dagens jobbiga: plugg som man knappt vet vad det är
dagens kvällsplan: plugg&wallander

eun

it's just like deja vu, me standing here with you

jahaja, snart bär det som sagt av till gammlia med pappa och lillasyster, det blir mysigt. Sedan har jag nog lite plugg att göra, slösatan som jag är så lär ju inte det bli så mycket av. nej uscha, vad jag skäms över mig själv.


hihi

hatar att tappa bort saker, åh.

ikväll blir det film och mys, sen ska jag hem och sova. Och imorgon blir det nog gamlia med familjen! puss

aja

get your kicks.

tror att det är något allvarligt fel. kul att vara nedstämd

därför

vad är grejjen med att man blir trött på en buss? jag vet inte, vet bara att jag blir det. och lite less är jag just nu, på en viss person. annars hoppas jag på en bra kväll. tjoho

fyra



nu och så.

Min lugg valde att stå rakt ut, nu har jag lyckats få till den lite bättre. platttången är inte min vän längre.

crazy

You gotta be kidding, this is unbeliveible

jag vill ha fredag idag.. och det fick jag ju också. Snart är det tacos middag, sedan ska jag till grisbacka där min kära syster väntar på mig och sedan vet man aldrig vad som händer. Eller jo just ja, ska ju till ersboda och busa! ah men det blir bra.

sådetså

och så kom det en dag då jag tog mig upp i tid till skolan klockan 8.25. känner mig så duktig. Och så är det fredag, jag vet inte irktigtr om det blir bättre än så. skulle bara behöva trycka lite mer på den positiva knappen. Det hade varit riktigt bra.

efter tolv


pussochgodnatt

såja



tjupp tjupp

idag fick jag sova ut, nästan helt i alla fall. Tror ärligt att jag hade kunnat sova ännu längre om jag fick, men nu gjorde jag inte det!

Sedan har dagen mest handlat om foto, vi har fotat eld och bilar, ungefär. Blött blev det. Man kunde höra tjuppet av vatten i mina skor, ej nice. Ikväll ska jag se en julfilm med niklas, eller det är i alla fall det som har utlovats, får väl helt enkelt se vad det är för något, spännande i alla fall.

kaf

a beautiful mind

falllala

mitt framför näsan, ungefär, som vanligt. jag tror helt enkelt att jag är för dum och seg.

städning pågår. he-he

kill me, now

ja, än så länge stämmer min framtids spåning.. värken tar död på mig, kanske inte kommer att klara av dagen.


bad girl

free fallin´

är det bara jag som känner att det här kommer bli en dålig dag? Jag kommer förmodligen börja gråta när jag går den lagomt långa vägen från busshållplatsen till skolan på grund av snön som kommer blöta ner mig. Jag kommer förmodligen bli irriterad på trådar och symaskiner när vi ska sy till projektet, jag kommer förmodligen inte ha något tålamod alls. Sen kommer jag säkert, troligtvis att tappa bort mig, bli en tomat och önska att livet ska ta slut när jag står där framme och håller mitt tal. Förmodligen beror allt detta på att jag har en jävligt dålig inställning, för att jag är på jävligt dåligt humör och sängen ropar och jag är tvungen att stå emot, ännu en gång.

pga dålig dag, inga bilder

etttvå



sku va snällt

förväntningarna på att inte behöva jobba idag har gått upp otroligt mycket. Skulle behöva sova faktiskt. snälla!

tack på förhand

gud så mycket det blev nu då

är så trött att jag håller på att somna.. Men jag kan inte sova riktigt än, måste. se . one . tree . hill!!

och så blev det

I use to role the dice

och så var en hård måndag över, det känns väldigt skönt. Och jag tänker faktiskt unna mig en pluggfridag idag! ska dessutom också till jennifer som fyller 18 år idag och allt, GRATTIS SNYGGIS:)

i en annan värld

i natt var jag uppe till halv tre, tvungen för att jag skulle läsa ut min svenska bok. Steg upp klockan sju för att hinna duscha och plugga lite till. Om ungefär tio minuter går min buss, jag är trött och har ont i magen. det är måndag, kan det blir mycket sämre?

RSS 2.0