just ja

astråkigt jag vet, men jag orkar inte fixa mer just nu.. Är redan sen i säng! haha, åh vad irriterad jag blir på bloggen, jag får det inte som jag vill ha det riktigt... men men! EN VACKER DAG

om och men

x -x -x -x = bläääää

om jag hade något intressant skulle jag skriva det, men just nu känns allt så ointressant! Jag har nyss, efter många om och men, letat mig fram till en lösning till de jävla matte talet! det var det enda intressanta för ikväll, nu sitter jag och myser i jennifers säng med oc framför, kan ju inte bli så jätte mycket bättre faktsiskt! Och imorgon är det fredag, yoooho!

vadå rubrik

letslook

åhe, ikväll blir det lite mer matte och ta det lungt, känns bra! Blev inge praosök idag, linda är tydligen fortfarande och färgar håret!? 3 timmar, hemskt länge tycker jag

Jag är taggad på att göra något otippat, men jag har ingen aning om vad! Får se om det snubblar över mig bara sådär.. På tal och något helt annat, så har jag världens kortaste minne, jag tänker på en sak och i andra sekunden är det borta, jag måste fan öva på nått sätt, inte lätt att inte komma ihåg något!

nu blev jag hungirg, hoppas det blir mat snart.....

day off


irriterande när jag igår kväll försökte komma in på bloggen men den vägrade... Sedan så har min dator fått någon knäpp, ibland vill den helt enkelt inte ens gå igång? Väldigt jobbigt faktiskt:)

I alla fall så var det ju lite saker som jag skulle göra igår

1. Plugga matte (inte mer än en timme! haha)
2. Rita lite på mina grafittibokstäver (skoluppgift)
3. Läsa igenom samhällskunskapsredovisningen
4. Läsa igenom engelska redovisningen

Och jag gjorde allt! Bara matten som var dryg, just när man inte förstår nått det är då paniken kryper upp i hjärtat.. Men jag har ju lektion imorgon, så får fråga min lärare om de saker jag undrar då!

Nu har jag nyss ätit frukost, är ledig idag! Hade förövrigt hemskaste drömmarna inatt, men när jag väl vaknade så var jag helt utvilad, det var ju tur att man fick ut lite av natten även om det var läskigt! Nu ska jag snart ta mig en promenad upp till pappa! Sedan ska jag gå tillbaka, och så får jag se vad jag hittar på. Sen där vid halv 3 ska jag ner på stan och träffa linda för att leta praoplats! Hon ska slinga/färga håret idag, spännande!
Just ja, jag ska städa idag också!



vems vantar? vi fann dom när vi skulle hem från lokalen på födelsedagen och nu har dom legat i mitt rum och ba legat, och ingen har sagt nått? speak up

in this life

brrr

Usch vad det är kallt... som tur är så ska jag ta mig en varm dusch snart! Efter det så har jag en liten att göra lista...

1. Plugga matte (inte mer än en timme! haha)
2. Rita lite på mina grafittibokstäver (skoluppgift)
3. Läsa igenom samhällskunskapsredovisningen
4. Läsa igenom engelska redovisningen

Det vill säga att jag har en stor pluggkväll att se fram emot! Väldigt taggad är jag, det som är bra är att jag är ledig imorgon, så det jag inte hinner ikväll kan jag ju faktiskt göra imorgon istället! Och imorgon ska jag och linda kolla praoplatser, jag hoppas att vi hittar något! Annars kommer paniken komma... aja det bli nog bra tillslut vilket som!

I saw you

uuh

lite bilder, från idag!
snart börjar samhällskunskapen, då ska vi förbereda oss inför redovisning, jag är lite nervös faktiskt! Men det går nog bra.

image48         


image53 



                                                                                                                                                                                                   

gammalt

Här är några gamla outfits från förra måndagen, 21/1

       
jag linda och matilda, hoho

en aning klokare

Nu är jag lite klokare på matte i alla fall, lyckades jobba igenom mig ett par tal nu på kvällkvisten! Skönt, inte för att jag vet om jag ens kommer att klara provet, men jag kan ju inte riktigt förstå att det faktiskt är skola... Det enda jag tänker är att snart är det lov! Men, antar att det kommer nu när proven börjar sätta igång..

Jag har övningskört ikväll, det börjar bli riktigt kul! Vill bara få koll på det här med draget så fort som möjligt så att man kan börja köra ut i trafiken! Och motorstopp? Det är ju aldrig kul, även om den allra bästa kan få det sådär av misstag någon gång så blir ju oftast gubben bakom lite sur..

Idag har jag även varit less för att nästan alla har jobb utom jag... Jag måste fixa jobb, och jag vet att man inte bara kan sitta och säga det, men jag håller faktiskt på att ta tag i det nu ju! Och istället för att spara på pengarna så har jag idag ätit på stan med jennifer och amanda, och köpt ett linne och iof fyndade jag mina batterier så nu funkaminiräknaren! menmen, vad hände med den ekonomiska jag? aja, det kommer! 

                                                                                 
         
                                                                                             
                                                                                          jennis och mandie
                                                                                            gör mig glad!



nånstans

HJÄLP

Vart ska vi praoa?! Jag vet inte, men helst vill man ju vara någonstans där man kan få jobb, vi får väl se vad vi kommer fram till...

här kommer dagens OUTFIT, jag och linda

       

ice cold

varför?

åh dom hade inga sånna batterier på konsum... Nu måste jag hinna ta mig till clas ohlson någon dag också? aja får väl se när det blir av! Snart ska jag ut och gå, med jennifer, och vi får se vart vi hamnar, tydligen någonstans mot stan i alla fall!

Idag har linda varit lite sur på mig, här är i allafall våra ouTFITS för dagen, hoppas det muntrar upp dig lite lindis!

          

vet att jag ser ut som en hö säck, men den är skön!

men åhe

Såklart

Linda berättade för mig för ett tag sen att min blogg sen skum ut i firefox! Illa, men jag får leva med det, så alla ni som har firefox och tycker att det ser knasigt ut, ni får leva med det tills jag har får lust att försöka fixa det!

Ikväll ska jag väl göra massa saker igen, jag har massa saker att göra men så lite tid? Sedan kan jag inte ens komma på allt som jag vill göra. Jag måste köpa nya batterier... Det får bli idag!

Här kommer en fin bild, det är jag och linda iaf!

                                     

what a girl wants

kanske?

nu har jag övningskört, gick inte alls så bra i början, men sen hittade jag dragningsläget! Så det blev riktigt kul och jag hoppas att det blir av snart igen!

Om en kvart ska jag stänga av datorn, yey!
imorgon är det måndag, redan... aja! Har inte gjort mitt samtal än, får bli imorgon, eller ett sms? Sms kanske.. Just ja idag skulle jag plugga matte, och så hade jag inte tagit med matteboken! Då gick det inte... Får bli imorgon eller nått istället!


image33

fina penslar jag hittat nånstans, nu är dom iof borta... efter min dators kollaps! Men dom är fina, tror jag måste fortsätta med photoshop lite, har blivit lite dåligt med det såhär på slutet!

mindyard

måste ju

Här är den, vår stolthelt


         
+ dagens outfit 24/1

huhu

Dagen har hittils varit rätt så produktiv faktiskt! Jag har varit ute på promenad med frida och så har jag skrivit på min arumenterande text till svenskan. Jag har även tagit reda på vad det är för batterier som krävs för att min miniräknare ska funka på provet v.6, så det måste jag fixa! Om ett tag ska jag ringa ett samtal, eller, om jag är för feg skicka ett fint sms istället! Men jag tror det blir till att slå en pling endå, påtal om telefoner så måste jag nog börja ha med mig min mobil, för tro det eller ej men det ringer faktiskt på den ibland!

Ikväll ska jag kanske övningsköra eller hitta på något annat, än vet jag inte, men det blir nog bra vilket som! Och skola imorgon, vilket innebär avstäningin av dator tio och ligga i sängen kl 11:o Jag ska klara det

Oj nu blev jag hungrig.


image38                                         
                                                                                                                                                                                                  
Väldigt fint väder det har varit idag, får flashbacks från tiden då man for med skolan till någon
backe och drack varmchoklad!

kan jag kan du

om det ändå fanns något

att man ens bryr sig? jag fattar det inte, men så kan det ju vara ibland!
ikväll får det bli en tidigare kväll, jag orkar inte vara vaken längre, orkar inte sätta in några bilder eller något, så nu får det bli sängen, godnatt!!

inte så slitet

sanning

Man kan helt enkelt inte alltid vara på topp! Igår var jag på en liten klassfest, jag och linda åkte till mariehem(?) och hoppade av där för att gå på ica, sedan var det iskallt men vi gick två busshållplatser för att sedan ta bussen dom två nästa.. Iaf så var det trevligt i lokalen, spelade wii och lite alias innan jag och linda skulle fara! Senare på kvällen anlände jag till paulinas hus och var ärligt inte så taggad redan från början så jag bestämde mig för att spara, vilket jag tror jag gjorde rätt i! Det var riktigt trevligt vissa stunder, men på slutet blev jag riktigt less och ungefär en timme senare kom jennifer och kunde fara..

Nä men idag, ska jag gå ut i det fina vädret! Just nu är jag sjukt  hungrig, ser på handboll!! Senare måste jag städa, jag ska inte klaga, jag brukar ju tycka om det? Men just nu känns det bara drygt.. aja det lär ju bli av

sen får vi ju se vad som händer nästa helg! haha redan tänker man i dom banorna, ungdom idag=trött och less på veckorna, glad och taggad på helgerna?

ännu än gång kan jag inte få ut det jag vill i skrivningen, men en vacker dag

jag ska

Fullt upp

ett tvunget inlägg, jag vet att jag borde sova nu, för en timme sen nästan, men jag har haft problem med valet till trean och så, men tillslut gick det bra! Idag har varit en fullspäckad dag, vi har gett ut mindyard och vi är jättenöjda med resultatet, vad jag vet iaf! Jag Linda Isabell Lisa och Matilda var på grubbe och på västangård, vi fick skjuts av vaktmästare Robert, en rätt så trevlig prick faktiskt! Sedan var jag och Linda och tränade powerstrike på TRÄNA, det var riktigt jobbigt, skönt och svettigt, till och från, efteråt var det skönast, ett tag kändes som att jag skulle sprängas! men lite träning är ju alltid bra, jag känner redan hur träningsverken håller på att krypa sig fram, vilket ändå är ett bevis på att man har presterat ganska bra! Sedan har de varit kalas hos pappa som fyller år idag, det var god tårta och sedan handboll, får verkligen nostalgi, det är verkligen så bra som jag tyckte att det var för några år sedan, vilka grabbar! Tyvärr blev det ju inge semi, men det är ändå bra kämpat mot ett världsmästar lag? Kim A förtusan, vilken iskall man, jag blir så glad av att se på handbollen!!

FREDAG imorgon och det bli klassfest, vet inte hur länge jag blir kvar där, beror på hur roligt det är, men senare ska jag i alla fall till paulina och hoppas på att det kommer bli en kul kväll! Snart måste jag ta tag i några saker som jag sagt, jag ska verkligen göra det, SNART!

Nu måste jag sova, hoppas på att orka ta mig upp imorgon, får väl se! Just ja, får inte glömma matteböckerna, jag tar hem dom varje gång men sen ligger dom bara, ÅH vad dålig jag är ibland:)

godnatt ps jag valde engelska c till nästa år, vet att jag kommer bli så less,men jag vet också att det kommer kännas värt när det är gjort! ds

stormen

ooooooooohoooo

Helvettes väder! Hur kan det ens vara sånt här väder? Är det här vad vi gör mot våran värld? Dags att göra något åt saken, jag önskar det fanns mer att göra.

Karl-Petter sjunger Time of your life i rixfm, riktigt bra, haha! Jag sitter här i köket och bussen kommer om ungefär en halvtimme! Idag ska vi dela ut tidningarna, jag måste erkänna att jag faktiskt är lite nervös! Sedan blir det lite träning och så fyller pappa år! Just ja, ska nog ta och ringa honom!

AJA, dags att göra sig färdig, PS JAG LYCKADES IGÅR, stängde av datorn klockan 22 och låg i sängen klockan 22.30, ganska stolt!

blää

bjou

tänk om

huvudet är fullt av tankar men jag kan inte riktigt få ut dom... Jag orkar bara inte just nu, är bara less, men snart så kommer det väl kännas bra igen antar jag, världens bergochdalbana! Det är förjävla kallt ute i alla fall, jag vet att jag har sagt att jag hatar att stressa till bussen, men när det är såhär kallt så hatar jag verkligen att vänta på bussen..

Jag vill ha så mycket, men jag har helt enkelt inte dom pengarna, jag vet att jag måste ta tag i det, på tal om det så äre vissa saker som jag måste ta tag i

- FIXA JOBB
- FIXA APU PLATS
- LÅNA EN ENGELSKABOK

sen var det säkert mer men just nu kommer jag inte på nått.. Nej men som jag sa så känns det bara lessT just nu! BLÄ

lost in the future

Jag var inte säker på om jag skulle orka skriva ikväll, men nu har det hänt så mycket att jag kände att jag borde.

För det första: Heath Ledger är död, hemskt, 10 orsaker att hata dig är ju typ bara en av dom bästa filmerna som finns?

För det andra: Våran elkontakt sprängdes just, det small och komma massa gnistor, ganska så läskigt

För det tredje: Jag och Linda sprang idag, och jag tycker faktiskt att jag var ganska duktig, även om det var hur jobbigt som helst ett tag så var det väldigt skönt efteråt! Veteranen taggade på mig och nån gång i livet ska jag orka springa (iaf nästan) lika långt som henne!

För det fjärde: Jag har nu bestämt mig för att ta tag i mitt sovande, från och med IMORGON ska jag stänga av datorn klockan 22.00 och gå och lägga mig senast klockan 22.30!! lycka till säger jag bara

Jag det var väl det mest intressanta idag, sen så funderar jag på det här framtidstemat som vi tydligen ska ha på klass/releas(?) festen, jag vet inte om jag har sådan fantasi! Så antingen bör vi ta bort temat eller så får någon komma på något smart att klä ut sig till!

Sen har jag gjort en ny "design", vill inte riktigt kalla de för det eftersom att jag känner mig som världens nyböjare.... Men en vacker dag, då! alltid försöker man, just nu orkar jag inte, du kan ju göra som du vill, jag orkar bara inte just nu i alla fall, vi får väl se i framtiden. AJA nu ska jag lägga mig och sova.

MAY ANGELS LEAD YOU

sovmorgon ja

godmorgon

var just inne på träna och kikade, dom hade inget nytt schema för den här veckan.. Men om det är samma schema som förra veckan så verkar det inte finnas något bra pass! Men jag får kolla vidare, kanske paulina har de nya schemat! Hursomhelst så är det tänkt att jag och linda ska dit, jennifer har tydligen börjat få lite ont i halsen så hon vet inte om hon kan följa med, men det ska nog gå bra ändå ! Jag är taggad på att prova något nytt iaf!

Snart är det skola igen och vi ska nog börja med något nytt på grafiska, hoppas att det är något roligt så att man slipper bli mer less! Nu ska jag gå ner och käka frukost, hejs!

forever young

this isn´t how I go



woh, nu har jag satt in ny musik på mp3n! Jag fattar inte varför köpte 1GB egentligen, tycker att jag har hur mycket musik som helst och ändå är det jätte mycket plats kvar? Jaja, nångång kanske det behövs! Jag och jennifer var ute och gick en lite stund, det var skönt även om det blev rätt så kort!

Min dator började må dåligt igår och då det kom upp en ruta där det stod att den var infekterad förstod jag att det var allvar. Så jag rensade min babe på allt som var viktigt och imorse lämnade jag in den till datateknikerna, senare på dagen var den frisk igen och nu har jag fixat iordning allt så det känns som vanligt, nästan i alla fall! Märkte just att jag inte har nyaste internet, det sög ju! Måste fixas..... illa!

nej nu ska jag försöka gå och lägga mig i tid... Men hade ju iof tänkt att lägga in lite bilder innan! Jaja, jag får se hur jag gör! Godnatt hursomhelst



jag och linda, faktiskt finaste bilden jag kunde hitta, och jag som tyckte att jag tog så många?

så det kommer bli kanske

movin on
kanske två dagar nudå?


Just nu är jag så otroligt mätt, världens goaste pappamat helt enkelt! Igår var det riktigt trevligt, var hos ellenor i röbäck! Massa människor och trevlig stämmning, precis som man vill spendera en lördagkväll skulle jag väl säga! Sedan fick vi skjuts hem till paulina vilket var guldvärt:) Sov inte så jättebra i natt men det är sånt som händer! Jag hade tänkt att plugga lite matte idag men jag måste säga att jag verkligen inte orkar.... Det får bli till veckan! Var hos farmor idag också, hon fyllde 72 år! Fick gofika (även fast jag inte var sådär jätte sugen) och farmor var go som vanligt!

Snart ska jag och jennifer gå ut och gå, jag hoppas att vi kan hålla oss på den bra sidan! Kommer bilder sen, inte så många här så kolla bilddagboken istället! msandberg.bilddagboken.se

yeey

man vet inget

svårare ibland

Man kan inte alltid ha en bra dag, bra vecka men man kan ju i alla fall försöka att inte sjunka för lågt. Förlåt det var inte meningen att säga så, du vet vad jag tycker egentligen och beroende på hur du känner så vet du att jag alltid finns där för dig! jag älskar dig mer än vad någon annan gör.
 
Just nu är det bara rätt så drygt, vet inte om jag orkar ikväll, jag vill men det känns rätt jobbigt... Så jag får se hur det blir! Nu blir det stan och så, kanske ska köpa stövlar.

blöööaeirfe


kort



jag fick min vilja igenom, det blev en hemma kväll!! Snart ska jag och jennifer se en film, sen ska jag sova:):)
GODNATT

Äntligen fredag!

you got stuck in a moment

VAD blir det av våra dagar här på skolan? Den här veckan har varit en enda gröt, iof vill jag inte klaga, jag menar det är ju skönt att inte göra nått egentligen, men lite rastlös blir man... Idag fick jag en kladdkaka och klubba i efterskott av min snälla klass! Annars så har dagen inte gett så mycket, still tired still wanting the bed!!

ikväll ska jag bara vara hemma och jag har längtat så efter en kväll som denne, hoppas den inte blir förstörd!
Jag vet att det ser ut som att  jag gör något annat men, det är ungefär så här jag känner mig, ska föreställa "LESS" och "ÅH HOPPAS DET BLI BÄTTRE SNART"!

image31


always and forever

ännu en sen kväll?

Om ungefär 5 min ska jag och jennifer se ett till avsnitt av one tree hill och det vet jag för att jag ska tvinga henne, för jag börjar tidigt imorgon och kan inte gå och lägga mig hur sent som helst!! Jag klarade inte av att inte sätta på datorn som linda sa att hon skulle göra, lyckades du?

Jag har i alla fall varit på skolan till ungefär 8, förlåt alla för att vi gick men det fanns verkligen inget att göra! Vi fick hursomhelst rätt så god mat där på skolan! plus att jag hade pappas pannkakor så jag blev mätt och belåten! Imorgon måste jag ta mig ut och gå, får hoppas att det blir av också, hatar saker som man bara säger åt sig själv i huvudet att göra sen gör man det inte... Ungefär som att jag ska skriva i min dagbok, jag SKA SKA SKA sen äre bara att göra det, jag skulle tycka att det var jätteroligt att läsa sen när jag bli äldre, mycket roligare än att läsa sånna här saker som man skriver på internet för där skriver man inte alls lika djupt som i dagboken i alla fall, här är det bara ytligt, skulle aldrig falla mig in att skriva sånna "riktiga" saker här, alldeles för pinsamt alltså:)

SÅ nu har det gått ungefär 5 min och jennifer har inte kommit hit än, så jag måste gå och skälla på henne! bye

Ps NU kom hon!

Här är min skolmat! gott!

oth igen



ANDRA NU, jag dör, SÅ otroligt bra! puss

älskade oth


NU har jag sett första avsnittet av one tree hill, och jag vet inte vad jag ska säga, det känns spännande, fint, hemskt och allt som gör det så jävla bra!!!! jag älskar det! fan vad läskigt det känns att allt är så förändrat för dom, åh jag tror att det kommer bli så bra, kan inte vänta(L)                 

                                                                    
image29

ÅH

HEJ, nu sitter jag och linda här näst längs bak i klassrummet och är rätt så rastlösa! Vi kom hit halv ett, och så sa lärarna kansketre ord? och sen gick dom, och sen ska vi egentligen inte vara här förrän klockan 6 men vem orkar fara hem lixom?

AJA, jag längtar efter mina pannkakor, undra om det finns en micro? ISÅFALL ska jag värma:) Nu ska jag återgå till att göra inget!


                                              
Jag och eme             Jag är less på livet                                         

ibland går det inte fort

bara torsdag?

Idag fick jag lov att gå upp och lägga mig i soffan och sova där med emerensia, men det var bara mysigt! Så när jag väl vaknade så var jag till och med lite pigg! Nyss så kom jag inte in på msn, antingen för att jag glömde mitt lösenord eller så hade någon hackat... Men jag bytte i alla fall och håller tummarna att det var jag som hade glömt det!

Jag börjar halv 1 och ska typ vara på skolan till kanske 9 ikväll? känns så otroligt otaggat att det inte är sant, men det får väl gå... Pappa var så otroligt snäll och lagade pannkakor åt mig att ta med!! bäst

det blev inge kyle igår, för klockan blev nämligen för mycket! Ovanligt? nej inte alls

HeyHeydå

Ett steg i taget

för bra

Prison break! Måste erkänna att det är lite svårt att förstå utan text, men oj så bra det är ändå, nu är jag taggad på fler! Idag har jag haft världens tröttaste dag, men kvällen har varit trevlig, gick till kvantum med jennifer och robin, köpte lite godis (faktiskt lilllördag) och pratade!

Imorgon så börjar jag halv 1, men sen är det öppethus på skolan vilket känns otroligt drygt eftersom att vi tydligen ska hålla på med tidningen som vi redan är som klara med, nog för att jag hade några fel som blev tvungnen att fixa men... Jag hoppas att det blir bra! Är lite nervös över hur reaktionerna kommer bli, men jag måste säga att jag är nöjd själv och det känns faktiskt som det viktigaste! haha

Snart ska jag och jennifer se KYLE XY!! Helt sjukt vad längesen det var, äntligen matt dallas igen, hade till och med börjat glömma honom, och jag menar hur är det möjligt?! Underbart
vi får se om imorgon är en dag av tre eller om det är en andra dålig dag, spännande! Mycket beror på vädret, orkar inte detta regn mer!!!

you'll always be the first

tee


HAHA, oj ja jag vet att det ser barnsligt ut men just nu får det faktiskt se ut såhär, tills jag har gått klart multimedia och lärt mig hur det ska göras rätt:) En lite bild på mig och jennifer för ett tag sen, dagen innan julafton tror jag att
det var! Har nästan inga bilder på oss två, måste ta fler.



jag orkar bara inte

under ytan

Sitter här utanför mitt klassrum och väntar på att svenskan ska börja, är så jävla less redan.. och jag har inte ens riktigt förstått att det är skola utan jag är fortfarande kvar i lovkänslan. Jag kan fortfarande inte lära mig att gå och lägga mig i tid eller nått! Jag är så trött att jag nästan somnar sittandes! Jag måste ta tag i det där...

Ikväll hoppas jag att jag kan sova i tid, men jag antar att det inte kommer bli av men.. Jag håller tummarna för mig själv! Just nu känner jag mig bara så hemskt, borta, orkar inte vara speciellt glad orkar inte ta tag i något, men jag antar att det kommer när jag lär mig att sova!

KYLE HAR KOMMIT!!!!!

en av tre dagar, mmmm

tisdag

ett steg till

Nu känner jag mig rätt så klar med min photoshopmakeover, jag känner att det inte finns så mycket att göra förutom att kanske korektur läsa en sista gång! Men det känns skönt, i eftermiddag ska jag i alla lfall byta min kofta som jag köpte igår för att den var sönder... Hoppas att dom har rätt storlek bara!

TIDSFÖRDRIV NÄR MAN INTE BEHÖVER

BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln: Ja, det brukar jag.
Gnälla: Nej faktiskt inte så ofta!
Skrika: Nej inte det heller
Sova: Ja, men jag sover alldeles för lite, gör sånt här ist för att sova.....
Ha ångest: Ja, lite då och då, mest för skolan
Skada dig själv med flit: Nej nej
Ta mediciner du inte borde ta: Nej nej
Vilja dö: Nej
Drömma mardrömmar: Var ett tag sen!
Drömma sexdrömmar: jävligt länge sen
Ta droger: Aldrig
Försöka vara annorlunda: Nej inte det
Klä dig i svart: Ibland, ganska ofta..
Gå till kyrkan: Nej
Gå i skolan: Ja, det gör jag
Röka: Nej nej
Ha sex: Nej
Ljuga: Nej, bara små saker ibland..
Hata folk: Nej hata är ett starkt ord
Lita på folk: Nja inte så ofta

VEM:
Saknar du: Just nu saknar jag nog inte sådär jättemycket, saknar det jag hade med jennifer lite grann ibland!
Vill du döda: Ingen alls
Vill du slå: Vet inte
Kysste dig sist: Minns inte!
Vill du kittla: Haha, ingen
Kramade du sist: Mamma!
Vill du prata med: Många men ingen just nu
Skrek du på sist: Jennifer tror jag
Vill du vara som: Kanske en blandning av mamma och pappa, till sättet alltså!
Sårade dig sist: oj, minns inte riktigt
Vill du bli galet full med:  Några roliga kompisar!
Gjorde dig riktigt glad senast: Jennifer!
Fick du sms från senast: Linda
Ringde dig senast: Mamma!
Är vackrast på jorden: SVÅRT, många vackra

HAR DU:
För många vänner: Nej det har jag inte
Förföljelsemani: Nej
Tvångstankar: Nej, nej
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Någon fysisk sjukdom: Nej, dålig hållning?
Någon skada: Nej
Färgat håret: Tonat i alla fall
Brutit några ben: Inte ett enda
Några piercings: Nej, öronen?
Egen dator: Ja
Bra självförtroende: Till och från? 
Kysst någon: Ja
Haft sex: Nej
Köpt kondomer: Nej
Tagit nakenbilder: Nej, nej
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej det tror jag tyvärr inte.. 
Bjudit ut någon: Ha nej
Varit kär: olyckligt?
Dumpat någon: Nej
Stulit någonting: Nån nöt en gång, haha!
Lämnat landet: Ja, två gånger
Tuttat eld på nått: Nej, eller typ papper
Gjort något olagligt: Ja, nångång säkert

HUR:
Går du:  som en jävla ostkrok,nämen måste lära mig och gå rakt
Svarar du i telefonen: Hej det är martina
Fördriver du tiden: Oftast dator
Mycket pengar har du: Inte så mycket, men jag klarar mig
Tjänar du pengar: Nej, men snart ska jag börja jobba!
Ofta diskar du: Lite då och då!
Ofta städar du: OFTA
Många stör du dig på: Endel
Ofta träffar du din familj: Varje dag!

TROR DU:
Att du kommer bli något: Ja det kommer jag
På gud: Nej
På rymdvarelser: Nej
Att folk tycker om dig: endel, hoppas jag:)
På ett liv efter detta: man kan ju hoppas?
Att fiskar kan tänka: Ja, jag tror att allt levande kan tänka
Att du kommer leva länge: Jag hoppas på det!

fix

Jag ska fixa till bloggen lite mer än såhär när jag orkar, men jag ville i alla få en ljusare sida eftersom att det känns så dystert med en svart sida!

Jag har börjar skriva i min dagbok nu, och man får ju världens kramp i handen! Jag har bara hunnit igenom halva födelsedagen än, ah det är inte lätt men det ska nog gå bra, haha!

nöjd

så bra så bra

Nu är det måndag och jag är ledig! Tänkte bara nämna det jag fick i lördags också, pengar, ögonbrynspenna, massa batterier och hantlar!! Jag är jävligt nöjd med allt förutom att jag måste medge att vissa verkligen är sååå snåla, men det kan man ju inte säga? Men men allt annat har varit så bra så jag ska ej klaga! Nu gäller det bara att försöka hålla fast vid den här bra känslan för jag tycker mycket mer om att må bra än att må dåligt, inte så konstigt men:) 

Just nu sitter jag på sidan av jennifers säng och väntar på att slöfocken ska gå upp så att vi kommer iväg till stan snart!! Ikväll hoppas jag på sällskap och kanske spela lite spel! hoho, mina önskningar, hoppas att dom slår in

livet är precis så bra som jag vill att det ska vara

måste sova

Brukar du komma i tid: Nästan alltid
Vad hade du i din mun senast: En tandborste
När mår du bra: När allt känns bra och man är glad
När blev du fotad senast: idag
Hur känner du dig nu: Väldigt glad men trött
Kan du laga mat: Jag kan laga viss mat men inte allt
Vad pluggar du: Media?
Vad tycker du om fötter: Bland det äckligare kroppsdelarna
Är du smart: Ja det tycker jag
Vad har du på dig: Svart sovtröja med tryck
Är du aktiv i skolan: Ja rätt så
Vad saknar du: Lite gammla tider
När och varför grät du senast: Idag för att jag var så glad
Var det pinsamt att svara på det: nej
Hade du en bra kväll igår: Ja den bästa!
Din favoritdryck på morgonen: MJÖLK
Vad ska du göra i sommar: Det vet jag inte, men jag ska i alla fall inte jobba!
Är du nöjd med ditt liv: Ja just nu är jag det!
Vad vill du jobba som: Kanske som fotograf, eller varför inte arkitekt?
Har du tråkigt just nu: Nej, men jag är trött
Vad gör livet värt att leva: Männsiskor som man bryr sig om och som bryr sig tillbaka
Vad i livet ångrar du: Lite olika saker
Är du musikalisk: Nej inte så värst
Vad lyssnar du på för musik: Allt möjligt
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Nej det skulle jag nog inte säga
Är du bortskämd: Nej inte alls, eller det tycker inte jag i alla fall
Är du trött: Ja något så hemskt
Vad gör du imorgon: Imorgon sover jag på dagen och på kvällen är jag med jennifer


Din första
Operation: Min tumme
Första piercingen: Öronen
Första bästa vän: Josefin
Första priset: Tredje pris i en skidtävling i femman!
Första sporten du började på: Innebandy
Första husdjuret: Kanin STAMPE
Första semestern: utomlands så var det bulgarien 2000
Första konserten: Har ingen aning!
Första kärleken: Jadu..


Favoriter:
Filmer:  Komedi och thriller
Tvprogram: Ser nästan aldrig på tv
Musik: Coldplay skulle jag nog säga just nu
Drink: Mjölk!!
Kroppsdel (på kille): leende
Sport: basket
Plagg: Tunika och strumpbyxor
Skola: MD
Bok: Harry Potter!!!


Just nu:
Äter du: Inget alls
Dricker du: Inget alls
Ska du: SOVA
Lyssnar du på: Empty apartment-yellowcard
Väntar du på: att jag ska stänga av datorn
Tittar du på: Skärmen

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller kyssar: båda?
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Mage
Busig eller lydig: Mittimellan


helbra!



Såhär dagen efter känns allting hur bra som helst, jag hade den roligaste födelsedagen som jag kan komma ihåg! Kvällen var jätte bra och jag är jätte nöjd med allting! Jag är skit nöjd med alla mina presenter och hittils har jag fått örhängen, en sjal, en dagbok, massa tuggummi, en minimus till min bärbara dator, biobiljett, presentkort på åhlens, presentkort på lindex, presentkort på hm, smink, en fin ljuslykta, påslakan (som jag önskat mig med mönster!), ett spel tillsammans med jennifer, pengar, ett silver armband, skrivbordsboksunderlägg och ett bokstöd! Och snart kommer det gäster så jag måste hjälpa till och fixa!

Tack alla som gjorde dagen så bra!!

18 år!!



Min morgon har varit helbra, jag har hittils fått örhängen, en sjal, en dagbok, massa tuggummi, en minimus till min bärbara dator och biobiljett!!:D jag är bara nöjd och jag har fått en sång av klassen också, haha! Ikväll blir bra och jag är taggad!

dagen före 18

nothing like it

Nu sitter jag här i köket med bara några timmar kvar till min artonårsdag och har nyss bakat dom fulaste chokladbollarna jag någonsin sätt! Men det känns bra, allt löste sig tillslut och nu hoppas jag bara att allt blir bra så att man kan minnas dagen som något positivt. Annars så har det varit mindyard hela dagen och nu börjar vi närma oss slutet, jag är jätte taggad på resultatet och hoppas att min sak inte får allt för dålig kritik! Nu är jag lagomt sliten och längtar efter sängen, men jag måste nog duscha först, hemskt drygt. Sedan känns det alltid som att man har något som borde göras men man kan inte komma på vad det är!

Håller tummarna på att allt blir bra, tack för det du gjorde, det uppskattas verkligen!

inget annat

vem trodde det?

Och så var det slut med det, plötsligt känner en sådan stor lust att bara skita i allt och bara pågrund av samma sak som alltid nästan.. Jag försöker att hålla humöret uppe sen kommer det stunder som nu, för en timme sen var jag glad och allt kändes helt okej men nu har jag ingen större lust att leva faktiskt! Varför försöka med något som ändå gör att man mår dåligt? Det är då slut med det, med endast ett undantag.

Mindyard tar väl kål på halva klassen, själv känner jag mig rätt klar och vet inte riktigt vad jag ska göra... Men det lär väl finnas fullt med saker att göra! Hela den här dagen har gjort mig alldeles slut i huvudet och jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken men jag antar att ibland finns det inte så mycket annat att göra än att helt enkelt försöka ta hand om det själv. Jag undrar varje gång vad jag har gjort för fel, är det bara så att jag helt enkelt är för, nej jag kan inte ens komma på något, jag tycker att jag är rätt så bra, tur att det finns någon som gör det! tre dagar kvar tills födelsedagen, även detta är en sak som jag för några timmar sen kände mig hemskt taggad och glad över men som nu verkar mer än meningslöst, varför ska 18 vara så speciellt? Jag känner då ingenting, inget kommer förändras. förutom att jag kanske kommer finna livet ett snäpp jobbigare än vanligt ändå? Nej, nu är jag negativ, jag hatar att vara negativ men jag kan bara inte förstå, det är nog därför.. No one ever said it would be this hard, jag förstår att det kan vara svårt att tänka posetivt ibland, det har jag alltid vetat, men man ska tänka posetivt även om man inte kan.

Om du får lust att köpa en present åt mig när jag fyller år så önskar jag mig
  1. Pengar
  2. Ringar utan pärlor/diamanter
  3. Strumpbyxor
  4. Hårspännen
  5. Stickade koftor/tröjor
  6. Tunikor
  7. Svart skrivbordsunderlägg
  8. Enkelt silver armband
  9. Knästrumpor
  10. Bra hår mousse
  11. Svartmönstrade påslakan
  12. Vitt överkast
  13. Batterier (AAA)
  14. överraskning

Ville önska mig något speciellt men jag kom inte på något så!


send me away

slött slutt

when you loose something you can´t replace

Kanske det slöaste slutet på ett lov jag har varit med om, och det konstiga är att jag inte bryr mig! Det är så skönt att bara kunna vara hemma och göra absolut ingenting om man nu så vill, just nu är det i och för sig fullt upp med lillvalpen, Emerensia som är busig nog för oss allihop! Men måste ändå erkänna att det inte är hunden som går mig på nerverna utan det är min kära lilla syster som är alldeles till sig, okej jag förstår henne men det är hemskt frustrerande att se henne kuta efter valpen överallt, och alla vi andra försöker få henne att förstå, men det är ju så med nya saker speciellt för barn! Och just ja, nu slog det mig att jag inte ställt julia den där frågan som jag skulle göra till tidningen, för göra det när tillfälle visar sig.

För övrigt läste jag ut sista harry potter igår, klockan blev 2 (och jag som hade tänkt börja vända tillbaka) men jag kunde helt enkelt inte sluta, den var bra, nog den bästa till och med men det känns så tråkigt att det är slut.. Men det var bra så länge det varade, jag kan inte riktigt förmulera mig när det gäller böcker, det känns lite mesigt haha men vem bryr sig, dom här bäckerna är verkligen något speciellt, alltid

Jag hatar att du ska må sådär, jag hatar att jag inte kan göra något åt saken, och det känns verkligen som ett bevis på att varken karma eller gud existerar (aldrig trott på gud i och för sig men..) Du är så bra, du har det största hjärtat och du sätter alltid andra framför dig själv, och ändå måste du må så här, du förtjänar allt annat än smärta, om det bara fanns något jag kunde göra för dig, jag älskar dig så mycket pappa

du glöms aldrig napoleon

2007

- gjorde du något i år som du aldrig gjort för?
Ja, något nytt gör man väl alltid!
  - höll du några av dina nyårslöften?
Minns inte..
 - blev någon av dina vänner förälder i år?
Nej
- dog någon som stod dig nära?
Ja
- vilka länder besökte du?
Sverige bara!
- är det något du saknar år 2007 som du vill ha 2008? 
Något saknar man alltid, jag skulle i alla fall vilja ha tillräckligt
 - vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
Inget sådär jätte speciellt bara 23/8 isåfall när napoleon dog
- vad var din största framgång 2007?
Jag övervann många av mina rädslor
- största misstaget?
Att inte tro på mig själv
- har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, så gott som i fredags föll jag och slog mig rejält
- bästa köpet? 
Min kamera!!
 - vad spenderade du mest pengar på?
Göteborg
- gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, många saker, dock är det lite blurrigt just nu exakt vad det var men!
- vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2007?
Svår, kanske over my head
 - var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare tror jag, så jag har insett att det är bättre att vara glad
 - vad önskar du att du gjort mer?
Trott på mig själv
- vad önskar du att du gjort mindre? 
Tänkt negativt
 - hur tillbringade du julen?
Med mamma, jennifer, joakim, roger, gertrud och allan!
- favoritprogram på tv?
CSI i alla dess former (men främst NY)
- bästa boken du läste i år? 
Måste vara sista HP, men.. Jag har inte läst ut den än dock!
 - största musikaliska upptäckten?
Upptäckt? Att det finns mycket mer bra musik än vad jag trodde
 - något du önskade dig och fick? 
Ja, endel saker
 - något du önskade dig men inte fick?
Haha ja väldigt mycket
- vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Familj och lite vänner!
- finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Självförtroende!
 - hur skulle du beskriva din stil år 2007?
UPP OCH NER NER OCH UPP
 - vem saknade du? !
Er
- de bästa nya människorna du träffade?
Linda och några andra klassisar sen är jag glad för att ha fått träffa paulina!
 - årets sötaste?
Julia skulle jag nog säga
- årets hetaste?
ingen har varit jättehet faktiskt haha
- årets största kärlek?
Napoleon!
- årets besvikelse?
När jag insåg att det var slut
- årets bästa?
Att jag har börjat tro på mig själv och att jag har haft endel underbara människor vid min sida!

första 2008

gott nytt år!

Nyår var kul, hade nog inte kunnat göra något som skulle vara roligare i alla fall och det var över förväntan så jag är nöjd! Dagen efter dvs 1 januari kom vi hem kanske klockan 1 och sen sov jag i tre timmar och så bra har jag aldrig sovit, det var skönt! Nu är jag hungrig och om bara några timmar kommer lill hunden, redan alltså, så nu återstår det bara att se till att det inte blir något skitfullt namn på hundstackarn, själv tycker jag att emerensia skulle vara bra!

det blir ett kort första inlägg på året, men det är ju bättre än inget! hoppas på ett bra 2008 och om 9 dagar fyller jag år!

take me back to the start

RSS 2.0