rosett


hittade denna söta när jag rensade

taggad

känns ju aldrig så kul när nån inte är intresserad av vad man har att säga
trött på den eviga känslan

nu har jag börjat rensa ordentligt i mitt rum! påsar fulla med skräp, förstår verkligen inte varför jag har sparat vissa av sakerna.. Nej det ska bli skönt att förenkla, det är ju inte det att jag inte trivs i mitt rum nu, men jag vill verkligen ha den där känslan av att vilja vara där inne och känna att det är jag för just nu känns det nästan rent utav barnsligt!

jullem



var ett tag sen sist nu, känner verkligen att jag har tappat stinget, men ska väl försöka ta igen det snart, är ju faktiskt riktigt roligt! det här är i alla fall julia:)

less på solen

just nu sitter jag och göra något som jag verkligen inte borde göra, sitter och tittar på kläder... Har man absolut inga pengar ska man fan inte sitta och titta på sånt, då vill man ju bara ha! Nej usch, får sluta med det på en gång.

När jag vaknade idag så regnade det, jag blev jätteglad, men nu är det exakt lika varmt som det har varit de här senaste dagarna och solen kikar fram! kan det inte få vara lite dåligt väder ett tag? snällllllaa

heller

jobbigt att det ska vara så jobbigt att göra mat! orkar inte.




so high

nu är jag i alla fall ingen zombie längre, däremot känns det sjukt tungt att vara vaken, vill bara ligga i sängen och sova förevigt men samtidigt känns det så fel så jag tror jag låter bli..

dagens planer- ???

brought my life back

utan dig

dagens äckliga; bussar, saknar de verkligen inte, folk som trycker fast de inte ska av, äckliga män som kommer och sätter sig bredvid en och allt där till
dagens fina; en lugn kväll hos jennifer, har verkligen underskattat sånna här kvällar förut, nu är det slut med det!

lysa

det ville jag

kvällens plan- JENNIFER FORSBERG

dood

don't leave us in the dark

haha, nja inte riktigt, det är väl inte så det funkar tror jag! Men vad vet jag... Oj oj, har rubbat hela min existens känns det som, känner mig som en zombie och gäspar var tredje sekund, dessutom så mår jag illa.. Hatar att må illa, speciellt idag då vi ska äta pizza, vi får se om jag offrar mig eller om jag helt enkelt inte klarar av det.

sådetså


mitt nya och enda motto här i livet är
MAN LEVER BARA EN GÅNG

oyah

och världen förtjänar inte dig

nyduschad, snart mat och tandborstning, sen är jag fit for fight igen!

heeeeeh

vaken nu, inte sliten!

gODMORGON

alibies

'Cause I'm Mr. Brightside


shoreline

tomheten och knuten, det är vad man skulle kunna kalla mitt liv ibland. Hatar i alla fall när livet är så, just nu är det väl lite mittimellan, no ups no downs helt enkelt, bara jävligt neutralt!

helt lonley

kul vaknar upp och är helt lämnad i hela huset, ingen som ens sagt hejdå.. Mysigt

juste

idag har jag varit och umgåtts med min lillasyster, julia! vi tog en promenad runt umedalen och sedan blåste vi såpbubblor och kastade vatten ballonger, fint!





ps. det var ett jävla sjå att få bild på en bubbla!!

oja

för fel

idag känns som en sån där dag då man inte orkar så mycket alls, ska nog lägga mig och sova lite till! Lika bra faktiskt

200 degrees

innan det är försent

måste verkligen lägga över alla mina bilder på någon skiva snart, göra en backup! Annars skulle ju alla mina sommar bilder försvinna, vad hemskt.




haha förövrigt var det ganska roligt i dag på stranden, för samtidigt som jag låg och läste denna bok så var det några småkillar i vattnet som inte hade sett min bok, som satt och pratade om den. Ganska underhållande att lyssna på faktiskt

juu


lillebror joakim! coool

mattt

skulle ju vara trevligt, var är du?

Är jätte mega hungrig, undra om det är ett tecken på att jag borde gå och göra mig lite mat? Kanske stuvade makaroner!! åh det skulle sitta fint.


skulle ju inte sitta helt fel med några jordgubbar från julias trädgårdsland heller!

åh


det här var det finaste jag har sett på länge, måste erkänna att jag grät lite grann

not enough

vi har det bra vi ungdomar

såg min bäste väns bröllop idag hos min bäste vän, han inte se klart filmen, men den är allt bra fin ändå måste jag ju säga! Är lite trött nu, sov ju trots allt inte allt för bra i soffan inatt.. Ska ta mig an sängen idag, har nytt sängkläder och allt, hoppas verkligen att det inte finns några fler spindlar där nu, vill helst leva minst en dag till!

new is good

åh är så taggad på att göra om mitt rum nu, imorgon ska jag nog börja mäta och så! spännande ju.
Det jag undrar mest över är dock om jag ska försöka få plats med ett skrivbord eller inte, kan ju iallafall säga att enda gångerna jag använder mitt nuvarande är när jag pluggar(PLUGGAT) matte, och det ska jag inte göra mer nu! Så ja, frågan är ju.

huh

when will I lear to let someone in?

dagens bra; hp, alltid
dagens dåliga; hur ska man ta sig iväg på lättaste billigaste och minst svettframkallande sätt?


little to good for me



knasig

nu är jag lika stel som en sten, typ! Har legat och sovit i soffan hela natten, som en ostkrok har jag legat ungefär, fy så mysigt...

dagens planer- kont med mamma och syster, umgås med min bästa vän

attans

hittade en säng som jag gillade, sen tittade jag lite närmare på vad det stod

SKAFTÖ

Kontinentalsäng 180x200 cm

inkl bäddmadrass.

Pris från 81.650:-

inte riktigt min prisklass tror jag...


åttafotad mardröm

har just haft en mardröm som gått i uppfyllelse, eller kan man säga så? Uppfyllelse ska ju vara något bra? Ja hur som helst så ligger jag i min säng, ska just släcka lampan och ut från under kudden kommer en spindel (ryser i hela kroppen bara av att tänka på det) en sån där med lite kropp och långa ben! Ja det är det värsta som har hänt mig på år och dar, kommer aldrig våga ligga i den där sängen igen.. åh det bara kryper i mig

Men jag lyckades hitta den igen, och döda den.. Och nu känns det som att den ska ha massa släktingar som är ute efter mig, kul. sover i soffan i alla fall och hoppas på det bästa!

soi

ja jag kan ju säga så mycket att den nyare narnia var tusen gånger bättre än den gamla i alla fall!

längesen det blev såhär sent, nu ska jag sova så att min träningsvärk i benet försvinner! godnatt

puss


mitt nya klockhalsband

mmm



go glasssen hemma hos julia idag!

hihi


tog två fina bilder igår, jennifer och julia m!

lite stugan





heele

det får en bara att känna sig så otroligt ensam

sitter och väntar på att jocke ska komma hem med narnia filmen till mig, alltså den första fast den som är gjord typ 2005! taggad är jag i alla fall, kommer att bli en mysig kväll

wonder

steady feet don't fail me now

förstår aldrig att sånt där bara händer, det är sjukt.

kvällens planer- ut i natten med jennis!

pretty

hello hello sitter hos jullan i holmsund och nu ska vi se pretty woman! Har aldrig sett den, spännande.


update; den var bra, fin och så! jihoo

ajdå

sitter och funderar på mitt rum, funderar på att göra om lite.. Så jag gick in på ikeas hemsida för att titta lite och tyvärr lär jag nog inte kunna göra om så mycket när allting är hur dyrt som helst! Om man ändå hade pengar.

gout

brought my life back

är vid liv, har spenderat natten hos min vän paulina! Gårdagen var trevlig, vi tog oss några drinkar och senare for jag och paulina ner på stan, träffade några olika och ja, det var allmänt trevligt!

Stuvade makaroner och sex and the city är ju inte helt fel det heller, det är i alla fall så vi har spenderat dagen. Nu är jag hemma, duschad och redo för nya äventyr i holmsund!!  



margarita



såhär ser jag ut ungefär precis just nu
är lite små arg för att jennifer segar i vanlig ordning och vi har inte kommit iväg än! Ska i alla fall till paulina sen får vi se vad som hittas på och så, blir nog en underbar kväll vilket som, jag menar i det här vädret går ju inget annat! Fick just smaka lite på mammas margaritas, gott ju, det är väl vad jag skulle vilja göra med mina tjejer ikväll, dricka margaritas och bli glad glad glad! Men hursomhelst så är det ungefär så morgon dagen kommer att se ut, kommer nog att ha världens bästa dag imorgon, can't wait!

så sant

har bara en sak att säga till alla

den första orsaken till att vi är olyckliga är för att vi vill att livet ska vara något det inte är

har du någonsin hört något mer sant i hela ditt liv? jag har inte.

ps. bra svenska jag vet

mycket



mitt rum är en bastu och ändå har jag en liten fläkt... Ska duscha istället

newbuddy


här är han, clinton

inthe


hittade den här igår och jag föll pladask, blev tvungen att lägga undan det och idag köpte jag det! Ja det är helt enkelt finast.

HAHA, fan vad du går mig på nerverna, tror inte att jag känner så mycket för att vara din vän längre om jag ska vara helt ärlig.

mya


här är vi, jag och jennifer, lagomt fula bilder, lagomt fina är vi! Det var henne jag sov hos och just ja, det var även hon som skrev inlägget här nedanför, en liten gästbloggning sådär, dock använde hon sig tydligen av mina ord men! fin är hon i alla fall, den där jennifer

LAGOMT LESS



Rolig bild från ikväll, rolig tyckte jag för att jag inte såg var det var vid jennifers mun, och tyckte att det såg hemskt konstigt ut, men så zoomade jag in och såg att det var en sån där godis!

jössenes vad bra det känns ändå, lite konstigt men. Det är så det ska vara,
annars är det ju ingen mening med att försöka!

I hate the fact that I needed you
I hate the fact that I loved you
I hate the fact that I had the best times with you
I hate the fact that you made my world a better place
But the best part is that I can let it go now


Nu måste jag gå och duscha, och sen packa och sen... Ja sen kanske jag ska göra örhängen, om jag orkar.. Idag tjänade jag i alla fall 100 kronor, i och för sig gick jag back 50 för att jag köpte strumpbyxor, men wtf livet är till för att levas!
Tidig kväll, eftersom att jag ska upp tidigt, hoppas på att hitta micke fort så att jag inte behöver springa runt och leta... JA det hoppas jag.  Godnatt kära läsare (L)

utan


man ska nog inte släppa mig lös på stan ändå, i alla fall inte med pengar.. Det blev lite olika saker idag, bra saker såklart! Men känns ju alltid surt att komma hem utan några pengar alls. Får helt enkelt se hur jag klarar mig i framtiden!

köpte
nylonstrumpbyxor (?) 5 st
svarta leggings
svart kjol
orange(t) linne
två par örhängen
ett halsband som är en klocka!!
vita tygskor..
och så brun utan sol

Jag tror att det var det, det mesta behövde jag faktiskt men.. Aja!

undo

oh idag vaknade jag tidigt, klockan 10 redan!

dagens planer- stan med jennifer och jennifer hem och äta middag och träffa valpen, fara till mamma, vara med jennifer!

friday ohlala




ströbilder från i fredags, vi hamnade lite här och var på stan, det var en fin kväll!

klart det går fort

klent

Det är sjukt vad fort det går att ta sig igenom sitt, vad ska jag kalla det, "bloggstimm" ja alla bloggar som man följer alltså! plus alla bilder på bland annat bilddagboken, kanske är man för van? För snabb? ja nu är det gjort iaf. Lite senare ska jag och jennis ta oss an sex and the city filmen en gång till, mysigt.

back home

tillbaka efter tre dagar i paradiset.

Ja det är ju egentligen det, men eftersom att det har spöregnat/stormat två av dagarna så var det tyvärr inte samma känsla som det brukar vara, men alltid skönt att komma bort! Har sett på massa film och vänner under regnets timmar, annars har vi ägnat tiden åt att åka trambåt, kastat lite basket (alltså inte spelat..), spelat kort med mera. Riktigt trevligt

Väl hemma så har mamma kommit hem, fick några presenter, hur snällt som helst! Älskar ju presenter! Inatt hämtas clinton, vårt nya tillskott i familjen, en dansksvensk gårdshund precis som emerensia, det blir bra! annars finns det inte så mycket att säga just nu. puss

twos



två av mina fina vänner, eller ja, hon den första är ju faktiskt min syster, men ändå!

unless

don't wait for the sun, it could turn black any day

Idag hände en sak som aldrig har hänt mig förut, jag skulle öppna en godispåse, tog tag i varsin sida som och drog, det small till och allt flög ut, varenda liten godis, trevligt tyckte jag.

En annan sak hände idag, som faktiskt har hänt mig förut, men som tur är så bryr jag mig inte den här gången.

kulkul

the keys to the kingdom

dagens promenad- till kvantum med lillebror (gick saktare än någonsin)
dagens lata- jag, brukar alltid vara den som vill gå fort men, inte idag!

melove



packat lite, den här ska då med, älskar den, troligtvis mitt favoritplagg i garderoben just nu

station

åh måste börja packa nu, så att jag har det gjort! Åker ju ändå inte allt för sent imorgon, men tre dagar? Kommer som vanligt att packa ner alldeles för mycket. Och just ja, vi ska åka buss, enda hemifrån

monsterballads

yrh

varmt

dagens händelser- tvspel med lillasyster

ja ungefär så har dagen sett ut, har verkligen inte gjort nått alltså! Men det är ju också skönt

älskade

yeah

kvällens roliga- juliam och jennis!
kvällen tråkiga-hm?

SNART BÄR DET AV!!!

jaa

så olika

Ikväll blir det lite jennifer och julia! Trevligt trevligt

hp

brake a day

dagens måste- ta sig ut något
dagens vill inte- lyfta mig från soffan


så har alltså lite av ett dilemma, men jag ska nog orka.. Måsten är starkare än vill inte!

hihi


hittade en bild från nyår! ojs

sant

"and I really don't want to be the reason I´m unhappy"

jaaa

efter sommaren kanske? Just nu orkar man ju inte riktigt.

JAG OCH JENNIFER SKA TYP SE PÅ HARRY POTTER HELA KVÄLLEN(L)

typ så

tycker du som jag?

Ligger i min favvosoffa och ser på vänner, bara det kan ju faktiskt muntra upp en riktigt ordentligt! Plus att jag just fick en såndär lättnads känsla genom hela kroppen, älskar den känslan.


älskar skuggan av kameran

tidsfördriv

10 favoriter
Dialekt: min
Mat: stuvade makaroner
Låt: girl in the war-josh ritter
Tecknad figur: simba
Sport: sport?
Komiker: Björng
Veckodag: lördag
Glassmak: is
Soloartist: ..

9 för tillfället
Humör: allmänt less
Tanke: ska ta tag i livet snart
Kläder: vitt linne,gröna shorts och svartmönstrad sjal
Bakgrund: jag
Känsla: hopplöshet
Tid: 14.17
Bästa sak: min kamera
Irritationsobjekt: jag själv


8 första
Bästa vän: malin var nog den första riktiga
Husdjur: stampe, en kanin
Kyss: puss
Piercing: öronen
Förälskelse: en söt kille vid 12 års ålder
CD skiva: kanske en britney spears?
Bil: ingen
Ord: ofta man minns

7 senaste

Telefonsamtal: jennis
Mat: torra rostade mackor med leverpastej
Dryck: ramlösa
Biltur:  från mamma till pappa
Tv-program: prison break inatt
Spelad låt: daughtry-sorry
Köpta klädesplagg: minns inte ens

6 har du någonsin
Dejtat någon av dina bästa vänner: nej
Brutit mot lagen: inte sådär som jag kan komma på
Blivit arresterad: nej
Badat naken: i badkaret?
Varit med på TV: nej
Varit med i tidningen: ja

5 nej tack
Skolämne: matteb
Mat: blodpudding
Musik: metal, typ
Dryck: rött vin
Djur: insekter

4 saker
Du gjorde igår kväll: umgicks med min syster och en vän
Du kan höra just nu : musik och ljud från köket
Du inte kan leva utan: massa saker
Du gör när du har tråkigt: läser bloggar tills de tar slut

3 personer
Du kan berätta allt för: jennifer
Du tycker om: julia bland annat
Du inte gillar: många

2 val
Coca Cola eller Fanta: coca cola
Hund eller katt: HUND

1 önskan
att jag ska sluta göra allting så svårt och börja ta allt lite lättare

enklast

haha yes självklart

dagens sämsta- att vakna upp och känna hopplöshet
dagens bästa- det är moln så jag behöver inte känna någon skuld att jag sitter inne

we are


me and my delicious dinner

vi har en lång väg att gå

nu äre snart godnatt, lär ju sova bort dagen imorgon också, bara för attt.

muntert

skandal, ja det är väl det enda ordet som passa helt enkelt!

All I got is this and tomorrow won't be better

usch

dra mig upp förfan

hahahaha, så skrattretande.

zsa zsa usch

shiver

where did you go my love?

Dagens upp-min "after all" sköna säng
Dagens ner-det mesta än så länge

åh nej

jag stör mig ganska mycket på en sak, som jag säkert kommer få ångra att jag skriver här. Men det är ju verkligen såhär att man ska passa sig för vad man säger och tänker, några exempel

Åh nu har det ju inte regnat på flera dagar
Åh nu har mina naglar varit långa jättelänge
Åh har typ inte fått ett enda myggbett än
osv


För tänker man så, vad händer inte då? Jo det blir regn, en nagel går av och man får minst ett myggbett. Sånt händer mig hela tiden.

mm


haha mycket mat i min blogg just nu känner jag, kanske ska bli en matblogg.. Det här i alla fall vad mina frukostar/lunchar har bestått av de senaste dagarna då vi har bott själva, rostade mackor med stekta ägg och mjölk! Det är väldigt gott faktiskt, tycker jag.

inte är det lätt inte

the first to go

Alltså det är så konstigt, för man väntar på fina dagar, dagar som idag, då det är sol och sommar ute. Men vad fan ska man göra då egentligen? Vaknar man den här tiden så har ändå alla redan farit någonstans och jag skulle ändå inte orka cykla så långt i värmen. Så jag förstår inte riktigt var meningen med bra väder? Kanske så att man måste vakna lite tidigare, ringa runt och hoppas på napp, för just precis nu känner jag ändå för att göra absolut ingenting, samtidigt som jag får ångest över att jag inte är och badar eller nått. Knasigt

natt

gud så dött det är på nätterna alltså, varför kan folk inte vara vakna?

lika bra och sova

misit

tyckte att du log.

Snart får jag och jennifer nattbesök, i alla fall äre sagt så! Får se om det blir så, spännande.

pineapple

the keys to the kingdom got locked inside in the kingdom.

Mys kväll med god mat och fett, bra va? Sex and the city också. puss på min jennis

update


började nog steka lite för tidigt, synd att jag inte är någon hejjare på att laga mat, för det är ju faktiskt riktigt roligt!


easy

ja jag klarade mig undan solen i alla fall, trodde dock att jag skulle blåsa omkull.. Sedan började det regna, men det var fint! Om ca 50 min är kyckligen klar, och jag håller på att dö av hunger nu, och inga nudlar har jag kvar! Får helt enkelt klara mig ändå.

woho

time to move

Lika bra att passa på nu medans solen är borta, det blir ju alltid så otroligt varmt när den kikar fram.. Bara jobbigt! När jag kommer tillbaka ska jag och jennifer göra god middag, wok med kyckling, sägs om det va?

men åh

fan fan fan, jävla fläck, den gick inte bort! Och jag är så gott som död på den fronten.

Dagens slöa- jennifer, kan hon gå upp från sängen någon gång?
Dagens pigga-har inte funnit någon än

igår



duktigt

har just fyllt en väldigt halvfull tvättmaskin, känns inte så bra men hittade inget mer som behövde tvättas! I alla fall så håller jag verkligen tummarna på att min vita kjol blir fri från några stora äckliga glassfläckar som mest liknar kiss. Annars blir jag ledsen!

sweetsweet

det gäller att vara på

Den här dagen blev väl inte riktigt som jag hade planerat, skulle i alla fall vakna 10 och göra någon nytta, två timmar senare vaknar jag och orkar inte ens gå upp. Nu är klockan halv två, och jag har precis ätit frukost. Jag ska gå och få liv i min syster som inte har någon koll på dygnet alls, sen ska vi städa, haha, tror hon älskar det också, egentligen! Och våra planer för kvällen sprack också, så vi får helt enkelt se vad som händer! Jag är taggad på något fint här hemma och så, men ja, vi får väl helt enkelt se.

Igår kväll såg jag jennifer jennifer och elin på film, ja sen gick jag och la mig. Trevligt i alla fall

maaat

å är så hungrig, men min sega syster verkar ha andra planer! Drygt.

alla

det måste nog vara så att jag och nudlar har gått och blivit riktigt bra kompisar, dock hatar jag nudlar när dom blir för mjuka, så nu får jag passa mig!

jennifer och jennifer ikväll, det du


inte lätt

purple rain

det är då det har gått för långt. Nu ska jag till min älskade lillasyster och försöka göra hennes dag!

undrar bara

What is it with life anyway? Were we all suppose to end up like we did, like we are? Did anyone care from the beginning, or are we all on our own forever? I've been questioning myself too many times when it's really not me who should answer these questions. I just want to be the one I want to be, should that really be so fucking hard? Wanna be the person I know I am, right here, right now.

THE MORE I SEE THE LESS I KNOW THE MORE I LIKE TO LET IT GO

dueh

cause youre the only love I know

JA så kan det ju också vara, söndag, vad tycker man om söndagar? Jag vet i alla fall att jag inte tycker om dom, alls så nu ska jag nog sova.

duger

it's times like these.

God middag och sista avsnittet på skärgårdsdoktorn, antar att det får avsluta den här kvällen.

Eller kanske drar en noodles sen om jag blir sugen! puss

röj

you wouldn't say so

Nu ska jag tvätta och städa, känner mig som en riktig hemmafru, eller ah inte fru men, ni fattar!

so hard to find

nu har jag sovit klart för idag, pigg är jag inte riktigt, men det kan ju också bero på att jag håller på såhär! Lite vila brukar ofta inte göra så stor skillnad. Det ser ut att vara fint väder ute i alla fall, vi kan ju säga att det är bra i alla fall. Jag har dock gått och blivit lite sjuk, känns förjävligt alltså. Får se om det blir bättre.

plan1-duscha
plan2-äta
plan3-cykla till pappa
plan4-göra middag

tungt

vaknar upp efter ungefär 9 timmars sömn, trodde klockan var runt 1-2 och istället är den bara halv 11? förstår inte, ska nog lägga mig och vila lite till, bara för att.

lovar

just an other piece of mind

Pizza och skärgårdsdoktorn! inget bättre

rock yourself a little harder

no good.

Känns bra när ens favorit halsband går sönder och när man glömt en sko långt långt borta. Jävla fyllo

qvor

Lite bilder från igår, vi var i dickes stuga!



tove och anton!                                              chillade på gräsmatten

Dom chillade mest på gräset                Alexander, collin och jens

Matchade burken med outfitten?       Fulla och  glada!

lisa, johanna och gavve!                      Festfixarn städar upp

helpher

if they can't find a way to help her they can go to hell.

Ja, den här dagen har väl varit lite av en klump, typ. Eller hade iallafall en sån känsla, men nu är det bättre, nästan bra. Blir bara sådär lätt irriterad på mig själv, måste ju lära mig att styra. Igår var det trevligt, tills på slutet, för då tror jag att det spårade för mig. Idag har jag inte mått bra om man säger så. Men nu är det bra! Och om inte allt för snart flyttar jag och jennifer vidare till mammas, och ikväll blir det pizza! Låter kanon, plus att det finns nudlar där borta.

survive




gammla, fina

go go

så enkelt är det.

Har ni någon gång haft en såndär känsla att det är bra, riktigt bra, samtidigt som det är något som känns så konstigt men du kan inte sätta fingret på det? Ungefär så känner jag nu, fast inte riktigt så mycket, bara en smula som. Klockan är snart halv 2 och här sitter jag och kan inte bättre lixom, bara en sån sak gör ju att man börjar undra.

uh

just a little bit

Sånt där som man blir så jävla arg på, samtidigt som man egentligen inte orkar bry sig. Är det meningen? Är det tänkt att det ska vara så? Är vi så hatade? Många frågor men inga svar..

Nej nu ska jag lugna ner mig och vara glad istället, mycket bättre.

1

girl in the war-josh ritter

Dagens färd- umedalen till stan, till öb till umedalen
Dagens färdmedel- cykelen

under

nice to know.


inte lätt

I'm just a little..

plötsligt känner jag mig så väldigt fattig, trodde ju att jag hade bra mycket mer, men men. Det ska nog lösa sig i vilken fall som helst. Idag är jag trött, även fast jag gick och la mig tidigt, förstår inte? Iof kunde jag inte somna men ändå.

måh

är detta meningen?

Bara för att jag har den skönaste kvällen på länge, minns inte ens sist jag bara var hemma och tog det lungt på kvällen! Har sovit på soffan, vilket är det bästa jag vet just nu, varit på affären och inhandlat lite gott, ätit rostade mackor med skinka ost och tomat, och nu ska jag och jennifer se på skärgårdsdoktorn dessutom, jag undrar om det kan bli bättre? underbara onsdag kväll

wouldn't it be nice

plan1-äta nudlar
plan2-sova ut

stop and stare


nästa dag

är det inte underbart när man vaknar upp dagen efter lite fest och mår helt prima? Jo det är faktiskt det.

dagens trevliga-träffat linda efter 4 veckors tid!
dagens jobbiga-vädret, orkar inte mer regn nu





haha över associerade mig lite igår tror jag, men ändå rätt fint. Hittade ett par pilotbrillor som låg och slängde på bordet, men en sån bild får bli en annan dag.


no air

utan luft.

Jag hade ingen aning, men så är det i alla fall. Ingenting är tillräckligt lätt, det är det enda vi måste lära oss!

finaste du, och du och ni

lättt

föresten, har haft en jätte fin kväll! Kanon kul 4/5 toasters ju. puss

du är så dum

what do you think about me?

Åh, vill inte, vill inte... Kommer aldrig orka, varför?
bajs


den du

and me I believe.



jennifer forsberg min vän och våghals!

puh


all I know is that I love her

så lite

I almost forgot to say something else.

Humöret i botten, får väl se hur kvällen blir. Kanske, kanske hinner tagga upp ändå, om jag har tur. Hm just ja, det brukar jag ju inte ha allt för ofta.

oja

tappar

Dagens bästa- mest hela dagen
Dagens sämsta- att man inte ska få leva sitt liv

sure

Stenbocken 21. december - 19. januari
Det är grundlöst, att ditt självförtroende inte skulle vara i topp. Du är värdesatt och aktad i din omgivning. Glöm jantelagen.

känns ju bra i alla fall!

Hade inte med mig min kamera igår pågrund av batteri förlust, ellr nåt i den stilen. Men jag och jennifer bastade i tre timmar, det var väldigt trevligt och vi härdade riktigt bra, sedan såg på på arn och lekte inbrottstjuvar kan man säga, åt lite nudlar och njöt av filmen! Sedan sov till klockan två och tog en promenad. Så ja, jag har haft ett bra dygn helt enkelt.

fint

mercy

fin kväll!

GODNATT

bra

josh. josh

Nu äre planer på g. Inte trodde jag att humöret kunde svänga såhär mycket hela tiden, det är ju helt galet! Huvudsaken är ju att det är bra nu i alla fall.

självklart

fick det bäst

den här kvällen ska jag spendera med en av mina favorit personer, vi ska basta och leva loppan! I got it good

hih

städning på grisbacka på g, har kämpat mig igenom morgonen med baby j och jag tror hon är less på att jag aldrig riktigt orkar! Men nu orkade jag ju? Gills inte det eller... Hon vill ju alltid göra massa jobbiga saker, det är just det.

ja

finaste skärgårdsdoktorn.

under

when youre in love.

Fin kväll, det är väl det enda som är värt att nämna nu. puss


eller hur


perfekt, när man kan göra armband av sånt som egentligen är något annat.

left

bättre kan man inte känna sig

Som om det vore sannigen!

dagens plan(!)- vara någon jag vill vara

enklare

it could happen to everyone

Idag har jag cyklat till mamma, ett tomt hus, alldeles tyst, då la jag mig ner och sov en timme i min fina säng. Det var nog det bästa som kommer hända idag! För idag är dessutom en sån där dag, en sån där dag, de som förstår, förstår, och alla andra kan ju nöjja(?) sig med att sitta och fundera. Nu ska jag ut och lyssna på massa nya inlagda låtar på mp3n eller inte nya, men just precis nu är dom det.

hard life

there is no beginning there will be no end

jaha, är det så det är. When it comes to being loved, she's cursed.

plan1- cykla till mamma
plan2-gå ut och gå

hatam

it hurts with every heartbeat..

varför,varför,varför? åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh

här och så

you win, you lose

hoppas det blir en bra morgondag! godnatt

ff

flipp- att sova
flopp- jag

simple

dagens försvinnande- min mus, vart är du? datamus i detta fall
dagens förstörda- ett par av mina solglasögon, tur att man har ett par exakt likadana
dagens finaste- lilla julia, trots att jag är så lätt irriterad på henne, så älskar jag henne

surt

det svider så in i helvete.

Det är ju sånt där som får en att inte orka, när andra är så otaggade att man undrar om man ens vågar prata med dom. Jag tänker i alla fall inte bry mig, jag känner att det finns för lite tid här i världen för att bry sig om saker som det där. Jag vet ju att jag är värd mer ändå, jje.

ALL AT ONCE!

svag

because we all know that we are worth so much more.

sliten dag måste jag erkänna! Nu bär det av till paps och kvällen är lite oklar, jag hoppas på trevligt mys med mina tjejer, så jag ska hålla i det kortet hårt. Orkar inget annat idag, mitt röda skinn säger nej.


Det här är idag, och tänk, igår var det ännu värre!

jo så var det


det var är det hände, my burn moment.

ett två

and youre gone

Är så hungrig, det lixom viker sig dubbelt där inne och skriker på mig att gå och göra frukost. Så det ska jag göra, för min mages skull.

dagens badthing- jag är fortfarande röd och det ser inte bra ut
dagens goodthing-det är inte jättte mycket sol ute! (kanon bra just idag i alla fall)



voice

haha oj oj, det var inte illa.. Ska nog lägga in lite bilder från den första kvällen detta år då jag har haft riktig sommarkänsla!













jätte mysiga bilder, egentligen hatar jag natur bilderna, för det går aldrig att visa känslan av hur det var, men det vet ju dom flesta!

och så ett extra tack till de två fina flickor som jag spenderat de senaste två nätterna med, ni är bäst!

så enkelt

för att vi är nog inte vänner mer.

den här dagen är en blandning mellan en flopp och en bra dag, typ. Är nog mest less bara, mest less på mig själv som är en sådan idiot, på alla möjliga sätt och vis. too much too late

ingenting

too many bitter tears.

Kan man verkligen må såhär bara för att man har bränt sig? Jag är helt dizzy och ont har jag dessutom. Undra om man kanske skulle ta och dricka lite mer vatten.. Uttorkad, det är ju inte heller så jätte bra.



min kväll med mina bästa jennifers



fanfandå

well well

kommer man hem från två fina dagar i norrmjöle och vad upptäcker man? jo att det saknas ungefär 350 kronor på ens konto. Och ja, det är mycket pengar för som inte jobbar! Om jag inte får dom, eller kommer på vad det är som har hänt, då tror jag inte att jag vill vara med längre....

bilder från stugvistelsen kommer senare, puss

picis




inte om

If I don't live today

Hade en fin natt hos min jennifer, denna dagen blev en cykeltur ner på stan, träffa frida en stund och prata! Nu hålls det på att laga mat, jag och jocke fixar. Ikväll bär det av mot norrmjöle, får se hur lång vistelsen där blir!

inget med h i alla fall

sitter vi jennifers dator där man inte kan skriva h (detta var alltså inklippt) men det är fint! Ska se på edward sciccor (?)hands och somna.  har i alla fall haft en fin kväll!!

och ja, jag har kopierat in vartenda h i det här inlägget!

RSS 2.0