den enda

du kan ju låta ditt dåliga humör gå ut över någon annan, tack och hej.




usch och fy och blä

frågan är ju vart hoppet finns när man vaknar med snöstorm och en förkylning som har tredubblats... Och börja dagen med att oroa sig själv? mjaa, ingen bra start på dagen helt enkelt...

U might just get it all

oj så mysigt det är att vara sjuk, eller hur?

dagens fina:
umgås med jennis och paulina
och så niklas

godnatt, hoppas jag är frisk imorgon

höger

Om du går in i ett hus och sedan följer HÖGER vägg kommer du alltid ut.

läste denna på en blogg, och det roliga är att jag tror det stämmer! haha ojoj

tur det

that´s not your fault

jag fryser och det är inte varmt här inne helt enkelt. finns inte så mycket mer att säga, min sjuka vill helt enkelt inte försvinna.

hej hej hejdåååå

lita på mig

chapter 12

dagen började hemma hos jenniferf, död och snuvig och sjuk, ja nått sådant i allafall. Resten av dagens spenderades på stan med frida! mycket trevligt. ja det var väl så ungefär.

dagens bästa:
fixade kanaler till min tv!!!

ljuset

planen var att basta, bastun vägrade att öppna sig, så vi beslutade oss för att ta ett fint bad istället. Minst lika trevligt i alla fall! Nu blir det film och lite ahlgrens bilar.

jennifer forsberg är bäst!

jaguar

nobody said it was easy

jaha, ännu en dag, måste säga att det gick riktigt bra idag faktiskt, trots att jag gjorde lite småfel i kassan.... Men det ska ju inte ha gjort allt för mycket, och annars har jag mina små planer! Haha, jag är så smart.







lite bilder från i lördags

tisdag 28 oktober

Stenbocken 21. december - 19. januari
Kom ihåg, att det, man blir mest stressad av, är alla de saker, som man inte hinner med. Kanske vill du för mycket?


nej jag vill inte för mycket, det enda jag vill är att få gå och lägga mig igen. För det första är jag inte helt frisk och för det andra vet jag inte om jag är mentalt beredd på att ta emot kritik idag.. Äh skit, jag är redo, det är bara livet.

allting brutalt

låt den rätte komma in
betyg: 3,5/5

vet inte om jag hade tänkt mig något annat egentligen, den var bra, men det var ändå något som saknades. Nu ska jag se lite vänner och tänka på något roligt, lär behövas då morgondagen (dagen) ser rätt så trist och dyster ut. SNÄLLASNÄLLA försvinnn

he really wasn´t

känns tråkigt att låta lite depressed men just nu skulle jag helst av allt vilja gå och lägga mig i ett kokhett bad och stanna där tills efter fem imorgon.. Men det blir inget utav! Nu ska jag göra nytta och plugga, eller ja, jag ska nog städa lite först. Lite kul måste man ju får ha också!

fruter

haha, jag har suttit och undrat varför alla får sina skolfoton och inte jag.. Så kommer en suddig bild fram i mitt huvud utav ett papper som ligger och dammar i en låda i mitt rum.. Är det för sent? Får jag inte skolkatalogen nu heller? panik.

på tal om ingenting så är mitt röda nagellack slut, surt. Eller egentligen inte, men saken är den att det inte är jag som använt upp det. nej.. jennis är den skyldiga

spegel


i spegeln:linda
bakom kameran:jag

fel och rätt

I will always be your soldier

det man inte vet mår man inte dåligt av, visst är det så man brukar säga? bullshit säger jag. I alla fall när det kommer till att må dåligt och inte veta varför. Nu säger jag inte att jag mår dåligt, för sanningen är att egentligen mår jag bättre än vad jag har gjort på länge, av några få anledningar. Så min tanke till varför jag ändå känner en tyngd i bröstet måste vara för att jag är så pass van av att det alltid är något som är fel. Sedan när det inte är det så kan jag ändå inte släppa känslan, så det är träning som gäller helt enkelt. Överanalysering kommer man ingen vart med.

kvällens stora plan:
bio med klassen, låt den rätte komma in
måste erkkänna att jag är lite nervös..

greeeat


tre fulla tjejer på äventyr


2

redan

haha jag är så otroligt sämst... varför kan jag inte plugga längre?

gårkvällen var riktigt trevlig, även om den inte blev så lång. Började med lite dricka och skratt med jennis och linda hemma i mitt rum! Galet trevligt. Sedan åkte vi buss till berghem och träffade lite fler trevliga människor. Och efter det gick vi till rött där det var många kända ansikten! Ja sånt är ju alltid trevligt. Och det allra bästa på kvällen var nog att jag hittade mig en hundralapp!! Underbart.

plus att du är så fin.

girl don´t tell lies

but nobody

Dagens sanning:

Jag har en av världens bästa mammor, ja så enkelt är det och jag älskar henne mest av alllt!

smart

ruttet

har absolut ingenting att säga, så frågan är ju varför jag skriver?


skippa

kul när pengarna bara sjunker och sjunker.. hur ska detta gå?

Imorgon är det fredag och jag kommer bli lite fattigare, men måste man så måste man. Nu ska jag se klart one tree hill och sedan ska jag sova så att jag inte försover mig igen.


hey youre the best

det vi vet

so I love you


Dagens humör:
Tröttare än någonsin..



cirkus ett år sedan

dittan och dattan

take advice

det är inte alltid lätt när man är dyngtrött, att orka med allting man borde göra... Man ska göra det och det och det osv! Just nu lägger jag all min energi på att smälta maten, sen, då får vi helt enkelt se hur mycket energi som finns kvar.

taggar helg och lov i vilket fall.

en vän


lilla linda

istället


lite låst, vet inte vilken som blev bäst.

beenbefore


hej hej snygging!

I know

det är ju kul att försova sig, speciellt när man har redovisning... Men som linda säger, jag får fan skylla mig själv!

Idag är det dagen, då jag ska plugga livet av mig, så till er alla, hoppas ni får ett bra liv!

glitter


shit då

can´t remember why we fell apart

någonting som är fel, kan inte komma på vad det är. Men jag tror att jag saknar dig lite, men saken är den att det är inte bara pågrund av mig, så enkelt är det. Det är ju upp till oss båda.

kvällens dryga:
Plugg, plugg och åter plugg... jag skäms över mitt nya jag

kvällens bra:
desperate housew.

show me heaven


vet inte riktigt, men tycker om den.

ser det som självklart

rule the world

det är inte lätt när det är svårt som man brukar säga. Jag tror helt enkelt att jag kommer bli less ganska fort, men vi får ju se helt enkelt, jag orkar inte ha en allt för tung börda. Speciellt när jag har massa andra viktigare och mycket finare saker att tänka på.

sen kan ju skolan ta och stoppa upp sig någonstans, jag orkar inte, vart tog energin vägen?

dagens snälla:
Linda som just gav mig hennes sista mandarin, kalasgott!

skulle du


oj så fina vi var

retsam

johobbigt

lagomt irriterande när man ska se en serie där det saknas avsnitt, ilandsproblemet nummer ett. Men saker är den att det faktiskt är drygt! Nu blir det ensam mamma söker istället.

glad och pigg, du gör mig så.


 


så fina


 


trodde du ja

frittfall

imorgon är dagen d, dagen då jag förmodligen kommer bli av med mina fina naglar.. haha oj så mesigt, men vadå? Om jag tycker om mina naglar då? aja, allt blir bra, som sagt, man gör alltid livet värre än vad det är.

Dagens tråkiga:
satt på svenska lektionen, tappade ner mitt lypsyl på golvet "fan, jag tar upp det sen" tänkte jag.. Glömde det, det gjorde jag och vi hittade aldrig tillbaka till varandra.....

surrrendeeerr

I WILL ALWAYS BE YOUR SOLDIER

livet är egentligen så mycket enklare än vad man gör det, bara så ni vet det allihopa. Krångla inte till det. pussss



jennis och jag;

skitt happen

you know it's true

Så var man en hurtbulle också! Börjar klockan 10.30 och har redan varit ute och gått. Det var kallt, halt och skönt, en liten blandning helt enkelt.

det tar kål på mig, jag orkar ju inte sånt just nu... whatado

dagens förhoppningsvis:
Att LL förstår..




haha, hej hej hallå
det här var väl 05 eller nått
jag och jennifer:

klart det inte går

man kan ju säga att crazy nanny är väldigt död i alla fall...

hatar omöjliga uppgifter, det var längsen det hände kan jag ju lova. aja

NU:
Desperate housew.

mitt i prick

ytligt.

Inte så stort sa han, då ska jag inte heller ta det så. Lika bra. Har alltid en förmåga att förstora upp saker otroligt mycket, speciellt när det har med skolan att göra.. Då kan det bli jobbigt!

Kvällen
- promenad
- dusch
- plugg
- one tree hill!!


min promenadpartner för kvällen:*

retligt

but I am freee

Två gjort nu, taggat.. Jag känner mig väldigt duktig i alla fall.

dagens måste:
Promenera, till mamma och hämta lite glömda saker.

men snela

I'm yours

idag är dagen, som allt förändras, dagen som jag har försökt att undvika alldeles för länge nu, närmare bestämt åtta veckor nu. Idag ska jag lägga allt annat åt sidan och plugga som om det inte finns någon morgondag.

okej, nu överdrev jag.. Men sanningen är den att det faktiskt är dags att ta tag i saker och ting nu. Jag känner att jag verkligen har legat på latsidan när det kommer till allt som har med skolan att göra, och det är klart, det finns andra saker i mitt liv som jag mycket hellre vill spendera min tid på. Men just nu, just idag måste jag faktiskt ta tag i mitt vanliga jag.

- läsa svenska nationella papper
- naturkunskaps frågor
- teoridel jobbannons
- engelska läxa (varför valde jag engelska c?)

ja dagens.. 

ohooho

Stenbocken 21. december - 19. januari
Du behöver ro i ditt huvud. Även om det finns många saker, som SKALL göras JUST NU, så behöver du koppla av.


precis så jag känner, läskigt. Ikväll har jag jennis och linda åkt runt bil och haft det trevligt, sånna kvällar skulle man ha haft fler av!

Dagens låt:
MISS YOU-maritb

allt det här

nu har jennis snart jobbat i två timmar, jag undrar hur det går för henne! Snart är det min tur, nervöst, men ack så brabra.

Sen blir det hem och packa och så ska jag till pappa, känns som att jag inte har varit där på år och dar, det är ungefär tre veckor i och för sig. Det brukar inte vara så länge, så det är klart att det känns lite annorlunda. Tyvärr så måste jag medge att det är inget jag har mått dåligt för, det har varit ganska skönt att bo hos mamma. Men det har jag alltid tyckt, tycker om att ha ett eget rum..

ajja ciao

relax




en kväll med några vänner och lite spel.

delllicious

you are hilarious!

Fredag, bästa. Jag är glad och jag är taggad, förutom på skolan då, skolan är jag aldrig taggad på, men men.

dagens dryga:
Försov mig, vaknade tjugo minuter innan bussen skulle komma, jag hann. och jag hann äta till och med. Men ute är det kallt och ruskigt, drygt.

ytterst

she's it

sitter hos min bästa vän och ser på tv, snart börjar tila! Wohooj

hundra gånger om

kvällens planer:

- möta upp linda för lite promenad
- åka bil och hämta lite saker
- niklas!

we make something

dagens sanning:
Livet är inte lätt


ser inte riktigt fram emot nästa vecka, jag vet inte varför men det känns helt enkelt inte bra. Ska måsta cykla till skolan på måndag i alla fall, det kommer bli, spännande! ne fy usch, man skulle ha kunnat teleportera sig eller något i den stilen.

tell me yours



hehe, vad fint.

JIPPIE

slutar om ungefär en timme, jippie! Imorgon är jag ledig, jippie pårikt.

öhhh okej

inte så himla smart.

Skola till klockan fyra idag, måste erkänna att det finns andra saker här i världen som jag mycket hellre skulle vilja lägga ner tid på. Hur som helst så kommer jag från och med nu vara minst 1000 kronor rikare i månaden, känns ju inte annat än fiiiiiiint. Det blir fina julklappar i år, he-he.


mhm, pengaaaaar

tkns

tjjii

tila tequila är crazy, jag är med en crazy, fast inte lika som henne.
Nu ska jag och craszy se på svensson svensson! puss

tycker du som jag

saken är den.

Jahapp, så har man ett jobb också, känns sjukt ovant men man lär väl bli van helt enkelt, och pengar känns ju ungefär som det mest nödvända just nu!

dagens duktiga:
Jag, gick från skolan! plus det där jag skrev där uppe!

mess


en dag, den tredje oktober.

snälla

head over heels

tisdag dag:

- skola till 1105
- gå hem
- duscha och luncha
- åka ner på stan och fixa med jobbt

lala


en vän I en bil

tjupp

live today

kvällens mysiga:
Jag och jennis i bilen, saknar våra prat. puss

smaskens


fint kvällsfika helt enkelt!

enklare, svårare..

fungerar som det ska.

Nu har jag smällt maten tillräckligt tror jag, men jag har ändå inte riktigt någon motivation.. Ska i alla fall ut och gå, typ nu. Kom igen nu!

den som letar..

grap it

dagens lost and found:

MOBILEN, ja jag höll på att tappa bort min andra mobil det här halvåret. Soom tur var kom jag på det i tid och begav mig ut för att leta. Jag bad till gud, som faktiskt visade sig finnas idag. där bland löven låg den, min fina, lite frysen och immig men i stort sätt okej. vilken tur va

ungefär och lite till

she did not stop

för att vara ärlig så är det rätt torrt på bloggfronten, har inte mycket att säga. Allt är rätt bra faktiskt, skolan ska tas tag i och sen är det bara att rulla på. shitttet

DAGENS AHA:
parlamentet har blivit lite tråkigt....

sluta

jag kan känna

gårdagens flipp

*filmen, rightheous kill
*gotta
*de som spillde popcorn på personerna nedanför
*du

gårdagens flopp

*att cykla i kylan
*att bio är dyrt


the way you gonna sleep tonight

haha men men

idag har jag

*varit i holmsund och puttat på en husvagn
*fått ungefär ett kilo godis
*åkt massa bil
*varit på två secondhand affären och köpt saker till projektet
*ätit god middag

och ikväll ska jag och niklas på bio! Min dag ungefär.


underbarasuper

kul att fonderna rasar, hemskt underhållande.





min nya bloggkompis, eller nått i den stilen

safs

i morse fick jag mitt "wake up call", det är helt enkelt dags att skärpa sig.

idag var sista dagen på dagiset, det kändes faktiskt riktigt tråkigt, man vänjer sig så fort vid alla rutiner och jag kommer sakna att få frukosten serverad på morgonen..

Dagens samtal:
Hade jag med mavjor 60+, riktigt trevlig tant som pratade om lite allt möjligt, så talför ska jag också bli när jag blir pensionär!

och ensam

större än dig

ikväll har jag och jennis varit ute och kört, plötsligt kom vi in på en spökväg, det var verkligen vad det var, dimma och svart så långt ögat kunde se. man kände hur det när som helst skulle komma fram en zombie liknande varelse och hoppa upp på huven, ja det var läskigt helt enkelt.

Nu har jag pluggat lite till, fick lite svar av en lärare, men sanningen är att jag inte orkar omformulera en text som jag själv finner helt och hållet begriplig och rätt. Nja det får duga helt enkelt. Nu ska jag snart sova och imorgon är min sista dag på praoen, om jag orkar fara det vill säga. Huvudvärken idag var inte nådig, får väl se hur det känns imorgon. godnatt

lördag

the truth and nothing but the truth

godmorgon, idag är det en kall dag, en grå dag och extra dryg för att jag vaknade i morse och trodde att det var lördag. Det var verkligen en besvikelse när jag insåg att jag nog faktiskt skulle bli tvungen att gå upp.

Idag får jag skjuts till jobbet, skulle inte kunnat vara bättre! hursomhelst, idag ska jag plugga klart. Klart? det går ju inte.. Men jag ska åtminstone jobba på.


ungefärså
ja

godnatt


actionkväll med jennis och paulina 29/10-07

paradise


saken är ju den att jag bryr mig mer om dig än om mig.

plugghäst

sitter i köket med linda, vi har en plugg kväll, det går hyffsat, vi är inte helt informerade tror jag.. Så det blir lite svårt, men det är mysigt, vi har musik och ljus, oj. Just nu lite hip hop!

som sommaren aldrig funnits

dagens sorgliga;

Det blev dags att ta fram vinter kappan....

annars har jag haft en helt okej dag förutom massa missöden gällande bussarna i morse, fyfan vad det tär på ens krafter att springa efter bussarna och stressa till dem hela tiden. nej, det var ju inte det roligaste.

se så fin

complicated teories

gårdagens missar;

* på praoen råkade jag "passa" fel barn så det barnet som egentligen behövdes ses efter gick och kladdade ner sig rejält
* tog fel jacka på morgonen och blev utelåst, så jag blev tvungen att åka extra långt med två fulla påsar med varor för att få tag på en nyckel
* när jag väl hämtat nyckeln och satt mig på bussen för att åka hem inser jag att jag har glömt väskan, mycket bra

power puff

tacka vet ja power naps.

När man kommer hem efter en dag på skolan eller jobbet så finns det ju knappast något skönare än att gå och lägga sig i sin sköna säng och bara slockna på två röda. Om det hade varit för några månader sedan hade jag inte sagt samma sak, för jag har varit en sån där som har varit emot powernaps just för att man ibland inte kan sova på kvällen, men saken är den att då visste jag inte hur man gjorde. Då gick jag och la mig och sov i kanske två timmar och tyckte att det var jätte skönt, men jag blev inte nå piggare, är inte det vad powernaps är till för tänkte jag för mig själv. Nu har jag växt lite och insett att man bör sova högst fyrtiofem minuter, helst mindre, då ni, då blir man pigg OCH man kan somna på kvällen! ett litet power tips sådär.

jah joh

dagens vill ha: LOV, ja tack

idag var första dagen på sista veckan påp dagiset, man börjar ju som känna sig ganska hemma. Man vet vad man ska göra och allt flyter som på även om vissa av barnen kan gå en på nerverna ibland. Ah men det ska nog gå bra! Jag har även hunnit med att skriva en engelska läxa, det känns bra. Sedan blire väl lite annat smått och gott plugg ikväll, åhå.


jagjag

fragile

"I think I have a problem, I think I think too much"

I'll change for you

and I say, baby yes I feel stupid to call you but I´m lonely.

martina heter jag och jag är sjukt dum i huvudet.

du är finast...

faiiiian

nu är jag full, för första gången på ungefär 30 dagar! det är kul, men jag är lite äcklad... blä för cider, eller mycket coder iaf! Vi spelar spel och jag vann, sen vann robin, han tycker att vi kom på samma plats okej okej. MEN ah, vi har kul, jag har skrattat mycket idag. puss

stupid to call you

cold water

den här dagen har varit väldigt varm och väldigt kall, underligt. Men den har varit bra, fin.

dagens låt:
Maria mena-sorry

svarta oliver

and I almost

sista dagen på första veckan, blev en väldigt kort dag, skönt!

Dagens nej:

när affärer gör om och man blir helt förvirrad i lilla hjärnan, i detta fall Åhléns. nejtack

nu sitter jag och väntar på att en viss person ska höra av sig så att jag kan fara iväg till affären och köpa nödvändiga tillbehör till helgen plus en god ugnspizza som får bli kvällens middag. yee

free

så var det fredag, love. jag slutar klockan ett, kan kanske inte bli så mycket bättre än så? puss

bara allmänt retrd

pretend it is ok

schitzo, undra om man är det? Jag vet i alla fall att jag har en ful vana isåfall, att tycka två saker samtidigt, eller i alla fall känna. Jag har bestämt mig för att gå med den starkare känslan, den känns mer populär på alla sätt och vis.

nu är det godnatt, en timma senare än igår.. Men det ska nog gå! imorgon ska jag på skolan också.. som sagt, jävla engelskac.

miss you love

det är så mysigt, min lillebror har en beundrare, det är så fint.

Dagens låt:

Miss you love-maria mena


om en kvart ska jag gå och möta min love, min bästa vän.


foto;jag

ilands

hjälp, nu har jag fått min beställning på min studentmössa på mailen, vågar inte öppna det, vill se se pengarna som kommer försvinna. vill inte....

probably forever

nej nej, jag vet inte om jag klarar av det här vädret... Kylan kryper sig enda in på skinnet och blåsten får mig att aldrig vilja ta steget ut genom dörren igen. Bring back the heat

Dagens fynd;
två olika tuggummi sorter för 22 kr, ingen hejdare kanske, men det kändes bra att fylla på sitt förråd. Och så en annan sak som bara kostade 5 kr, per kilo dåra! 

nu ska jag ställa mig och laga stuvade makaroner, min mage skriker.  

fetch

hellre glad.

dagens händelse:

På lunchrasten hade jag allt för lite att göra så jag tog mitt pick och pack och gav mig ut på promenad någonstans på ersboda. Med mitt godis i väskan var det lite lättare att ta regnet som bestämde sig för att dugga på mig. Dock tog det slut och jag syndade ännu mer. skärpning

ibland saknar jag oss

under all kritik

här kommer de igen, bortförklaringarna till varför det inte går att plugga:

-har faktiskt APU och det tär på krafterna otroligt mycket
-de flesta av uppgifterna har jag ingen aning om hur jag ska göra dem
-får ingen respons av läraren
-jag hinner ändå

jaa ni vet hur det är, är det inte det ena så är det de andra, men den här dagen har varit lite av en gråzon eller vad man ska kalla det, zombiedag? Ungefär fyra gånger under dagen har jag bara suttit och vara nära på att somna tusen gånger om. Det bevisar klart och tydligt att man ska sova mer än fyra timmar på en natt. Men ibland är det ju inte så lätt som det låter!

JULIA 6 ½ år
Martina, om du skulle råka ihop med en kvinna som hade en pool, vad skulle du göra då?

play the part

Stenbocken 21. december - 19. januari
Se upp, så att du inte överanalyserar allting och ser samband som inte finns i verkligheten. Ibland sker det bara saker naturligt.

ibland är det läskigt hur mycket horoskopen stämmer in.

kallt

NU: bada

världens ruskväder, då finns det inget bättre botemedel

RSS 2.0