tråkas

may angels lead you

sitter här med nymålade röda naglar och kan inte hjälpa att störa mig på att jag alltid målar utanför, och med rött nagellack är det extra jobbigt dessutom. En annan sak som jag stör mig på är att det nya lakanet som jag valt är typ stickit? inte allt för skönt, men det får helt enkelt duga, det var det enda som var tillräckligt stort för att täcka hela madrassen..

funderade på en annan sak, vet inte om det bara är så för mig men eftersom att jag inte vet så tar jag det i alla fall från mitt perspektiv. Jag har en förmåga att lita väldigt lätt på folk och detta kom jag på nu ungefär, har nämligen alltid tänkt på mig själv som en sådan som inte litar på någon ungefär. I alla fall så har jag nu kommit fram till att det inte är så, om jag ställer en fråga och så svarar någon det man vill att de ska svara så tror jag på det så lätt, jag ställer ingen annan fråga utan har man sagt en sak så är det ju så. eller? Jag vet inte alls, jag antar att jag bara vill tänka det bästa om de flesta. Nu ska jag sova i min stickiga säng och sova ut. Sov kanske fyra timmar inatt, så skulle uppskatta några fler timmar den här natten.

Oj så mycket text och inga bilder.. vad tråkigt jag börjar bli! godnatt

naww

oj oj har ju missat, för fyra dagar sen den 27 augusti fyllde min blogg ett år, hihi, grattis i efterskott!

us against

så det kan bli, så det kan vara

sagt och gjort. ikväll ska jag

-klippa jennis
-gå på promenad
-fundera över livet (?)
-sova i min säng med mig nya madrass!

så kan det vara

ja finns inte så mycket och säga, igår var en dag med väldigt blandade känslor, fina människor, hemska nyheter, skojj och lite dåliga saker. så är det, men nu mår jag bra, eller bättre i alla fall.

så är det

yey

Nu är det bara två lektioner kvar, slutar klockan 13.50 känns ju hyffsat! Sedan blir det fullspäckad eftermiddag

-stan, handla lite saker till ikväll
-hem och äta middag
-ta sig till holmsund på nått vis
-vara på maskerad
-ta sig till stan på nått vis
-droskan
-hem och sova

feint

ibland


så går det att ha lite fantasi även om man är trött.

keys to the kingdom

för dig gör jag allt

Imorgon är det fredag, redan? Det var ju nyss fredag, tycker jag. Men det är ju sjukaste skönt att det går fort på veckorna, precis som det ska vara, typ. Nu är det duschen, sen bör man kanske sova? Ska ha min första engelska c lektion imorgon eftersom att läraren bestämde sig för att vara över fyrtio minuter sen förra gången och jag bestämde mig för att jag inte orkade vänta mer än tjugo. nighty night


who can deny

men tänk på mig då

jag prioriterar lite olika saker här världen, vem gör inte det? En av sakerna är min familj, en annan är mig själv. Det är viktigt att må bra, eller hur? Jag tycker om att röra på mig och blir sjukt slö och less i hela kroppen annars, men nu hör saken till att jag har blivit väldigt lat vilket gör det lite svårt.. Man ska ju få den där orken till att faktiskt gå ut också, och den är svår att hitta just nu. Men snart, kanske lite senare, kanske imorgon eller i alla fall om ett par dagar? Jag ska få den tillbaka, orken.

pslove


väldigt underhållande eftermiddag, faktiskt. Lite av en photoshopflashback

posetivt positivt

hur ska det här går nu då? aja man kan ju faktiskt lösa allt.

dagens borde- promenera, hämta madrassen, sätta upp hyllan
dagens måste- tänka positivt(?)

inte så mycket



jaja.

hii



illustration: jag

tjii

skönt att sluta tidigt, gott med stuvade makaroner till lunch och vänner till det!

nu ska jag nog vila lite.

us


det bara fortsätter. puss

en till



bild;jag

yhoo


bild;jag

uhja

"Idag kommer du ha en olycksdrabbad dag"
Känns ju inte allt för värmande, men det ska nog bli bra, det blir ju vad man gör det till som man brukar säga!

och linda vi kommer klara det här, He-He

walking down

here without you baby

nu är allt uppackat och det känns skönt att det kommer ta ett tag innan jag måste lasta ihop alla saker igen! Har fixat till i min höstgarderob och imorgon ska jag nog ta tag och fixa rummet, madrassen ska hämtas och så vidare, bra bra.

Nja imorgon är det en tidig dag, och jag är inte en sån person som skippar skolan bara för att det inte är något jätte värt. Tyvärr antar jag, skulle vara skönt att inte vara så jävla brydd. aja godnatt

ps. du är så snäll!

en timme kvar att leva

håller på att fixa i min garderob nu, alla höst kläder ska fram och sommarkläderna bort! Det känns ju lite sorgligt men, då får man ju se vad det är man behöver införskaffa (?) också.. Ikväll ska jag träffa min bästa vän och förhoppnigsvis få till det lite mer i rummet! Sedan har min madrass från jysk kommit nu! En vecka senare än väntat men vad gör man. Ska bli spännande och se hur skön sängen blir när den väl är i sin rätta storlek.

glas


sitter och gör sånna här saker i illustrator, alltså det är en övning i grafisk kommunikation B. fint

tecken

yeye svenska! jag och linda ska jobba med teckenspråk, det ska ju bli spännande, frågan är ju bara hur man ska redovisa det? AH men vi löser det. hejs

morgon

nu är jag vaken, börjar om ungefär en och en halv timme! Känns ju skönt. En annan sak som inte är så skönt, som jag inte ens vill nämna egentligen, är PA100, vaknade idag med världens panik. För saken är den att jag har ändå en aning om vad jag vill göra, men jag vet inte riktigt hur. Men det brukar ju lösa sig, så jag kom fram till att det är bäst att bara ta det som det kommer, för att citera min underbara mamma ännu en gång "skolan är inte allt". Älskar att hon sa det för det är något jag kan leva på sådär när det känns lite smått hopplöst.

Nu ska jag nog ta och äta lite frukost, och sedan ska jag ta mig an ett samtal som jag har skjutit upp.. kanske med vilja, jag vet inte riktigt!

Blesh

jahapp
hatar allt som har med datorer att göra just nu, när saker försvinner, när det inte fungerar..

plus att rummet är en bastu, skulle du vilja sova i en bastu? nej jag trodde väl inte det..

fjäder





foto; jag


oj så snygg


delias.com

MUMS

sitter här och dricker världens godaste loka, eller det kanske bara är för att jag är törstig!


såklart

älskar att bilden är pixelipixlig, sånt man får leva med. Nu ska jag ladda upp inför en finfin kväll

GODIS+VÄNNER+STÄDA

kan det bli bättre? haha

för det ...

för det är det jag hatar

nu har jag sovit, känns som förevigt, vaknade upp helt kallsvettig och trodde att det var onsdag eller något, och att jag hade sovit bort hela dagen! Ah det var tungt..




foto; jag
påbilden; linda

slow down you move to fast


mehd

nu har jag varit hemma ett tag, ätit lite nudlar och varma mackor! Kan ju inte säga att det gjort mig piggare.. Är trött som tusan! Måste nog sova en liten stund även om det inte är det bästa man kan göra..


26aug

thought that much of me

ganska fint när man får kamma lillasysters hår såhär på morgonen! Nu ska jag till skolan och sen ska jag nog fara hem och sova tror jag, det skulle vara väldigt skönt.

sedär

because you're kind of cosy

kanske dags att sova, börjar ju trots allt tjugo fem över åtta imorgon, sedan en tung dag med en lektion! Ska bli så jävla skönt, tisdagar kommer nog bli mina favvodagar. ah men, godnatt då

uyrh

sitter och ska bränna massa bilder så att de inte försvinner om jag skulle få nå virus..


hittade de här bilderna från klassfesten i början på juni! godaste salladen

saknar dig

hur kommer det sig att mitt lypsyl aldrig vill vara med mig? går och gömmer sig hela tiden...

idho

alltså de kan ju faktiskt inte begära att man ska stanna om läraren inte kommer på fyrtio minuter? så enkelt är det.

Har ändå haft en ganska slapp måndag, även om jag tycker att det här med cyklingen är att ta sig lite över huvudet.. Är ju inte det roligaste som finns att komma fram och vara svimfärdig! Vad är det med mig, glömmer jag andas när jag anstränger mig?

imorgon slutar jag i alla fall 11.05, det ni!

du är finast i världen







tog jätte många fina bilder på lillasyster igår, hon är så söt för hon tycker typ att det är roligt att bli fotograferad! Skit kul för mig i alla fall, här är några av de finaste!

follow

keep it loose, keep it tight

det kan ju inte vara så bra när man somnar klockan elva på en lördag.. Helt utslagen

24augusti
- hälsa på farmor
- tjilla

det kan väl vem som helst förstå

jag ville ge dig det

inte alltid det blir som man har tänkt sig, speciellt inte när man är tröttast. Hatar att jag alltid ska vara så trött, i och för sig är det ju mest mitt eget fel men, vad ska man göra. Jag tycker att jag sover rätt mycket men det verkar ju inte hjälpa. AJA blir till och ta det väldigt lungt ikväll istället. puss

or whoever

uppe och fit for fight, eller ja inte riktigt kanske

1. idag känns som en kass dag, jag hoppas att jag har fel
2. jag är irriterad och kan inte riktigt komma på varför
3. knappast taggad

oj men se oj

hemma, full, har haft trevligt förutom lite små saker, men fick i alla falla skjuts hem, snälla widde!! TACK

är as otaggad på att sova, men ingen verkar vilja vara social, så jag får väj se hur jag gör, he-he godnatt!!

kindpuss

att det ska måsta vara såhär varenda jävla gång? Det orkas ju inte..

Ikväll
DROSKAN

drive you back home

äntligen fredag
och ändå har man bara varit i skolan i tre dagar.. Hur ska det här gå?

har just kommit hem efter en jävulsfärd hur drygt som helst, undrade ett tag om jag skulle svimma, det blev dimmigt för ögonen och det värkte i mitt bröst. Men hem kom jag och en vacker dag snart, kommer jag att måsta göra det igen, längtar inte och hoppas att det inte kommer vara lika jävligt då!

hoo


lite lurade

chutut

somnade inte, men det var nära.. Bestämde mig för att det var lite väl tidigt och mitt rum var lite väl stökigt. Jag städade och gjorde mig redo för att sova, så nu är det inte långt kvar. Men känns ändå inte som något bra tecken då man börjar göra sig klar för att sova klockan nio? Eller jag vet inte, det kanske är jätte bra. Känner för att försöka få tillbaka någon slags dygnsrytm, mitt humör tål inte denna trötthet.

önskar att detta var nu, lite varmare, lite gladare, lite skönare, lite ledigare.


jag

dlel

kan inte...hålla... ögonen.. öppna.......... zzzZz

belong

oh do you remember?

en sak som är bra när man mår dåligt (ja det finns ju som tur är sånna saker också) är när man kommer fram till varför man mår dåligt, för det är ändå en lättnad att veta. jag tycker i alla fall att det är väldigt jobbigt att gå runt och må dåligt och sedan vet man inte ens vaför utan klumpen bara lever där inne och får en att må sämre.

även om dagen har varit skit så blev eftermiddagen bra då jag fick följa med till holmsund och fika hos juliam som fyller 18 år idag! GRATTIS IGEN!! Var i alla fall hur gott fika som helst och trevligt sällskap, perfekt slut på en dålig dag skulle man väl kunna säga:)









ja jag hade så tråkigt idag när jag väntade att jag tog bilder på mig själv inne på toaletten i skolan..
massa fika!
paulina och malin!
dennis och födelsedagsbarnet!

isch

frågan är ju om dagen skulle kunna ha blivit sämre? slutade för en och en halv timme sen men är fortfarande på skolan....Det regnar ute o jag är nog mer less än vad jag har varit på länge. kill me

så neggo

men vad är det för fel på mig?

man blir ju bara sådär lagomt less när saker och ting inte fungerar som man vill att de ska, men så är det ju alltid. Typ som imorgon bitti vill jag inte att min klocka ska ringa klockan 6, men det kommer det göra ändå, och så måste jag upp och fara till skolan, som jag inte heller vill. Och där ska vi prata om PA100 som jag inte heller vill och sen vet jag inte riktigt vad som händer men det är säkert något som jag inte vill. blä

fler fler


jagdå

enkla


foto:jag

vet inte om jag sagt det men, idag har jag varit less, linda ser lite less ut på den här bilden (vet inte om hon var det..?) så därför kan hon få representera mig.

ps. grattis linda!!!

so long

hemma från helvetet
har jag haft sommarlov?! minns inte riktigt

ska väl egentligen försöka att inte vara så otroligt jävla negativ men det är svårt när det inte finns så många ljuspunkter för tillfälllet... det är tungt helt enkelt, nästan för tungt för att orka bära!

gölli


får avsluta sommarlovet med en bild på två söta, en lillasyster och en knubbig valp som heter clinton

ruckiee

kom till stan utan pengar, fixade pengar, kom hem några hundralappar fattigare senare men med lite matrial rikare! jag är nöjd med mina inköp. En jacka, en kofta, lite färg, lite leggings och ah det var nog allt, nice i allafall. Nu ska jag sova för imorgon börjar skolan, klockan nio! feint

Haha, fint hörru

möta nästa dag

oj oj, redan uppe! kanske inte jätte tidigt med tanke på att jag till och med ska vara på skolan halv nio imorgon, men hur som helst.. Tänker inte gå och lägga mig klockan fem ikväll heller så att!

plans of today
- frukost
- stan, först banken, sen vet man aldrig vad som händer
- den som lever får se

började i alla fall morgonen nu med en kopp men honungsvatten, faktiskt riktigt skönt för halsen! na, nu måste jag fortsätta göra mig iordning så att det inte är allt för mycket folk på banken..

såklart

Stenbocken 22/12-20/1

Tisdagen blir konfliktfylld. Det händer roliga saker men du har trots det en tendens att tappa humöret.

haha så tidigt in på dygnet och jag känner redan hur det stämmer, nice.


så värt


så ovärt

haha så galet lätt det är att bli less, på saker som inte ens är värda, som inte ens är säkra. måste vara för att jag gått och blivit trött. blä

to it

she hate it

nja nu börjar det bli lite väl sent, ska nog ta och sova så att jag orkar upp imorgon! För imorgon är det nämligen stan för fulla muggar, ska nog inhandla lite nya höst kläder (BARA NÅTT!!) ah men godnatt i alla fall.

åh

öh linda? har ringt två gånger ju! ringer snart igen, bäst för dig att du svarar.
GRATTTIS I ALLA FALL!!

1. är slö som aldrig förr
2. är otaggad
3. är less

vad gör man då?

ohe



oj så litet, men kan ju säga att det ser hyffsat ut ändå, förutom 16.10 på onsdagar då...

he-he

skjuta fram harry potter filmen?
ett halvår?
va?

Ja när man trodde att livet inte kunde bli så mycket sämre.

sluta då!

frågan är ju om livet är nå bra när man vaknar med halsont, alltså verkligen så att man inte ens kan svälja utan att typ börja gråta och så den här texten ringandes i öronen:

" Ni har sedan ordinarie undervisning enligt schema (som ni får utdelat på morgonen) fr kl 10.00. "

På onsdag alltså, hoppas att jag slutar halv 11 på onsdagar....

kapten




igår började kvällen nere vid hamnen och lite kapten röd och så!

hjärta

trodde inte att jag skulle vara såhär trött idag, eller när jag vaknade var ju ganska pigg? Men det är väl min sköna säng som gör det, den kanske är lite magisk ändå!


ih


här är viktor och emil:)

hundra höjdare

HITTADE ÄVEN DENNA

· lillasyster (jullan)

· jennifer finns alltid vid min sida (alltid)

· mamma och pappa är typ nästan alltid bäst

· lillebror är ändå bra (trotsallt)

· napoleon (!!)

· frida, tack för allt

· musiken ( rise, i miss you så much, you`re beautiful,unpretty bästjustnu)

· dom två kvällarna med jennifer och frida i somras (glömmer_aldrig)

· alla gånger med er/dig , jag kommer ihåg badhuset och fiket etc.

· dom kvällarna med er (saknar)

· dagarna och kvällarna med er (jo antagligen)

· stockholm -03 då det var jag jennifer helena och olivia

· göterborg med klassen -03 (endÅ)

· BJURÖN

· stugan

· stugan med frida, den dagen! (did we call you?)

· alla gånger på mias då jag nästan dött av skratt (fridaduärbäst)

· josefin (alla gånger, jag saknar dom)

· sommardagarna på cykel med josefin där bak (cykelfest)

· dom bra dagarna med klassen (ävenomdetärfå)

· dagarna/filmkvällarna med björn, robin och morgan

· typ klëder (dåmsnygga)

· kEbab

· JULAFTON -04

· NYÅRSAFTON-04/-05

· painting

· coca-cola (teepalltid)

· msn msn msn (Oj)

· allt du skrev

· smsen, av dig

· telefonsamtalen med dig (saknaa)

· dagen med helena på ishallen (jak glömmer aldrig)

· bion med amanda (tjevligt) + allaandragånger

· dagarna med louise -- (snällllll)

· alla gånger med sanna (jag minns allt thk!)

· dagarna med elina sommaren -03

· alla filmkvällar med jennfier hos pappa

· LOST

· tiden i sjuan när maanniie var fyrlingen

· stannèturerna med maaannne och bekå

· första skumdiscOt med frida!

· stockholm -04 då det var jag jennifer och frida (TYCKAMESTOM)

· internet hos mamma

· badhuseet med helena (!)

· dagarna med magda

· 15

· the presents i got januari 11th and the others the days after

· pumajamaica

· SKRATTEN

· glädjetårarna

· magrutorna av allt skratt

· typ pizzza

· halloween på isháll med amanda och jennifer

· sOVA

· sluta tidigt i skolan (thusedays)

· loVdagar

· HELG

· bussresan till luleå

· teknikenshus med klassän

· ditt skratt

· your singing

· ta bildër

· promenaderna med jennifer

· dungen (it`s something about it)

· göteborg

· bowling (-än)

· minigolfen i somras

· hemkunskapsfjedagarna med jennifer och frida i höstas

· flytta med pappa till radhusss

· du och du

· dad`s digitalkamera

· dagarna med dig (spring and summerdays why did you leave?)

· photoshop

· skolaavslutningen

· tivolit på kvällen (åh)

· dagen före och dagen efter

· wilmas med jennifer och mami -04

· nordmaling i somras med husvagnen

· gångerna i angsjön

· wäbkamäran fjån råger

· pappas bil (gåne now)

· money money

· sooltyp

· badaa

· baka tårta med frida och jennifer

· kvällen med j å m (s-movie)

· bräntiskampen - 04&05

· typ skolkatalogerna 04&05 (detärkul)

· bussen i sthlm med helena (bussprinsessor)

· kojjjbyggning i holmsund mä j & s

· bulGarien - 02

· skuleberget med slëkt

· snåwboard i vännes med jennifer frida och josefin

· sonicmedsega (longtimeago)

· fikkka på nk med josefin änd jennifer

· fikkka på starz med frida och jennifer

· skrana med js,bw,ml och rk!

· ungdomscupen i somras med louise och jennifer!! (kindofbra)

· brännbollsyran (vi slår långt jämfört med bk)

• 21 kr/kg på RIMI!

så var det. PS. frida jag saknar dig hur mycket som helst

ofc

hittade en liten sak jag skrev för ungefär tre år sen;

fick sjuttiotolv magrutor vid lunch idag, har inte skrattat så mycket på länge, det är mest skönt,
att ha dig bredvid mig, att skratta och att se dig le, du är allt för mig jennifer, hur mycket vi än bråkar och hur arg jag än blir på dig, så betyder du mer än någon annan. som du sa, om en tvilling skulle dö från den andra skulle ena delen av den andra försvinna, jag menar vem orkar vara halv? writtenwords, jag skulle kunna säga i verkligheten, i stand for everything.


Något jag står för idag och alltid kommer stå för.


only both of us

somnade halv ett vaknade nu. Tror att jag var lite trött ändå!

dagens planer
1. fixa lite mer i rummet
2. Fixa dricka eller något liknande?
3. Äta middag
4. KAPTEN RÖD
5. party
6. droskan
7. ?

if

better than all the rest

trevlig kväll med jennis och juliam! har nog dock aldrig varit så här trött så därför säger jag godnatt. 

wait

wait it will make sense later

piggare, hungrig, glad.

dagens present:
en ny mascara av mamma!

oh

lite smått sliten just nu, men efter ett par korvmackor och sömn tror jag nog allt blir bra igen!

so nice

livet är att ha en säng, eller något sånt?
just nu sitter jag iallafall i min nya stora svarta säng! Och den är helt kanon, kommer sova gott inatt.

en viktor och en emil har också fått följa med hem idag, tillsammans kostade de ungefär 1000 kronor, inte så farligt tycker jag! Viktor och Emil är lampor, tänkte bara så att ingen missförstår,

fem

temptation

dagens to do

* äta frukost!
* fixa lite i rummet
* träffa mamma på stan
* köpa lampor (kommer bli fattig)
* promenad

shithappens



tuggade lite tuggummi

men oj

HAHAHAHA så tragiskt.




fanaa

fuck you bitch

haha, åh min säng var tydligen inte komplett, så det blir till att sova på en madrass bara ikväll då! Hade ju hoppats på att få ihop den ikväll, men aja. Nu ska jag leva loppan med jenniferss, eller ah kanske bara en jag vet ej. pusshej

klarardet

känner mig lite handlings förlamad.. Allt står i en enda röra i mitt rum nu och jag vet inte riktigt hur jag ska fortsätta!

dagens plan; rummet, rummet
kvällens plan; hmm

kuligt

så vad är på gång?

man vaknar med lite sämre humör, kliver upp och så regnar det, är det ett sammaträffande? För igår vaknade jag glad och när jag kikade ut var det sol? Ja vad vet jag, men jag kan lova att jag inte är taggad på den här dagen, eller i alla fall inte förmiddagen då jag måste packa och hitta ett enkelt sätt att ta mig till mamma.. hatar när det inte är som man hade planerat helt enkelt!

rummet kommer ju i alla fall få mycket tid idag, jag menar, jag har ju inte ens en säng!? kul, sova på golvet kanske.

clinton och emerensia


mina små busar

klung

varför ska du alltid vara så lam?

åh så kom det en lite våg av lessheten dragandes över mig, ska inte dela med mig, vad är det för nytta med det egentligen? Nej nu ska jag se klart sista avsnittet på vänner så kanske humöret blir lite bättre!

hehe

hehe

Idag har jag haft en liten såndär klant dag, spillde ut en hel hink över mitt golv, smutsigt vatten dessutom som luktade skit, sparkade i saker lite här och där, målat på golvet och så vidare. Lite sånna saker helt enkelt! Men det har ändå gått bra! Nu är det nästan färdigmålat.

dagens dryga (förutom allt jobbigt) - cykla, helt död
dagen bra - chipset innan middagn

milaa

kalla

nu är jag dödstrött nästan, det börjar alltså vid den här tiden, kanske är jag påväg att få tillbaka en normalare dygnsrytm?


jag och tjockisen

är det så?

but I do hate me

- inte coolt
- bara less

precis

"Augusti blir kontrasternas månad för din del. Du går från kontroll till förvirring och tillbaka igen. Visst är det känslomässigt slitsamt att dras mellan olika poler, men det är också utvecklande och roligt! Kontrasterna ger dig möjlighet att uppleva det som sker intensivt, och du inser hur bra du mår under de underbara perioderna."

tjao

ännu en regnig dag..

dagens plan; fortsätta med rummet

no less no more

but it is not so bad, youre only the best I ever had

kvällen blev väl inte riktigt som det var tänkt, det blev istället vänner med jennis och massa massa gotta! av någon konstig anledning köper jag alltid godis för 26 kronor, förstår inte att det alltid blir så mycket? Tycker att jag snålar men tydligen inte.. Tur att det inte är allt för ofta helt enkelt

loveyou


känslan

det vankas lasange och jag är jätte hungrig! Just nu är jag bara allmänt slö, mår bättre än igår men är helt klart slut. Måste ta det lungt de här sista dagarna innan livet börjar gå sönder igen, hur ska vi klara detta år?


ostis



2006 respektive 2005

slide

saker som inte funkar.

Frågan är ju om man någonsin är helt nöjd med livet? Jag vet i alla fall att jag har nog alltid något litet problem som förstör och gör att det inte är bäst, antar att det är något man får leva med. Känner mig bara så extremt tråkig när jag är på dåligt humör, det förstör ju ganska mycket också.. Positiv, positivt tänkande, det är det jag måste börja med igen, var en jävel på det förut! Dags att ta upp striden

shit

kanske borde sova nu? var längesen jag var så här trött vid den här tiden, kanske alla sena sommar nätter som ger igen nu.. Skulle inte förvåna mig!

Sen har jag inget roligt att visa, inga bilder, ingenting.. tråkigare blogg får man nog leta efter

tralala

slö

regnet har öst ner idag, alltså verkligen öst. Jag och jennifer skulle gå från en affär till en annan på stan, kändes som att havet hade bestämt sig för att rulla in på gatorna i stan, var tvungen att hoppa lite för att inte hela fötterna skulle täckas av vatten, väldigt mysigt tycker jag.

sen höll jag på att somna på bussen idag, tror det blir lungt för mig ikväll.. Ska ju trots allt upp rätt tidigt imorgon igen och fortsätta måååålaaaa!

rec

little short now

bästaste vänner förgyller min natt! plus att jag såg en skräckfilm, bra gjort för att vara jag.

things

you are so worth saving

Idag har det hänt rätt mycket och här är några saker som jag har kommit fram till:

- det är alldeles för lätt att ta pengar som man inte borde ta...från sig själv!
- det tär på krafterna att cykla i motvind fram och tillbaka
- det är faktiskt jobbigt att måla, kroppen är nog inte riktigt van..
- det finns inte mycket bättre än att duscha
- sist men inte minst, efter en ansträngande dag får man (jag) jätte lätt ont i huvudet!

att du inte duger

Imorgon blir det upp tidigt, ska nämligen på banken! Den ni.. I och för sig inte själv, jag må var 18 men sanningen är den att jag har svårt för sånt där.. Är verkligen inte vuxen än i alla fall, det är en sak som är säker.

Innan jag ska sova måste jag läsa lite harryp, min bästa.

jennifärf

trasig

nu kommer min bästa vän:) puss

hoho

kallakalalalala

mitt rum kommer bli en ganska dyr historia! Men sanningen är att det gör ingenting, för jag vill verkligen göra det här, och jag känner dessutom att det kommer bli kanon, helt fabulous! Och idag har min säng kommit, nu gäller det bara att måla den så snart som möjligt.

puss


dessa har hängt på min garderob, haha, fina ju.

temptation

håller fortfarande på med rummet, det börjar arta sig men just nu har jag en vägg som i princip är helt tom.. I och för sig ska det ju inte lite mer saker men jag blir lite orolig för hur det kommer se ut och om jag verkligen ska ha något skrivbord/byrå! väldigt intressant jag vet, men när det är klart, då ni! då kommer det vara väldigt fint, det vet jag.

red beauty

kanske inte så intressant med mitt inrednings prat, men tycker att det är så roligt och måste visa lite.


den här skönheten ska kanske få bo hos mig, har inte riktigt bestämt mig än då den kostar 3.600 kronor, men inget jag har uteslutit än i alla fall!

äckelspindlar

frågan är ju helt seriöst vad spindlar vill mig? Nu var det en på mig och då tycker jag att det har gått alldeles för långt! Nästa gång (som förhoppningsvis inte kommer) så kommer jag köpa nått medel och spraya i mitt rum..

mind's eye

alltså när man ska göra om i sitt rum och river upp exakt allting så får man leva med att saker försvinner.. Just nu hittar jag inte mitt smink bland annat, och så klart hittar jag inte mitt lypsyl men det gör jag aldrig ändå så!

kvällens bästa; att fortsätta fixa med rummet
kvällens sämsta; att jag måste följa med på affären

messy



såhär ser det ut just nu, rätt stökigt med andra ord.


WOO

min kamera ligger död, har inte orkat ladda.. Får be så mycket om ursäkt för det! Just nu håller jag på att rensa mitt rum, snart ska min spegel få en ny färg och sedan ska det bäras ut möbler, skulle inte kunna vara mer taggad!! det kommer bli så bra

äre så

Stenbocken 21. december - 19. januari
Du kan stå inför en svår förhandlingssituation, som du länge har vetat skulle komma. Förberedelse är nyckelordet.

no time

ont i huvet, galet trött, sen hittar inte en film jag trodde jag hade i mitt rum..Är alltså inte så taggad just nu, därför ska jag sova! har i alla fall haft en bra kväll med jennifer och elin, lite godis och ashtonk. godnatt

of course I want to

rain away

happy and nervous

himlarns vilken fin kväll jag kommer ha med min bästaste bästa vän! puss

ser ut att bli en bra dag.

Stenbocken 22/12-20/1

Du är på dåligt humör. Fysisk aktivitet kan hjälpa lite men du har en tendens att se negativt på saker.


boring

usch, idag är jag tråkig, så enkelt är det, det bara är så och jag skäms enda ner till tårna för att jag är jag idag! Varför kan inte jag vara normal som andra människor och faktiskt göra saker som jag vill göra? Det är en fråga, utan svar. Kan ju i alla fall säga att om jag inte skärper mig snart är det fler än jag som kommer förlora på det.. Tråkigt men sant, ungefär som jag.

hemskheter

VAD VILL DESSA ÄCKEL MITT RUM EGENTLIGEN!?!



glory

såhär tidigt minns jag inte ens när jag gick upp sist! men jag måste erkänna att det går rätt bra ändå. Det kommer väl komma som en chock när jag blir trött där vid klockan sju eller nått!

dagens planer; Möbelaffärer, myrorna och holmsund

älsklingar

vänner är det bästa som finns, blir glad i hela kroppen!


finaste bilden också?:o

tror nog det

all the others

pax att sova tidigt idag! ska faktiskt upp tidigt också, någon måtta får det ju vara, dags att börja försöka vända tillbaka dygnet lite kanske?

shitt

jag fortsätter vända mig om men du finns inte där, jag fortsätter leta men finner ingen mening att vara här.



det är ju inte jag

ikväll skulle jag bara vilja vara glad, släppa allt och bara försöka inse att man inte alltid kommer lika långt som man hade velat och att man faktiskt måste lära sig att leva med det. tur att jag har josh ritter att lyssna på just nu.. jösses vad jag blir arg på mig själv!

freee

det är hårt, så enkelt är det. Allt, alla och inget. älskar mina otroligt meningslösa blogginlägg

underligt

det är inte så att jag vill vakna vid den här tiden, det är inte så att jag vill sova bort dagarna, en sån person har jag aldrig varit! Men ibland går det helt enkelt inte, man ligger där och är vaken, men det går inte att ta sig upp, hur lätt det än är egentligen!

Nu ska jag gå och se om mina flickor vill äta lunch med mig, hoppas.

update; tydligen hade redan en av dem farit! kul att man visste de..

woyu



två underbara fåtöljer som inte skulle sitta fel, hittade den bästa, men nu hittar jag inte igen den längre! Ska i alla fall införskaffa mig en tror jag. Synd bara att det är så dyyyrt

ray

äckliga insektskväll, först en spindel som springer över golvet och sedan en stor harskrank.. Om jag vaknar inatt av att en spindel kryper på mig så kommer jag förmodligen dö!

Nu sitter jag jennifer och jennifer och ser på mamma mia, men vi ska nog se på en annan film istället, spännande jag vet.

hello starling

haha, kan ju inte annat än att skratta just nu, när allting är såhär, så skrattretande att man undrar om man lever i en jävla saga.

I like monday

nu längtar jag till måndag, för då ska det bli dåligt väder och då ska jag fara med mamma och köpa mitt nya rum! Eller något i den stilen, längtar längtar.

saidit

all you got is rain

Ha, helt enkelt bara drygt, jag vet inte.. Har ingen som helst koll på något alls just nu, som vanligt! I ena sekunden, det är allt jag har att säga, varför ska livet vara en sån jävla bergochdalbana?

jaja

fortfarande vaken, fortfarande irriterande, varför går man inte och lägger sìg? puh

ser i alla fall på vänner, bästaste

klockren


fuck this shit

jag trodde mer om dig, det gjorde jag verkligen! Fyfan vad jag skäms över mina egna instinkter, för det har verkligen visat dig att du är lika rutten som vilken annan som helst. illa

dagens bästa: När man bjuds på gott
dagens sämsta: Att känna såhär

hardhardtime

oj så jag älskar sånna här kvällar, då man gör absolut ingenting och bara vill sova bort resten av dagen! not

egnolize


pillrade lite i photoshop, var ju alldeles för längesen

unde


leaving but I don't know where

puss

just nu är det som lilla julafton för mig, har fått massa nya låtar med josh ritter som jag håller på att lyssna igenom, de flesta är ju hur fina som helst! Blir alldeles salig

lever sitt

det är ju inget sånt

fan vad skönt det är att vara ute och gå ibland alltså, sjukt.

ohay

du och jag klarar det ihop

Ännu en slö dag, ska nog försöka städa och gå ut och gå, göra bra saker helt enkelt. Är helt slut, samtidigt som jag är lite rastlös, hemskt dålig kombination måste jag ju säga!!

sick

vad är det för fel på mig?! jag ska inte vara vaken nu... godnatt

nejjj

en väldigt störande sak som jag har stött på nu, när folk bestämmer sig för att visa sin bilddagbok bara för vänner, helt stört tycker jag, tråkigt om inte annat.

ps.du är söt

ytan

cause it's wonderful to be beautiful

kvällens plus: STOR TV OCH JÄVLIGT BRA FILM
kvällens minus: cykla hem i nattkylan


RSS 2.0