bara för att

Att gå får tio till noll på mindre än en timme, det, det är jag bra på. Nu ska jag sova mig tillbaka till toppen!

rastlösheten tog över

Ikväll har jag gjort detta, lite att göra antar jag. Men kul, he-he. Ska blogga lite mer på den just nu och denna kommer fortfarande vara lösenpå och antar att jag bara skriver lite mer personliga saker här! Välkommna och välkommna tillbaka;-)


en vacker dag

Skulle vilja ha en killkompis som ted---


I'll be just fine

haha, sitter i min sletna natttröja och mjukisbyxor och inser hur oglamoröst liv jag har! Inte för att det gör mig något, men det vore ju lite roligare om man även dagar då det inte är fest skulle orka lägga ner åtminstone lite mer tid på att känna sig fräsch?

Annars sitter jag också och känner vilken fantastikst bra vecka det här kommer bli?! Mest för att världens bästa matilda kommer hit, saknar henne en massa heletiiiin! SÅ BRA BLIR DET. Och så en lugn helg på det? Fan detta ska gå. Cooome on, coome on!

27de idag, har kommit på mig själv med att inte riktigt gilla detta datum längre, då tänker jag mer än vanligt och allt känns bara konstigt. --



Jag just nu, he-he!

du gör det ju svårare än du måste


ibland kör jag på sånna också....


MÅNDAG IDAG OCH DET ÄR VÄRLDENS FINASTE VÄDER OCH JAG ÄR LEDIG! Men rastlös nanting, vad gör man av en heldag bara sådär? Svårt ibland när folk är svåra att ha o göra med. Men esch, nu ska jag fortsätta städningen jag påbörjat sen gå ut på en riktig lång promenad och så får vi se vad som händer sen. Känns ändå helt okbra i lillhjärtat idag--

heartbeats


jag och världens bästa tjejer för ett par år sedan!


släpp in mig


thihi!

ahmen duraaa!

Haha, kokade just över mina nudlar i säkert trettio minuter..........Bra avslut på en typisk söndag!!

nothing


---


ja det ordnar sig





18/2-2012

doing everything




hatar inte förfester.

last fridaynight


Den 17februari var det lite fest och så, bland annat med världens goaste brud<<


it's a blackedout blur but I'm pretty sure it ruled



Helgen har faktiskt varit riktigt bra. I fredags kom ett par goa tjejer till oss på förfest och för en gångs skull var både jag och jennifer lediga. Vi hade iaf skitroligt och det slank väl ner både en och ett annat glas vin! Sedan drog vi till allstar och träffade på massa härliga människor! Hade väldigt kul, av det jag minns, haha. Måste ju skärpa mig med det där, så att man får komma ihåg varför man hade kul och inte bara att man hade det..

Lördag segstartades men sedan mötte jag upp jennifer på coop för att köpa gosaker och sen dök även elin och johanna upp! Slutade på olearys som tyvärr var rätt dött så jag och jennifer valde att käka lite max ist. Finkväll ändå!

Idag har jag gått en massa, varit på blixtvisit hos amanda och sedan hälsat på hos pappa. Nu har jag nyss tryckt två chorizakorvar, gottgottt!! Och så lite wallander på det. HE-HE 

oh det kommer bli bra

tgif. Nu far jag iväg på redovisning, hoppas ingen skrattar. Sen ska jag ha en kung fredag!

från en sviken dröm och hit igen

snaskade middag på frasses med mina favorittjejer idag- plus inhandlade ett linne och haft en riktigt skön kväll. Välkommen fredag♥


lovar dig


Idag är jag rätt stolt över mig själv, lyckades fixa en grej med skoluppgiften alldeles själv! Var en snäll klassis som försökte hjälpa men tyvärr vare en annan grej som behövdes fixas först! Men nu har jag iaf ngt imorgon. Skulle såklart behövas finslipa lite men jag är inte så kunnig på tex sånt med upplösning och skit.. GAH. Men ändå! NU beger jag mig mot stan för att möta upp jennis och se vad denna dagen mer har att erbjuda!

svalkar vinden

Payade just 14,99:- för den bästa låten just nu, i skoluppgiftssyfte. Men esh

låt oss bli dom som försvann

jag drömde om dig inatt.

mitt liv i ett nötskal

“Before you diagnose yourself with depression or low self esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounding yourself with assholes.”
William Gibson

AHA-damn you assholes.

oop

Våran lärare skriver
har fixat en annan sal för titten på animationerna, grannsalen (mediasalen) .... stor duk, bättre ljud ... (känn er inte stressade) :-)



hehe, kung eftersom att jag sitter på en hyfsat kass animation som inte kommer göra mkt för någon.. EH, man lever ju bara en gång!


det är så jag säger det



Jobbajobba! Jag älskar att jobba, det är som skönt att komma bort lite och inte behöva tänka så jävla mycket. KUNG. Nu är jag däremot så fruktansvärt jävla godissugen så skulle lätt kunna sätta på mig alla kläder efter duschen och traska iväg till affären...........MJA men vi ser väl! usch vad jag är svag.

du ska se att allting ordnar sig


Känner mig lätt omotiverad till att blogga just nu, därav lösenordsskyddat eftersom att jag inte känner att jag kan prestera särskilt mycket, haha! DENNA tisdagen har det just varit semla(!?)dagen och jag har varit i skolan och jobbat, kommit en liten bättre bit nu iaf!! Sedan varit nere på stan med min pingla, mest strosat runt, stött på bror och så. Sedan varit och storhandlat med mamma, alltid lika skönt. Och så har jag och jennis haft/har en mysig kväll med lite tv, bakning och semleätning! Så jo, helt ok bra dag. Imorgon jobbar jag 8-16 mitt gamla haga och tror att det kommer gå rätt bra ändå. Kyss

lördaa


TROR INTE DET


anton och jennis i lördags!


jag har ingen aning


¨
fredagkväll styrdes lite förfest med ett gäng sköna människor!


sådetså


Jääävla måndag idag. VÄRLDENS FINASTE väder dock, det är ju självklart ett plus, men har jävlig pms och är nedstämd och stressad över det här jävla arbetet som vi håller på med, har helt ärligt aldrig haft sån här idétorka förut?! AJA, det löser sig väl. Annars så måste jag ju säga att jag älskar godis, kan nog inte tänka mig ett liv utan det, men det ska väl inte behöva vara värsta boven? VEM BRYR SIG. Nu ska jag återgå till att komma ingenvart.

saying things


Har haft en go helg och nu ska jag fara iväg och jobba, woop-


känner du lyckan genom sorgen


DÅ SKA JAG I ALLA FALL HA EN JÄVLIGT BRA KVÄLL, dudå?


ser du något bakom molnen..

Idag

Är det kaos ute, blåser storm
Fyller anton år!
Ska vi festaaaa(Oh jo det var fest igår med)
Har emma varit en räddare i nöden när jag inte hade pengar på affärn!
Äter jag pastaalfredo till middag
Mår jag bra
ÄR DET LÖRDAG!

never one without the other


Nu glömmer jag allt vad animation heter och dricker vin ist!!


vad ska man göra

Jag har inget mer än mina tankar.

Fredag igen, känns som att det är fredag hela tiden? Klagar såklart inte men idag har jag inte alls den riktigt tgif-känslan utan snarare tvärtom. Men ehhhhhh, blir säkert en bra dag ändå, nu ska jag iväg till uni och redovisa något som jag inte står för riktigt men, tillslut kanske det kan bli något av mig också?

It's ok not to be ok.

svårt o förklara för dem som int begrip


älskar dig mer än liveee.


I'm watching you breathing for the last time


Är så fucking stolt över mig själv ibland så det e inte klokt. Tur att jag är som jag är!

myu


g.a

WE ALL CREATE OUR OWN DESTINY.

forever alone

Tycker att ni är så jävla dumma i huvudet, hela högen. Och jag orkar verkligen inte bry mig. He-he


det kommer

Idag är en bra dag känner jag, även fast det är lite småsaker som ligger och gnager men det är ju svårt att komma ifrån! Igår hade jag en himla trevlig kväll med några från klassen i alla fall och vi gjorde något som man inte gör sådär hemskt ofta, vi lagade palt!! Haha, från scratch desutom och det blev faktiskt bra, rätt stolt över oss! Och efter det blev det lite alias (då var ju jag nöjd) och mitt lag vann! wop


Haha det ser ju inte särskilt gott ut alls, men ändå!

let go of your hand


Denna bilden är från den 30april 2008, så himla gött med vänner som sticksaround år efter år!


det finns saker jag saknar


gbg!



Nu har det då vänt lite iaf, fått mig en promenad i sjukt fint väder (från snöstorm till detta på några timmar är ju sjuuuukt.. bra) och nu ska jag bara låta dagen fortsätta bli bra bättre!

the only place to be

ONSDAG IDAG ALLTSÅ. Av någon anledning är jag på lite dåligt humör idag?! Hade en kanon allahjärtansdag med besök av mamma på dagen och bra bio med jennifer på kvällen så det kan ju inte varaa för deee.. Det är typ äcklig snöstorm ute, kan det vara det som spökar? Eller börjar det bli fel vecka i månaden? Fan måste ha mer koll. Fortfarande ingen bra inspiration till skolarbetet vi håller på med? Kan vara det, blandat med att jag känner mig segast i kroppen o egentligen vill gå och lägga mig och vakna klockan fem igen. MEN det ska jag inte göra utan neeeeeej, nu ska jag ta tag i den här dagen!! Börjar med att träna lite, jagvet, hurtigt. Ska kicka igång den här jävla kroppen nu. Sen ska jag till uni en liten stund, se om kanske någon där kan hjälpa mig på traven så att jag kommer vidare. SEN ikväll blir det att fara till en i klassen för att käka palt(?!) och spela spel, det låter helt klart som en bra kväll så jag hoppas att mitt dåliga humör ska upplösas och ikväll när jag somnar så är jag glad igen, håller tummar.



Detta är förövrigt lite coolt, vi köpte godis igår, för EXAKT samma summa?! Tvillingar..


glad alla hjärtansdag!


Det är dagar som dessa som man är extra glad att man har en tvillingsyster och himla himla fin familj och några fina vänner♥


det hör som till


--puss

keep on closing


godmiddag med denna, dh, greys och lite nudlar! BRA MÅNDAGKVÄLL!


last saturdaynight


from http://memofromelin.tumblr.com/


give it all up


kan blogga om den här bilden om och om igen, fullkomligt älskar den<


det du gör


det var inte igår, men det var en bra kväll iaf.


fan se goe



jag kunde dö för dig, nu är du död för mig


löördagkväll.

Lite småååseg måndag sådär, men jag har iaf varit på uni och fått igång huvudet lite samt träffat mh en stund, mycket trevligt!! NU ska jag storstäda hade jag tänkt, eller åtminstone lite.

men du


goommman


saknar dig!!

before the worst


Haft en sån himla bra vecka -- födelsedagsfika hos frida ■ lunch på stan med systrarna ■ tacomiddag och film med gograbbarna ■ bowling&middag med klassen ■ lunch med mamma ■ fika och häng med clara och pia ■ besök hos pappa ■ middag på allstar med linda ■ utgång på allstar med jennifer&amanda ■ kung förfest på berghem ■ rolig utgång på scharinska! ■ slö men härlig söndag

Så nu har den kommande veckan lite press på sig...

vi lever och mår bra


gobrudar i fredags!


do you even understand?


I fredags blev jag bjuden på middag på allstar av världens bästa linda! Det var helt fruktansvärt gott också och jag tror nog aldrig jag varit så mätt förut, fantastiskt fin födelsedagspresent i vilket fall<

we're not alone

Är inget bigfan av söndagar alltså, fysatan. DAGENS PLANER ÄR att få till en promenad i fina vädret och sedan plugga, eller åtminstone försöka få igång lillhjärnan lite!!

you don't deserve anything.


...

someone like you

I'm all out of love

haft en riktigt bra kväll iaf, men ikväll så känner jag mig lite ensam och då tänker jag alltid på dig.

allstar


igår var kul!

looking on the bright side

ringar in den här dagen med att hata lite dryga människor som inte förtjänar mig eller min bästavän på något sätt. Jag och jennifer är faktiskt lite bättre än så och jag tänker inte låta folk som er ändra den åsikten någonstans, nu ska vi ut i umeå och ha en jävligt bra kväll helt enkelt. Fuckoff and dieeee!

doyaa


Finatjejer på waynes igår!!


when I held ya


Imorse när jag var ute och gick tänkte jag "NU JÄVLAR ska jag sätta igång och träna och äta lite nyttigare", idag har jag ätit en macka på fik, en liten kaka, en glass med chokladsås och en äppelpaj med vaniljsås<< det börjar bra i alla fall! DÅ KÖR VI DÅ. Mycket trevlig kväll med pia och clara iaf, tack

something else


Haft en riktigt bra dag idag, åkte till holmsund och gick och käkade lite lunch på ett café, typ godaste mackan jag ätit på länge, västerbottensost och soltorkadetomater och bacon, konstig blandning men på något sätt gjorde det sig jävligt gott i munnen iaf! Världens bästa mamma har jag också, inte helt fel faktiskt. Nu ska jag snart ner på stan och träffa två goa brudar och sen är det fredag, kung

follow through


Sedan styrde vi mot O'learys där vi skulle käka middag, fick bli en tjock garlicburgare för mig!! Riktigt gott, inte riktigt lika kul när jag fick ett "det medges ej" när jag skulle betala, men vad ska man göra!! Tur att man har en snäll syster som kan fixa det åt en. Men ah, trevlig onsdagkväll i vilket fall, femavfem.


vart jag mig i världen vänder


Idag for jag och bowlade med några trevliga klasskompisar! Hann köra två ronder, kom trea av fem första gången och sist andra!! Hahaa, men är nöjd ändå, det var himla kul iallafall<<

in a hopeless place


Känner mig riktigt riktigt seg idag, men så är det vissa dagar! Kanske kan bli nått bra ändå av den här dagen.

DET VAR VÄL PÅ TIDN

Onsdag, onsdagar är oftast bra dagar, då har halva veckan gått och man börja nå helgen lite. Sen är just den här onsdagen bra för att det är torsdag imorgon och då får jag pengar! Hejs

things I like


Och sen avslutade vi kvällen med tacosmiddag med gograbbarna plus film med depp, så ja ganska bra tisdag var det!


vad jag inte skulle göra


Haft en sån himla bra dag idag, bland annat lunch med mina bästa tjejer!


det är ju bara det



Jennifer klagar på mina ständiga webcambilder, heheeee. Tror du jag bryr mig? nej. So here we go--

Nu far vi ner på stan en sväng!


typiskt va

It's times like these, when I think of you and wonder if you ever think of me.

If you give up New York, I'll give you Tennessee


men nejj


hej hej, hej.


du gör mig glad


goslillasyster<<

bästa jag har


There's one thing you should know, one thing you should know, nobody loves you like I do.


vi klarar det här också



Den åttonde september 2011 hade jag bott i göteborg i en vecka och lät ledighet och allt det förde med sig att inte ha något jobb att oroa sig för om de skulle ringa eller inte, det var skönt och verkligen vad jag behövde just då. Byggde upp och rev ner och kom tillbaka hem med en lite starkare syn på allt och nu är jag lite tillbaka där jag var innan, fast, FAST det känns inte alls lika jobbigt längre, bara pytte, men det är ju iaf en jävla bra bit på vägen!!

ride out the wave

Jag önskar att jag var en sån, som inte tänker alls.

Tankar suger, inte alla såklart, glada tankar och sånt det gillar vi ju, men sen går det åt helvette (HELLVETTEE!?) mer än hälften av gångerna. Jag är min egna största fiende, önskar jag kunde vinna över mig själv lite oftare. Toughen up a little bit, jajaaa jag skaaaa!

älskade måndag


Just precis nu, sitter och dricker kaffe och äter hårdbrödmackor med ägg! Är så måndagstrött idag så hälften vore nog... Men hejhå nu kör vi.

what do you do



heltok.

dooh




way to long

1. Var är din mobiltelefon? Ligger bredvid mig på soffan!
2. Var är din andra hälft? Hon sitter här bredvid mig i soffan!
3. Ditt hår? flätat och galet
4. Ditt humör? Himla glad faktiskt trots lite bakisångest från gårdagen..
5. Din dagsplan? Sitta och ta det lungt och sedan fara och jobba.
6. Det bästa du vet? Att skratta
7. Din dröm i natt? Tappade massa hår minns jag!
8. Ditt livsmål? Att vara lycklig
9. Rummet du är i? Vardagsrummet.
10. Din hobby? Har nog ingen speciell hobby..
11. Din skräck? Att förlora folk, på alla sätt
12. Var vill du vara om sex år? Då vill jag vara färdig utbildad och hittat någon fin att leva med!
13. Var var du igår kväll? Igår var jag hemma med en del fina vänner och drack vin.
14. Vad är du inte? Jag är inte sugen på att jobba, hehe.
15. En sak du önskar dig? Fasta tider på jobbet, hehe.
16. Var växte du upp? I fin-ume.
17. Det senaste du gjorde? Fixade några bilder!
18. Dina kläder? En röd morgonrock och tofflor!
19. Din tv? Rätt ny plattv från swedxxx
20. Ditt/dina husdjur? Världens finaste vovvar hemma hos pappa
21. Din dator? Toshiba hihi
22. Din bästa ägodel? Mina kameror tror jag och mobilen!
23. Saknar någon? Ibland, några stycken.
24. Din bil? Har ingen, inte heller körkort.
25. Något du inte har på dig? manchester..
26. Favoritaffär? ÅH VET INTE.
27. Din sommar? Ska bli kung!
28. Älskar någon? Många!
29. Favoritfärg? Orange!
30. När skrattade du senast? Igårkväll!


sådärja


helllveette då. Mår inte som jag förtjänar idag utan mår bra! Igår var kul tills jag inte minns mer. Några grabbar och pia kom hit och vi spelade lite spel--o drack! Nu ska jag göra mig redo för att snart fara på jobbet!

wanna see your pretty face

mååh, sitter och äter smörpopcorn (inspirerad av jF) och ser på vänner och väntar på mina vänner! Tror detta kan bli en bra kväll, ciia.

jag tror jag vill


tgif.

FREDAG! och även fast den inte blir som planerad så känns det bra, i magen. Och det är nog det viktigaste! Och idag får jag jobba med världens bästa mariehelen desutom, så det kan nog inte bli så dåligt ändå. OCH jag tycker att det är himla kallt ute..

puss


jag vill bara

MÖööh, lite less kan man ju faktiskt få bli när alla ens planer slängs hullerombuller!! Men man ska väl bara vara glad antar jag,, ser verkligen fram emot helgen ändå och ska göra det bästa utav den- HEJS


fuck you

IDAG VILL JAG BARA KRÄKAS PÅ ALLT OCH ALLA! HAR NOLL INSPIRATION TILL ALLT OCH KÄNNER MIG AAAAARG- sen att pms veckan är över har ingen beydelse, tror min kommer i efterhand. tack och hej

ibland krävs det inte mer

tänkte inte vara en sån typ av människa, såatte---- där försvann den känslan!

får man något lätt?


it's a lonely place to die

Idag har varit en bra dag, haft redovisning på uni och sen glidit runt i bilen på några olika secondhandaffärer med jennifer! Och så har vi varit och hälsat på hos pappa ett tag, alltid trevligt! MEn så kommer vi hem och så slog lite dåligt humör till, vet ej varför och ska försöka att inte fundera så mycket över det, he få va så ibland!! --


har då världens bästa systrar iaf<

flash before my eyes


YAYYYYYYY!!!

1feb


godmorgon godmorgon! Ska snart bege mig mot uni för lite redovisning, sedan vet jag inte riktigt vad som händer, men det känns som en rätt bra dag det här, första februari och allt!

RSS 2.0