though I'll never forget

Då man är uppe alldeles för mycket längre än vad man borde, så börjar man tänka mycket mer än vanligt. Tjugosjunde juni idag, ett halvt år har det gått, ett halvt jävla år, hur kan ens tiden gå så snabbt? Det skrämmer mig så otroligt mycket och just precis ikväll känns det så hårt att det lika gärna kunnat hänt igår. Fan, nu går jag och lägger mig---

sail away


Gårdagen var fantastiskt bra faktiskt! Denna dag, inte lika bra. Tur att man har en syster som ställer upp. Bilder kommer en annan dag. Men ett stort tack och en stor puss till att sköna människor som var med igår i alla fall!


yeye

Glad midsommar!!

Hoppas ni får en bra dag, jag ska göra mitt bästa, vad gör man inte för andra.

bästa ni



Har jobbat i sex timmar ikväll, sjukt mycket folk!! Men rätt trevligt. Sedan kommit hem till mina fina systrar som haft en helkväll tillsammans, kört lite twister med julia där jag tyvärr blev ägd..:( Sedan har hon visat massa gamla trådtrix som man kunde när man var yngre! SÅ NU KAN JAG FISKENÄTET IGEN!!


strangers waiting


Typ såhär är vädret idag, kult. Jobb mellan fyra och tio kunde faktiskt inte sitta bättre.



 


midsummer2010



Förra midsommar så hängde jag bland annat på gammlia med mina bästa. Det var en bra blandat med dålig dag! Hoppas väl att denna midsommar kommer bli ännu bättre, men har inga vidare förväntningar heller.


kanske kan vi prata?


Efter tio timmar på jobbet är jag trött som ett as! Men bra gick det o rätt kul var det också. NU är jag bajsless på livet och sånt. HEHE, kul. CAUSE I'LL JUST MAKE THE SAME MISTAKES AGAIN


lets go back


Jahaja, efter en veckas ledighet (uppvilande från sjukan, NÄSTAN färdig) så är det dags att gå back to work! Blandade känslor men mest känns det rätt skönt faktiskt, bara för att jag har saknat mina kunder och mina kollegor.


ska du meeeee eller?

NU, efter en heldag med mina bästa tjejer och en bil så har vi lyckats skramla på oss TYP allt vi behöver till nästa vecka (Är det verkligen så nära nu..?)

* TÄLT, viktigt! Och sånt som hör till, som typ en luftmadrass och nått att väjja undan regnet med, för jo, har hört att regn ska det faktiskt till och bli mycket av!
* Apoteksgrejjor! Så som solskydd (30+ hehe) och massa annan skit som kan vara bra att ha.
* STOLAR och typ regnponcho (Sa jag att det skulle bli regn?)


Det var som mest sånt, som jag kan komma på nu i alla fall, det var ju egentligen en himla massa mycket mer men... Och efter det blev det som sagt middag med mamma och lillebror! Uppskattat och nu är jag trött, så därför ska jag sova. Snart. KYSS


sann sanning


;
found


känn på den











haha

Inatt drömde jag om dig, om mig, om oss, om er och det var så fruktansvärt verkligt men mittuppi allt så var jag en manlig soldat, fastbunden och halvtdöv. Då var det inte lika verkligt längre..

give me reason but don't give me choice


vilken puma till syster man har!



Uppe tidigt idag, varför spelar egentligen ingen roll men man skulle kunna säga att det är i hopp om att få må lite bättre! Sedan blir det inte lungt, ska träffa frida, bästaste frida som är tillbaka efter två veckor i utlandet och så blir det storhandling utan dess like! Kan lova att kortet kommer gå varmt. Och ikväll är det mamma och lillebror som ska få bli bjudna på middag, egentligen är det en väldigt försenad morsdagspresent men jocke fick också ta del av den så att säga! Tror med andra ord att detta kommer bli en rätt bra dag, lite sol på det så är det klarrrt!

no one's aware


being alone doesn't mean that you're free.


we didn't care and still don't




I torsdags 17/6, elin jennifer och andreas var sådär lagomt tuffa, morgan lekte fjäril och annars var det rätt nykert på trädgårdn, eller?


det är bara hur jag är


Den tionde juni mötte jag upp bästaste linda på stan och köpte med mig en twister och sen satt vi nere vid kajen i den skönaste sommarväder man kan tänka sig. Jag hör av mig snart, saknar dig!


I heard that you..


Bakishängde med emma igår, först bjöd jag på lunch hemma och sedan tog vi med oss efterrätt, rabarberpaj och grädde med oss ut och satte oss ute på gården och där satt vi någon timme och hade det fantastiskt trevligt!


och jag vet inte ens om jag finns

allt är så satans jävla svårt, allt.


duhu


världens finaste emma!!!


hakuna matata



ahhmen duraaaaahhhhhhh


aldrig lämnar jag dig


du och jag jennis, du och jag.


tonight's the night


älskar mig och min nya tröja!


waste



Storshopping och jag är nöjd!


det var för längesen


NU DRAR JAG OCH JENNIS NER PÅ STAN FÖR ATT SPENDERA MASSA PENGAR! och puss på det fina vädret.


närmare hemma


Idag gick lillasyster på sommarlov, vi såg henne sjunga i kyrkan, gick upp halv sju för att göra det, men det var det värt! Men fan vad avundsjuk man blir, jag vill också ha sommarlov....


all of these problems, there all in your head


blitt med keps.


oh i love you


välförtjänt efter nio timmars arbetsdag.


I hope you had the time of your life

SHO
Tvättid idag, storhandling idag (plus liiite mammatid) och sedan god middag och jenny på besök samt en film som handlade om 500 dagar av summer (en tjej alltså) Så jo, ja, det har faktiskt varit en ganska bra dag ändå. Trots att min sjuka vägrar lämna mig helt och jag har lock för örat som ockå vägrar lämna och jag har fett (äckligt) hår trots att jag just duschade, jävla hårprodukter.

GODNATT




Detta var någon gång, förra veckan kanske? eller var det kanske veckan innan det... Hursomhelst så var det lite förfest hemma i jennys mysiga etta och efter det drog vi på TC!


vad saru sa du?


GÅMORRON! hehe, skulle inte tro det.


keep on dancing





BRA KVÄLL, en fredag för någon helg sedan!


I always know


you're my reason why


var är du ikväll?


hemma, stan, coop, hemma, haga, grabbar, the source code, jennis, skratt & hosta. måndag 13/6 2011


RED




lite förfest, typ, i lördags.


be by my side


Måndag, bra dag. Haha, eller nått
.

I decided to leave a few of you behind, nice to meet you anyway.

all in




Käkade GOD middag igår efter en veckas sjukdom utan någon vettig mat alls, så jävla gott det var! Och desutom åt jag och mattan ute på balkongen vilket inte gjorde saken sämre.


though I thought of you





Igår åkte jag och jennifer ut med mamma och roger i deras båt. Det var väldigt skönt att komma ut på vattnet i den värmen som var igår! Vi köpte med oss en smörgåstårta som vi i efterhand upptäckte hade rätt konstiga ingredienser (tomatpuré,äpple,ärtor&morötter bla!?) Men den var rätt god ändå, tyckte jag iaf.. Men en mycket trevlig dag!


you changed me

Ibland saknar jag så att det gör ont.
Hur fruktansvärt ont det gör att sakna ibland, outhärdligt, nästan.
Tar tag i saken till veckan, less på att vara negativ och less.
Vill vända på allt och lära mig uppskatta, vara en optimist, åtminstone lite.

Jag kommer aldrig glömma, kommer aldrig försöka glömma, hur ont det än gör.
Allt som vi sa, allt som ni sa, allt som jag gjorde, allt som vi gjorde och du.
Det är inte meningen att det ska vara lätt, det är inte meningen att man ska glida igenom
livet utan sår. Det som inte dödar dig gör dig starkare. Men nu vill jag bara leva.


nejnej

Försöker att förstå, men kommer aldrig göra det.


what ever happen..


satan så sugen jag blev.


vad skulle vi annars göra



Sitter på balkongen och väntar på att linda ska komma! Det är sjuuukt, jävla, underbart här ute. Kan knappt förstå det, det är ju preeecis såhär man vill ha det, alltid!! Får sådant glädjerus i hela kroppen och allting känns så mycket bättre på något sätt, älskar det.


find emotion

Nej det blev inge heroes igår utan istället en himla massa parlamentet klipp och då fick vi skratta istället, mycket bättre! Sedan började jag må sämre igen och idag är det väl lite sådär mittemellan. HATAR det mer än allt, världens finaste vecka och jag har legat inne sen i måndags!! Det händer ba mig, så enkelt är det. Och ikväll hade kunnat bli världens bästa kväll om det inte vore för att jag mådde såhär, kul. MEN, life goes on och det kommer självklart fler tillfällen till världens bästa kvällar. Och desutom så kommer jag åtminstone hinna/få träffa linda ett tag ikväll iaf och det känns fucking awesome!



bästa linda!


bra kväll


PIZZA och gotta framför heroes med bästa jennis!


everless



Åh tack. Idag lever jag igen, igår var det faktiskt tveksamt, allt var dimmigt och obehagligt men idag känns allt normalt igen. Det kittlas i halsen ibland och hostan är ju inte fresh men vad ska man göra, på bättringsvägen i alla fall och det känns ju rikigt skönt! Världens bästa mamma har varit förbi med ett par tidningar och två twister glassar också♥ Nu vänder det! Bestämmer jag.

grey sky morning


som saknar förmåga att förstå


natti natti


forever and always


alltid, oavsett.


be my



Idag har jag varit en levande zombie, trodde jag skulle tyna bort i min säng eller något. Men sen vände det lite och utan att säga för mycket så känns det nästan, lite, som att det kanske håller på att bli bättre. Men jag sa inget!

En vacker dag ska jag lära mig att skriva och då ska jag skriva fina saker, sånt som man faktiskt vill läsa. En vacker dag.

lonley


haha det suger rätt hårt att vara sjuk, speciellt när det är så fint väder! Nu gick tillexempel just mina sambos ut för att sola någonstans och här ligger jag kvar ensam. KUL. Ska försöka knäppa med fingrarna så att jag absolut är frisk till helgen! Tänker inte vara sjuk mer. nej.


ain't no love

Nu slänger jag in handduken efter ännu en oproduktiv dag och jag känner mig inte det minsta bättre, snarare sämre. Aja, hoppas på något bättre imorgon!

Går och lägger mig ensam och längtar efter någon att hålla om. Bläk







Vi får vara glada att det finns endel fina människor också!


beste


haha, älskar min lillasyster mer än allt annat!! PUSS


same mistakes

Sitter och lyssnar på james blunt, bra kille det där. Dricker helt avslagen colalight(!?) och tycker synd om mig själv. VILKEN JÄVLA BRA TISDAG!




fast sitter också och kikar bilder från kos, det är faktiskt bra på rikt.


holy


i love you, i love you and i do love this picture


ej levande

Är mellan något slags liv och död tillstånd just nu, sjukare än på länge och allting bara snurrar i huvudet och ändå är det nästan bara en sak som kommer upp i huvudet hela tiden, mycket konstigt. Försvinn ur mitt huvud, nu, snälla.


det är inte lönt att längta tillbaka, bättre att se framåt

ta mig tillbaka till grekland med mina bästa vänner
ta mig tillbaka till stockholm med mina kvinnor
ta mig tillbaka till skolan med alla rutiner
ta mig tillbaka till tiden med dig
ta mig tillbaka till när livet var liiite lättre

 Fast mest av allt vill jag nog bara framåt, ta mig framåt. Tack.

not knowing how to handle it

Allting bara slår till så hårt när man blir sjuk. Ont i kroppen och hela själen på samma gång. KUNG!


is it someone I know?

men, jag behöver ju er?

hehe


en fredag, i fredags, kul


when nothing matter

Sjukt fint väder ute och sommaren är här
och jag kunde inte bry mig mindre.

det gör så jävla ont, där inne

Känner mig helt och hållet, trasig. Som en gammal trasa som ingen vill ha. Känner mig tom på ord, tom på lycka och liv. Känner att jag inte kan må bra just nu och tänker nog låta mig må dåligt ett tag till, tills det är dags att vända om.

du fattas mig
men jag är så mycket bättre såhär


you got to rock yourself a little harder

SHIT NU ÄR DET JUNI!!!!!! REDAN??? VAD HÄNDE???

För ett år sedan var jag i grekland med mina bästa vänner. Fan vad mycket bättre jag måste ha mått för ett år sedan. Men så ska man ju inte tänka. TÄNK HUR MYCKET BÄTTRE JAG KOMMER MÅ OM ETT ÅR!



Så här ser jag ut när jag skrattar, haha.


du med


fick denna stämpel ute på krogen häromhelgen, jag var rätt dyr kan jag lova.


du sa att det var ju inte alls så


BLABLA.



SETT PÅ HANGOVERII IDAG MED SYSTER OCH DEN VAR AWESOME, BRA BRA!! OCH TÄNKER FRÅN OCH MED NU INTE BRY MIG MER, BRA TACK HEJ.

peeeeez


JJ `n me


RSS 2.0