snälla snälla

Dagen på jobbet har varit varierande, började med att jag välte ut en hel hylla och desutom fick ont i armen pga det. Sedan gick det rätt smidigt!

Förbi pappa en snabbis för att bara fixa en sak och träffas! Och efter det haft världens mysigaste sambokväll med tacos och skratt och massa annat spännande!

and the rest is still the same

kom igen så kör vi

JAHA, så är det första dagen på fem veckors hårt jobbande. Känns både och precis som ALLT annat just nu. Känner mig fångad, ensam, rädd, samtidigt som jag känner mig stark, fri och redo. Konstigt det där va? Hatar det i vilket fall. Men klart att det känns lite bra att det faktiskt inte finns några regler för hur livet ska göras, då blir det inte riktigt lika jobbigt i alla fall.

Började i alla fall dagen med att inse att vår sista lampa i badrummet inte heller fungerade, kolsvart. Tur att viktor finns och lyser upp åt mig när jag behöver det som mest♥

9-17 idag då, HA EN BRA DAG, det ska jag försöka ha!

dagens sanning

and it hurts with every heartbeat.

saknad suger

mhm

inatt blev jag arg, så nu är jag arg.
ibland undrar man ju.

cheeers!


Idag firar vi erik som fyllt år i veckan! SKÅL


low low low


mhmm, mina snygga ringar, mhmm



ÄLSKAR att det är fredag idag och att jag är ledig och att jag är så jävla bra! Tror detta blir en bra dag.

precis som då

Och jag märker hur inget har förändrats
Och på något sätt blir jag så lättad att jag inte behöver bry mig längre
Och att jag endast har mig själv att tänka på istället för dig

du vet nog

Idag vaknade jag innan klockan ringde, hur underbart är inte det?


idioter

FAN för våra äckliga äckliga grannar som spelar musik med bas typ varje dag så att man blir galen. HATA

you just don't know me




elin och jag i lördags!


Shisses, idag var det nollmotivation till att gå upp vilket resulterade i att jag gick upp klockan ett.. Men ibland måste man ju få göra det också. Nu fryser jag och känner att en lång varm dusch skulle vara underbart.

Annars så har jag ingen motivation till det här heller just nu. Inget intressant att skriva eller dela med mig av. Har fortfarande ont och kämpar hårt för att gå vidare. Därför läggs största delen av min energi på sånt just nu.


Trodde du ja


ett litet smakprov från lördagen!



SJUKT vad fort en vecka av mycket ledighet gick, typiskt. MEN nu laddar jag upp inför en ny vecka med endast kvällsjobb, bra pengar för den som ligger efter. TRÅKIGT att inte kunna göra kuliga saker bara, men det går ju faktiskt att hitta på saker på dagarna också, som idag ska jag gå ut o gå med emma till att börja med. NU är jag ju iof ledig idag, hihi. MEN nu är det dags att dra sig!

what we gonna be..


lite fucku stämning över det hela.


never looked so good before


HAHA, såhär gick jag runt igår på min morgonpromenad utan att ha en aning om hur dum jag såg ut! Men men. Idag är det inte lika kallt, tack och lov, men däremot så snöar det... Så får se hur det blir med promenad idag.

Ps. Tagen med mobilen, ändå ganska bra!?ds.


mjooo


om inte

that should be me making you laugh..

Känns helt magiskt att få vara ledig tre dagar i rad, perfekt för att krya till ordentligt och bara vara! Ladda upp inför de kommande veckorna också antar jag...

Annars så, inte så mycket. Återkommer.

10 - vad är kärlek?

10 – Vad är kärlek?

För mig är kärlek att älska någon. Bara så, enkelt.

sidewalks




WIHO! Nu drar jag och jennifer iväg för att fira farmor som fyller år idag och sen blir det en bra dag, har jag bestämt.

ofcourse I miss you

förstår du mig?

Det kommer som ett slag varje gång jag tänker fel och om jag inte
gör något åt saken så blir det oftast värre än så men så länge jag
inte faller ihop så tror jag att jag kommer klara det tillslut, vet ju inte
riktigt när den dagen kommer då det inte gör ont att tänka på, det är 
lika bra att inte fundera så mycket, jag visste ju att det skulle göra 
ont, men jag visste ju redan då att jag inte var ensam i alla fall,
bara lite mer ensam, ibland, men sanningen är ändå att jag
nästan tänker på det hela tiden. I know everything is gonna be alright


vad skulle vi annars göra?


ÄR SÅ GLAD ATT JAG HAR DIG


just fade away

Cause I never wanna see you unhappy..
Men nog fan gör det ont att se dig så jävla glad också.

den försöker vi göra något av




EN TILL LEDIG DAG!


njut så länge det varar


HÖööö...



It's times like these you learn to live again.

Shit idag var det skönt att vara ledig, idag var det skönt att få vara hemma och ta bort det som skrikit jul åt oss i ett par veckor, idag var det skönt för jag har inte tänkt allt för mycket, idag var det skönt för att jag är ledig imorgon. NATT

jag tror det blir bättre sen

Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är..

09 ett ögonblick

09 – Ett ögonblick

Ett ögonblick, då du inte vet om du ska skratta eller gråta för att allting känns så overkligt. Det ögonblicket då allt du trodde på plötsligt inte har någon mening längre. Det är ett fruktansvärt ögonblick med det är verkligen det enda som faller i mitt huvud när jag tänker på det ordet. Lite, faller jag nu går jag sönder-ögonblick, ni vet.

It will not always feel like this

Nej usch, tycker inte alls om att kliva upp såhär tidigt. För det första så känner man sig ju ensammast i världen eftersom allt och alla sover, sen är det bara allmänt drygt att veta vad man har framför sig. MEN nog kommer det gå bra det med! Efter jobbet är det planerat att träffa jenniferf, så då har jag ju något att se fram emot iaf!

Imorgon är det ny vecka, känner mig ju inte helt hundra frisk än men om jag får vila ut ordentligt den här veckan vilket jag tror att jag kommer kunna göra, så ska det nog bli bättre. Däremot tror jag att vi måste ha det som mål till veckan, att försöka göra något mer. Du vet.





Några få bilder från fredagen

08 min dag

08 - Min dag

Vaknade bakis och less, hade tappat bort mitt bankkort. Gick upp och åt frukost med elin och tittade på bilder från kvällen innan! Sedan vaknade resten av herrskapet till liv och det blev ståhej i köket med all olika sorts matlagning. Och sen hände inte så mycket mer, alla drog och jag blev ensam. Varit rätt skönt dock! Så det var min dag, min lördag.





Men inte att förglömma med denna dag är grannarna som spelar jättehög musik och jag vet inte hur jag ska kunna sova då. Ska ju trots allt upp klockan fem! fan..

there's a party at the bar

I regret it as soon as I knew what I was doing.


baby baby



Tänk om alla var lika fina som mig...


I wish it wouldn't hurt this much

jävla dryga dag. NU GÅR JAG OCH LÄGGER MIG!

you are my reason why


If I ain't got you babe.



Det finns inte mycket att säga, det är bara så. Jag tänker och tänker, men kommer ingenvart. Snart kanske. Konstigt det där. Återkommer när det finns något roligare att skriva eller visa- Cause this sucks hard.

07 min bästa vän

07 - Min bästa vän

Tycker det här med bästa vän är ett svårt ord, därför sållar jag just nu istället och väljer ut det två personer som jag just nu anser mig vara bästa vän med.

Först och minst är Matilda Burström

Tjejen är gladare än någon annan jag träffat, vilket gör mig glad också. Vi har väldigt roligt ihop och just nu bor vi desutom tillsammans! Ibland pratar vi om allt, ibland pratar vi om inget, för man behöver inte anstränga sig för vi vet vart vi har varandra, precis som man gör med bästa vänner. All kärlek till matilda!



Person nummer två är Frida Karlsson

Världens bästa Karlsson! Vi har känt varandra, tror vi kom fram till elva år eller något sådant. Men tro inte att vi varit vänner så länge för det, haha. Under de första åren var det nog nästan tvärtom alltså. Men tillslut så fann vi varandra. Och Frida är nog min såkallade "äldsta" vän- Vi har tappat det lite då och då men hittar alltid tillbaka till varandra. En vän för livet skulle jag nog våga säga.


tack o tack

Efter en riktigt bra födelsedag säger jag nu godnatt. Godnatt

just the way I am


JAG ÄR SÅ SJUKT BRA!


thhheá



För att lindra onda halsar och bara för att.


Vad är det för en dag, är det en vanlig dag?

Nej det är ingen vanlig dag, för det är Martina och Jennifers födelsedag, hurra hurra hurra!


Jag och Jennifer fick vakna på världens finaste sätt imorse, muffin på sängen av världens bästa sambo! Och nu är man alltså 21 år gammal, känns oerhört konstigt. Tror att jag har lite åldersnoja faktiskt, men det blir bra det här!

Tack igen matilda ♥

06 mitt jobb

06 - Mitt jobb

Ja, jag jobbar ju för att försöka skaffa lite pengar, klara mig och spara. JUST NU jobbar jag i alla fall på Coop nära, och det har jag gjort rätt länge, lite för länge kanske. Det är inte det att jag inte trivs, för det gör jag verkligen, men snart är det nog dags att dra vidare, snart.

Mest av allt gillar jag i alla fall mina arbetskamrater, ett riktigt härligt gäng!


jag kan göra allt


FAN vad duktig jag har varit idag. Har varit på affären, städat OH fint blev det, bakat, gjort FYRA olika degar, blev typ tusen kakor, en blåbärspaj och en köttfärspaj. Ah ni förstår. Nu sitter jag tillrätta i soffan i alla fall och känner mig rätt nöjd.



It's really good to hear your voice
And now it dosen't feel as bad anymore
But that feeling probably won't last so long...

feels like knives


åh vad fin jag är.

En ny vecka idag, två veckor, det gör minst lika ont om inte värre. Varje steg jag tar så skär det lite till, varje andetag är en chansning, vill inte tappa taget men inte fan är det lätt när det är svårt. Jag ska ta mig vidare, men vet inte hur. HUR GÖR MAN DET HÄR?

Nej det är inte roligt.

 

 


det tar aldrig riktigt slut







Fredag, i bild och utan ord.


bara så


;michaela/ngnmargret

I'll drink to that


Does that make me crazy?



Nu ska jag snart iväg och jobba, känns förjävligt rent utsagt! Men som tur är så är det bara sex timmar och det är med mh vilket gör att det blir lite lättare. Men just nu känner jag att mer än en dag ledigt kommer bli skönt. Iof bara två dagar då men!

om ni undrar

Hjälplös. Det var rätt ord!

hallelujah

haha gårdagen var hemskt virrig. Det var väldigt trevligt på middagen i holmsund, sånt borde man göra oftare! Sedan vettefan alltså. Hade en ganska bra kväll men den var även väldigt jobbig på många sätt och vis. Känns bra att veta att det faktiskt går att träffa nya kompisar i alla fall. Bara en sån sak betydde väldigt mycket igår.
Men ja, det är synd att man inte kan bestämma vilka delar man inte ska minnas från en utekväll dock.
Vi fick världens godaste mat hemma hos mamma, först räkcoctail till förrätt och varmrätten bestod av sjukt mört och gött kött med potatis till!

FUCK YOU

unnade mig idag.

låt mig

Ödet hjälpte mig idag i alla fall, det är ju bra det.
Låt oss minnas och gå vidare. Det ska jag.

inget mer

wave your flag.
Igår fick jag uppleva världens längsta dag på jobbet, det brukar vanligtvis gå väldigt fort men inte igår. Alldeles för mycket tid till att tänka på allt och inget. Trodde seriöst att dagen aldrig skulle ta slut. Men det gjorde den såklart. Och nu är det ny dag, ledig dag. Tack.
To do on my day offf
GÅ NER PÅ STAN OCH KÖPA BUSSKORT
Kanske umgås lite med lillasyster
Åka på middag i holmsund med morbror o familj!
Festa som om det inte fanns någon morgondag, he skojja jobb imorgon ju.



my tjiwi


Idag provade jag kiwi till min gröt, vet inte riktigt hur det gick, för gröten var äcklig. TYPISKT. Men idag gör det inte så mycket, jobbar 12-22 idag och det kunde inte kännas bättre, det är ju röddag!! katchiiing. Plus att jag är ledig imorgon.

som taget ur min själ

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är

Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur





Jag tar steget, ur vår sista dans

snälla låt bli

Först tänkte jag skriva att jag börjar det här året med att göra så många saker ensam som jag inte gjort på ett tag, men sen insåg jag ju ganska snabbt att jag inte alls är ensam. TUR jag har som har fina vänner (de få jag har i alla fall) som bryr sig och visar det också. Och så jennifer då, som jag inte gillar att kalla vän eftersom att hon är så mycket mer. Men tur att jag inte behöver känna mig ensammast i världen just nu i alla fall, även om hjärtat säger något annat.

jag vill inte att du ska förstå

Först promenad med emma, sen stan med frida, sen jobb med jennifer. Känns bättre att styra upp lite!

what´s the point?


Skrattretande, det är var det är. En dag kanske jag förstår.

där fick du

Snart iväg för nio timmars jobb, känns både och som vanligt, hatar den känslan. Men just idag skulle jag nog helst sluppit. Arrhhhhgghhhu

Och jag som inte trodde det kunde bli sämre! ha-ha

I can see me dying

Dagarna går ju bra, det är inte då man tänker som mest. Då fyller jag dem med saker att göra istället, andra saker att göra och tänka på. Men det är såhär, på kvällen, när allt som ska göras är gjort och man inte längre vet vad man ska göra. Det är då det gör ont.

Har i alla fall insett och bestämt att det inte är värt det, inte fan tänker jag lägga ner tid på att må skit längre, det tänker jag inte. Jag kommer låta det ta tid, men inget annat.

Jävla kult sätt att starta året på.

Speciellt när detta är allt man får. Tack för att du finns i alla fall!


tror du inte?


Idag kommer bli en förjävla bra dag.


one hundred procent

Nu börjar det! Ny vecka och allt. Nyttttt.

Och för att göra saken ännu bättre så är min systemkamera redo att hämtas idag, härligt!


och jag vet ingenting

so bad it hurts inside


men inte fan sa någon det inte

Pms, livsångest och så jobb på det. Vet inte om jag skulle påstå att det är en bra söndag idag.


blä-

nyårsafton2010








lite av gårdagen iaf, tack mina fina för en bra kväll!


som träd bryter genom mark


Jag minns det som om det var igår, hur du gav mitt liv mening när jag kände mig som mest ensam, kvällarna och nätterna vi spenderade med att bara låta tiden gå. Du var min bästa vän och även fast vi glidit ifrån varandra ordentligt nu på slutet så är jag helt säker på att du vet att jag alltid har och kommer älska dig jennifer!


make me feel like I'm the only girl in world


jag är så jävla snygg.


gott nytt jävla år då


Hade en bra kväll igår trots allt, middagen blev väldigt lyckat och jag hade trevlig sällskap. Däremot så känner jag mest såhär just nu. FUCKKKKKKKKKKK

Så ska man överleva ett till år alltså? kul

och det börjar ju förjävla bra också. Med en stark dos av ironi. Jag vill inte mer, jag ska göra allt jag kan för att inte sjunka för djupt, men det kommer vara svårt.

året som bara var

Det här året har jag;

Fyllt tjugo år
Klippt mig hos en frisör
Jobbat mycket, först var det ganska lite men sen blev det mer och mer
Festat mycket, ganska samma hela året skulle jag nog säga
Haft och inte haft, haft och inte haft.
Varit utomlands med mina bästa vänner!
Varit i stockholm i fyra dagar med mamma och jennifer!
Flyttat från mitt favorithem
Tagit steget att flytta hemifrån och ihop med två underbara människor
Ätit en massa, tränat lite mindre (eller upp&ner)
Varit i stugan
BADAT
Köpt ny mobil som sög mer än jag anat
Lämnat in min systemkamera på lagning tre gånger
Mått bra, mått sämre
Gråtit mer än vad jag har skrattat
Fått endel nya bekanta


Har ju gjort en massa annat också, men detta får räcka. Finns nog inte så mycket mer att säga om år 2010 helt enkelt. Känner väl inte att jag har åstakommit något speciellt egentligen. Så hoppas på en förbättring under nästa år.

Å ena sidan har jag älskat det här året å ena sidan hatar jag det här året och vill inte tänka mer på det.

Tack och adjö året, vi ses aldrig igen-


och för allt jag fick ge tillbaka

Jag sitter här och tänker på hur jag bäst skulle kunna skriva det utan att det ska bli jobbigt för mig eller kännas fel. Kommer inte på något bättre att säga än, tack.

Tack för allt du gav mig.


RSS 2.0