stackars mina fötter

jag blir galen av att vara på stan, i varje hörn hittar man något sommrigt som bara glor på en och vill att man ska ta med sig dom hem. Idag stod jag emot, men jag kommer inte kunna göra det så mycket längre till.. Får försöka lösa det där på något sätt!

Mina fötter är inte så glada på mig heller, jag har gått i mina klackar hela dagen, kan lova att det inte är skönt! Jag vet inte hur jag ska göra ikväll då.. Hade velat ha dom skorna men tror inte att det skulle gå så bra! Nej nu måste jag packa så att jag kan börja gå mot mamma och bli klar någon gång!

it won´t go

jaja, kan ju inte klaga på det fina vädret i alla fall!!

Nu ska jag och jennifer fara iväg till stan för att träffa frida, äta något, efter det så ska jag tillbaka till pappa för att packa! Ikväll blir det lite olika, mycket åka säkert, sen får man väl se vad man hittar! TIME WILL TELL

illustration á la morgon

image355

jag pallar

moha

Haft jätte trevligt ikväll med jennifer, promenad i finvädret och glassopersika på altanen! Nu sitter jag och syster och ser på one tree hill, också jätte trevligt. Det är fortfarande lite blurrigt, men jag har goda aningar, det är alltid bra? kissssnhugss

     
  gone baby gone
   

aha

image348

du vet, jag vet

crash crash.

Ja, det är ju så det är, man kan inte alltid få det som man vill, men vad ska man göra åt saken? Jag har ingen plan, ingen tanke som kommer rädda mig ifrån denna dryga känsla. Just därför tänker jag bara ta dagarna som dom kommer och kanske försöka fånga dom lite också. carpe diem

Ikväll ska jag umgås med min vän jennifer f, jag vet inte vad vi ska göra, destination ersboda i alla fall, jag är taggad på att vara ute lite, bara gå och inte tänka så mycket. Det skulle vara skönt, får se vad mitt sällskap har för planer!

underbart

image347

I do not remember a thing

I walk a lonley road, the only one that I`ve ever known.

HEJjja, vilken otroligt produktiv dag! inte. Jag har bara suttit vid min vän datorn och inte gjort något, suttit och funderat vad som är meningen med allt det här egentligen? Jag vet bara att jag ska försöka se det på ett bättre sätt, jag menar det är ju inte hela världen, det är det verkligen inte. Idag ska jag typ läsa, läsa skitbok och så. Om jag ens orkar, vad hände med pluggjag? Jag som brukar vara rätt så duktig på att ta tag i saker.. Och nu vill jag bara skrika åt allt och inte ens tänka på det. Vilket jag redan har gjort. Men som jag brukar tänka DET LÖSER SIG.




image346

men åhh

såhär ligger det till, jag orkar inte gå och lägga mig. Jag vet inte vad jag får ut av att sitta här, inget alls förmodligen, men samtidigt känns det så tråkigt att sova! hur skönt det än är.. Imorgon måste jag dessutom fixa lite saker som känns jobbigt, blä för det. Sedan känns allt bara blää, suger när det blir så, vill ju ha roligt, ska det behöva vara så svårt?

CRAPPIE

illu

image345


huhu

fan vad jag hatar när saker ska krångla! Får jag inte det där gjort helt klart idag heller, men jag måste ju erkänna att jag faktiskt inte bryr mig sådär jätte mycket.  Så länge det funkar för mig så är det lungt.

Nu ska jag nog ta och se lite vänner!

vill att du lämnar mig med.

image343
vet inte riktigt vad som hände med hennes näsa men.

du tror ju så mycket

Det är en hård värld vi lever i. Och dessutom är mitt Å lite sönder så jag måste trycka satan för att det ska fungera. Sa ju det, hård värld.

Jag har haft en galet mysigt dygn måste jag ju säga. I paulinas stuga är det i och för sig alltid trevligt, fast inte när det börjar ryka och brandvarnarna går igång, och man får host attacker på grund av röken, det är ju inte så mysigt. Men utöver det så! Vi började kvällen med se på gone baby gone som var en helt okej film, jag åt nudlar och sedan såg vi på en beck, minns inte vilken det var med efter det såg vi på beck - annonsmannen, såklart var båda bra! Sedan satt vi och pratade hela natten. Idag vaknade vi 10, åt frukost och satt ute i det svala vädret, verkligen fint. Åt frukost gjorde vi och sedan gick vi och la oss igen! haha ja och klockan tre vaknade vi såg på beck och städade och tre timmar senare åkte vi hem och här sitter jag nu! Nu vet ni ju i alla fall vad vi gjorde där, kan tänka mig att det känns bra.

Ikväll ska jag verkligen inte göra någonting, känns galet skönt!  Var ett tag sen jag hade en sådan kväll, skönt är det. Min fina hemsida har jag fixat nu, YEY jag har gjort bort en plugg sak. Aren't I the best


halo

image342

sant

Ikväll bär det av till norrmjöle, till paulinas stuga! Sist vi var där var nog i september, så det var ju ett tag sen. Det blir mys i alla fall, film och sånt där! KÄNNS BRA, plus att vi nyss åt godaste maten, grillat såklart, frågan är ju om det finns något godare? Grillad kyckling, grillad fläskfilé. helt gudomligt gott!

Nu måste jag börja göra mig iordning tror jag, känns alltid lika jobbigt, haha..

allt och inget

jag kan lova att jag inte gör någon som helst nytta idag, bara sitter här och slöar! Men jag tycker att man kan få ha sånna dagar också, dock slöar jag inte lika mycket som jennifer som bara ligger där i sin säng, klockan är ju fötusan snart halv 4! Hon är lite crazy.



image340

woooh

image338
vildmarken, eller nått

självklart

såhär på morgonkvisten måste jag känna att jag faktiskt känner mig ganska glad! Lite trött pågrund av allt serietittande i natt men annars så. Har kommit fram till att jag inte har så jätte mycket att göra till veckan ändå! När det gäller skola alltså, lite som en sten som blir bortlyft från bröstet. Tyngst är ändå matte och engelska nationella som alla vet. Men som tur är så är vi ju lediga hela veckan! Det känns bra.

Idag finns inga planer och det känns skönt, öppen för förslag som man brukar säga!

det kan du lita på

If you don't love me, pretend.

Har suttit och snyftat lite till one tree hilll, det är så fint och allt! Ja helt fantastiskt. Ikväll har också varit bra, har varit med jennifer och jennifer, det är alltid bra, vi såg på filmen 27 dresses, den var helt okej, lite sådär som alla sånna där filmer är, rätt bra med rätt förutsägbar! Nu sitter jag och lyssnar på A drop in the ocean, tycker att det är en jättefin låt, får mig nästan att gråta. Kan nog också vara för att klockan är ganska mycket och jag är lite trött. Men fin är den.

Jag håller tummarna på att det här kommer bli ett bra lov, och jag tror faktiskt att det kommer bli det! Så länge man har rätt inställning och försöker organisera sina pluggtimmar, ja då ska det gå bra!

ps. vad är felet på dig? felet ligger inte hos mig i alla fall, så mycket vet jag. irriterande. ds

jag hatar dig, jag hatar dig, jag hatar dig, JDOIWJOIhwjwIOW"!)#"/¤

image336

fabbe o.co

image330
Jag tror att hon tycker om mig också..

Idag var vi i hörnefors och där träffade vi fem söta små valpar, frågan är ju om det finns något så sött som valpar. Adorable!

      


Emerensia var lite galen

 det här charmtrollet var sötast av dom alla,Fabian heter han! Ville helst ta med honom hem.

quee

Ont i huvudet har jag, men det gör inte lika mycket när det är så här fint väder, för då kan man ju i allafall vara glad för det! Dessutom var jag på skönaste promenaden innan middagen!

Igår var jag och grillade i holmsund med jennifer, paulina, johanna och julia! Vi grillade lite pinn bröd och korv, och så lite godis som jag inte har någon aning om hur det stavas, Trevligt var det, lite kallt dock! En annan sak som ä riktigt jobbigt när man grillar är när man får rök i ögonen, kan det svida mer kanske? Men det är ju sånt man får ta!


              

ja

image322
Kände för att slåss lite, men hanna bara skrattade åt mig!

sunlight

nu är det bara att kämpa sig upp till toppen! NU ÄR DET LOV I ALLA FALL OCH JAG TÄNKER ÅTMINSTONE ÄGNA DENNA DAGEN ÅT ATT BARA NJUTA!!

Ja så är det och ikväll ska jag till holmsund och grilla, kan det bli mycket mysigare eller? Nu är det middag där nere, tacos med små syskonen, eller ja, en är ju liten i alla fall!

FRIDAy

nu sitter jag i skolan, som tur är så är det fredag, och det är jag ruskigt glad för! Är väl taggad på lov, men som jag har sagt hundra gånger förut så kommer det ju knappt vara något lov.. Men jag ska försöka njuta lite grann ändå!

Snart ska vi börja på infokampanjen, yey!

inte gärna

undra om jag har fyrkantiga ögon nu? Jag kan i alla fall knappt hålla ögonen öppna, sköönt. Nä men jag funderar faktiskt starkt på att gå och lägga mig, dock måste jag packa till imorgon... Och så måste jag lägga fram allt som jag ska ha med mig.. åh vad jobbigt det blev helt plötsligt! Jag kanske bara behöver gå och skölja ansiktet lite.

aja försökte ladda upp en bild men det gick inte så!

a drop in the ocean

nej nu börjar huvudvärken tränga sig på... Men det gör inte så mycket! För nu är jag glaaaaad!! Jag har gjort om hela min hemsida och nu är jag mycket med nöjd, känns verkligen bra! Sedan är det fredag imorgon, ännu bättre. Ja det är bra helt enkelt.

Vet inte om jag ska orka göra något mer plugg ikväll, vet i alla fall att jag inte borde sitta här, kommer att få världen nack problem! Illa. ja men så är läget i alla fall.

image321
Det här är Pia!

hoppet

Känner att det inte riktigt är som jag vill ha det, man vill ju ha något orginellt, men men. Antingen får jag vara nöjd eller så får jag spendera lovet till att komma på något nytt, något orginellt.

Idag är det torsdag, vilket innebär att det är fredag imorgon! Helt perfekt, det enda som suger är att lovet inte alls kommer bli mycket till lov då vi är proppade med alla möjliga olika skolsaker. Det känns rätt, hopplöst.

såklart

"I have my flaws, but I make them beautiful"
något i den stilen, fint sagt!


image319
FIN DAG!

tråkotrött

huvva vad jag är trött idag! Dessutom känner jag mig inte alls frisk, jag vill ju bara bli frisk!! Ska det vara så svårt? Jag gör ju inget som borde hålla det kvar. Nu har jag också fått lite ont i huvudet på grund av solen idag, varför kan jag inte bara ta på mig solglasögonen när jag känner att det bli lite jobbigt? Nej, för jag är korkad. Undra om jag ska ta mig något att äta till kvällsfika. Det återstår att se!

underförstådd

You are my heaven.

Idag har dagen gått fort, känns riktigt bra! Efter skolan så for jag upp till pappa och följde med och hämtade julia, sedan var vi ute på framsidan och myste i solen! Jag och julia spelade lite kula, hon har nämligen börjat med det på skolan nu, så himla söt.

Jag har även varit kalas duktig och läst i boken! Nu har jag inte så jätte mycket kvar, sedan har jag gjort läxan i matte, det skulle lätt bli g i alla fall, känns riktigt bra!


image315
Har ritat av en person, kanske syns, men det är i alla fall inte tänkt att det ska likna så!

glas glas

hoh, nu har jag sett på beck - pojken i glaskulan med jennifer och pontus, ja så är det! Snart vill jag sova så jag hoppas att dom kan flytta sig från min säng och så, annars blir det lite små trångt! Imorgon är det onsdag och vi har engelska på morgonen.. Känns faktiskt riktigt tråkigt att nått som jag brukar tycka är hyffsat kul nu har blivit så drygt, men jag vet ju varför! Sen ska jag ju läsa engelska c också, vi får väl helt enkelt hoppas att det blir bättre då.

Råkade få ner min säng lampa i golvet, det sög.. Måste dammsuga så att jag inte får massa glasspplitter i fötterna! blä.

ÄR

We are shadows.

Ja, idag har det inte varit så lätt, när jag gick till skolan trampade jag snett ungefär fem gånger, jag vet inte med alla andra, men jag tycker i alla fall att det är lite pinsamt.. Vi har i alla fall hunnit ganska så långt på våran informations kampanj och jag tror att det kan bli bra, speciellt om vi får till redovisningen! Annars har jag blivit lite irriterad idag, av några olika anledningar, jag orkar inte berätta för det får mig bara att tänka på det och därför ska jag vara en mogen människa och släppa det!

Engelskan är klar nu, så då får jag hoppas att det duger den här gången! Har inte så mycket att säga som inte har med skolan att göra, vilket gör det här inlägget galet tråkigt. Det får mig att tänka på en sak, på sommaren skriver man ju i alla fall inte om skolan, men samtidigt orkar man blogga varje dag på sommaren? hm det återstår att se.

image313
image314
Jag tycker att det har blivit lite bättre i alla fall? Fast jag tycker ändå att första bilden är lite mer likt på något sätt.


mnåå

ga nu är jag trött, jag har inte gjort riktigt det jag skulle ikväll, men det visste jag nog redan att jag inte skulle. Jag vet att allt löser sig en vacker dag endå! Nu blir det dusch sen ska jag krypa ner i min sköna säng och kanske se något avsnitt av vänner innan jag går och lägger mig!

image312
PUSS

lagomt less

kan aldrig kännas värre än såhär.

Jag har haft en hyffsat dryg dag, fast ändå fin, finns inte riktigt något ord för den! Men jag vet i alla fall att jag är bra, nej rättare sagt jag är bättre än så! Bättre än många faktiskt. Man måste ju i alla fall försöka ha bra självförtroende. En riktigt bra eftermiddag i alla fall, med friends, jag måste ju säga att jag mår mycket bättre när jag ser det! bbäässtt

Ikväll har jag ungefär två saker att göra, som har med skolan att göra, sen om jag orkar göra dom är ju en helt annan sak! En klok person sa till mig för ett tag sen att man måste ta sin hälsa i första hand, och det tror jag verkligen att man måste göra ibland.. Skolan är ju inte allt! Sen ska man ju tro på det också.

image311


hmm

image310

undra vem?

pjuff

image309

hjuu

snart är skolan slut! Redan! Och snart är det tisdag, sen onsdag, sen torsdag och fredag och då är det lov!! Helkanon. Nu ser jag på vänner, det är också kanon! hihi.

better of

Huh, har haft en rätt så trevlig dag, jag vaknade i lagom tid och hann plugga lite matte, verkligen inte min favoritsyssla här i världen, men jag måste säga att när man väl kommer igång så går det ganska bra! Sedan tog jag och jennifer en liten promenad ner till stan och åt lite på frasses! Och resten av dagen har spenderats i jennifers säng med vänner! helt pppppeerfeekt


               image308
jag och andréas var kalas fina i alla fall!

pjuf

söndagar måste ju vara dom drygaste dagarna att leva? Jaja, sitter i alla fall och ser på vänner nu och försöker ladda upp inför lite matteplugg... Så länge jag får det gjort så kommer det kännas mycket skönare! Jag måste få det gjort, ja.

kladd.

antagligen

how to save a life.

Ja, det är klart att det finns sånna här kvällar också, när man känner att man lika gärna hade kunnat stanna hemma och ha det ännu bättre. Men sådant vet man ju inte innan? Jag har iallafall kommit på några saker som suger när man är på fest:

- När folk är dumma och dryga (händer ganska så ofta)
- När man gör bort sig (är ju inte så kul..)
- När man inte har mer att dricka (fast man egentligen vill)
- När man bli dissad (mmhm)

Sen finns det ju saker som är bra också till exempel:
- När folk är trevliga och gulliga
- När man blir glad för allt
- När man får skjuss hem!!!

ja nu vare lite mer dåliga saker, men det var nog för att jag inte hade så kul ikväll, blev så hemskt less på allt och alla, men så måste det ju vara ibland också! Nu är jag galet trött, och ska sova. skönt.

sum41-pieces
I try to be perfect but nothing was worth it

javisst

oh it's dangerous.

Snart bär det av ut i det våriga vädret! Har just ätit årets första grillkött, hur gott som helst! Jag är på bar humör och taggar kvällen, det blir bra!

som så

haha jag är redan less på den här designen, men jag måste ju säga att jag inte orkar göra något nytt just nu! Fyfan vad slött allt blev nu, jag har legat i sägen hela dagen, i det här fina vädret? Jag är ju lite sjuk, men så sjuk att jag inte ens kan gå ut lite, det är ju bara illa. Skäms gör jag. Alldeles strax tror jag att jag ska fixa mitt hår lite, woo! Fast egentligen hatar jag att fixa håret innan man har valt kläder.. det blir alltid så elektriskt och så, det tycker jag inte om! Men ah nu vet ni i alla fall vad jag har tänkt att hitta på snart. skit tråkigt.


look at the stars, look how they shine for you

image302

up up and away

May as well lay down and die.

Ja, jag var och bowlade igår, andra omgången var jag bra, ganska bra andra! Ja det var väl trevligt.


nu är det tomt, för tomt, och jag orkar inte. det gick inte alls bra det där jag skulle göra, jag är sämst, så enkelt är det. Kan ju lika gärna lägga mig och sova och inte vakna igen, passar nog finfint.


YEAH

image301
FREDAG! SNART SLUTAR VI!

så äre

men fan, jag vet ju att jag är bra, egentligen. Ibland skiter sig allt, så enkelt är det!

where do we go from here

men åh..

Nu sitter jag i jennifers säng och ser på wallander med henne och andreas! Spännande.

hurting

tråkigt när det går så trögt.

Nu är det ju så att det är sånna här gången man ska ta tillfället, men jag har så svårt för det! Antingen är det för att jag är allmänt blyg (eller något i den stilen) eller så är det bara för att jag inte kan komma mig för och bara göra det. Kanske rädsla för att det inte bli bra? Jaja, vi ser väl. Tar det senare ikväll.

Jag pluggar lite nu, såhär innan helgen för att slippa tänka så mycket på det när man vill ha roligt istället, känns hyffsat bra. Men jag bli så trött av att bara sitta och plugga. Inte så konstigt men.

image300


wie nu är det bara 1 vecka kvar sen är det lov! Tänkte bara säga det.

if only

Är det bara jag eller är det inte lite pinsamt att söka sommarjobb via vk?..
Sen tycker jag inte om dåliga recentioner, i alla fall om jag får bestämma så skulle jag
gärna ha skrivit recentionen för traces, så att folk fattade. Men smaken är väl som baken,
men i det här fallet borde det inte ens vara det!

Nu har jag ätit frukost, jag börjar klockan 12 och jag vet inte riktigt varför jag är uppe nu, men det kändes rätt så. funderar på om jag ska göra något plugg eller om jag bara ska slappa, ja det får jag tänka på en stund.
It's for the better.  Jag undrade ju när livet är bra och varför det är så svårt att det ska få vara det också, jag har kommit på lösningen och till och med en skyldig - Jag. Ja det mitt fel, för jag har en förmåga att inte kunna vara glad och känna att allt är bra mer än i några timmar, och det är ju förjävligt! Citerat Millencolin-shut you out:

Even the smallest thing can break your heart in two
No wonder why it´s hard for you to live

Den måste ju nästan handla om mig? Men eftersom att den inte gör det så är det lika bra att jag slutar upp med det där, jag har bestämt mig för att det ska bli ändring nu! Speciellt idag när det är sol igen, jag sitter här med värmen bakom mig och det känns bara alldeles underbart, det är sånt som gör det lite lättare.



image329

inte så fin, men den får symbolisera min saknad för denna underbara varelse, om han ändå vore här.

felet

haha ja nu kan jag ju lika gärna dö, man ska ju inte hålla på att skriva när dom håller på med de här! Då skriver man något långt och fint och så försvinner det? nej jag orkar inte ens skriva om, kanske en annan gång,

gahaa

åh sitter och försöker fixa en ny design, men det går inte alls så bra. Blogg.se bara krånglar, aja får bli en annan dag!

Jag har varit hemskt duktig i eftermiddag, skrivit två saker, yey! Nu ser jag på topmodel, och är galet trött, måste sova snart. men vi ska börja klockan 12 imorgon, så det känns bra.

orkar inte lägga upp några bilder nu!

with a litte twist

you know you got to have them, you know you got to be strong.. dreams.

Jag har haft en dröm, bland annat att allt ska bli bra, men på sista tiden så har jag börjat fråga mig, vadå bra? Vad och när är det bra egentligen? Nu är det bra, det är det faktiskt, jag är glad, jag har saker att se fram emot och massa annat som gör att det är bra, men ändå så har man ju den där lilla önskan om att något ännnu bättre ska komma till. Men vad i helvete är det då? Jag har inte svar på det, men jag antar att jag kommer märka när det kommer. En sak som jag vet inte hör till den bra delen av livet är att känna sig ensam, för det gör jag ibland. Nej det tycker jag inte om.

Idag har det varit så fint väder  att jag har varit glad enda ner i tåspetsarna, som en fri känsla i hela kroppen, helt underbart. Om det ändå var så fint, typ alltid. En annan sak som har hänt i dag är jag att jag har ljugit, två gånger har jag gjort det, första gången gynnade det det mig ganska mycket och det blev jag glad för, andra gången var det bara för att slippa krångla.

gah jag orkar inte, inte igen, inte än, inte jag, så är det ju alltid, jag antar att det är så, felet ligger där, men jag vill inte, jag trivs mycket bättre såhär. Det gör så ont.

 

SE DEN!!

Ja jag har knappt några ord, det enda jag kan säga är att min eftermiddag och kväll har varit kalasbra!!

Först åt jag jennifer och mamma på eastern palace, vi åt jättemycket och det var jättegott! Satt där i 2 timmar ungefär, sedan gick jag mot biblioteket där jag mötte linddiie. Och sen, ja, sen såg vi föreställningen TRACES, och allt jag har att säga egentligen är wow. För seriöst så har jag aldrig sett något så bra i hela mitt liv, det var fint, roligt, spännande, och helt fucking jävla underbart! Jag kunde inte annat än att le och tjuta och vissla (haha ja ibland får man faktiskt göra så också) Ja, har ni inte sett den här måste ni se den, ni kommer inte att ångra er. Dom gjorde definitivt min dag, vecka, månad ja! imponerad, det är jag också. 

Ja nu har jag läst ut boken! kan lova att de sista 30 sidorna blev riktigt skumlästa, eller inte dom 5 sista för det var ju absolut slutet och det måste man ju läsa! Den var bra, men illa det som hände i slutet.. Tycker inte om sorgliga slut, jag tycker inte heller om när bra saker tar slut, som traces. Nu har jag printat in min upplevelse lite i huvudet på er, och jag hoppas att ni har det i åtanke, puss och godnatt!  

took my heart away

standing on the edge

standing alone.


Ikväll är det traces dags, tror ändå att det kommer vara riktigt bra! Och som pricken över i:et ska jag, jennifer och mamma äta middag tillsammans på någon restaurang, helmys!


Det är jobbigt på bussen när man sitter och håller hostan inne för att inte äckla andra passagerare, för det är i alla fall vad jag blir när andra hostar, äcklad. Så därför gjorde jag mitt bästa för att låta bli. Det kittlades så mycket att det tårades i mina ögonen, inte lätt.




image324

det sägs att det är bra

åh jobbigt, jag har ont i lungorna? Eller något liknande i alla fall.

Nu känner jag mig bara duktig, inget annat! jag har läst 30 sidor, och ja jag ska läsa 20 till, snart! Men framförallt så har jag gjort matteblad, och det gick riktigt bra! Fan vad jag älskar matte när man förstår, dock är det ju inte allt för ofta så därför blir man extra glad när det väl händer. Det känns som att jag kan klara av matteprovet imorgon, och när det är gjort så är dagen slut och sen är det onsdag, sen torsdag och sen är det fredag! Woohii, jag taggar helgen!!

Jag börjar bli lite trött.. Måste nog börja läsa om jag ens ska orka hålla ögonen öppna, tidigare när jag läste var jag en sekund från att somna! Inte lätt. En annan sak som inte är så lätt är nationellaprov, speciellt när man gör gamla sånna och får sämst resultat, då blir man extra taggad! Nej men det kommer nog gå bra, gäller bara att ha rätt inställning.

image323

glad för det, glad för vädret, glad för lite olika!

jippie

woho, nu går det framåt med hemsidan! Jag är rätt nöjd, men jag vet att det skulle kunna bli mycket bättre om man verkligen la ner tid på den, men det är inget jag orkar göra nu. Nu är det lite barnaktig, söt, och lätt! Det passar perfekt. Ni kan få se den en vacker dag.

bättre lycka nästa gång

image322


If you don´t love me, pretend. För snälla det är är ju fan det värsta jag har varit med om!
Det blir som ganska drygt om jag ska måste anstränga mig, för det kommer antagligen sluta med att jag inte orkar. Nu är det måndag, måndag som jag hatar. Men snart är det helg igen, för jag vet ju hur fort det kan gå, hoppas på att det gör det bara. Snart börjar bilden, ska fortsätta måla på mitt oljeporträtt, känns som att det inte riktigt kommer bli som jag hade tänkt. Speciellt för att det är så hemskt drygt när man ska hålla på att måla med olika färger och måste tvätta penseln om och om igen. Aja jag får väl ta det för vad det är.

I eftermiddag ska jag läsa, jag läsa ungefär 50 sidor, det borde väl inte vara allt för svårt? nejdå.

fyfy

Nej nu borde jag sätta mig och läsa.. Att det ska vara så svårt att bara göra det? Jag vet att jag måste.. ÅH.. Snart.

Uscha, nu har man hittat Engla, den tioåriga tjejen som försvann, och en man har erkänt mordet. Blir så ställd när sånt här händer, man undrar ju bara varför? Hemskt är det i alla fall. Stackars föräldrar.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2248365.ab



a thousand miles have made me colder

image321

länge

sådärja, nu har jag fixat på min engelska, och så har jag jobbat en massa på matten, jag känner mig duktigt! När man väl tar tag i det så är det inte så himla jobbigt ändå, så länge man förstår lite iof.. Drygt när man sitter och fattar noll! Men nu fattade jag och jag tror att det kommer gå bra på provet.

Om ett tag ska jag sätta mig och läsa lite i min bok, men inte just nu, för jag har lärt mig att man måste få ha lite paus också.




    image319

bläk

Har haft en mysig kväll med jennifer och julia m på café station! det enda som suger riktigt mycket ät att jag börjar bli sjuk tror jag, har jätte ont i halsen och så, jag kan ju inte bli sjuk nu! Har ju nyss varit det för det första och för det andra har jag för mycket att göra i skolan.. Aja får väl ta det lungt nu imorgon så får vi se! Tänkte lägga in lite bilder, men det får bli imorgon istället för nu så ska jag sova.

Imorgon ska jag:
* plugga matte (viktigaste och tråkigaste/drygaste... så får väl se hur det blir med det)
* läsa minst 30 sidor i engelskaboken
* göra lite på min hemsida (som förövrigt funkar, det var bara jag som gjorde fel igår)
* städa

Ja jag kan ju inte säga annat att jag helst inte vaknar imorgon, skulle vara skönt att bara sova bort hela dagen och slippa. Men det är ju inte riktigt så det fungerar! Nej gud så tråkigt inlägg. blä

thinking of

Yeho, jag hittade en version av låten! inte hela sången men..

Haha gud vad jag älskar sånna här kvällar då man inte har någon aning om vad som kommer att hända, riktigt spännande! Njaa, inte riktigt men. Igår var det i alla fall jätte trevligt, vi såg två filmer (nästan) och så! Great. Var ju på stan idag med lillasyster och så, hon är verkligen inte lätt att ha att göra med ibland! Men hon är fin, finast i världen egentligen.

      

image316 

Köpte en bikini idag, tyckte om färgerna.

yey

Första gången som jag blir riktigt besviken på youtube, ville lyssna på "crazy" med cue, men hittade inget. Illa

Nu ska jag och jennifer ner på stan med lilljullan, och så andra jennifer! Det blir kul:)

onda sidan

haha det måste ju bara vara mig det händer alltså, nu skulle jag prova min jävla hemsida på internet, och vad händer, det funkar inte? Varför skulle jag ens kolla det nu? Har jag någon störning? jag undrar om svaret är jag på den frågan. En till sak som ska göra mig grinig denna griniga kväll. Jag hoppas att jag kan bli upppiggad av mina vänner, för såhär vill man ju inte vara!

livet, vad säger ni om det? Hatar alla jävlar som går runt som små troll och säger att livet äger (= bäst), jag menar, när fan äger det? Är det bara jag som anser att livet inte äger, den maximala nivån livet kan nå är underbart, och det är inte riktigt lika bra som bäst, men det är bra, men det är fan sällan som livet ens är bra.. Haha tragisk jag låter, jag är nog mest bara på dåligt humör, det får jag be om ursäkt för imorgon eller nått! Nu ska jag fara, håller tummarna på en bra kväll så jag klarar av att le åt dom här jävlarna som går runt och tycker att livet äger. ciiao

det är ju inte lätt alla gånger

BLÄ, jag är hängig och less, jag vill vara glad och pigg! Kan jag inte bara få vara det?..

Sen är planerna för kvällen lite luddiga, så har jag har ingen aning om vad som händer! AAAAAAAJA

mat/matt

möö, nu är det mat! Lasagne, gott gott gott! Funderar på att gå ut och gå lite efter maten, får se hur det bli med det, jag har ju trots allt haft en ganska givande idrottslektion nyss, basket, tycker verkligen att det är roligt, jao.
Nej nu måste jag gå ner innan folk börjar skrika på en.

uy

image310

undra vem det kan vara.

fotolek

image307

  

Fotolektion, jag tuggar tuggummi faktiskt, Matilda och Nicole, Anneli foootar

tandis

Ja jennis det är jag, är du?

Jahaja, så nu har jag varit hos tandläkaren, jag hade ett hål som ska lagas och något att konstigt på en annan tand som skulle fixas också! Jag kommer få fara dit ensam då för jennifer hade inga hål.. Nog för att jag är gammal nog och kommer klara det fint, men det spännande känns det ju eftersom att jag aldrig har varit hos tandläkaren själv förut! Aja det är ett bra tag kvar tills dess så.

Nu är det lunch. potatisbullar

I would fight for you

det tog lite längre tid att läsa än vad jag trodde, eller sanningen är den att det tog lite längre tid att duscha än vad jag hade trott! Nu ska jag nog gå och lägga mig om jag ska orka upp imorgon överhuvudtaget. kl 07.40 ska jag vara hos tandläkaren, smarrigt! Nej, lite väl tidigt måste jag ju säga.

Det är ju i alla fall fredag imorgon, jag antar att man måste vara lite glad för det hursomhelst. Det kan ju trots allt bli en ganska bra helg även om man måste plugga. Påtal om plugg så vet jag fortfarande inte om det är sådär jag vill ha det, att det ska vara så svårt att få ut sina idéer korrekt. 

Nu kan snön få försvinna, jag menar, är det inte dags för lite vår nu? Det här året har förövrigt redan gått kalasfortm om det är till det bättre eller sämre kan jag inte riktigt svara på. Bara att det är bättre då det kommer till att det snart är sommar igen! 

Idag har jag gått en liten trip down to memory lane, satt i bussen i morse och började tänka på hur livet var för ett par år sen. Det är sjukt vad allt blir så annorlunda på ändå så kort tid? Det var den här tjejen som kom in i bussen som jag har varit bästa kompis med i tvåan-trean kanske och nu hejjar vi inte ens på varandra? Samma sak med några andra kompisar som man verkligen har varit så pass bra kompis med och nu känner man inte personen på nått sätt, man har inte ens någon aning om vem det egentligen. Alla förändras vi, så enkelt är det, men det är ändå läskigt när man tänker på det. Jag är i alla fall glad att jag har haft ett så pass bra liv hittils, även om det har haft sina helvettes svackor. Det har jag bara alla underbara människor att tacka för, alla dom som ändå har funnits där, även om dom inte gör det nu, så har det betytt väldigt mycket. Oj nu blev det långt och känslosamt, haha nja, men nu måste jag sluta. Tänkte bara dela med mig lite av mina tankar.
image306
  ja jag var ju glad iallafall.

det är så jag säger det

image304


Åh jag sitter här och känner mig så lat. Jag har ingen lust att plugga, oj sa jag lust? Jag menar ork, lust har man nog inte så ofta! Jag vill få det understökat, men som det ligger till nu är det nästan bara boken som behöver läsas. Plötsligt känns det som att man har lite mer koll på saker och ting. Men det är matten som känns jobbigast. Nej nu ska jag ut och gå lite, kände lite jobbigt det också, men jag vet ju att det är skönt efteråt i alla fall!

haha är skit trött, håller på att somna här på fläcken.. Sen ska jag upp super tidigt imorgon.. Underbart.

ungefär så

  

bästaste

palla

image301


we are simply the best

Det är illa när min lillasyster får mer telefonsamtal än jag, och när hon har fler kompisar att ringa till. Min lillasyster har tydligen en lite umgåskrets. Men jag är glad för hennes skull, speciellt när hon står upp för sig själv.

Nu sitter vi här och skriver på teoridelen till infokampanjen, det går ganska bra. Vi har ju i alla fall en bra grund idé, så nu får vi bara hoppas att den håller också! Vi ska fota idag också, sedan i eftermiddag ska vi jobba lite på svenskan. Få så mycket som möjligt bortgjort!

Jag kan knappt se fram emot till helgen eftersom att jag vet hur mycket plugg jag har att göra. Speciellt matten, jag vet inte hur det kommer gå, men jag får ta det för vad det är! Så länge jag får g i matteb så är jag hur nöjd som helst.

undo

 

tar inte så mycket bilder som sagt.. Får ta tag i det där!
Tänkte bara nämna att vi har verkligen hur mycket som
helst i skolan just nu! Det går knappt att andas, och jag
fattar inte hur det är tänkt att man ska hinna med allt.
Man kan ju inte göra allt halvdant men man kan inte
heller göra allting perfekt. Och det är jävligt svårt att
prioritera för det går inte. Nej jag måste helt enkelt
sätta mig ner och bestämma mig för hur jag ska göra.
Till exempel inte sitta här istället för att läsa. fy mig.

Jag blir så hemskt irriterad på dig, inte kul, men jag kan inte
heller rå för det. Du har en förmåga att gå mig på nerverna.

nejnej

Nej nu har jag suttit i flera timmar med hemsidan! Jag har i och för sig kommit en bra bit på vägen, känns ganska skönt. Har inget intressant att skriva alltså. Lagomt tråkig dag i alla fall. Jag och Matilda hann nästan klart på intervjun, lite som saknas bara.

Nu ska jag lägga mig och läsa tills jag somnar, taggar inte morgondagen.

istället

image297

inte jag

man vill ju så gärna ha bra betyg i alla ämnen, men det är ju bara en dröm, hur ska man orka anstränga sig?

Nu minns jag varför jag inte tycker om våran svenskalärare. förlåt men det går bara inte

Auu

Du förstår mig inte, aldrig nästan, det gör mig irriterad, men varför ska jag behöva vara det för, det är ju du som inte fattar. Haha inte lätt

Snart börjar en lektion med yttligare prat om infokampanjen, idéerna finns där, men det finns inget fast beslut. Bara jobbigt, jag vill bara fara hem! Och i eftermiddag är det svenska, yey litteraturhistoria, undra om det finns ett tråkigare ord?

o-morgon

jaha så var det onsdag, jag kan lova att jag inte ser fram emot engelska lektionen vi har nu på morgonen i alla fall! Konstigt? Förut kunde jag ju nästan se fram emot engelskan, men just ja! Det var ju när vi hade en annan lärare, daaamn. Nä men seriöst, vi ska skriva ett gammalt nationellt prov, och så har vi sett tre olika texter med g - vg och mvg betyg, kul det känns att skriva då? Då har man ju en fiiiiin press på sig om man säger så!

Nej det ser jag ej fram emot, men när den här dagen är slut, då kommer det kännas bättre. För då är det bara torsdag kvar sen är det fredag igen, helt galet vad fort det får ibland! Nu ska jag packa ihop dom sista sakerna, bland annat den här, min fin fina dator som brukar får hänga med till skolan, idag är dock ett undantag då jag inte har någon lektion när den behövs! bläää på alla som är lediga nu, ja det var väl allt.

aja

wait for the answers to fall from the sky.

Ja jag är uppe, men jag har faktiskt hunnit med en massa bra saker nu på kvällkvisten. Jag tog mig ut, sprang lite till och med, packat har jag gjort, pillrat med hemsidan, men fan! Jag glömde läsa, haha kom på det precis nu, och om jag skulle börja läsa nu skulle jag förmodligen inte klara många sidor! Nej nej, men jag får ta och ta tag i det där, det är inte länge kvar nu tills den ska vara ut läst och jag har ändå ca 150 sidor kvar att läsa..

nu då?

Nu ser ni vad som händer när man har sin dator tillgänglig, jag kan i alla fall lova att jag inte alls har fått så mycket gjort! Nej, jag har gjort en sak till hemsidan och annars har jag bara suttit och kollat runt och gjort en illustration. Men det är smällar man får ta. Jag har blivit sådär fruktansvärt dålig på att ta tag i saker, så enkelt är det!

En vacker dag när jag har något intressant att skriva om, ja då ska alla få veta att det är den dagen också, en sån dag ser jag fram emot, det är ju mycket roligare!

image293

Haha har försökt ladda upp denna kanske fem gånger, inte gått så bra! Men nuså
ursäkta tröjan, den vad snygg från början, eller snygg, bättre ränder i alla fall.

en ny värld

now let me show you.

Fan så kallt det ska vara hela tiden! Och nu menar jag inte ute, utan även här inne är det svinkallt, jag fryser fingrarna av mig, inte så värst skönt måste jag ju faktiskt erkänna. Jocke lagade middag idag, korvstroganoff och ris, så duktig! Gott var det också

Om ett tag måste jag nog ta mig ut, gå lite! Har skannat in lite olika saker som jag ska använda på hemsidan, jag hoppas på att det blir bra! Som sagt nu funkar sidan och allt i alla fall, det känns skönt.

not really

damn.

Yes nu funkar det, nu gäller det bara att få till nått snyggt också! Jag sitter här och får inte lyssna på musik för linda... Mitt liv är förstört, nästan.

image289

inte idag, men ändå!

jämarns

snart är dagen slut, kunde inte bli bättre!

tarej

Sitter och ser på Irene Huss, riktigt bra faktiskt! Samtidigt har jag kommit ganska bra överense även med dreamweaver ikväll, ja vi är ju inte bundisar precis, men det går framåt. Måste dock komma fram till lite fler idéer alltså!

Det var väl det, sov gott och så.

get a grip

Sa jag att jag hatar dig?

Gud se drygt det blev! Nu verkar det dock bli en skön ensamhemma kväll också, med jennifer alltså. Jag måste bara städa mitt rum också, så att jag kan vakna imorgon och inte må sämst i världen. Imorgon får jag inte försova mig i alla fall.

Eller hatar och hatar, tycker illa om bara.

openup

image287    image288

Nu och 2006, känns skönt att fått tillbaka hårfärgen helt i alla fall! Men kanske att det blir till att färga det till hösten ändå, bara för att.


Nu har jag handskats med fienden, vi kom rätt så bra överense, nästan väl godkänt under vissa perioder, ja då! Men när det började närma sig till slutet och det kommande kriget så orkade jag inte mer och bestämde mig för att återkomma en annan dag!

Snart så ska jag och jennifer ut och gå, till pappa, och sen vet man aldrig vad som händer resten av dagen!

så var det med det

you made me feel so safe.

Nu ska jag ta tag i min värsta fiende. Önska mig lycka till. Får se om jag kommer tillbaka!



   
last night

funkaaaaaa

alltså nej? Jag hatar när saker ska krångla, speciellt såhär när man just har vaknat. Aja jag får vänta en stund till och om det inte funkar så får jag väl ta nästa steg.

fel

jag vaknade för 13 minuter sen. Mest för att jag låg kvar länge eftersom att jag vet vad som väntar mig denna dystra söndag! Jag håller just precis nu på att fixa lite saker, så då har jag det bortgjort i alla fall. Jobbigast känns det med matten som bara ligger där på mitt skrivbord och blänger på mig. Jag får väl ta ett snack med han också. Jag antar att jag måste.

Jag håller tummarna på att den här veckan som kommer går lite fort som förra, så att det blir helg fort, det är det enda jag ber om! Nej nu måste jag fortsätta.

oja

its the heart that matters in the end.

fine

so no one told that it was gonna be that way?

Nu har jag kurat ner mig i sängen för att se den fina "Meet the Robinsons"! Jag har nämligen inte fått min röst igenom när vi suttit och röstat på filmer under kvällen, så nu ska jag se den. Andra gången blir det, men jag tycker verkligen att den är goo!

Ikväll har det varit girlnight-ett tag, jag jennifer och paulina såg på fröken sverige och efter det så kommer jennifer till huset, vi började se en konstig film och just som vi trodde att hoppet var ute så kom det några till! ah, ungefär, men vi blev paffa för det var nämligen sagt att det inte skulle bli något av. I alla fall så var det trevligt, vi såg lite på bert och lite på när lammen tystnar och så, och för ett tag sen for alla hem. Imorgon är det söndag, eller idag? jag skulle inte kunna bry mig mindre. Eller jo, tyvärr så måste jag bry mig, eftersom att det är THE pluggday, så enkelt är det, ta mig i kragen och håll mig vaken på dagen. Godnatt till alla som ska sova och trevlig movietime till alla som ska se på film. hej 

image283

inte så

Jag var bara inte gjord för sånna här dagar alltså, jag menar hur i hela världen skulle jag orka sätta mig och typ räkna matte nu? Aldrig helt enkelt. Blev ingen promenad, orkar inte en promenad utan destination, inte idag!
Så jag ska antingen:

- Läsa lite bok
- Möblera om i mitt rum
- Städa
- Göra inget

Jag undrar vad jag kommer göra, känns spännande.......

så är det ju ibland

lördagmorgon. lite less. vill inte. måste.

Jag ska i alla fall gå ut, fara och hämta min mp3.. Sen om det finns tid kvar, VILKET DET KOMMER, så ska jag läsa lite. Det är inget av vad som väntar imorgon men. Då ska jag fixa min, ja såndär hatsida, det är vad jag kallar den, alla.


jennifer på morgonen                   Paulina

        

                              Min favorit                                        Paulinas hår blev rött!

see it go

image278

nu måste jag gå ner och vara lite social med tjejerna.

du var ju allt

Alltså nej, det är ju bara för orättvist som sagt att man inte bor i stockholm och får ta del av singellivet (=björng) på nått sätt! haha pinsamt att man är precis som alla andra, men kan man rå för det kanske?

Nu ligger jag i jennifers säng, juliaw sitter vid jennifers datorn, paulina, jennifer och juliam är inne i badrummet och ska färga ps hår!

Nu ska jag sätta till mig och hata lite att jag inte har ett jobb, som vanligt. ÅHHHH HAHAHAHAHHA Å
oj förlåt.

allt och inget

jag vet jag vet.

Nu ska jag sova, får se om jag ens orkar gå upp till skolan imorgon. Varför detta plötsliga hat mot skolan? Eller vadå plötsligt, så har det nästan alltid varit. Jag skulle vilja vara som isabell, en sån som tycker om skolan, iof har jag inte riktigt kommit fram till ifall hon är seriös eller inte.. Men jag har fått intrycket av att det är sant. Sannigen är att jag också har tyckt om att gå till skolan, fast det var förut, many years ago. Jo klart man saknar det lite.

det är inte lätt för alla

image277
beskrivning:

Lägg ut badlakanet och blås upp tärningarna så är du och dina kompisar redo för en omgång Twister! Inga kompisar? Inga problem! Strandens snyggaste killar och tjejer kommer att stå på kö för att få vara med!

hahaha, "inga kompisar?" måste väl ett av dom mest tragiska sätten att skaffa kompisar på? ett av dom i alla fall;)

- http://www.coolstuff.se/

Någon som såg Sverige pussas och kramas igår? I alla fall så var det johan glans, och han hade inga vänner alls, tyckte väldigt synd om honom, han kanske borde köpa sig ett sånt här då?

a love story

pinsamt att jag skriver så många inlägg på en dag.. Men nu är det så att jag skulle egentligen ha registrerat mig på nån jävla sida idag, men jag orkar verkligen inte anstränga mig! Fan för skol...

Jag ska nog läsa lite ikväll, men alltså, just nu känns det som att jag skulle somna om jag ens försökte. Jag får väl se hur vi ska göra, jag och boken alltså.

image276

doya

nu är jag trött, och lite less.. Men när är jag inte lite less? Aldrig, för det är alltid så, lite eller mycket, men i alla fall alltid.

Alltså det är ju lite skrattretande det där, bite me.

Undra om jag ska städa klart, och sova sen? Åh det är ju lite tråkigt men jag känner inte gör att försova mig imorgon också. Gah

städning gör susen

jag känner dig, jag känner dig så väl.

Man hade väl hoppats på ett mer säkert kort om man säger så !

åh nu är min garderob fin både innuti och utan på, eller i alla fall på! Jag hade massa skit däruppe som jag nu har röjt undan, så nu är det bara några få saker kvar.

DEN STÖRSTA NYHETEN PÅ EVIGHETER, för mig i alla fall, för ca 8 månader sedan tappade jag bort ett halsband som jag tyckte/tycker mycket om, och nu, nu när jag var och städade i garderoben så låg det där, jag trodde verkligen att det var gone forever men inte det! hel bra. Städning är det enda rätta helt enkelt!

Det är tomt nu eftersom att jag aldrig hann fara och rista in något, men nu ska det bli av! Vet bara inte riktigt vad som ska stå, men det lär ju blir det gamla vanliga med namn och datum eller nått. det blir nog bra hursomhelst!



Woke up in love

Jag blir lite småglad av den här låten, tempot och sådär, stämning!

turn around

image273

Imorse försov jag och jennifer oss, men jag hade tydligen tid till att ta lite kort på mig själv ändå!

image274

Haha, jag håller på att rensa ur min garderob! Ambitiös jag känner mig. Den här, klänningen? egentligen tänkta nattlinnet gjorde jag i nian tror jag. Måste säga att den inte sitter så jättebra, men jag funderade på om man skulle ta och sy upp den lite och sådär så kanske den tillochmed skulle gå att använda någon gång, jag menar, tyget är ju inte helt fy och skam, tror jag! haha. Förövrigt hittade jag lite saker som kommer gå jätte bra att ha i sommar till olika saker, till exempel en vit kjol som inte satt så bra förut men som passade rätt så bra nu, väldigt fint till massa olika saker! Och så en annan kjol som även går att använda som en klänning. Ih jag blir jätte taggad på sommaren nu! Plus att det känns bra med lite nya (gamla) kläder:o
Annars har jag lagt bort (vill inte slänga saker som går att skänka bort eller sälja eller så) tre påsar med olika plagg. Väldigt mycket mer plats i garderoben i alla fall!

Snart är det mat, potatisbullar, för jo vi gör maten själv idag! Den maten kommer alltid påminna mig om dessa dagar då vi måste göra mat själv, alltid. Ikväll ska jag läsa mer på boken, och kanske se någon film om det finns tid och lust. imorgon är det fredag, i´m in love

trodde du ja, haha!

just when you think you had enough.

Att det ska vara så svårt? Ena stunden vill bara lägga allt på hyllan och skita i det, men så kommer det en liten stöt och man inser att nej men det kan jag ju inte göra. Jag trodde ju att det bara vara vips bums, klart o betalt lixom, men nej nej, så fel man kan ha! Det är bara att inse fakta, det är en hård värld vi lever i.

Jaja, allt eller inget.. eller?

en sak bara


image272
Detta är anledningen till att jag inte använder photoshop så mycket längre, gjorde nämligen det förut, men mina idéer finns verkligen inte där.. Helt kolsvart!

Torsdag imorgon, och sen, sen fredag! Fort det har gått, och så bara tre gånger till! Helt ok måste jag ju säga. Nu lutar det ju mot att jag ska jobba under "lovet" men det är ju inte helt fel det heller! aja godnatt

känns ju bra

Snart snart så..

image271

overrated

if I don´t live today

Fan vad livet ska vara hårt? Äre inte så? Haha åh, jag vill bara hitta en enkel lösning på allt och allt, men jag tror inte att det finns. Man får helt enkelt ta den svåra vägen och hoppas på fina överraskningar på vägen.

Nu har jag börjat läsa min bok, jag är taggad! på att den ska ta slut. Haha nämen det blir nog bra. A farewell to arms heter den, lite krig lite love (?) och vips så har man en 235 lång bok i knät!

Do you remember? Jag saknar det som var.. ibland. Fast nu skulle jag helst vilja ha något nytt istället


image270

tråkigaste bilden i hela världshistorian, men det var iaf vad vi höll på med på svenskan idag. Jag måste säga att kameran ligger på lågvarv såhär på skoldagarna, händer ju inte sådär värst mycket alltså..

i mitt hjärta

stressnäsblod, det är sådant som vi inte alls tycker om. Nu har jag packat! Nästan klart.. Nu ska jag sova, om inte jennifer stör mig allt för mycket!

Fuck, stressen som brukar sitta i ryggmärgen, den där stressen om pengar? Ja den har nu flyttat sig till hjärtat och jag funderar stark på att göra en turn`nround och se om jag kan få duscha och torka gamlingar för att få pengar. Dom behöver ju trots allt hjälpen och jag behöver trots allt pengarna, det är väl en bra deal?
om några dagar, så ska jag bestämma mig. puss och godnatt

samma visa

denna jävla hemsida, jag kommer att bli galen, det kommer ju aldrig bli som man har tänkt sig, så enkelt är det! Men det är klart, gäller bara att få det att se någolunda bra ut och att den funkar bra när man redovisar, sen kan man ju antingen skita i den, eller så kan man (som jag hoppas att jag kommer göra) fixa den efteråt och faktiskt använda den! ajaaa.

Jag måste packa, och klockan är snart 11.. Jag måste ju ta upp det här med halv 11 igen annars kanske min yrsel kommer tillbaka (!) och det vill jag ju inte. Men jag måste ändå packa, så det ska jag göra! Snart. Sen är det godnatt för mig.

image269

not so much

åh jag blir lite smått taggad, men som det ser ut i nuläget så är det verkligen inte passande! Aja, får se hur det artar sig.

Nu ska jag ut och gå, känns lite jobbigt, men jag vet att det är skönt när man väl har gått så! Ikväll ska jag nog inte göra så mycket alls, kanske plugga lite om jag orkar! Ska ju trots allt börja läsa boken imorgon.. Så kanske ska få lite av det andra bortgjort!  NEJ nu måste jag gå.

image268

the way that it could be

image267

tilltalande

jaha nu verkar det funka, men inte det nya. hihi rörlig bild nu!!

RSS 2.0