lördag 29sep

HEHEHELG

Slöelördag, fyfan vad bra jag sov i natt! haha jätte intressant jag vet... Tror ändå att jag kan säga såhär, jag älskar slöahemma dagar!!!

I hate the fact that I needed you
I hate the fact that I loved you
I hate the fact that I had the best times with you
I hate the fact that you made my world a better place
But the best part is that I can let it go now

Hoho, idag ska jag, nej jag vet inte ens, men idag eller imorgon måste jag kirra klart mitt presentationsbrev, idéerna flödar!! bye

It's always times like these when I think of you and I wonder if you ever think of me
Cause everything's so wrong and I don't belong
Living in your precious memory

 

en suck till livet

IT DON'T MAKE ANY DIFFRENCE TO ME.

Här har jag gått och försökt att bli frisk, sen blir jag sjuk igen, eller i alla fall tät och tung i huvudet och trött, nej jag tror att det är något speciellt, att det är meningen att saker ska vara negativt, i alla fall just nu...... men det är sån skit man får ta, tycker iof inte att jag är värd det, jag är värd allt bra i världen, haha ah men faktiskt, orkar inte sånt här, men jag får fan försöka annars kommer det ju att bli lite svårt!

Idag har jag gått på stan utan skor, kändes pinsamt och konstigt, typ som en luffare, men paulina var då vänlig och lät mig låna hennes skor när jag skulle lämna tillbaka mina iaf, det var snällt! nej fan, nu ska jag sätta mig ner, kanske med lite dricka och nått gott och bara ta det lungt, kanske bli frisk på köpet.

DET SPELAR INGEN ROLL FÖR MIG.

vart tog hoppet vägen?


snälla ge mig en vink om att allt kommer ordna upp sig

fy och blä och usch... dagen har varit ett litet helvette skulle jag väl vilja säga. Vaknade och låg och drog mig så länge att jag kom försent 10 minuter mitt i en typ föreläsning (som var riktigt trevlig, killen var great) men sen hade jag hoppats på att sluta där vid 12 ungefär, men då kommer jag på att jag har en nyhetsanalys att göra så får lov att göra den.. Sen när jag far ner på stan för att byta mina nya skor som har gått sönder så hittar jag inte kvittot, och det har INTE HITTATS ÄN, har faktiskt gråtit pga det här nu i eftermiddags, men det var nog lite över andra saker också, men mest för det! En annan sak som gjorde mig ursinnig var min gulliga (inte i det här fallet) SNOR ett tuggummi av mig, och då menar jag verkligen tjyvaktigt, dom ligger framme och jag säger tydligt åt henne att hon inte får ett tuggummi idag, sen lite senare kommer hon ner och tuggar på något, jag frågar henne om hon har tagit ett tuggummi av mig, men hon säger att hon inte tagit nått men hon kan inte heller säga var hon har fått det ifrån... jävla tjuv. ÅH SÅ LESS JAG BLIR PÅ ALLT, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, allt är så sjukt lamt, se till och fixa det där, jag orkar inte mycket mer, seriöst......................................................nån gång , nån gång, nån gång, mitt enda jävla hopp!

when will I  see your face again?

bryr mig ej

mondayy ones again

nobody said it would be easy

Idag vaknade jag och visste inte riktigt om jag skulle orka fara till skolan, jag är nämligen inte helt frisk.. Så där låg jag och helt plötsligt somnade jag om, vaknade halv 8 och fick panik, bestämde mig för att fara ändå! Så det blev till att vara snabb, ändå så kom jag ungefär bara 5 minuter försent, förstår inte hur jag gör, det är som trolleri haha! Dagen gick fort, lite samhällskunskap, lite skiss av modell, lite photoshop och engelska! Sen kommer då den punkten när jag kommer hem och vet att jag borde plugga eller något men istället kommer jag på allt annat än just att plugga, och det hände även den här gången, jag städade, rensade min garderob, lådor, ja mitt rum är rensat! men något plugg har inte blivit av, ÄN, men snart, efter CSI och idol ska jag läsa lite grejjer, och sedan måste jag lära mig att ta tag i sånna här saker!!

orkar inte dra nått tjafs om mitt mående så att säga för det vet jag inte ens själv. HEJS OCH GODNATT

det skulle vara hemskt roligt, faktiskt!

en vecka

nice to know you anyway

Jag brukar ofta undra varför det händer så många jobbiga saker hela tiden, men jag kommer aldrig på någon bra anledning, det dåliga som har hänt mig den här veckan är att :

Jag blev plötsligt (på en lektion) sjuk och kände av ont i halsen, kvällen blev värre och jag hade nästan feber.
Jag har haft ont i huvudet minst två gånger denna vecka.
Jag har fått mina alldeles nya skor att gå sönder, I blame me and only me, fast kvaliteten kunde ju ha varit bättre.
Jag har haft ont, kramp i magen hela denna natt/dag
Just nu kommer jag inte på nått mer dåligt som har hänt men jag kan lätt slå vad om att det egentligen är mer, bara det att vi brukar förtränga sånt vi vill glömma.. Men av mina punkter att dömma så har ju veckan varit dålig mest för att min kropp har valt att ta emot virus/inte stoppat det, men det är ju ändå en anledning till att det är dåligt.

Men det har faktiskt hänt bra saker i veckan också:
Jag fick tillslut 25% på kappan i alla fall.
Jag har sett beck och ett nytt avsnitt av prison break.
Dagarna har gått fort.
Haha ja, jag kommer inte på något mer just nu dock.

Så jag kan ändå överlägga att den här veckan har varit dålig, och det hade jag redan förutspått förra helgen, undra vad nästa vecka bjuder på för otrevligheter... Jag ska inte ha några förväntningar men jag hoppas ändå på en förändring! Jag orkar inte att jag ska känna så där, men som vanligt, låter kanske egoistikst men det är för fan inte jag, det är nog aldrig jag... Jag är ganska så bra, haha. Nä men jag vill inte, så kanske kan det också bli en förbättring, annars vet jag inte, då kanske jag gör uppror! haha jag älskar att skriva i gåtor, här kommer en till, jag blev så otroligt glad och allt annat möjligt för att jag kände att jag klarar mig bara bra, nmw så är jag glad för det, som en sten från hjärtat! Gla för det och nu.

Nu har det även börjat komma nya greys anatomy och det känns kul, eftersom att det är ungefär ett liv kvar tills one tree hill börjar så är det ju bra att man har lite annat att luta sig mot! ÅH tycker inte om att vara sjuk, sen om man är sjuk så ska man vara sjuk så att man kan/får vara hemma från skolan, inte så där halvt att man mår halvdåligt men ändå tillräckligt för att fara till skolan, ja det är inte lätt att leva som jag brukar säga. Men jag tänkte också säga att jag är så otroligt glad att vara jag, och jag älskar mig familj!

jennis du är bäst, you make my world a better place

deal or no deal

snabb men slö vecka

orkar ju ej

nej jag tycker inte om att ha ont i halsen, eller att vara sjuk, det känns dock lite bättre nu! Hoppas natten inte blir lika jobbig som förra.. Annars är det väl bara lite stress, lite lesshet och sådant som tar över, men försöker i alla fall att tänka på annat också, orkar inte dränka mig i sånt ju! Nu har prisonbreak börjat, och det är ju alltid något!!

all cred till min mamma och pappa, finns inga bättre
ibland önskar jag bara att det fanns mer jag kunde göra för er.

miss you miss you
gladah

slödagen

you wouldn´t say so

åh nu börjar paniken sakta men säkert komma, mest inför den här dryga medieuppgiften, men jag antar att även det kommer gå bra, men man kan ju ändå inte låta bli att bli lite stressad. antagligen spelar det bara roll vilken slags tidskrift det är. Den här veckan kommer att bli, ganska jobbigt, känns som att det är så mycket som ska göra och så lite tid att göra det på. får helt enkelt göra upp ett schema eller något... Sen har jag kollat på vårat torsdagsschema och så står det att vi ska ha nån "litteraturdag" jag är hemskt taggad, bara det att det skulle ju passa bra om man kunde få använda den dagen till lite viktigare saker istället, menmen. Nu har jag i alla fall börjat läsa på min engelska bok och det är ju bra, få bort det ur världen så fort som möjligt!

Söndagar måste ju ändå vara de dagar som man inte riktigt vet vad man ska ta sig till med, jag ska typ, göra mest ingenting, hoppas på att jennifer kommer hem snart och vill gå ut och gå med mig, annars blir det mest till att slöa.
Igår såg jag det sista avsnittet av one tree hill, och så hade jag inte sett det! förstår inte hur det kunde hända, vi som alltid brukar se så fort det kommer, oså har vi missat ett, ah fattar inte, men det var bra, finfint:)

inte varje dag

I swear to god I will kill you

Igår var det en konstig väder dag, ena stunden var det sol och sedan blev det rent ut av storm. Jag och Linda skulle på moped ta oss till marieberg, jag körde i spöregnet till affären där vi skulle köpa glass, och jag blev dyngsur så vi bestämde oss för att fixa regnbyxor. Efter det så var det dags att fara, och tre meter okm vi så stannade mopeden för att Linda råkade sätta foten för nått lufthål, då tog det ett tag att få igång den, sen när vi skulle köra iväg så hände det igen, och efter en stunds kickande och lite irriterande känslor... så gick den igång och vi oss iväg, det var kallt, blött och blåsigt, först hittade vi inte ens rätt, men till slut så, kändes hemskt när jag körde i vattenpölar och blötte ner lindas fötter, men dom var överallt.. Det blev i alla fall ganska trevligt, men där vi tolv så kändes det som att det var dags, så då drog vi iväg i regnet igen, hade dock trott att det skulle ha lugnat ner sig! Det regnade om ens mer än när vi for, och jag trodde nästan att vi skulle köra av vägen, men det gick! Ja det var verkligen storm. Sedan blev det lite one tree hill och sedan sov jag, och jag sov lite för länge, jag brukar alltid vakna i lagom tid men idag sov jag, och jag fick en chock när jag vaknade kan ju i alla fall säga att så länge har jag aldrig sovit förut, så den här dagen har jag inte gjort så mycket, läst lite och just sett t one tree hill avnitt, men snart är det slut, känns ju lagom tråkigt!

och nu regnar det igen, blir så jävla less på vädret... fyfan

simple day

wihii

Idag blev det frukost på subway, en halv macka, varm choklad och en juice för 39kr, rätt ok och man blev mätt. Sedan blev det tipsrunda med minst sagt konstiga frågor... Efter det så var det brännbollsdags, förra året vann mp1 dvs vi, och det här året vann mp2 dvs vi med 17 poäng!! oj vad vi är bra. Ikväll är det tre avnitt i rad på topmodel, så kanske det inte blir nå one tree hill idag heller, men vi får väl se, känns som att det var ett tag sen nu!

Nyss råkade jag fippla bort "skrivbords"knappen nere i verktygfältet och jag försökte med allt men jag fick inte till det, höll på att bli riktigt irriterad, men så körde jag lite ångra, och vipps så kom den tillbaka!! nog för att det borde finnas ett enklare sätt men huvudsaken var att jag fick den tillbaka:) Snart är det dags för att göra lite potatisbullar till middag, känns jobbigt att ställa sig och fixa mat, men vad skulle vi annars göra... aja have great night everybody


rubriken stämmer, förutom huvudvärken jag lyckades få tidigare idag

måndag

hur då?

ännu en måndag, men en bra måndag!! den gick fort i skolan, vi fick teckna på bilden, det är svårt, svårt att hålla alla propositioner(?) men det är ändå roligt! Jag har lånat en engelska bok idag, har inte börjar läsa än, men det är ett tag tills vi ska ha läst den så jag orkar bara inte just nu, idag är jag pluggfri!! Efter skolan så kollade jag hur mycket pengar jag hade, och jag blev chockad men efter lite fundering så kom jag fram till att allt stämmer ändå! efter det! Sedan blev det en trevlig middag med syster och bror vi pratadevärr nog inget  om misshandel, konstiga ord m.m Sedan har det blivit lite topmodel och så, idag blir det nog inget oth! Men det får bli imorgon istället. Just nu känner jag mig lite tråkig för att jag har inga nya idéer när det gäller ps, och det tycker jag är tråkigt, men det kommer väl!

Just nu tittar jag på ett program om WTC, man glömmer det med tiden, men när man får det visat framför sig igen så förståt man verkligen hur hemskt det var.. usch usch.. innan det här så var det det här programmet med reene och nån mia och jag måste bara säga att mia, nog har den jobbigaste rösten jag hört, fyfan, hon pratar som att hon pratar med småbarn och, ah det är sjukt.

well imorgon är det friluftsdag, får väl se hur det blir med det, men det blir nog bra! tack och godnatt, nu måste jag duscha.

Don't wait up for me

I LET YOU KNOW WHEN IT COMES, I LET YOU NOW

Idag har det varit en sån där dag då man bara inte orkar göra någonting, men sånna dagar måste man ju få ha ibland! för jag orkar verkligen inte plugga, så det får jag ta imorgon istället. Tittade på ett pm som vi har fått till mediekommunikationen och jag blir bara förvirrad, fattar ingenting. men det löser sig! Igår var det i alla fall en bra då, det blev tacos till middag med trevligt sällskap. Det blev en ganska dyr historia men vad gör det!

I ena stunden, säger jag bara

Jag är så otroligt lat, jag orkar inte sätta in musik på min dator så jag sitter och eggar youtube, vilket är lite jobbigt eftersom att varje gång ena låten är slut så måste man komma på en ny och hitta igen den! men det går rätt bra, kollade nyss på ett klipp från typ amerikanska/brittiska idol och så var det en sexårig liten flicka som sjöng jättefint, helt sjukt! Ah det var nog gulligaste idag alltså. Just nu är Halo som lyssnas, helt ok låt ju och en annan låt som jag kan rekomendera är Tyler Hilton - when it comes! vet inte riktigt om jag ska säga det här men min dator fungerar lite bättre nu! kommer väl få ångra att jag sa det men;d Snart ska jag och jennifer träffa jennifer, får väl se vad vi hittar på men det blir nog bra:)

http://www.youtube.com/watch?v=2cnRXmMn2Ag

vad vore livet i all sin glas om inte helger fanns.

My favorite game

hårdbröd är gott

Den här dagen har gått fort, först var det engelska med lite repetitioner och sedan samhällskunskap då fick vi se när politiker uttalade sig rasistiskt under doldkamera och sedan förnekade det i TV-intervjun. Ganska så underhållande. Sista lektionen var det svenska och då fick vi veta hur vi skulle skriva ett presentations brev, och sen såg vi American History X, bra film fast riktigt obehaglig på samma gång! Nästa gång ska vi svara på frågor om filmen utan anteckningar, taggat. Efter det har jag gjort samhällskunskap läxa, det var faktiskt lite svårt. Sen ska jag och jennifer gå ut och gå, hoppas vi slipper vara irriterade den här gången, sen blir det väl det vanliga, lite topmodel (ochlite idol) och sen one tree hill, couldn´t get much better!!

Idag blev jag glad, för jag vet att jag har gjort ett bra beslut:)

du känner inte mig

ovettig rubrik

slow down, you move to fast

Idag hämtade jag min nya dator, som jag sitter med just nu, jag kan inte direkt avgöra om den är bättre eller sämre än den andra men den duger väl! några saker hackar ju upp sig, men det gjorde det med den andra ibland också, så! PLus att på den här så har jag msn, dock så det nog en av anledningarna till att den blir seg, men det blir nog bra. Tycker om att ha en bärbar, det är som så enkelt på nått sätt, good good det som är negativt med den här är att ctrl-knappen som ska sitta längs ut mot vänster nu har blivit ersatt av en fn knapp och det gör mig comfused, men det är väl en vanesak.

Jennifer säger alltid att hon ska vara snabb när hon duschar men hon är det aldrig, och jag vet att du kommer läsa det här så kanske du får dig en liten påminnelse, det går faktiskt att duscha snabbare........ KYLE XY VÄNTAR JU

inte redo för nått nytt än. still love you
allt kommer så fort.

jaha

onetreehill

Ännu en måndag, och den har gått rätt så bra! Fort gick det också, och imorgon är det sovmorgon och jag
ska hämta min nya dator, det blir nog bra!! Tog just reda på att idol 2007 och topmodel är på samma tid, egentligen bryr jag mig inte eftersom att jag redan vet vem som kommer vinna top model och idol är
bara, ja det är bara.

jag älskar att sova och jag hatar att ha ont i huvudet, verkligen hatar.

åh vad jag stör mig...

så är det

juhudu

Jag blir helt galen, det är sjukt att de som spelar i serier är så olika gamla, man tänker verkligen inte på det,
här kommer en liten smygtitt:

Nathan Scott (james lafferty) född 1985 dvs 22 år
Lucas Scott (chad michael murray) född 1981 dvs 26 år
Haley James-Scott (bethany joy galeotti) född 1981 dvs 26 år (4 år äldre än nathan)
Peyton Sawer (hilarie burton) & Brooke Davis (sophia bush) båda född 1982 dvs 25 år
Och en liten instickare Skills (antwon tanner) född 1975 dvs 32 år!!!

Marissa Cooper (mischa barton) född 1986 dvs 21 år
Ryan Atwood (benjamin mckenzie) född 1978 dvs 29 år (8 år äldre än marissa!!)
Seth Cohen (adam brody) född 1979 dvs 28 år
Summer Roberts (rachel bilson) född 1981 dvs 26 år

Okej det är ganska många som är ganska lika, men ändå ganska rejäla skillnader mellan vissa
man tänker som att alla är lika gamla men ack så fel man har. haha, ja ville bara nämna det

julia är bäst i världen!!!

1 sept

blablabla

kyle, en bra film och lite godis, jag menar finns det något bättre jennis? Jag är i alla fall nöjd, och nu är jag
trött och ska snart sova, men det är klart att man ska vara uppe ett tag till såhär på helgen! Nu börjar CSI NY (bäst)
så nu kan jag definitivt inte sova!! plus idag har jag stått vakt på den kinesiska muren och blivit förlolämpad pågrund av färgen på min väst, haha nej inte riktigt men.. Sen blev jag lite kränkt när du sa det där, och fråga inte
ens, för det är glömt nu!

Har som inte riktigt tänkt på det så mycket den senaste veckan för att det har varit så mycket annat, men när vi
kom hit så kändes det direkt jobbigare, kan nog inte beskriva hur mycket jag faktiskt älskade dig, glömmer dig
aldrig, det är i mitt hjärta som du lämnade ett hål. I do think about you, but sometimes it´s just easier not to
alwaysandforever min napoleon.


RSS 2.0