expensive piece of shit


Upptäckte just när jag kikade igenom mitt kvitto för dagens handling att det dyraste jag köpt var dessa vindruvor 47 kronor gick de på (!!!) Så inte är det så billigt inte. Men goda, tur det!

back from the start


Ibland längtar jag tillbaka till stockholm där jag bara hade mamma och jennifer att tänka på, det var bra dagar.


du och jag och allt där däremellan

Idag är det underbart väder, idag är det en fin dag och jag är ledig, har fått träffa emma en stund! Men ändå så känns det så skit. Inte det jag just nämnde utan allt det där andra, som jag inte får något grepp om. BLÄÄÄÄÄÄÄÄ

go go


Moooorning, sticker iväg på promenad! SKÖNT ATT VARA LEDIG FÖRESTEN

euh



HIHI


lilla lady


Du är det finaste jag vet


for all those times


kiss'nhugs


malala


Jobbet idag gick rätt fort, men nu är jag gaaaanska trött. Ser fram emot att käka paj och sedan lägga mig i badet och aldrig gå upp. Natti

och jag önskar igen

fryser, trött och ensam.

It's times like these

but you so beautiful


Såhär glad är jag idag! Eller nja.

Men har i alla fall haft en bra dag, träffa frida och sedan varit och bowlat med elin, anton o kaggn! JO och jag vann en gång och kom tvåa andra gången, det är ju bra det i alla fall.

hjo visst ja


Nu far jag ner på stan för att möta upp min fina vän!

Har desutom gjort bra ifrån mig idag, idag är jag stolt över mig. DOCK redan ångest över att gå upp fem imorgon, suger!!

you came jumping right after me

Det tar emot, tar emot så mycket att tänka, att känna, att undra, att prata, att le, att inte förstå. Det tar emot att allting är så svårt och att jag inte kan göra mer än att se framåt. Men det tar ju emot, att se framåt. Jag ser bara bakåt. Där helt andra saker tog emot.

oaja

åh så jag ser fram emot den där dagen, DEN dagen. LÄNGTAR!!!

stones

Jag har plötsligt insett vad jag har gjort fel de senaste veckorna och förstår mer varför jag mår som jag gör! Så det ska jag självklart ta tag i från och med nu.

Jag menar, vem vill gå runt med stenar i kroppen? Tungt och framförallt riktigt jobbigt.

let us


två fredagsbilder!


Tror inte på det

Denna helgen... HM

I fredags var det sommarfest, hade dock inte så kul som jag hade hoppats, fick en present vilket var trevligt iaf! Men gick och la mig rätt tidigt.

Bakismat på lördag och sedan jobb 16-22. Efter det svidade jag om och sedan vart det lite för mycket igen- Hade ju dock tydligen väldigt trevligt. Minns att jag skrattade lite fööör mycket, dansade lite fööör mycket (känns fortfarande som satan i benen....) och att jag hade sönder ett glas uppe i taket. GALEN kväll som jag önskar att jag kunde minnas som rolig ist för ångestladdad. MEN MEN

Och så söndag, gick bra på morgonen och en stund in på jobbet men där vid halv åtta-åtta så gick det år helvete och jag tror aldrig att jag mått så dåligt. Huvudet värkte nådigt och illamåendet var ett faktum. Fick höra ca tre gånger från kollegan att jag var riktigt blek och inte såg ut att må så bra, NJE det gjorde jag inte. Så for hem och gick och la mig direkt. Hemsk dag.

jag har det inte lätt

Inatt drömde jag att jag blev jagad av ett par snubbar, de ville uppenbarligen döda mig och jag sprang runt på ett tak och gömde mig för dem. Sedan fick jag lov att hoppa ner från taket och sprang in bland några hus med skott flygande omkring mig. Slutade med att jag fann ett barnkalas där de ville att jag skulle vara pippi. Fick en peruk och allt, men outfit det hade jag tydligen redan på mig! Men tror ni inte att mamman till födelsedagsbarnet bjuder in männen på kalaset!?

gosch.


flashed before my eyes


Ikväll är det sommar för en stund och det ska vi minsann fira!!


no no no, it ain't me babe

Önskar att jag kunde skriva något bra, men det kan jag inte. SÅ istället ger jag (Y) till den här dagen. Tack till emma och jennifer som min dag i princip har bestått av. Och så jobb då. TACKAR! natti




mmmhm, my babes!


snart är jag där igen


Möhhh..



Då var den här dagen över, skönt. Imorgon är det nya tag och sedan får jag jobba med världens bästa jennifer en kväll till! Och sen tjööörviih!

12 mina drömmar

12 - Mina drömmar

Mina drömmar? Kan inte riktigt tolka den här, drömmar som jag vill uppleva eller drömmar som jag har på nätterna? Vet ju inte. Men ja, mina drömmar som jag har är egentligen inte stora, bara enkla. Min stora dröm är att allt bara skulle, kännas lite bättre. Kanske en vacker dag kommer mina drömmar bli sanna!

hatar hatar detta

Idag är ingen jättebra dag.. Det känns på en gång när man vaknar, idag har jag ont. Satan också.

Och som toppen på det ska jag nu iväg och jobba och kommer inte hem förän om 12 timmar ganska exakt. YEY

everything is sweeter when I'm with you


Idag har jag och jennis umgåtts med robin som sov över, sedan har vi gått lite, sedan har vi träffat världens bästa frida som vi inte sett på flera veckor pga sjukdom och sen har vi fått skjuts hem!! Och efter det har vi bara varit. BRA DAG

11 min favoritplats

11 - Min favoritplats




Min favoritplats i hela världen, bjurön, där är jag fri, där mår jag bra.


jag ja


Yesterdaystoday


some people wait a lifetime



Igår var en fin dag! Eller kväll i alla fall. Bjöd hem några fina vänner på middag, det blev paj! Sedan såg vi film på vår vägg, för efter så här lång tid i lägenheten har vi inte tänkt på att matildas projektor kanske fungerar, men se det gjorde den!! Mycket bra. En skräckfilm och sen trassel, underbar var den faktiskt, sista filmen alltså. Hade nog inte velat spendera dagen på annat sätt.

though I really really missed you.

pusselipusss

En extra stor puss idag till

Världens bästa Jennis
Världens bästa mamma
Världens bästa pappa
Världens bästa Julia
Världens bästa Jocke
Världens bästa Matilda

Och så lagom stor puss till er andra!

söndagslyx


Igår umgicks jag med världens bästa mamma, vi tog en promenad och sedan hämtade vi upp jennifer, for och storhandlade, lagade mat tillsammans och sedan åt vi en god middag, hon, jag, jennifer och lillebror. Mycket uppskattat!


mobilepics






världens sämsta dag?


thatstrue

Oh lillasyster vad jag älskar dig!

Fast ändå gör det lite mer ont idag än vad det brukar. Fan.

om jag kunde så skulle jag


shisses, är fruktansvärt trött. Men måste väl svida om och göra mitt bästa nu när lillasyster snart står i dörren redo för en fartfylld kväll! Haha, det blir säkert jättebra.

Annars deppar jag och lyssnar på musik. BRA musik. Och så tänker jag på sådan jag inte vill tänka på. SÅKLART 

ouch


Gjorde en liten förändring, syns ju inte mycket här men, jag är nöjd i alla fall och det är ju det viktigaste!


don't even care

Tror att man ska skita i att hacka upp sig på saker som man inte ens minns med säkerhet hur eller vad som hände. Fruktansvärt onödigt är det ju!







Kvällen i ett nötskal


ska hitta ett sätt

try sleeping in my bed

Haft en underbart bra kväll med tjejerna, åh ibland alltså, så bra. Puss på er!

nattinatti

Upp fem, tjiho!

en sambo


Vackra du!


men det vet vi ju redan


DU är min bästa


rumors


...


inatt kommer jag tänka på allt


Baby, fix me

unthinkable

I was wondering maybe
could I make you my baby
If we do the unthinkable will it make us look crazy
or would it be so beautiful...



YES ledig imorgon! Och ikväll ska jag och jennifer hitta på något roligt hade vi tänkte, vad som helst, vi börjar med att göra hemmagjord pizza!



nionde februari

saker som inte är bra den här morgonen

Vakna av larmet när jag sover som hårdast..
Duscha, de där sekunderna då man kliver in i duschen och håller på att frysa ihjäl...
Åka och jobba..
Känna sådär..

saker som är bra den här morgonen

Duscha, det är ju skönt efter ett tag!
God frukost!
Musik

Lite så känns det just nu. Nu ska jag bara ta det lungt i ca en halvtimme till innan det är dags att bege sig mot bussen.



ja, godnatt


Well yes I do


Ibland, när jag har lite att göra, så brukar jag sakna de här tre tjejerna..


ska göra mitt bästa, för mitt bästa



ehheehe.

Haha, vad är detta nudå? Förstår inte ens att jag behandlar mig själv på det här viset, uppenbarligen inget man kan styra eftersom att om så vore fallet så skulle det ju inte vara så här. Lönslöst, måste bara försöka inse det själv också, hela tiden. Kanske man ska gå till spegeln och säga att det här kommer bli en förjävla bra dag istället?

DET KOMMER BLI BÄTTRE

MEN SNÄLLA?!

Tycker allvarligt synd om grannarna, för tydligen är de helt jävla döva och desutom så kan de inte läsa. Stackarna och stackars oss. Vem har så hög volym på tvn att man nästan hör exakta ord som sägs? hm........


lite så känns det.


Men jag vill inte

haha, en av de gånger jag mår som sämst här i livet är när klockan slår igång klockan fem.. Fml känsla utan dess like. Nu drar jag iväg på jobb med mitt tunga hjärta. Måste göra något åt detta, för det här fungerar ju helt klart inte.

oh your my...


Home is wherever I'm with you


februarikväll









Igårkväll, bra kväll.


and we can all use a little change


Gårkvällen var trevlig, blandad och så! Oh grattis igen fina elin!


jo men visst


Haha, nämen titta vad jag hitta. Om man ändå kunde vara lite mer farlig ibland.

my reason why


oh mina finaste,,


partey










21-års fest


fredag och så

Godmorgon?

Så är man uppe mitt i natten igen. Inte lätt det här, om ca tjugo minuter går min buss till jobbet, men jag börjar ju inte förän om en timme o en kvart, hårt. Däremot hände en grej nu på morgonen, jag vaknar och känner mig rätt så pigg ändå, tänker att jag kan ju kliva upp bara för att se vad klockan är så kanske jag kan ändå få lägga mig igen någon timme.. Kliver upp, tar upp mobilen och så går alarmet igång. Kanske inte behöver någon väckarklocka framöver, förstå vilken sensation att ha kroppen som väckarklocka? mhm, det skulle vara rätt skönt och coolt.

SÅ en vacker dag kanske jag kan sluta babbla på om skitsaker och faktiskt skriva något som betyder lite mer. Vaknade med värk igen i alla fall, det är ju dock återkommande varenda jävla dag, morgon till kväll i princip. Så man börjar ju bli liiite van. Snälla gå över.


denna bilden har ju inget med inget att göra, men sa tjusi´

som om det inte skulle gå

Kvällen har bestått av middag med Jennifer, Robin och Morgan. Vi bjöd på fläskfilé och det verkade i alla fall uppskattas! Sedan kikade vi massa bilder, sånt som brukar hända när jag väl sätter igång.

Och nu måste jag lägga mig, fort, snart ska jag ju upp. Usch är redan less på detta! aJA, går säkert bra men. ALLTID lika jobbigt.

tors..


yee..


freakin´

UPP O NER

Det är då man inser att det kanske är såhär det ska vara. Bara jobbigt att inse en sådan sak. Aosch


Sånt som uppskattas





Den 21 jaunari fick jag och jennifer våran present av mamma och roger.  En middag tillsammans på plaza! Det var mycket trevligt och gott!


skit vi inte ens visste fanns

I hope my smile
Can distract you
I hope my fists
Can fight for two
So it never has to show
And you'll never know
I hope my love
Can blind you
I hope my arms
Can bind you
So you'll never have to see
What we've grown to be
One may think
We're alright
But we need pills
To sleep at night
We need lies
To make it through the day
We're not ok
One may think
We're doing fine
But if I had to lay it on the line
We're losing ground
With every passing day
We're not ok




That's one thing I would never say to you

jag letar väl efter något mer

Idag har jag ont

Ont i kroppen och framförallt axlarna för allt jobb jag har utstått de senaste fem dagarna.
Ont i hjärtat för att hur jag än vrider och vänder på det så saknar jag dig så mycket.

duja


jag och världens bästa syster


can't help it


Trots en bra kväll kan jag inte hjälpa att känna lite såhär..


fridaynight





Lite av fredagen


RSS 2.0