dag två...

dag två, inte lika ansträngande, man börjar väl vänja sig nu. Fort går det

Dagens jobbigaste:

Måste nog ha varit att sova lunch med barnen faktiskt, eller inte just sovdelen, utan innan de somnar och att få de att somna! Sedan vakna av skrik är ju inte guldvärt heller kanske. Men just sovdelen, den är guldvärd.

det som hjälper

dagens person:

Jennis my love som jag har de bästa konversationerna med, det märks att vi är släkt, samma meningslösa problem och samma svar som kommer ut ur våra munnar varje gång. "du behöver inte tänka på det" puss, nu ska jag sova och ladda inför vilddjuren imorgon!


foto;jag

learning to fly

hahaha, måste bara håna mig själv lite. Här är jag, säger att jag ska plugga, skriver tre meningar och bestämmer mig för att det får vara nog. Vad är det med mig? aja. Det tar sig nog, snart. Förövrigt så skulle jag vilja spy lite på engelskac just nu, men bara lite.






tjee, första bilden är min fina tvillingsyster, andra bilden är jag som blundar för att det blåste galet mycket igår, tredje bilden är helenaf på frasses, fjärde bilden är jag som, ah, sitter.

äckel

fuck fuck fuck

ORKAR INTE jävla fitt skola

hela tiden

dag ett, första dagen. Det var mysigt, det var jobbigt! Redan klockan tio började jag bli trött, bra gjort. Sedan sov jag lunch med barnen i två timmar, ojoj.

dagens bra

- bil till jobbet
- varmt te
- träffa frida

dagens dåliga

- måste plugga ikväll......................

he kul

"du måste ha med dig byxor, skor och en jacka så att du kan vara ute, du kan ju måsta sitta i sandlådan"
bla bla bla blööööööö

haha, mitt hjärta känns som en stor knut just nu, kan du knyta upp?


please don´t blame me for tryin´

uppe med... ja tuppen är då inte ens vaken än!

fytusan, vill bara krypa ner under täcket igen och sova resten av dagen, men det får jag inte, inte ens en liten sovmorgon kunde hon unna mig, den där mamma... Kändes lite smått onödigt! Ska vara på dagis dom kommande två veckorna, och det är inte det att jag inte tycker om barn utan det är bara det att jag inte är taggad, på något sätt. Tydligen ska jag dessutom vara ensam imorgon, yippie!

du förtjänar inget sånt, du måste skärpa dig för fan

alla vill till toppen


två bilder från vår kära dag i skogen

you´re the only one

men alla har vi ju problem

dagens bästa: Helena visade för mig hur jag kommer åt symbolerna på mobilen på ett enkelt sätt, mitt liv känns så mycket enklare!
dagens sämsta: Har gått väldigt lite i mina högklackade skor och ändå fått jätteont under fötterna!

road

söndag idag, eller visst är det söndag? Har ingen koll på dagarna just nu känner jag.

Igårkväll blev väldigt mysig, jag jennis och jennifer åkte bilen runt runt, lyssnade på skönmusik och slutade upp hemma hos jennifer där vi slappade som aldrig förr, ungefär! Och klockan halv två somnade jag i min otroligt sköna säng. Helt enkelt perfekt.



gett tillbaka kärleken

tjetje, jag blev just 2700 kronor fattigare. älskar det




min 17minuter yngre syster har gått och blivit bilförare, oj så mysigt.

utan att fråga

till sista andetaget

kvällen ser ut på följande vis

- äta middag med min fina familj
- åka bil med min fina syster
- fara till min fina jennifer
- ha en fin kväll

blooogs

nu är det godnatt, har sett den gröna milen med niklas ikväll, den var bra, men trodde att den skulle vara mer realistisk. bara svammel, godnatt!

i alla stunder

I don´t know where to put myself

känner mig inaktiv, och tänker fortsätta vara det ett tag till. Har haft ett mysigt dygn bara, fast kände mig inte tillräckligt kry för att fara till skolan idag. Mest av allt vill jag bara säga GRATTIS JENNIS!!!!! nu ska vi ut och köööööööra, puss.

en sådan känsla.

religion skit och flugor i ansiktet

just nu skulle jag bara vilja säga, fuck life.

Har nyss haft två av de drygaste timmarna på hela detta år. Och inte nog med det kommer man hem och måste plugga, jajo, det gör nästan alla, men betyder inte det att jag kan få tycka att det är jobbigt ändå?! Hatar människor som inte låter mig ha mina egna åsikter och ska driva mig till vansinne genom att vända på allt och inget hela tiden. Och vem är du att komma och säga nått sånt? Jag bestämmer väl över mitt liv eget liv? Nehe jag gör inte det? Jag kommer klara mig bara fint, tack.

Student2009

jag har just skickat iväg ett mail på att jag ska betala 471kr för min studentmössa.. Sen ska jag prata med mamma, då får jag se hur det blir, för det praktiska är att man faktiskt kan ändra sig sen om man vill, det tyckte jag var bra. Men som de två människorna som är här och hjälper oss säger MAN TAR JU BARA STUDENTEN EN GÅNG! wijoo, inte lätt för oss arbetslösa dock. Men som man brukar säga, vi får se.

natt

jag är alltid så dum, som sitter uppe fast jag borde sova, som inte pluggar, som inte.... Ah lite små saker i alla fall! Förlåt mig, jag ska bättra mig, jag lovar, någongång, snart.

Imorgon ska jag nämligen upp klockan sex, eller kvart över.. Hur som helst, så ska jag göra fika! För vi ska iväg med naturkunskapen och mixtra i naturen och så ska vi fika. Har lite blandade känslor, får väl se imorgon helt enkelt.

goda stunder

jag har väntat så länge på just denna dag

dagens och kvällens goda stunder
- att åka buss till skolan istället för att cykla
- att ha min fina dator
- att vara med jenniferf
- att få te hos jenniferf
- att jag nu har HALEPBOP!

några dåliga stunder tänker jag inte ens nämna, för det är inte nämnvärt.

ej intressant

kvart över fyra slutar jag, bussen går inte för än 33.. Känns ju lite jobbigt, iof är det inte världens längsta väntan men ändå!

oj en boll



kolla vilket fint klot jag har gjort!

snell och dåktig

oho, jag är på skolan! Första gången på kanske tre veckor som jag har lyckats ta mig till elvasamlingen, jag är stolt. Plus att jag och jennis har varit duktiga och promenerat nu på morgonen, gooood!

it can only get better

klarar du av livet, klarar du av allting.

Sällan det är så svårt att slita sig och komma hem i tid som idag. Det är helt enkelt en konst! Måste nog öva lite.. eller något i alla fall. Nu ska jag sova och så imorgon ska jag och jennis ut och gå innan skolan, hurtigt ju. godnatt

det är alltid bättre så


jajag

plesure


picture; google, and me

retd

scared

Nu har jag börjat mitt nya liv, IGEN. Den här gången ska det gå, jag känner det på mig helt enkelt.


jennis är fin

som man bäddar

fan fan, min cykelkorg gick sönder, vilket betyder att jag inte kan cykla mer. Provade nämligen att ha väskan (med datorn i) på axeln den korta biten som var kvar och jag kan lova att det är inget jag vill göra om..

Kände mig tvungen att hålla i traditionen lite och har nu gjort stuvade makaroner, problemet var bara att det var snabbmakaroner.. Inte van, så nu blev dom lite överkokta! Men goooottttt ändå.

tjetjena


foto;linda
påfotot;jag

swosch



vilken underbar dag

godmorgon världen

om cirka 30 minuter sitter jag och trampar livet av mig för att ta mig till skolan, med jennis bredvid, något plus i alla fall! Sedan har jag fotografiskbildC till klockan 11.05, då tänkte jag ännu en gång sätta mig på cykeln och dö lite. Sedan vet man aldrig vad som händer.

He-He


om man ändå hade photoshop i sminkväskan, vore inte det nått?


farligt

tje je..

är det illa när man är taggad på att sova nu? Lite tidigt? aja tror nog att jag ska. godnatt

wrld

JAA NYTT REKORD I TETRIS! glad jag blir

make a wish

and if I end up happy, I would brake, brakeaway.

dagens snälla
Isabell som lånade ut sin laddare till mig, ädelt. Eftersom att jag är dum nog att glömma min egna

dagens dumma
det priset får nog du, inte för att du är dum, utan för att du är så oförutsägbar(läs;FÖR oförutsägbar)



foto; lindathorén
tyckte den var fin, hoppas det är ok lindis!

all over now

like it used to be, the other day

Som vanligt gör jag allt och inget som inte behövs,förutom det jag borde göra. Eller i det här fallet stämmer det inte till 100% eftersom att jag håller på att städa, och det behövs verkligen. Längesen jag och jennis hade det såhär stökigt. Jag antar att jag har blivit lat helt enkelt, för ja, jo det är oftast jag som tar hand om städningen.

ikväll SKA jag plugga, så enkelt är det. Jag måste, jag måste. (försöker tvinga mig själv lite)


mess.

hihi snälla

är ingen sån här egentligen, men ska du bli medlem på gratissajt så kan du lika gärna bli medlem genom MIG. puss

hur det är

nej nu är det godnatt, måndag imorgon ju. Taggar inte alls, blesh.
gjorde just om jennis blogg lite, bara för att vara snäll, bättre än inget ju.

GODNATT

something pretty

Here I am, where I've been, I've walked a hundred miles in tobacco skin,
And my clothes are worn & gritty. And I know ugliness, now show me something pretty.

Antingen har jag växtvärk eller så värker det bara, för träningsvärk kan det i alla fall inte vara då jag har blivit väldigt lat på sista tiden. Jag syndade, väldigt mycket faktiskt, 31 kronor för att vara exakt, Men så kan det vara ibland. skit samma! klockan är bara nio och jag är redan taggad på att gå och lägga mig, tragiskt. Men det är ju söndag


backed

and the world ain´t slowing down

Jag är så slö, jag vet hur mycket som helst att jag borde plugga, något i alla fall. Men jag orkar inte, jag vill inte, jag ska inte. En annan dag, när jag är mer motiverad.

Min lillasyster är sötast i världen, idag har vi lekt, hon var en hund och sedan har hon läst för mig, jätte duktig! puss på henne.

ikväll- GODIS OCH MYS själv dåra


här är hon, snuffsan!

nu är det höst

så vad é gång?

söndagar som sagt, alltid lite små slitna. Vissa söndagar värre än andra, idag är en mittemellan dag! Ena sekunden är jag hur trött som helst och orkar knappt hålla ögonen öppna sedan känner jag mig rätt pigg och taggad sådär. konstigt faktiskt. Ikväll ska jag nog synda, eftersom att jag ska sitta ensam i rummet och se någon bra film eller serie. Blir kanon.


höst och trasiga skor!

mercedes-benz

så feint, har åkt runt till olika affärer i stan med jennifer och linda som sagt, väldigt trevligt! Till en början kändes det lite märkligt att linda satt där bakom ratten, men man blev van ganska snabbt, duktig! ojse nice, nu blir jag taggad på att ta körkort nu.


köpte bland annat två tröjor idag, femtio kronor.

godmorgon

beacuse maybe

om cirkus fem min ska jag ringa till linda, lite senare kommer linda och hämtar upp mig o jennis, sen blir det äventyr! Nu ska jag i alla fall äta frukost, taggar inför en fein fein dag.

pen

ej oense

Trevlig kväll med mina jennifer, blev lite gamla avsnitt av både sing a long och extra extra, förstår inte hur dom lyckas på tv3? ah men mysigt har det varit i alla fall.

men sötis.

live every moment like it is your last

life's what you make it
det sa amy iallafall

alltså du gör mig så irriterad, jätte jätte mycket. Du kommer inte komma undan om du trodde det, jag kommer ställa dig mot väggen, för det är inte ok. Nu är jag jätte jätte trött, ögonlockan faller ihop och jag känner mig allmänt otaggad på livet. Måste nog napa en sekund och tänka på roliga saker. fuck fuck

FULULAH

godnatt


här är jag i min nya pyjamas.

haha tjena

planer för dagen

1- sluta skolan 13.50
2- fara ner på stan och köpa skor
3-fara hem
4-äta middag
5-vara med jenniferf

fein dag det vill säga


nämen

shit shit, idag är det fredag! weeeey

godnatt illustration


för att vara min första illustration på typ två månader så är jag ganska nöjd. GODNATT

eg


man får vara lite ego, det har jag lärt mig.

thej

fick just min dator mus att fungera, jag hoppas att den håller i sig, jag tycker om den jätte mycket. Nu ser jag på vem kan slå filip och fredrik, kul ju. Jag hejjar på Filip och Fredrik!

Wohoo

gedig


den här har jag säkert lagt in förut, men jag tycker den är så fin. puss gröna larv

ps.dom har inte ringt än

exist

sälj fonder.
varför ska det vara så enkelt att bara ta lite pengar här och där? Och varför ska det vara en synd att göra det? Jag känner mig som en liten tjuv, som stjäl av mig själv. Just nu är jag sämst, jag har gått och blivit någon jag inte vill vara. Nästan lite av en shopoholic, ej bra. Måste nog börja använda nått som hjälper mot begäret.

Idag var jag med min syster, min bästaste i hela världen, jennis. Vi hade trevligt, kändes bra att umgås. Ah som sagt, bäst helt enkelt.

foto; 06

she's fallin

alltså vad är det med mig egentligen? Plugg har varit en av mina specialiteter i kanske, 5 år? Och nu, nu finns det ingen som helst motivation inom mig. Jag har läxa och saker som jag egentligen måste göra, men de sakerna ligger så långt bak i mitt huvud så det är bara om jag stöter på något som påminner mig om att jag faktiskt har börjat skolan nu som jag tänker på det. Det är bara sjukt, måste komma igång, snart. Kan ju inte börja förstöra allt som jag har byggt upp nu, sista året, det skulle ju vara hemskt onödigt. tänkte ifall ni ville veta.

fobi

do I ever cross you mind?

Idag har lindat tipsat mig om halebop, dom skulle ringa upp, det var för fyra timmar sedan. Vilka elakingar. Och nu är jag ensam och tvingad att svara, mitt hjärta går i tvåhundra när jag tänker på det, jag hatar telefoner, att ringa, att svara när jag inte vet vem det är som ringer. Jag är en riktig mes. fuck

greatest fan of your life

I'll be

Ah men det är fint, precis som det ska vara, glatt och sorgset och allt i ett. onetreehill

imorgon är jag ledig, men min finfina syster säger åt mig att vara på skolan klockan elva, snällt. Imorgon ska jag fixa halebop, wish me luck!

old is good


bild,jag

lugnet efter

build me up buttercup

helt, sjukt, vad, jag, är, trött. Tror jag måste ta en powernap och ladda inför one tree hill ikväll, har hört att det är rätt emotional, ojsi.

dagens bra; mys
dagens dålig: min cykel

lite så


lite såhär känner jag mig nu.

usch

fan för mig cykel som inte tycks gilla mig
fan för alla backar som är påväg till skolan
fan för att vara trött och less och allmänt dryg
fan för att det bara är onsdag och två dagar kvar till helg


tetris


har tyvärr också fastnat nu, jobbigt.

mintgrön balkong

så sitter man och gör absolut ingenting i soffan och så börjar man att blöda näsblod, är det inte lite overkill då?

eller ingenting och ingenting, lyssnar faktiskt på musik, nyss dök det upp en jullåt på listan, det kändes lite overkill.
Sedan sitter jag också och irriterar mig på människor med pengar, med jobb..Det är också overkill..nej inte alls, fan.

turen

jag är en hemsk människa.

Nu är jag hemma, eller har varit det ett tag nu i och för sig, stannade en stund hos mamma för att klippa bort lite nött hår, men saken är den att jag blir ändå aldrig nöjd med hur mitt hår ser ut nu för tiden.. Bara fult tycker jag, önskar att jag hade haft pengar så att jag kunde fixa det ordentligt.

Varför är jag en hemsk människa då? Jo, jag är hemsk för att jag ska hålla på att analysera allt och alla hela tiden, jag kan aldrig bara ta det lungt och bara ta saker för vad de är,nee. Jag vet att det är hemskt, det är ju det jag säger. Ska lära mig, jag lovar. Det får bli ett oktober-löfte helt enkelt.





imorse när jag skulle till skolan kunde jag inte hitta mitt lypsyl (somvanligt)
blev irriterad och tänkte att jaha, nu har jag inget igen. Tar med mig ett nytt som
jag har hemma hos mamma, och när jag kommer hem till pappa nu så ligger det andra i soffan och sover.

kitschiii


fotoochfix;jag

snurrar


tripple me;

is there


thuesday

uppe med tuppen

tisdag, vilket betyder en lektion, foto, sedan slutar jag, 11.05, skönt. Nu är det bara en kvart kvar tills att jag måste sätta mig på cykeln och trampa iväg, jag fasar redan.. Men det får gå helt enkelt! Puss

varken ut eller in

you gonna have to show me, how the, dancing is done

det är ju sjukt vad less man kan bli på en människa... Speciellt när personen i fråga varken kan lyssna eller prata med en, nej nu är jag irriterad. Tror jag måste köpa lite tröstgodis, annars kommer kvällen inte bli så rolig!

still

är det så det ska vara?

jag är hund och barnvakt, barnet är ute och hundarna är på nedervåningen.. Jag tror inte att jag är så duktig! Men dom klarar sig nog.

Nu är mitt mobilkort spärrat och så ska dom skicka hem ett nytt, känns bra! Sen ska jag fixa halebop, ännu bättre. Nu kom barnet in, måste nog gå och kika. Nej fan, nu kom dom upp allihopa!

yes

tänkte bara säga att jag har världens bästa pappa!

couldawouldashoulda

jag känner mig hemsk, följer knappt med på lektionen, men naturkunskap måste ju vara bland det tråkigaste? Jag är inte alls intresserad. BLÄ




det här kan få vara naturkunskap, då vill jag ha det nu.
jag och jennis i norrmjöle 08

bright smile


när man har lite att göra.
på bild:Helena

gratz


grattis på födelsedagen:* 

15sep

ikväll har jag åkt bil med jennis och mamma, sett på lite vänner, fått smaka lite godis och så! Fin kväll helt enkelt, borde dock sova kanske.. så godnatt!

attan

har jag sagt att min mobil är borta?
min mobil är borta

ashes of our lifes

sitter och lyssnar på massa gamla låtar, det är så fint, lite flashbacks och sådär!

Ikväll-åka i bil med jennis och mamma, pumpa cykelen, prata och mysa med jennis
imorgon-försöka orka cykla till skolan...

squeeeze





jennifer köpte godis på tub i fredags, det tyckte hon var riktigt gott, blåbärssmak!

allt som är bra måste ta slut någon dag

jagjag

varför är du så?

s..sc..sch..schöndag?
slödag

IF IT MAKES YOU HAPPY

förlåt att jag är så dum emot dig, jag vill ju vara med dig, du är världens bästa lillasyster men ibland orkar jag bara inte. Känner mig som världens sämsta stora syster istället. En vacker dag.


you make me happy

gööö

det är ju drygt när man ska måsta lida för att andra är glömska, usch och fy och blä. Nej nu ska jag inte gnälla. har inge intressant att säga, inte nått.. Är trött lite less och allmänt irriterad.

tusan

vaknade klockan halv två och blev tvungen att vara lite barnvakt, men det var ganska lungt. För det första brukar jag inte få sova så länge här hos pappa, så det var ju skönt, speciellt nu när jag försöker bli frisk. Nu kom emerensia och la sig på min mage, hon är mysig hon! Idag hade jag velat fara och shoppa lite billigt, men så blev det inte.

Min mobil är borta, det blir ett uppdrag för dagen.

svåra

oj vad jag önskar att jag hade extra armar, som var långlånga! Skulle behöva massera mig själv, ingen annan vaken ändå, vad ska man ta sig till? Det är ju inte lätt.

be follow

åhå
sitter här och äter popcorn och små tittar på the greek eller bara greek, jag vet inte riktigt! Det är ju bra i alla fall, och popcorn är bra. EN sak som inte är bra är dryga ungdomar som kommer i klungar av tusen och ska på bussen! Jag var så nära på att missa sista bussen hem, då hade jag inte blivit glad. Nu är det i alla fall helg, kunde inte vara bättre. PÖZZ

ps. jenka is the shit

just nu

drygt, en våg av sjuka sköljde just över mig, tror nästan febern satte igång.. men ska inte bry mig om det nu! Ikväll ska jag inte vara sjuk, imorgon kanske, eller nej, helst inte då heller, jag skulle ju bli frisk nu? no wonder why it's hard for you to live.


äre bara jag som tycker att det är roligt med gamla bilder?

bless you

äsch spela roll

kväll- med jenniferf


Jag och jennifer en fin dag för cirkus två år sedan.
foto; jag


bussigt

I will come to you

Idag har jag åkt buss och jag har haft fem stycken som suttit bredvid mig

Passagerare 1: En liten tjej, troligtvis kinesisk/japansk bakgrund, hon satt bara på sitt säte så att säga, skönt att inte behöva trängas med armarna ni vet.

Passagerare 2: Ännu en tjej, denna gång svensk brunett som tydligen hade unnat sig ledigt igår, skönt för henne tänkte jag.

Passagerare 3: Nu var det jag som satte mig brevid någon trots att det fanns andra platser, det var för att jennifer ville det. Personen i fråga var en yngre pojke som verkade lite skrämd av mig, han tyckte nog att jag var dryg. Råkade nydda honom och han ryckte till som ett litet asplöv.

Passagerare 4: Just suttit mig ner så kommer det fram en tjej i min ålder och frågar om platsen brevid är ledig, "antagligen" tänker jag men svarar vänligt "mm" med ett leende. Fint av henne att fråga, visst, men det är ju inte nödvändigt, fritt land som tur är! Det dåliga med passagerare 4 var att hon lämnade mig allt för tidigt vilket resulterade i att jag var tvungen att sitta bredvid passagerare nummer 5..

Passagerare 5: Den här personen är väl en sån där person som man känner lite "nej, kom inte hit och sätt dig" typ. Inget elakt, men det finns faktiskt sånna också! Och just denna sitter alldeles för lite på sitt eget säte så att säga.. Man måste trängas med armarna för att känna sig fri, och ändå gåre inte.

Så var det med det. Och en annan bussrelaterad sak som hände var imorse när busschaffören(chaförrskan?) körde emot rött ljus. De var några ungar som hade tryckt på knappen, hon bromsade och lät dom gå över sen körde hon bara? Aja, det är ju inte lätt för alla.

jåbba

ett coolt jobb, kom på nått?

en annan gång

nobody´

Klarade skolan idag, fick till och med stanna lite längre.. Var väl inte det roligaste jag har gjort här i världen! Och för första gången någonsin har jag lämnat min baby i skolan.. Hoppas han inte känner sig allt för ensam inatt! Ska ge honom all kärlek imorgon så att han förstår hur mycket jag tycker om honom.


Lite gamla photoshop bilder, tyckte att det var roligt att göra sånna där läskiga bilder förut! haha fina ju



hejhejhallå

det är inte alltid lätt när det är svårt.

12.40 ska vi ha info, 14.00 ären slut, sen då? Vi har ju knappt börjat med vårat PA100.. Måste fixas, jag vill ju bara hem. aja, trevligt sällskap är ju aldrig fel.

klart

prison break gör mig verkligen nervös, så spännande.. för spännande! ibland klarar man det nästan inte.

imorgon måste jag vara frisk nog för skolan, för att jobba PA100. Yeh

stay away

oj, är det så jobbigt? JA. Det måste vara något fel på min cykel, den rullar knappt i nerförsbacke, kul. Måste fixa den innan jag dör.

Har legat i nästan en och en halv timme efter maten och sovit med hundarna, hur mysigt som helst och med lugna favoriter i bakgrunden. Osh osh

Ikväll ska jag ha världens bästa kväll, bara jag och serier, feint!

he-he

nu har jag sovit mycket, sju + sex timmar, det är alltså tretton timmar! Som tur är så känner jag mig lite friskare, inte helt men. Om ett tag ska jag sätta mig på cykeln och cykla upp till pappa! Har lite saker att se ikväll, känns trevligt. En sak som inte känns lika trevligt är att jag troligtvis måste cykla till skolan imorgon.. Annars kan jag ju lika gärna åka buss, vi får väl se. Nu ska jag packa färdigt min kappsäck.

napa

den här sidan är seg. Nu är jag trött, har övningskört ikväll och ja det är krävande helt enkelt! Om jag inte mår bättre än såhär imorgonbitti så orkar jag nog inte fara till skolan.

Ligger fortfarande och är rädd för att det ska komma en spindel gående på mitt täcke... Känns äckligt! Håller helt enkelt tummarna.

och gratttis!!

details

köpte mig en ny bh idag.



usch usch

äckligaste på länge.. Nu kryper det i hela kroppen!


och två på samma dag, vad är oddsen?!?

stuck in

riktigt bra kan jag inte må, drömde om psyko-derek från one tree hill inatt! Jävligt obehagligt måste jag säga, men jag slog honom, så han fick vad han förtjänade.

Hostan går inte bort och det känns bara så jobbigt. En annan sak som känns jobbigt är att jag saknar jennis, det här har varit en av de konstigare veckorna på länge, så vi får se hur det blir i framtiden. Samtidigt har det varit hemskt trevligt att höra av henne på telefonen hela dagarna! Men ah, saknar dig.

I'm gonna love you more than anyone

lights will guide you home

nu är jag trött och lite sliten, det är fan vinter där ute. SVINKALLT i vilket fall. Har väl egentligen inte så mycket att säga. godnatt

usch

det är sagt förut och jag säger det igen, Carrie Bradshaw? Vad är hon egentligen? Hon måste ju vara en av de mest egoistiska tvpersonerna i den här världen! Hon pratar bara om sig själv och sina problem, lite då och då kan hon verka intresserad av andra, men nää, egentligen är det ju henne allt handlar om.. Plus att hon är dryg och elak och dum emot Aidan som är hur fin som helst, hon är ju bara hur dryg som helst!! usch blir så irriterad av att se det.


dyrbart

jag är ingen sån, och jag tänker aldrig bli så.. Men klart, vill man nått så ser man till att det blir så, så enkelt är det ju. Nej nu ska jag sova och drömma om lite bättre tider, middagen får bli ett senare problem!

hej linda

wake up

naturkunskapA nudå, sen är det bara engelskaC kvar, det blir ju kanonfint! Sen ska jag nog hem och ta en power nap eller något annat mysigt. puss


ouy ouy

is there a time when I can call you, just to see how you are doing?

måndag morgon, lika svårt att ta sig upp som vanligt trots sovmorgon. Lite sjukare än när jag vaknade igår, det går tydligen i vågor det där.. Är såklart less på att vara sjuk, vill vara pigg och kry, det borde ju i alla fall underlätta en tråkig måndag menar jag(?) Om cirka tio minuter ska jag ge mig iväg på cykeln, till skolan, och jag har ont i mina ben, hur ska det gå. Sedan ska jag sitta hela dagen och vänta på att få sluta, för det är det enda man gör där i skolan, väntar på att få fara hem.

.

godmorgon.

brr

kallt kallt, fruset.

lite godnatt sex and city godnatt nu då, skola imorgon, taggar man?


hade denna vän liggandes på mitt golv ikväll!

sunday

bra saker med den här söndagen

-mys
-sex and the city
-stuvade makaroner
-hemmagjord pizza till middag
- jennifer forsberg kommer över

dåliga saker med den här söndagen

-geting i rummet
-smutisigt rum
-lite sliten

ih

du är sweet.

so needed

från att ha tre lypsyl till att ha ett, till att ha tre igen. Vi leker nog en liten kurragömmalek jag och mina lypsyl.

Om en stund ska jag på affären och köpa korv, ska laga mat själv, jag tror att det får bli stuvade makaroner och korv helt enkelt! feint


taking a risk

butterflies they call it

slöar dag får man nog leta efter! Men det är nog vad jag behöver, fortfarande sjuk och hostar retar mig gång på gång.. Det trevliga är att jag har sex and the city som gör det lite enklare. PUSS

6/9

varför ska man hålla på och envisas med att vara uppe så mycket längre bara för att det är helg? Orkar inte. Ska se det här sista avsnittet av sex and the city sen måste jag sova, det är ju en dag imorgon också. ouy

rätt

Stenbocken 22/12-20/1

Får du göra saker som du tycker om i lugn och ro så blir lördagen riktigt fin. Du tål inte stress just nu.

precis så.


älsk

oj så mycket gammalt det blev


detta är nog den finaste bilden jag har tagit på jennis.

mss


saknar dig.

a moment like this




for old times sake

cut me open

thinking I´m going crazy

det måste vara något annat.. Har egentligen inget vettigt att säga nu förutom att seriefebern har satt igång igen! IT´S ON

shiiiiiit

hur kan något kännas så bra och så konstigt på samma gång? det gör mig frustrerad

sitter på pappas dator och ser på one tree hill nu! Spännande. Ikväll ska jag och jennis hitta på nått skojj, vi får se vad det blir. Jag är sjuk och trött så inget jobbigt hoppas jag..

julia


foto:jag

enkelt

it turned out to be a great day

kilade runt på stan ett tag med helena och lisen, det var trevligt! Sedan mötte jag kvinnan i mitt liv, jennifer f! Vi bestämde oss för att ta bussen hem och köpa hem mat istället. Det enda jobbiga var bussen, värme som man annars bara hittar i en bastu, jobbigt. Vi åt och pratade, sedan blev det sex and the city osv, trevligt var det!



är du?

all of sudden that your back again

kort dag, sådant uppskattas alltid! Ikväll ska jag äta middag med min bästa vän, sen får vi se vad som händer. Ta en dag i taget som sagt.

brake a day

shine in

Finns inte ens, nu ska jag sova, och jag hoppas att jag ska orka ta mig upp imorgon, men det är ju ett senare problem!

It hurts so bad, but you know I can´t do that right now


good and bad times

cha cha zsu
eller någevis

bra saker
-jag körde bil för första gången på ungefär sex månader och det gick kanon
-jag fick lite godis av mamma
-jag håller på att fylla badkaret med varmt bad vatten
-jag är lite trött och min säng känns väldigt inbjudande efter badet

dåliga saker
-eftermiddagen idag kunde inte ha sugit mer
-det är kallt och jag fryser
-måste göra en läxa tills imorgon innan jag går och lägger mig
-det kändes tungt att inte följa i gamla rutiner men jag känner att jag behöver det här

vi har det inte lätt

världens sämsta eftermiddag? Är sjukt trött, sjukt less och sjukt blöt. Nej skulle gärna ha stannat hemma och myst lite istället, det hade varit hundra gånger bättre.

sen har vi skolfoto senare, det kommer sluta med att jag gäspar på kortet eller något, swein feint.

cue

yes I'm burnin´

tänk att det redan börjar bli mörkt ute? klockan åtta... Höstigt

och jennis jag finns alltid här för dig!

o nej nej

Nu har jag sovit, nu är jag pigg och redo att gå ut på promenad!


blev tvungen att leka till det också.

bäst

ja tisdagar är definitivt mina nya favorit dagar, kanske inte så konstigt då man slutar 11.05. Sedan så har jag ätit stuvade makaroner förra tisdagen och idag, det sitter ju inte fel måste jag säga!

lill


foto:jag

stuck

haha var bara tvungen att visa det här, sitter och lyssnar på låten "stuck in the moment" med U2 och så rullade jag ner för att kika på kommentarerna på youtube och så var det en som skrivit såhär

This song could be the soundtrack to my life!
(so far).


Stackarn tänkte jag då, han fastade helt enkelt.

so easy

åh vad dålig jag känner mig, men det måste ju vara för att jag inte har kommit in i skolan tänkandet än! Skulle nämligen skriva en sak ikväll och nu är det alldeles för sent.. Så jag får helt enkelt göra det imorgon, jag längtar till imorgon

och från jord är du kommen


säg hej till Morgan och dom andra!

ovation

och gör så gott jag kan.

Oj nu har det gått undan, har satt upp hyllan i mitt rum! Det är typ klart, fast ändå inte, känns fortfarande tomt på något sätt. Får se hur jag löser det problemet!




lite små mörka bilder, men annars fick jag inte fram det mysiga känslan som mitt rum har. puss

seven seconds away

känns nästan som om det var igår som jag sjöng för dig, du var så liten, oskyldig. För mig är och kommer du alltid att vara liten, men man inser ganska fort att det inte riktigt är fallet, att du är liten alltså. Jag vet det ju innerst inne, men det är så svårt att ta in, så svårt att inse. Speciellt när man har en bild av en person, och så plötsligt rasar den bilden helt och hållet. Det finns ju inte så mycket att göra åt saken. Men vad som än händer eller har hänt, hur svårt det än är att acceptera och se dig på samma sätt så ska du veta att jag kommer alltid finnas där för dig. alltid

aja

Stenbocken 22/12-20/1

Du försöker hitta en positiv synvinkel men just under måndagen blir det knepigt. Gott om trassel.

vill ju ha en bra dag. men men


RSS 2.0