en annan pain

åh jag känner mig som en liten bloggnörd.. aja! Om några min ska jag och jennifer åka och umgås med paulina och johanna, vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir säkert roligt!!

Förövrigt är min lillasyster sötast, speciellt när hon gör skrollans version av "tung-tricket", det här när man drar i ena örat och så tungan åt det hållet sen när man drar i halsen så åker tungan in! haha, sötast alltså.

image140
haha den här har jag gjort helt på fri hand, det syns, men jag tycker ändå att den blev ganska bra! Ja det kommer nog bli lite sånna här framöver, det är kul!
:m

VET DU VAD?

Vilken eftermiddag! Vid tio i två kom vi fram till stadshuset och hade fått beskrivningen "Två trappor, genom huvudentrén och till vänster" så där kämpande vi oss upp för två trappor men hittade ingenstans där det stod något om information! Så vi traskade ner till receptionen och frågade, då var det en trappa istället, så kom vi in till J.boman röda och varma (jag i alla fall) och så bestämde sig datorn sig för att hacka sig, TVÅ gånger! Det var lite pinsamt men sen när den äntligen gick igång så gick intervjun rätt så snabbt och bra! Han var inte alls farlig i alla fall. Hur som helst så tackade vi för oss och gick ner för trappan och mot bussen, då kom jag på, vi har ju inte tagit något foto! ajaja, så pinsamt, så vi gick tillbaka och ursäktade och tog sedan våra kort och gick därifrån ännu en gång!

När jag kom hem ringde jag samtalet direkt för att inte spilla någon tid, men tydligen så slutar dom här personerna tidigt, så jag får ringa en gång till, jipppi! Ja men det ska nog gå bra!

den här personen (ursäkta mitt försök till skuggor) ska jag APUa med! Hiahao, kul! Och som det ser ut kommer det bli riktigt skönt! Hoppas att det blir det också:)



image139

Lindat my friend: m


en fredag

fredagar är tråkiga, så enkelt är det, om en och en halv timme ska jag på intervju med matilda, vi ska intervju j.boman, lite nervöst men sen är det ju gjort! Och efter det så är det lov, kan det bli mycket bättre? Sen måste jag iof möte min rädsla ännu en gång, men men, vill man något här i livet så får man faktiskt lov att ta sig i kragen ibland.. Annars vet jag inte vad jag ska göra i helgen, hoppas på något kul!

image138 :m

do done don´t

jaja, lite sen i säng.. Sådant som händer ibland! Ikväll har jag haft nöjet att få umgås lite med två tjejer som jag tycker mycket om, vi gjorde en av våra favorit sysslor som är att se på beck, den här gången såg vi den svaga länken som är riktigt bra! Under tiden som filmen var i gång så gjorde jag ett litet porträtt av dom här två, jag blev lite missnöjd med näsorna, men ännu en gång så är jag ju bara nybörjare!

image135:martinas

du förtjänar inget

haha det är ju ganska roligt det där, bara det att jag faktiskt inte bryr mig! Never more never more

jag har mest inget att göra, eller rättare sagt så orkar jag inte göra något! Så det är bara att sitta och göra inget, det får duga.. Men nu kom jag på en sak som jag måste göra.. nämligen skriva in frågorna till imorgon på datorn, gud se jobbigt.. Jag har blivit så hemskt lat på sista tiden, kanske är det för att kroppen ställer in sig på att ha lov, det måste ju vara något sånt?

En tjej jag just gjorde, jag är väl inte sådär jättenöjd, men för att vara en av mina första duger den!

image133

mod

haha nu skakar jag lite, men jag gjorde det, jag ringde! Tyvärr hade personerna jag sökte redan gått hem för dagen, skulle ha ringt i morse alltså! Men sådant vet man ju inte innan? haha, ja jag får ringa imorgon då, hoppas det inte är samma person som svarar då.. Åh en till sak att vara nervös för? Jag är ju helt galen.. aja, nu är det gjort i alla fall, och jag tror inte att det ska bli lika svårt nästa gång faktiskt.

Idag har verkligen varit en bajsdag, jag vet inte varför men jag har inte haft en bra dag i alla fall! Iofs gick det ganska bra med mitt samtal med anita, jag ligger rätt så bra till i både multimedia och grafiskaA!


Ungefär såhär känner jag mig.

varenda jävla gång

uhh, om ett tag går min buss och sen är det skola till 15.00 ungefär! Sen ska jag göra en sak, tänkte först göra det nu innan jag for men så blir det helt enkelt inte, jag kan ju inte rå för att jag är som jag är, men en vacker dag! Som vanligt...

Nej nu ska jag göra mig klar, mitt hår är förjävligt idag.. blä

bättre så

Nu känns det bättre, körningen gick bra! Det är kul och man blir ju ganska taggad på att ta körkortet! Känns lite konstigt att man kommer sitta där ensam bakom ratten någon gång, och sedan att det är folk i min ålder som kommer vara ute på vägarna snart.. Spännande!

Vi köpte lite färdgodis, det är ju inte helt fel:) Ser på top model och det är ju ganska så bra, roligast är ju när dom blir omgjorda, men det var tydligen inte i det här avsnittet!

Min absoluta favorit!! För mig är det fizzy flaskor, men tydligen kallas dom även bublizz, haha! Goda som attan tycker jag iallafall:)

image131

helv....

Fryser om fötterna, är lagomt otaggad, vill helst gå och lägga mig, orkar bara inte just nu, allt känns skit.

I NEVER THOUGHT I DOUBT YOU, I´M BETTER OFF WITHOUT YOU, MORE THAN YOU, MORE THAN YOU KNOW

morgon

image130
"Se glad ut" sa jag till jennifer, hon lyckades nästan.

jaja

Kom hem för ungefär en halvtimme sen, och nu är mitt rum städat, igen! Jag förstår inte hur jag kan stöka ner det från en kväll till morgonen? Det är iof mest kläder men ändå.. Sedan har jag varit snäll och duktig och damsugat i hallen, köket och trappan också, ibland förtjänar jag nästan en medalj..

Mitt schema för eftermiddagen ser annars ut ungefär såhär:

15.00-17.30 Bara sitta och ta det lungt vid datorn och fundera på allt som jag borde göra, plugg mest, men inte göra det! För det är ingen stress, lala
17.30-18.00 MIDDAG
18.00-18.30 göra inget
18.30 (ungefär, kanske)-20.30(ungefär,kanske) övningsköra
20.30-21.00 duscha
21.00-22.00 göra inget, bara ta det lungt
22.00-22.30 göra mig iordning för sängen
Sedan där någon gång ska jag väl försöka sova!

Nu vet i alla fall, kan ju vara bra tänkte jag! naa


bra

en lektion, 55 min kvar, sedan slutar jag! Fast jag måste gå i det här skitvädret.... Det sög, men jag ska inte klaga:)
Hade som tänkt att det var vår nu, men så var det ju tydligen inte, bara irriterande!

Nu är det redovisning, hejs!

fix

Sådärja, nu känns det lite ljusare!

Oj vad man känner sig dålig på matte alltså, skulle hjälpa joakim... Gick inte sådär jätte bra, han sa till och med att jag sög:( Men ändå så kom jag på hur man skulle göra, då var det ju faktiskt bara han som var dålig på att förstå...

Jag tänkte skriva något jätte coolt och jätte intressant, men så minns jag inte! Synd.. Nu har jag 25 min på mig att duscha och tvätta håret (tänkte inte föna det, men hinner ju inte annars.. interesting) och sedan ska jag ligga i sängen, för idag ska jag sova i tid! Det är mycket skönare. 


image129me,my eye,today

vanttext

hiha, jag sitter och skriver med vantar! Alltså vantar med bara tummar, det är lite svårt att skriva men det går fan hyffsat bra ändå, stolt.. Nä men jag fryser så mycket om mina händer just nu, vet ej varför men...

 Nu har jag skrivit klart svaren till frågorna, sammanlagt var det två stycken som jag inte kunde hitta svaren på! Men det är nog lungt.

Just nu känner jag mig pluggfri, det är en skön känsla, även fast sanningen är att jag har massa saker som jag skulle kunna plugga! Bara det att jag har varken lust eller ork att göra det nu:)

Nu håller vi tummarna på j.boman, hoppas att han inte är lika dissande som dom andra och för gudsskull låt han vara en trevlig prick!

SOMMAR

Oj, det blev inte att gå ner och börja med maten, men snart! Var bara tvungen att sätta in den här bilden!

image126
Den är så sommrig och då längtar jag till sommaren ännu lite extra!

och det blir aldrig som man tänkt...

Alltså ja, det blir alltid såhär, jag kommer hem och tanken är att jag ska plugga, men då gör jag hellre andra saker, som till exempel en av mina favoritsysslor- städa! Så nu är mitt rum fint igen efter gårdagens besök, jag har bäddat sängen och dammsugit, finfin känsla alltså.

Plugget får bli efter maten då, potatisbullar, för jo idag ska vi göra mat själva igen, det som är det bästa jag vet! nej. Jag blir lite små less på det där! Haha, bortskämt det låter, men varför ska man behöva laga mat själv? När man hundranittio andra saker att göra? Passar ej mitt schema.

Så här less har jag inte varit på länge, kanske det har verkat så, men det har jag i alla fall inte, idag fick jag nämligen en välbekant obehaglig stress-less-gråt känsla som jag hade ofta förut! Det är inte någon trevlig känsla och jag hoppas att den inte kommer tillbaka på ett tag!

Idag hade vi redovisning av våra påsar, fina saker! Det gick bra också, det var bra.

Alltså du? Jag tror att det skulle föreställa att vi var vänner, men du är fan inte en vän.. Det är som att man är bortblåst, ja rent ut sagt! Hey, remember me?

Kanske borde gå ner och börja med maten nu.. fssss

usch

jävla äckel informatörintervju, blä

uh

kill me softly

over you

Skönt med sovmorgon, skönt att inte behöva stressa! Om 23 min går min buss och sedan är det redovisningsdag, ska nog gå bra. En sak som däremot inte kommer att gå bra är mattediagnosen, men det är ju som tur är bara för mig! Sedan måste vi fixa äckelsatansskiten idag, vi bara måste......

Sen vet jag vad jag ska göra ikväll, lite roliga frågor! wiee.. undra om man var tvungen att göra dom? Kanske lika bra... Då kanske jag får något grepp om den här delen också!

haha åh, alla får jobb hit och dit, utom jag! Nej, men nästan? Jag ska fixa det där, vi säger såhär, efter sportlovet ska jag i alla fall ha varit runt och lämnat cvn, sen får vi se vart tåget drar! längta fredag förövrigt

natt

smart att börja rensa datorn nu? Nej.. Men alldeles strax ska jag sova, och då lovar jag, då kommer jag slockna direkt. Wiie, godnatt

huvarns

Nej jag vet att jag inte ska vara uppe nu, men jag kände för det! Men jag känner dock av att kroppen har börjat ställa om sig, jag är galet trött. Sedan skulle jag aldrig ha sagt det där om halsen, nu känner jag nämligen av det igen.. Hursomhelst så har det varit rätt så trevligt ikväll, vi = jag jennifer andréas och robin såg på min älsklingstrilogi bourne! Popcorn och så fick jag lite godis plus två klubbor, så det passade perfekt till en så bra film!

haha, jag orkar inte ens att det bara ska vara jag, jag orkar inte att det säkert inte kommer att bli nått, men mest orkar jag inte att jag inte orkar bry mig, jag brukar ju alltid bry mig? Livet går vidare helt enkelt.

Jag är bara lite sådär små less på.. mig! Ja jag skäms lite över mig själv, förstår inte varför jag ska hålla på som jag gör, det är ju inte ens så det ligger till, tror jag i alla fall? Why´s it always you and never me?

            
Jennifer har börjat låna min dator sådär, ofta.. sneeky
Andréas pratar i mobiltelefon och jag är ganska smidig på att fota
Robin tjuvar dom sista popcornkärnorna
Jag tog bild på mig själv.

Rolig bild från ikväll, rolig tyckte jag för att jag inte såg var det var vid jennifers mun, och tyckte att det såg hemskt konstigt ut, men så zoomade jag in och såg att det var en sån där godis!

image125

munter

En popcorn påse i micron, ett loka glas, och ett gäng som kommer för att kika rulle, ja det är väl ändå en ganska skön måndagkväll med tanke på att jag faktiskt är klar med påsen!!! Bra för mig, och en sak till som jag säkert kommer att få ångra, men min hals ont har försvunnit!

Nu blev popcorna klara, vet inte vilken film det blir, men det blir säkert något bra (?) Ha en trevlig kväll, peace

haha

Oho, såhär efter lite information om hur man gör i dreamweaver så känns det lite bättre, nästan, om jag vågar säga det, roligt!? Jag ska nog sätta mig och göra lite, det känns spännande! idéerna flödar

Nu är jag lite stressad pågrund av dålig information, bli faktiskt lite irriterad, så har jag lite skit och fixa till imorgon!! Hatar sånt... Det blir en pluggande kväll och vi som skulle övningsköra, jaja jag får helt enkelt se hur det blir! jag är i allafall hyffsat klar med min påse nu, nu är det de teoretiska kvar!

björn g, vill du bli min?

not safe

Wosch, nu har jag och jennifer varit ute och övningskört! Gjort trafiken lite osäkrare. Det gick bra och det var kul! Jag parkerade till och med, kanske inte den mjukaste och finaste men det var mest för att mamma blev rädd! Men hyffsat ok faktiskt! Nu är jag hungrig som tusan, men det blir kyckling och pommes till middag så det blir gottt!

Idag har jag även pluggat matte, det var tråkigt, väldigt tråkigt! Hade dock bara problem med ett tal så känns väl ok, men jag vet verkligen inte om jag är redo för någon diagnos, iof är det ju bara för en själv.. Men jag har ju inte riktigt hängt med nu när jag har varit sjuk! Aja det blir bra. Ikväll ska jag o jennifer kanske hitta på något annars ska jag nog göra klart min påse, den är i stort sätt klar, lite färger som saknas bara! Det kan jag nog göra även om vi hittar på något. Mardy bum
 
       
Myskväll med Jennifer och Jennifer, vi såg på en bra film Alvin and the chipmunks, kul!

visste du

Namn - Martina Charlotte Sandberg
Födelsedag - 11 januari
Hemstad - Umeå
Ögonfärg - blå nått
Hårfärg - typ orange brunt, gillar det
Längd - 1.67 nått
Högerhänt/vänsterhänt - höger!
Stjärntecken - Stenbocken
Skostorlek - 4041
Skilda föräldrar - Yes, i 12 år
Svagheter - Lite blyg och dålig på att ta saker för vad det är
Rädslor - telefonskräck, det är nog det värsta
Årets mål - Vara lycklig (som jennifer)
Det första du tänker på när du vaknar - åhå, redan morgon? 

ANTAL
Antal gånger du flyttat - Åtta gånger, runt runt
Antal kuddar i din säng - tre med prydnadskudden
Antal syskon - 3
Antal kusiner - 2
Antal piercingar - ingen om inte hål i öronen räknas
Antal tatueringar - 0

FRAMTIDEN
Namn på barn - Har inte tänkt så långt, men jag har några fina namn på hyllan
Antal barn - 3 kanske, två flickor o en pojke 
Plats för bröllop - Vid havet, det skulle vara fint
Vad vill du bli när du blir gammal - Bäst på att laga bullar, en gofarmor/mormor
Drömjobbet - Fotograf/artdirector/inredare/designer/arkitekt/reklamnått
Drömhemmet - Ett vitt hus med ljusa ytor och ett stor och fräscht kök!

FAVORIT
Mat - Pappas fläskfilé och hasselbackspotatis!
Dryck - Mjölk, ingen tvekan om saken
Sport - Handboll, bäst att titta på
Djur - Hund (dansksvenskgårdshund 3mån)
Glass - Magnus classic kanske
Band -  Ingen speciell, cold play är bra
Spel - oj, mycket olika beroende på humör
Nummer - 12
Tuggummi - extra av någotslag
Helgdag - skulle ha sagt friday i´m in love som linda, men lördag är bättre!
Årstid - Sommar!! JUNI JULI AUGUSTI för allting känns så mycket bättre då
Tandkrämssmak - colgate?
Radiostation - lugna favoriter numera

HAR DU NÅGONSIN

Varit kär - nej, inte sådär på riktigt
Blivit dissad - Haha, vet inte?
Rymt hemifrån - Njae, kanske nån gång när man var liten?
Föreställt dig ditt ragg naken - nejje
Skolkat - har hänt
Sovit utomhus - i tält?
Gråtit i skolan - haha, inte sådär, på riktigt-gråt
Spytt i skolan - nejnej
Velat bli modell - NeJ
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Haha, ja
Sett en död människa - Nej
Använt droger - Nej
Ätit sushi - Nej det har jag ej
Retats - ja klart

THIS OR THAT
Cider/Öl - Cider
Pepsi/Cola - Cola
McDonalds/Burger King - Mcdonalds tyvärr
Choklad/Vanilj - Vanilj
Jordgubbar/Blåbär - kan inte välja!!!
Kött/Veg - köttt
TV/Film - Film
Gitarr/Trummor - gitarr får det bli
Adidas/Nike - adidas ja
Kinesiskt/Mexikanskt - venne
Kakor/Paj - paj tror jag, alltså typ äppelpaj
MTV/VH1 - MTV
Blind/Döv- Döv förmodligen

KAN DU
Gå ner i splitt - Nej
Skriva med båda händerna - Inte sådär jätte snyggt med vänster 
Blåsa en bubbla - Jaaa
Ha dina ögon i kors - Jaa
Nudda näsan med tungan - Nej

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade - mamma
Du pratade med - Jennifer s
Du skrev till på MSN - Fredrik s
Du kramade - mamma
Du skällde på - jennis säkert

SENAST DU
Skrattade - Idag åt filmen alvin and the chipmunks
Grät - det var ett tag sen
Tuggade tuggummi - hm.. igår
Drog ett skämt - Idag!
Sjöng en sång - vet faktiskt inte

VAR ÄR DU
Vad ser man utanför ditt fönster - En parkering
Lyssnar du på musik just nu - ja- I could not ask for more-edwin mccain
Vad har du på dig? - Mjukisbyxor och en av mammas gamla skjortor och ett linne under
Vad är det på din musmatta - Har ingen

HAR DU NÅGONSIN
Blivit kallad hora - ja men inte sådär jätte seriöst tror jag
Ljugit om din ålder - haha nej varför
Bråkat utan anledning - Jaja

nytt, eller inte

lite nya bilder finns nu på bilddagboken - http://msandberg.bilddagboken.se

flower power

shit shit, jag klarar inte av att ha ont i halsen, varje gång jag sväljer vill jag typ inte leva! fyfan. Idag har varit världens slöaste dag, jag har i princip inte gjort någonting förutom att ligga i sägen med datorn i knät och kikat runt på bloggar och lyssnat på musik! Jag kan inte klaga, det är inte jobbigt precis, men jag känner mig väldigt oproduktiv, jag tycker om att få saker gjort, men idag var verkligen inte en sådan dag!

Jag blir så avundsjuk på människor som i princip kan bära vilka kläder som helst och ändå se ut som, ja jag vet inte vad, men jävligt snygga i alla fall! Den dagen jag kan göra det, kan man ju först fråga sig om den kommer, sen om den kommer då ska jag verkligen ta vara på det.. haha åh vad jag är drömsk! Jag måste/vill börja sy kläder, jag menar en kjol kan ju inte vara så svår att sy? Och typ måste ju vara billigare än att köpa ett plagg, ja det ska jag prova nån gång, när jag är redo! image116

sanning

Här ligger jag och skrattar åt magnus betner, det är inte något jag gör varje lördagsmorgon! Han är allt bra rolig.
Jag vaknade av mig själv för en timme sen, trodde att jag skulle sova till typ tre, men så blev det ju inte. Jag har fortfarande ont i halsen, det suger, men men! Igår var trevligt, idag vet jag inte, får se vad som händer! Kan nog inte göra något allt för radikalt, jag menar, jag vill ju bli helt frisk någon gång?

    
lite musik på schmäck, lite väntan på buss och lite jennifer

Inget är heligt

evigt

I don't want to run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?

ut eller in

Faktiskt endast drygt, varför kan det inte bara vara lätt? Ofta man orkar att det ska gå dåligt för andra, ofta man orkar att det ska gå dåligt för en själv? Jag vet inte vart jag ska ta vägen, allting är ett enda stort blurr, ingenting som känns klart just nu, bra? Bra att jag inte vet vad jag ska göra åt saken.

Du? du? ingen bryr sig egentligen, det enda man bryr sig om är sig själv, har jag fel? Jag kanske har fel, men innerst inne är vi alla bara några jävla egoister, that´s it
Väldii glatt sådär, jag vet men man kan ju inte alltid vara glad! Du kan ju lika gärna ta dina saker och fara härifrån, vad är meningen lixom? nej, no more.. From now on I´m doing this race alone

praktiskt

Jag har sagt att jag ska sova, och nu snart ska jag sova! Märkte att det nästan var slut på mjölk, antar att jag måste fara och köpa då.. Så jag får väcka mig halv fem och sticka på färren helt enkelt, hoppas på en gubb/tantfri affär! Förlåt men det var verkligen irriterande...

Mina makaroner blev bra! Inte mamma-bra, men faktiskt väldigt goda. Så nu har jag något att lägga på min jag-kan-laga-mat lista, yammi

Måste faktiskt säga att jag är lite ledsen, känns som att jag inte har någon kontakt med någon.. Bland annat så har jag inte pratat med min syster på ungefär en dag, knappt något, och det är konstigt med tanke på att vi bor under samma tak? Jag har inte ens berättat om min verkliga dröm, iof var det i morse och jag har inte träffat henne än, men det känns ändå konstigt, saknar att ha någon riktig att prata med, randomme.. Allt händer på inteeerneeet, naj jag får ge mig, vill ju inte att den enda kommunikationen jag har/ger kommer via denna fina sida, det håller ju ej! Sakalackaperklanna vad jag blir arg, på dig? på det? på allt? Ja något sånt, ofta jag orkar, HAHAHA

sov gott

stuvat

Nu står jag och lagar mat, ganska spännande! Ska för första gången i mitt liv göra stuvade makaroner.. Jag hoppas på ett bra resultat, tyvärr var det någon som hade ätit upp korven, så det får bli köttbullar istället.. oj nu blev jag hungrig!

Hatar när det är gammlingar på affären som inte kan fixa fram pengarna innan dom ska betala, usch! NU är det klart, wish me luck

kom till mig

Nej, en sak man inte ska göra när man är luspank är att sitta och titta på kläder.. Jag vill ha en massa saker men just nu har jag inte råd att vilja, det enda viktiga är måsten.. Så är det ibland, man måste se till var som behövs och är rimligt och inte till vad man vill! Jag kan bara säga att om jag inte får jobb snart (och ja jag vet att det är mig det hänger på, kan ju inte bara sitta på arslet och tro att det ska komma någon och knacka på dörren precis) så kommer jag att gå i väggen helt enkelt! Jag tror att jag måste göra mig själv någon slags budget, utifall att jag inte får något jobb inom en snar framtid.. Kanske låter geeky men det är faktiskt riktigt bra för att kunna hålla ordning på pengarna!

Just nu håller jag på att städa mitt rum, det går väl sådär med tanke på att jag hamnar här hela tiden istället.. Men jag har i alla fall fixat lite i min garderob, det känns bra! En fin dag (inte vacker) så ska jag rensa ut den ordentligt, men det får nog bli någon gång när jag har mer pengar och behöver mer plats för mina nya fina kläder.

Kom in på sommarprat med jennifer, vi ska ha bästa sommaren och det ska bli hur jävla underbart som helst! Har aldrig längtat så mycket till sommaren som jag gör nu, det finns inte ens! Börjar rysa när jag ser sommar bilder, ah jag vill bara ha sommar nu! Jag ska göra saker i sommar, även om förra sommaren var skön så gjorde jag verkligen inte så mycket, det var inte sådär jättebra väder, men ändå! I år då ska jag minsann ta vara på sommaren, både för att det är mitt "sista" sommarlov och för att jag känner på mig att det kommer bli hur bra som helst!

my new favorites a lá musica- Daughtry!



Hoppas på lite mer av det här i sommar också, vi tre i ostnäs, bästa jag vet!

lugnare

Jaha, nu har jag städat i köket, typiskt mig? Ja. Snart har jag skrivit klart mitt brev, jag kan lova att jag är spänd, vill ju inget hellre! Ska bara be någon läsa det innan jag skickar iväg det, sen är det ju bara att hålla tummarna. Jag och jennifer måste nog hursomhelst ta oss ut snart och leta lite, både ifall det inte bli något av det här men också för att man kan ju faktiskt ha två samtidigt!

Jag funderar på att gå upp och hälla upp ett bad (hälla upp?) och bara ta det lungt ett tag! Inte för att jag inte har gjort det i två dagarna nu, men verkligen sådär extra lungt! Ja det blir bra.

Tanten, eller kvinnan vad vet jag svarar i alla fall inte, hon kan ju lika gärna slänga sin telefon... aja allt löser sig!

 
såhär glad var jag imorse när jag insåg att jag skulle få fara till skolan! Eller nej, kanske inte så.. Mer för att jag mår mycket mycket bättre nu:) bÄST

love my music

kommeru?

baah nu slutar jag, ska hem och äta lunch, hittar säkert något gott! Dreamweaver kommer att gå mig på nerverna, bye.

vill inte du, vill inte jag

Med tanke på hur jag mådde igår kväll så är jag ganska förbluffad över att säga att jag faktiskt mår relativt bra just i denna stund! Om en halv timme sisådär ska jag åka till skolan, och sen ska jag vara där i en och en halv timme tror jag det blir sedan fara hem igen, så det blir en ganska lugn dag! Imorgon är en heldag, jag får se hur jag mår imorgon.

intervjun går mig på nerverna, jag orkar snart inte? Fan, jag får ringa idag när jag kommer hem, svarar hon inte då ger jag upp och skaffar mig ett nytt företag? typ.. Varför ska vi ha sånna här konstiga uppgifter.

naat, men ah, nu ska jag fixa mig klart


     
Fika och fina frågor igår, wooh

pest & pina

helvettes satan, har jag just suttit och skrivit ett inlägg och så blev det tydligen något fel! hatar när sånt händer........I allafall så är jag ungefär 30 min sen i säng och anledningen är att jag inte har bestämt mig ifall jag ska till skolan imorgon eller inte.. Just nu har jag hemskt ont i halsen, mitt huvud är så tungt att jag inte orkar hålla det uppe! Jag kan helt enkelt inte bestämma mig, det får bli till att ställa klockan imorgon, och känna efter!

Ny design, helt klart min bästa sysselsättning, lagomt jobbigt när man är sjuk helt enkelt! Jag tycker att den var fin.
Nej nu måste jag sova, men jag måste ha nässpray, som jennifer har i sin väska och hon är inte hemma, synd för mig.



my masterpiece, haha jag är faktiskt nöjd!

no good

alltså fyfan, jag verkar inte bli frisk... Jag orkar inte ta tag i någonting som har med skolan att göra när jag mår såhär? Hur ska det gå.. Jag vill bara bli frisk, i och för sig så vill jag bara vara hemma också! Det finns ju seriöst ingenting som är skönare än att vara hemma.. Jag vet inte vad det är som gör det, men det är bara så skönt, man kan göra vad man vill och bara sova också! Helt underbart

Men helt otagbar mot plugg har jag faktiskt inte varit, idag har jag gjort klart min grafitti, jag är rätt nöjd.. ni får se den sen! Och så har jag ringt det där jävla samtalet, jag ber om ursäkt för att jag svär, men hon svarar inte? Vad ska jag nu ta mig till, det börjar bli lite stress, men jag ska ju inte stressa, så det är ganska lungt. Jag vet att jag hinner och om jag inte hinner så kan jag ju faktiskt skylle på att jag inte har varit frisk på ett bra tag, då brukar man ju få en längre deadline.. och det har jag aldrig någonsin kört på tidigare, så varför skulle det göra något? nej just det.

Sjukan blir som sagt inte bättre, men imorgon måste jag, borde jag fara till skolan, har bara en lektion så det borde inte göra någon skada.. Nej jag vet inte, orkar inte ens tänka på det just nu.image103
en gammal bild som visar nästan hur jag känner mig.. Och gubben är faktiskt min grafitti gubbe, som jag har gjort i illustrator:o min första, ganska nöjd i alla fall.

åh jag hittar inte min fjärrkontroll.. hejdå

om det inte håller

fyfan alltså, idag har jag inte mått bra! Och ska jag tala om vad jag ändå har gjort? Städat, det måste ju vara något seriöst fel.. Men men, det är vad jag gör när jag är rastlös. sen har jag sovit, länge också.. Så länge att jag missade att ringa och fixa intervjun, det sög! Men jag får ringa imorgon, och om hon inte kan på torsdag, ja då får jag helt enkelt hoppas att jag får använda lektionen på fredag till att fara dit.. För jag hade faktiskt tänkt bli frisk tills på torsdag..

Ikväll är det nog prisonbreak och kyle, i alla fall om jag får välja, men min syster har en thing för filmer, men just nu, i mitt sjuka tillstånd är jag inte alls sugen på att se någon film, tyvärr jennis! Sen ska jag nog följa med i bilen och.. köpa godis:o har ruskigt ont i halsen men jag är så sugen på godis att det går inte ens att beskriva.. herregud, vad jag hamnar efter! haha, aja

Har ingen rolig bild alls att lägga upp känner jag, så det får helt enkelt bli ett bildlöst inlägg! Alla förkylda människor där ute, krya på er, jag vet hur ni har det.

sickness

haha, jag vet inte riktigt, men det verkar som att jag inte kan göra sådär jätte stor skillnad på designen! Jag tror att jag gillar kalas stilen just nu, det gör mig lite glad! I alla fall så ska jag gå ner och äta lite kvällsfika nu, sedan blir det ett kyle avsnitt och imorgon ska jag stanna hemma från skolan för att jag klarar inte att vara sjuk längre, måste bli frisk.



förövrigt så längtar jag efter sommaren, men jag vet att det kommer gå fort, så det är bra! och så lite pengar på det, ja då blir det bra:)

la påse

påtal om något helt annat, så börjar min påse bli ganska färgglad, egentligen skulle det vara mer naturfärger!  Men jag tycker att det var ganska så trevligt med färger så, jag kör på det.


image98
Ett litet smakprov

kan ju vara så


Ja, så kan det gå, min jävla, ursäkta att jag svär, förkylning verkar inte vilja försvinna! I går kväll och imorse kändes det ändå som att det var okej, men så efter att dagen led mot sitt slut så blev det värre, och nu sitter jag här nästan lika sjuk som förre helgen.. aja, inte mycket jag kan göra åt saken, jag får helt enkelt skylla mig själv, jag har ju varit ganska så aktiv i helgen så! Men nu är jag riktigt less, dags att bli frisk tycker jag.

Fick ett tips av min vän p att skriva vad eller kanske mer vilka jag varit med på dagarna, idag har jag i alla fall varit med linda i skolan, hihi! Annars så har min dag mest varit sjuk som sagt, det har varit tårar i ögonen och allt möjligt jobbigt som hör till en förkylning.. Men jag har i alla fall gjort lite mer på min navigationssak, men jag måste säga att det är riktigt jobbigt, man vill ju inte att det ska bli så jätte vanligt, men samtidigt är det svårt att komma på något helt unikt! aja det blir bra:) 

Och nu ska jag berätta, jag har sett fasan i vitögat och ringt mina samtal, jag fick ett svar, och jag håller mina tummar på att det blir något av! Jag är i allafall väldigt stolt över mig själv och jag ska försöka hålla borta min nervositet eftersom att det faktiskt inte är något att vara rädd för, egentligen. 

haha jag måste sluta skriva så långt, det är ju ingen som orkar läsa sånt! Eller inte jag i alla fall.. Nu ska jag, ja jag vet inte riktigt, men jag ska i alla fall göra något som är lungt och stillsamt! 

Just a moment in time..


Linda i skyyen, och jag, ser inte riktigt så sjuk om som i slutet av dagen men,


för sent

förlåt mig för att jag syndar, men jag ser faktiskt på king kong, är det en bra ursäkt? kanske inte, men det är ändå spännande! Jag hoppas att jag orkar gå upp imorgon bara, annars blir det lite jobbigt.. jag är hemskt otaggad på en hel vecka i skolan, men det kommer nog gå bra och förmodligen fort.

ps. I love you, så enkelt är det, och jag kan inte säga nått annat.

puzzle


Inte lätt när livet är svårt, som man brukar säga!
Jag kan inte säga att jag har haft en såndär jätte speciellt spännande söndag, utan det har mest varit grafitti, om man nu kan kalla det för det när jag sitter där med min minimala pensel och akvarellfärger, men jag är nästan klar och jag är faktiskt nöjd, när den är helt klar, ja då ska jag lägga in en bild så kan alla få se.. Mucho spennandé va

Nu håller jag som vanligt på med min påse, jag är orolig för hur det ska gå med färgläggningen, men förmodligen kommer det att gå bra! Det brukar ju lösa sig ändå. I morgon, ja jag måste göra det imorgon, ska jag möta min fobi, två gånger. Först ska jag ta mig ett samtal (ja det är telefonfobin jag pratar om) till en tant, kvinna? som jag ska boka en intervju med och jag ber till alla mina gudar att hon är trevlig och inte en sån där sur en.. Sedan ska jag ringa ett annat viktigt samtal som har med jobb att göra, jag kan lova att jag är nervös, för jag vet nämligen inte vad jag ska säga, men något måste jag ju säga annars kommer jag ju ingen vart i livet! Ja jag har bestämt mig för att det komma gå bra, och jag, är nervösare än någonsin.

Jag har tänkt på en sak, jag känner att det här är ganska tråkigt? Jag har aldrig, eller oftast inget intressant att skriva om förutom min alldeles för stressiga och vardagliga vardag. Jag kanske borde försöka mig på något annat, något som är mer intressant? Men problemet mina vänner, är att det inte händer sånna saker i mitt liv just nu, utan stressigt och vardagligt, det är precis vad det är! Men den dagen jag finner mig i att skriva något annat, kanske invecklade gåtor som ingen förstår eller texter a lá carrie i sex and the city, ja då säger jag till, då jag vet vad jag vill.

Här är en bild på min hund, hon är nästan 4 månader tror jag, har ingen riktig koll men! Hon är söt, svår att fånga på bild men.


I am a lion

da da di

Jaha, nu fryser jag om fötterna, intressant info! Jag ska väl bege mig iväg till ödehuset snart, men jag vill ju inte vara där alldeles ensam så länge.. så jag får se! Måste i alla fall hitta mig nå filmer, bra filmer är ju tydligen redan sedda.. Så får se vad som finns att välja på:)

jag kan förövrigt inte färglägga min påse i photoshop, den får sämsta kvallan då! Undra om man får färglägga för hand? det skulle vart nått.. Aja jag är på bra väg iaf!

 
Annars så har jag helt tappat min förmåga att ha idéer, dom är putsveck! En vacker dag, då ska jag görnått fint i photoshop, något väldigt fint!


men ändå

just an other day.

Jaha så var det lördag, och jag sitter och pluggar, eller jag vet inte riktigt om jag ska kalla det att plugga men, fixar på min påse, som jag tycker är rätt roligt! jag är trött och sliten, men jag hoppas att jag blir lite piggare sen!

Förövrigt så har jag ångrat mig, jag tror inte att det skulle bli så kul, jag skulle inte kunna låta bli, skulle bara bli irriterad, så enkelt är det! nu ska jag återgå till att göra något produktivt, har faktiskt skrivit på min argumenterande text också, ja jag vet, jag är bra.

en annan dag

jag vet inte, en less dag tror jag, känns som att allt ska hinnas göra på så lite tid?
hursomhelst har du nog redan gjort min dag, det får räcka, tack!

better than anything


Åh finns det något mer spännande än prison break? Nej jag tror inte det, jag blir alltid helt till mig och hjärtat börjar bulta jävligt snabbt, som sagt inget som är mer spännande! Nu är det kyle och det är ju inte allt för dåligt det heller så att säga! Älska serielivet

huuu, nu kommer allt tillbaka, allt som har med skolan att göra. Men allt kommer bli bra, jag har ju sagt det!

krazy


Nej nu har det blivit alldeles för mycket sitta vid datorn, och ändå det ända jag har fått gjort denna lediga dag som har med skolan att göra är hemsidan? BRA martina!

aja, jag får leva vidare och fixa allt annat så småningom, somsagt ingen panik, även om det förmodligen är oundvikligt i min kropp. Jag hoppas för övrigt på en skön helg och trevligt sällskap! Nu ska jag duscha, sedan ska jag och michael scofield på date! kommer bli bra

puss på er alla på alla hjärtansdag!

sometimes I wish I had you right beside me
Is that so wrong?
I would love you more than anyone



image92
poetisk bild jag tog för över ett år sen, eller ah, jag gillar den i alla fall

inte en chans

haha, fyfan vilket kalas min blogg blev nu! Ja, vi kör på det ett tag så kanske det kan muntra upp mig lite:)

Hittade lite äldre bilder på den andra datorn, bland annat den här som jag gjorde på mig och jennifer, haha!



If I don´t live today, alltså jag tror inte att det blir av idag, jag har tappat känningen (?) pågrund av nervositet. jätte obehagligt, nej, en vacker dag! Då ska jag ta mod till mig och göra något av min plånbok, jag längtar

ett steg i taget

yeah, nu har jag hållit på med mitt såkallade navigationssystem ett par timmar, och jag känner att jag är på god väg! Känns väldigt tråkigt just nu när man inte har några som helst bilder eller andra saker, men det komma att bli bra i slutändan!

Förövrigt funderar jag på att färga håret mörkt, jag vill, men samtidigt vill jag ju ha min hårfärg nu till sommaren? Det går inte ihop jag vet, men jag får fundera ett tag till!



svåraste i världen

fan fan fan, åh! Att det ska vara så jävla svårt, jag måste ju lära mig nångång, kan  inte ens komma på vad det är som gör att det är så svårt;s aja, jag får väl se om jag kan ta tag i mig själv eller om någon annan får sparka vett i mig! Nu ska jag snart ta tag i mitt navigationsschema(?) vet inte riktigt vad som menas eller hur det ska gå till, men en lite aning har jag faktiskt om hur jag vill att det ska se ut. Jag är bara så nervös, men vetni vad, jag sa just att jag skulle sluta stressa upp mig, så här och nu tar jag ett djupt andetag och lugnar ner mig en aning.

Idag har ätit nudlar, det var längesen, det får mig att tänka på sommaren 06 eller var det 05? hursomhelst så var det nån gång då som jag åt nudlar för första gången med min bästa kompis jennifär! Ah så är det, och nu ska jag väl sätta igång och göra något värt... lätt


uh


Nu har jag sett två avsnitt av oth och känner mig lite gladare, gladast är jag däremot för att jag är ledig imorgon! Nog för att det kommer bli en mysig dag med massa plugg, men när man har en hel dag på sig sådär så är det ändå skönt. Har bestämt mig för att inte stressa upp mig i onödan det känns bara så dåligt, klart det är lätt att säga men jag ska verkligen inte göra det! I don´t worry cause everything´s gonna be alright

Ibland är det så svårt att förstå sig på andra människor, jag menar, man tror att det finns dom som faktiskt bryr sig sen blir man om ens förvånad (även om man egentligen vet om det längst där bak i huvudet) och så är man kvar på ruta ett igen. Jag har så höga tankar om så många, och ändå så vill jag inte ha det, för jag vet att det är jävligt många som inte lever upp till det. Det kommer alltid vara så att jag velar mellan att bry mig och att inte bry mig. Jag hoppas att jag kommer bry mig, för det är på det sättet som man klarar sig igenom problem, man ska inte bara släppa saker när dom blir för svåra, tyvärr så har jag väldigt lätt för det.

     jag och mini som har blivit ganska så stor!

all way

just nu sitter jag och håller på med illustrator, tyvärr är det inte för skojjs skull utan för skolan skull, känns som att nästan allt jag gör nu för tiden är för skolans skull, tragiskt. Hur som helst så är det lite jobbigt, känns som att det aldrig kommer ta slut, men snart så, då får jag börja med färgläggningen, det blir bra! frågan är ju bara vart jag har min skiss... hm

Ikväll blir det nog ännu mer plugg, om jag har riktigt tur kanske lite greys, lite kyle och eller prison break, ja man vet aldrig hur tur man kan ha!

du, du måste vara bland dom snällare som finns, du är verkligen det, blir så glad:)


här var jag nog också glad
jet-holdon

blä



Jag tror inte att jag mår så bra, det känns inte så, men jag kan ju inte bli sjuk igen, mer? Jag som just har bestämt mig för att bli frisk. Vart är detta påväg?

Jag blir så otroligt less på allting.

too much to do, too little time

jadu, idag har varit, en vanlig dag antar jag, fast med ovanligt otrevligt hår. Sedan har jag helt oväntat fått vg på ett matteprov som handlade om något som jag tycker var jätte svårt, det känns bra! En sak som inte känns bra är att det är ganska mycket i skolan nu, ett lov skulle sitta fint! För just nu har jag såhär mycket att göra

* Plugga matte, blir nog inte ikväll
* grafitti, ska börjas på ikväll, snart
* Design av påse, håller på med just nu
* Argumenterande text, är nästan klar men ändå
* Börja läsa en engelsk klassiker, har inte ens lånat
* Bestämma mig vad jag ska göra på friluftsdagen, hm?
* Läsa ur mediaboken, komma på frågor till en intervjun
* Intervjua en informatör, skickade iväg ett mejl före middagen så får väl se
* Börja klura på någon slags hemsida till mig själv, känns lurigt, och svårt, men kul
* Bestämma mig illakvickt om jag ska låta lotta hitta mig en apu, eller om jag ska göra det själv
* Fixa fotona till ´ung idag`
* Fixa jobb, så småningom

ja det är i allafall vad jag kan komma på just nu, skulle inte förvåna mig om det var något mer! Nu ska jag sätta mig och börja rita på min fina piece, ha, åh vet inte ens hur den ska se ut, greeeeeaaat!

keep bleeding


nej jag mår verkligen inte bra, men vad ska jag göra åt saken? Tror att jag ändå måste fara till skolan imorgon... beslutsångest

bästa bästa, blir så glad! Åh vad jag ska fixa, snart, bara lugn.

stuck in a moment

I´m afraid of anything in this world
there´s nothong you can throw at me that I haven´t already heard


Du gör mig kanske så irriterad, jag vet inte varför och jag tänker inte analysera det, det är nämligen inget jag vill bli! Men, inte alltid man kan styra hur man känner.. Ikväll ska jag krya på mig, jag vill verkligen inte vara borta från skolan imorgon också, men vi ser väl!

Annars så ska jag snart, kanske när jag är säker på när jag kan = när jag är frisk boka en tid så jag kan göra den där jävla intervjun, vill bara få det överstökat och så vill jag bara att det ska bli lov, men vafan, 3 veckor? Det är ungefär lika lite som tre ögonblick, I swear! Längtan är stor

min tunga gör ont, har ätit för många sura godisar tror jag, ganska så oskönt. Nu är det nog snart middag, sen får jag se vad som händer på min sjukaagenda, kanske lite film? Och jag som egentligen inte tycker om film sådär jätte mycket, men när det är sånna här bra filmer, ja vad gör man inte för en riktigt bra film lixom?


 sötaste jennifer

sjukligt

uh

Här sitter jag, med ett tungt huvud, sjuk och less, mår ungefär lika dåligt som jag har gjort nu i två dagar, om inte sämre... Jag har i alla fall avverkat snart tre filmer, älsklings bourne ett och två och nu håller jag på att se the guardian! Om ungefär 10 minuter är mina pommesstrips klara och när filmen är slut ska jag se den sista bourne filmen. Jag har även jobbat på lite på min "påse", måste ju vara lite skolig även om jag inte har den friska kroppen att ta mig till skolan! Jag är nervös för vad jag kommer missa, men jag har en känsla av att allt kommer bli bra ändå. Som vanligt, bara jag blir friska snart:) Får se vad som händer imorgon!

there is a change that I will brake you!

du går mig på nerverna


uuuusch, ja det var allt! Nu ska jag se på Oceans13, hejs!

sjuk och less

nej nej nej, jag orkar inte vara sjuk! Jag hatar ju att vara sjuk, jag vill inte missa massa saker och jag vill inte må såhär ju... Men vad kan jag göra åt saken, får göra så lite som möjligt... Ikväll ska jag se en film som jag har längtat efter att få se, oceans 13 och så ska jag äta godis som mamma o jennifer är och köper åt mig, även om jag förmodligen inte kommer känna någon smak.. Nu finns det bilder, msandberg.bilddagboken,se!

Annars så vet jag inte, jag vet verkligen inte vad jag ska tycka tänka eller känna längre, i ena stunden blir jag glad, och jag vill bara att det ska vara så alltid, men så kommer det sig, inte så där jätte förvånande att jag blir besviken igen, är det så konstigt då? svårt att älska när man inte är älskad känner jag, men, ibland är ju inte livet så rättvist!


image81

Jag är faktiskt glad ofta, kan jag inte bara få vara det då? njaa, tror inte det.

yesterday

oho, väldigt trevlig kväll igår, överraskningsfesten för frida var jätte kul och god mat och trevliga människor! Sedan drog det vidare till en födelsedagsfest för tre tjejer, där var det mycket folk och det var också riktigt trevligt! Jag jennifer andréas och robin gick sedan hem där vid 2, det var skönt att gå, och ja, som sagt en riktigt trevlig kväll! Jag måste berätta, det blev över 700 bilder från igår, så mycket bilder har jag aldrig tagit på en kväll förut! Ah det var kul, ska lägga upp på bilddagboken sen, kommer ta ett bra tag! säkert ingen som kommer orka titta på alla ens en gång!

Nu sitter jag här och ser lite på melodifestivalen med jennifer och jennifer, jag är dyngförkyld, känns som att jag ska sprängas! Känner mig väldigt osocial, men jag orkar inte koncentrera mig på något... Imorgon blir det nog bara till att vila, måste bli frisk.. och jag som skulle behöva plugga... AJA vad gör man , är man sjuk så är man!

                       

lite bilder, kommer mer på bildis sen! :) Nu blire filmen festival och lite cola!

brå(o)ttom?

A warning sign

Idag försov jag mig, sedan gick jag med mamma till skolan, det var jobbigt, men skönt! Sen har jag haft en allmänt, ordinary day så att säga. Har verkligen inte hänt något utöver det vanliga och jag känner att det fan måste hända något snart!! Vi har bara massa dryga grejer i skolan, okej förlåt nu ljög jag men vi har en väldigt dryg uppgift på mediekommunikationen i alla fall! usch.

Ikväll blir det säkert kul, jag ska göra det kul, orkar inte ha tråkigt en fredagkväll, hohoo! Snart ska jag gå och fixa iordning mig lite... börjar bli lite ont om tid! Undra om jag ska orka måla naglarna, haha intressanta funderingar jag har med mig själv, jau! Have nice night boys ´n girls

ÅH NU ÄRE BROTTOM


idag är ingen bra dag


Åhhh blääää fyyyfaaaaaaan! Jag orkar inte, varför kan allt inte bara vara normalt?! Orka leva när allt ändå bara ska suga! Och imorgon är det äckelskridskor, som fan inte ens är tråkigt, men med m blir allt så otroligt mycket tråkigare! Ihjpokdoke#!#(JFIUE

Nu har jag en idé till fotot, bara det att det säkert aldrig kommer att fungera och dessutom känns det som att det inte finns någon tid till att bara gå runt och hoppas på att något coolt ska hända.. Sen har jag verkligen inte ens en lite aning om vad jag skulle kunna göra till det andra temat, jag är helt jävla blank idag, i veckan, hittils det här året? Kan det snälla komma lite fantasi till min hjärna, jag orkar inte, allt är mycket roligare så, annars sitter man ju bara och gör inget typ.. Nej nu ska jag fan ta och gå och sova så tidigt som möjligt jag orkar inte sitta här hela kvällen och jag orkar inte fara och övningsköra heller...haha allt det där skrev jag nästan, utan att titta på tangentbordet! Ändrade bara några bokstäver, samma sakt med den här! hemskt intressant jag vet.

Här är i alla fall en till bild som jag har hittat som faktsikt är ett "ögonblicks" moment, men jag vet inte om man får ta gamla bilder, plus att den här har nog världens sämsta upplösning..

 himla rolig faktiskt...

orkar man?


misslycka



Jahaja, det blev ingen prao nu heller, men jag känner att det faktiskt inte är så farligt ändå, när jag väl tänker efter! Jag menar, jag har ju om det krisar. Det enda är att jag inte vill ha dom två jobbigaste veckorna i mitt liv.. men men får väl se hur det blir! Sen är det ju det här dryga med jobb, jag fattar inte hur det ska gå att få jobb, känns som att det bara är massa sura tanter på alla ställen? Aja, en vacker dag som jag brukar säga

annars så känns det riktigt dumt att tänka sådär, mer än så kan ju inte säga för då avslöjar jag mig lite för mycket! Jag menar inte att det är så på nått sätt, men man vet ju aldrig, haha, och då känns det väldigt dumt! Förövrigt, trevligt, faktiskt!

Nu har jag ätit mig en macka med ägg på (ätit mig?) hursomhelst väldigt gott, och nu är jag trött! Men jag tänker ändå inte gå och lägga mig, jag orkar inte bli en sån! Istället ska jag sätta mig och fixa lite mer på min "påse" och kanske om jag orkar prova på lite dreamweaver! höhö

Att det ska vara så svårt? Kan det inte för en gångs skull vara lätt att leva? Jag tror att svaret på den frågan är nej, för alltid är det något, och det är ju sådant man får ta! Nyss var det rätt bra, då var jag bra på att tänka positivt, men nu? Nu är det svårare...

faaan jag glömde att skriva ut mitt cv idag också, att det ska vara så jävla svårt att komma i håg nått? Har hur dåligt närminne som helst, måste börja skriva upp saker så fort jag kommer på dom.. Sen tänkte jag bara säga att jag tänkte kanske rensa lite i min garderob idag, men vi får se hur det blir med det, just nu blev jag i alla fall väldigt trött, det är då en sak som är säker!
 

 

HAHA, hittade dom här bilderna, första gången jag stod(?) på en snowboard, fiiin! Gick tydligen inte så bra!

kom igen


mm, semla! jag prickade inte riktigt rätt känns det som, en pytteliten semla i måndag och en stor nu, men ingen igår? aja man gör ju sitt bästa..

jag orkar ju inte att du ska hålla på sådär? Jag vet att du vet att det är du jag pratar om, men seriöst, det kommer ju inte funka i längden! Jag vet att du är allmänt less och så, men det måste inte gå ut över mig, speciellt inte över mig, det är ju nu vi ska hålla ihop pucko..

Förövrigt så jag också allmänt less, less på livet, less på samhället som är skit! Ingen bryr sig om något och jag har massa saker som jag skulle vilja skriva men just nu orkar jag bara inte, som vanligt! Men jag hoppas att helgen blir bra, har lite planer med jennifer på lördag, jag hoppas det blir av, skulle vara sjukt skönt! och gott, hoho! Annars så är jag bara trött, funderar på att gå och lägga mig ännu tidigare idag än vanligt.. Kanske ska plugga nått, men just nu har jag faktiskt varit duktig och skissat och tänkt efter gällande min "påse" på grafiska, och jag hoppas att det blir bra!

Åh vad kul det skulle vara, tror knappast att det är möjligt, men kul skulle det nog vara! Nu pratar om jag apu, vart vet jag inte, men jag vet att det finns några ställen som skulle vara roligare än andra, men alla människor är så sura överallt, så det där stället skulle väl vara bra, glada i alla fall?

nej nu får det räcka för idag!

image65

En busig bild som jag gjorde på min syster i somras! hon är bäst

stop



Just nu är det lesst, drygt och allmänt "Orka leva" moment! Jag har ingen lust att sitta i skolan, men jag har inget lust att fara hem... Och se ska vi leta apu efter skolan, så har väl inget val antar jag. Sen så skulle jag skriva ut mitt cv, men så hittar jag inte usb-minnet. en perfekt dag antar jag?

har i alla fall kommit på det perfekta att skriva om på svenskan, argumenterande text, lite likt det som jennifer skriver om, men ändå inte riktigt samma sak! Det blir bra, ikväll ska jag förövrigt göra bort massa saker så att jag slipper tänka på det i helgen.. BRA

NÅGON GÅNG!

   
tråkoutfit, nä men jag gillar tröjan, och så en lonley linda!

packat och klart, nej



Jahaja, skulle se kyle men så kom det upp andra saker! Att det alltid ska vara massa saker, just nu måste jag i alla fall packa, sen är klockan säkert mycket när jag är klar så då ska jag sova:) härligt


här är jag och emerensia, ursäkta minen...



jag vet att jag ska stänga av datorn klockan 22... jag vet... men jag kommer ligga i sängen halv 11 sådetså!!

upp och ner


Åh jag blir galen, jag kan inte ens komma på vad jag ska göra, känns som att jag har massa saker att göra men ändå kan jag inte komma på vad... Jag får ta mig en funderare och se om jag kan komma på vad det är jag måste göra!

ikväll har jag varit ute och gått och sprungit, det var skönt! just nu sitter jag och ser på lite oc, det är ju alltid bra.
Hemskt tråkigt inlägg jag vet, men jag känner att jag inte har så mycket att skriva förtillfället, allt är bara så drygt just nu så jag ska försöka ta tag i saker och ting istället! Som idag skickade jag och jennifer iväg en ansökan, kan ju alltid hoppas på det bästa.

Gjorde förövrig bort matteprovet idag, det kändes som att det gick bra, men det ska man ju aldrig säga riktigt, men jag hoppas verkligen att det gick bra!! Nu behöver jag inte vara orolig över matten i ungefär, 3 veckor! yaa

someday, somehow

ögonblick?

Sådärja, nu har jag gjort så mycket matte att jag känner att jag inte kan så mycket mer! Jag hoppas att det stämmer, för jag vill inget hellre än att få G på det här provet, typ...
Unnade mig själv en semla såhär dagen innan fettisdagen, ganskaroligt tycker jag för jag ser det alltid som fettis och inte som fet tis! Men som det ligger till nu är jag ganska less och det är inte mycket som känns roligt, jag har fortfarande mycket att göra, däribland komma på någon jävla idé till fotot, jag ska tänka, men osäker på att det kommer komma upp något, aja får göra det bästa utav situatuionen! PÅTAL OM den här fotouppgiften så är ett av de teman man kan välja ögonblick och jag kan inte låta bli att tycka att den här bilder är nästan ett sådant foto, då fångade jag verkligen ögonblicket:


image61
För er som inte ser, så var det en person som kastade spelkortet och så hamnade det med på bilden!

Påtal om inget, så är mitt hår ej motagligt för lockning nästan, väldigt irriterande!
Nu ska jag snart gå och sova så att jag är pigg imorgon! Godnatt

inge bra


Jag och jennifer ska gå till kvantum, jag har lite ont i huvudet och ikväll ska jag döda mig själv med mattematik, hemskt intressant eller hur?



   
jag               och           lindas dator!

lektion


Sitter på lektion och håller på att lära mig att göra hemsidor, det ska bli roligt när man väl kan! Just nu känns det bara drygt.. Jag fryser satan om mina händer, och ingen tröja har jag som jag kan värma mig i heller..

Efter det här är det bara engelska kvar, just ja, jag måste fara och långa en klassiker! aja får bli snart det...

I dag hade jag redovisning på samhällskunskapen, skulle vara nazist, lite svårt att vara seriös då ju, men det gick ändå bra!

Nu är det fem minuters rast, tjiho!

men nuså

Ja, jag kan faktsikt säga att jag är ganska nöjd med min sommardesign? Blir taggad på sommaren ännu mer i allafall, och det känns roligare med lite färg såhär i dystra tider!!

NU ska jag plugga matte! oj vad jag taggar, nej, men jag måste ju. Sedan sitter jag på spänn och är rädd att jag ska bli magsjuk, men jag hoppas verkligen att jag klarar mig!


     

några bilder från i fredags, tog faktiskt inte så många med tanke på att batteriet dog!

orkar inte

usch och fy och blä

jag kan inte bli sjuk nu, jag kan inte ens föreställa mig hur mycket jag skulle missa då, snälla snälla gör så att jag inte blir sjuk!! Och allt annars känns bara så sjukt drygt, den här veckan kommer bli en av dom sämsta på länge... Vet att man kanske inte ska tänka så men det är verkligen sant, och inte har den minsta taggen på någonting!

En sekund, en jävla sekund blev jag lite gladare, kul att man kan få vara glad en kort stund i alla fall, inte. Jag orkar inte, hatar att det är jag, hatar att jag bryr mig, fyfan, jag tror det är dags att sluta igen, kan ju inte precis påstå att jag får ut något av det.

snart ska jag ut så jag slipper känna som att jag blir smittad, fyfan vad jag hatar magsjuka, kan man ju lika gärna dö istället.

change of plans

bleeding love

Igår var det trevligt hos amanda, blev lite senare än vad det var tänkt från början! Och lite andra ändrade planer, så det var kul! Lite jobbigt när det ska bli sådär bara, jag förstår bara inte varför det ska vara så stor grej? Man måste ju får leva sitt liv, annars blir det lite tråkigt skulle jag tippa..
Kommer lite bilder sen

Idag blev jag väckt halv 10 och då for jag till leos lekland med pappa, birgitta och julia, faktiskt riktigt roligt, haha! Åkte, hoppade och sprang runt, dagens träning! Annars har det varit en ganska seg dag, får se vad som händer ikväll, tror att det var sagt nått om att se film eller så, men ibland vet man ju inte! Är hemskt trött så nått annat än film finns inte i mina planer!

Åh jag skulle inte kunna vara mer otaggad på allt som har med skolan att göra just nu, skulle vilja ta en månad off och jobba istället och sen kan jag återvända med lite mer pengar i handen, skulle passa perfekt!

I don´t care what they say, I´m in love with you

osäkert

fufufufuff

haha, än en gång får jag be om ursäkt för min blogg... Även om det blev en aning roligare så ska jag se om det går att fixa så att jag blir nöjd någon gång!!

Nu ska jag ner och äta lite "fredagsmys" med jennifer och julia! Ikväll blire lite kalas hos amanda, det blir kul:)

RSS 2.0