it's been a while

Vet mycket väl att denna bloggen nog redan haft sin glory-tid och att just nu håller det inte alls. Så tillsvidare, om ingen ny motivation slår till så is this it. Tack och adjö!

walle

nu blir det lite wallander med jennis!

annars så är jag väldigt trött och less.


aja



just my luck!

och nästa morgon

haha nej nej.

Alltså jag mår redan dåligt, av olika andledningar, ändå så envisas sjukan med att komma smygandes, jag önskar bara att jag kunde få slippa det för en gångs skull. Men jag har ju ändå aldrig någon tur!

greeeew

Sitter och kämpar mig igenom avsnitt av Gossip Girl, denna serie ger mig verkligen ingen som helst tillfredsställese. Ne, haha.

Annat kan jag säga om serier som True blood, Dexter, Greys, Desperatehw och vänner. Det, det är tillfredsställelse!

inte igen...

ney, jag kan inte förstå det, hur kan jag hålla på att bli sjuk igen?
Det är hemskt.


kyss

Nu blir det Johan Falk och kanske en eller två godisar!

clean


haha, SSSS!

och vart vi än gick


miss you!

annars inget

tänk att kunna flytta, slippa att flytta fram och tillbaka, att alltid ha sina kläder på ett och samma ställe, att bara ha ett ställe att ta hand om, tänk att få bestämma själv, tänk om det kunde hända mig.

was that what it was, was that really you?

let me tell you about hard work.

huvudvärk, så klart, vad passar bättre än en rejäl huvudvärk en sådan här underbar dag? Det är bara pricken över i helt enkelt. Snart ger jag upp, dig, vi, all den här skiten, för snart orkar jag inte mer. Nu går jag ut och dränker mina sorger i en promenad.

...

cause I don't want it.

help me to make up, make up my mind

Imorse vaknade jag och blev bjuden på scones och lite true blood avsnitt! Så i det stora hela har det varit en bra morgon i alla fall! Snart ska jennis och jag ut och röra oss, vi har blivit så hurtiga.

flyga

Håller på att baka här hemma, veckans brödbakande som jennifer sa! Sedan har jag även dammsugat, och det är alltid lika äckligt när det är dags att dammsuga mattan i mitt rum då ungefär hälften av min egen hårskalle finns på denna mattan! huvva.


du var allt

it's not like we are dead

Idag var jag uppe klockan halv åtta, på arbetsförmedlingen klockan nio och sedan mötte jag niklas och vi köpte mackor, sedan for vi hem och åt. Efter det så sov vi i ungefär en timme och nu har de andra bilderna kommit! Underbart! Och nu ska jag ut och gå i det fina höst vädret med min favoritperson!

Nu vet ni, vad jag har gjort idag.

det handlar om power



Idag, imorse, älskar mig 40kr nya tröja! Nu syns den ju inte så bra, men den är mysig, med stor krage och sådär, sådär som jag vill ha det.

how would you know?


Ja ni vet, måndagar! Dagens planer är att fara på stan en stund med jennis och frida, sedan ut och röra på sig lite och sedan tidig kväll då jag ska upp innan åtta imorgon. taggad!


the day

we have come a long way from nothing, but still it feels like standing still.

not a nice time


haha, hittade denna, en hemsk tid i mitt liv och lindas liv. Detta var väl i princip vad vi gjorde i två veckor, nästan i alla fall! Och titta bara på högarna...

sss....söndag

söndag, finns det så mycket mer att säga.

Har myst med niklas hela dagen, tränat lite, varit ute och gått i pissvädret och sedan blivit bjuden på pizza av mamma! En ganska bra söndag det vill säga.

in a family portrait

what u ganna doooe

som vanligt så kryper sig känslan allt närmare, kommer nog alltid känna såhär, mer eller mindre. LÄR DIG LEVA MED DET!

what kind of?

Blev väl inte riktigt som vi hade tänkt denna morgon...Nu blir det i alla fall grötlunch sedan iväg mot en annan stadsdel för att kika på olika saker! Spännande one might say.


då jag absolut inte har några roliga bilder så får detta bli dagens bild. jaa, det är jag och jaa, det är idag....

near to you

IDAG

- vaknat hos niklas
- bakat bröd med jennis
- varit ute och gått med jennis och frida!

IKVÄLL

- handla...
- vara med jennis, emma och matilda!


en ihopklistrad bild på jennis och matilda från i somras!


nu när du är borta

sju helvetes många bilder har jag i alla fall, det är då en sak som är säker.

NU
vila

SEN
födelsedagskalas?

IKVÄLL
Jennis och jennifer!

red berries


har som fastnar för flingor just nu, gott ju!


couldn't ask for more

Shaking to my core.

Det är ju helt sjukt att man ens kan vara så rädd för att ringa telefonsamtal som jag är, det är ju verkligen något som jag måste bli bättre på, för det här fungerar ju inte riktigt! Jaja, nu sitter jag här och skakar lite men har i alla fall varit duktig för idag. Så det är jag glad för! Annars har jag tyvärr på känn att idag, inte är en jättebra dag...


mina fina brudar någon gång där på 2005-talet

RSS 2.0