så är det

haha nej, allt känns verkligen lagomt hopplöst just nu, jag vill bara skrika och skratta åt att allt går så skitdåligt! HAHAHAHA

Kommentarer
Postat av: lindis

neej allt går brabrabrabrabrabra

2008-03-05 @ 23:38:59
URL: http://llindat.blogg.se
Postat av: Fredrik

Jag säger bara; PAJ! Paj för hela slanten. En paj kan jämföras med ett liv, både en paj och ett liv är roligt, men på sätt och vis jobbigt att göra. Både livet och pajen är vad man gör det/den till. Antingen låter man saker och ting bara vara och tillvaron/smaken blir tråkig. ELLER så förgyller man det med något vackert, exempelvis vaniljglass till blåbärspaj eller vaniljsås till äppelpaj. När pajen tar slut har den förhoppningsvis gjort folks tillvaro lite mysigare, samma sak med en människas liv.

Vad var poängen med den här predikan? Fan vet jag, jag tog väl i värsta fall upp lite av din tid, i bästa fall inser du att det är pajbakning på G.

2008-03-06 @ 01:53:53
URL: http://hmmrn.blogg.se
Postat av: Fredrik

Jag säger bara; PAJ! Paj för hela slanten! En paj kan jämföras med ett liv. Både en paj och ett liv är roligt men ändå på ett sätt jobbigt att göra (beroende på lathetsnivån). Livet är liksom pajen precis vad man gör det/den till. Antingen låter man den/det bara vara som det är och det blir kanske inte dåligt, men heller aldrig riktigt bra, kanske lite tråkigt. Istället kanske man lägger till lite vaniljglass eller vaniljsås och vipps har man en helt annan paj/annat liv. Det gäller att göra något åt situationen, ta tag i saker.

Poängen med den här predikan var? Jag vet inte, i värsta fall tog jag upp lite av din tid och i bästa fall inser du att det är pajbakning på G!

2008-03-06 @ 02:05:14
URL: http://hmmrn.blogg.se
Postat av: martina

haha nja, men det kanske kan gå bättre sen, får ju hoppas!

2008-03-06 @ 12:47:26
URL: http://msandberg.blogg.se
Postat av: Fredrik

Det är gulligt att jag orkar skriva två formuleringar så det sjunker in ordentligt, men ändå ignorerar du mig lite halvt, dålig stil. Här skriver man poetiska kommentarer och vad får man för respons? En elak mening?

2008-03-06 @ 16:01:04
Postat av: martina

haha men din nöt, jag skrev ju i mitt nästa inlägg ett fint svar, sådetså!!

2008-03-06 @ 23:54:32
URL: http://msandberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0